Sziasztok!
Képzeljétek megszületett Kilián unokatesója ma 16.45-kor. Olyan hosszú mint Kilián volt, 58cm csak épp 4100gr. Pedig az orvosa eredetileg sokkal kisebbre tippelte, hát ez nem jött be. Sajnos a sógornőm megszenvedett a szüléssel, pedig EDA-t is kapott. Viszont mindketten egészségesek hál' Isten, már szopizott Marci egy órára rá mikor beszéltünk velük
Lupus, én is ehhez a módszerhez folyamodtam mint te, hogy nincs éjszaka bolygatás, pelus csere és a tegnap éjszak minden szopizás után szinte rögtön visszaaludt. Csak kicsit lelkiismeret furdalásom volt, hogy a kakiba hagyom gyerekemet, de mivel nem kiabált miatta, gondoltam nem zavarja annyira és így legalább nyugodtabban pihentünk mindketten. Nálunk egyébként az első éjszakától külön alszik. Bár három óránként szopizik éjjel /nappal van, hogy 4 óránként/ de ha így marad, hogy utána visszaalszik akkor nagyon elégedett leszek. Tegnap egyébként a hidegfront viselte meg ezért nem voltam itt.
Bencze, Nanya, VAN EDA Fehérváron. Ez tuti. Nem betegtől hanem a műtőből anesztesektől tudom. Nem régóta van, és annyi a probléma vele, hogy ügyeletben nincs, mert a személyzetet ezmiatt nem lehet leterhelni, csak munkaidőben..
Így megvan az esélye, hogy aki szeretné nem munkaidőben szül és akkor nincs aki beadja / felügyelje. Egyébként Móron nincs, de ha lenne én akkor sem kérném még így utólag sem, hogy ilyen nehéz vajúdásom volt ami még csak sikerrel sem járt.. Minden beavatkozásnak lehet szövődménye, és ha csak 1% esély is van arra, hogy ezmiatt a gyerekemnek baja lehet, akkor nem kell. És ezmiatt lehet baja.. Nem feltétlen, de van esély rá. Egyébként a Bácskai is abszolut EDA ellenes, így még ha akarnék se alaklmazná. Õ pedig nyilván valamivel többet tud erről mint én és biztos nem véletlen ellenzi.
Fürdetés, mi kb. hét - fél nyolv fele fürdetünk. Azaz amikor felébred ilyen tájt akkor megetetem, hogy ne sírja végig, és így nagyon élvezi a fürdést tele pocakkal
Aztán miután végeztünk még szopizik kicsit aztán bealszik
Még nem voltunk vele sehol, majd hétvégén visszük a dédihez, mert ő már jól ki van akadva, hogy még nem látta
Szegény, de a férjem megmagyarázta neki, hogy még az orvos nem engedi azért nem vittük. 94 éves de még elmegy a fodrászhoz!
Na megyek, mert a kutyákat is meg kell etetni, aztán meg fürdetés. Szegény kutyák kicsit el vannak hanyagolva ezmiatt is lelkiismeret furdalásom van . De még nincs annyira energiám mindenre figyelni.
üdv. mindenkinek,k.