Új privát üzeneted érkezett!

Vaktyúk király ez a képKép

Vezso
Pont ilyenekre gondoltam,nagyon érdekes dolgok,ha van még ilyen sztori én szívesen "hallgatom".És ti mit ettetek?

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Juszti, 60 mili tejci az nagyon sok! Számold csak ki, az 3 és fél deci, ha minden szoptatás után fejsz! Szóval semmiképp ne parázz! Köszi a hozzászólásokat hozzátápi ügyben. Sokáig, nagyon sokáig szeretnék szoptatni, szóval szerintem húzni fogom még a főzelékezést... Csak már olyan kíváncsi vagyok, hogy mit szól a kajákhoz és persze főleg, hogy mennyit hízik.
Húú, nekem olyan lelkiismeretfurdalásom van: ma megszoptattam a manócskát, s alig játszottam vele, mert szobákat rendeztem... Kinőtte a bölcsőt, de mégsem abban a szobában akarom a babaszobát, ahova eredetuleg tervetük, hanem a másikba, szóvsal bútorokat tolpogattam egész nap. Olyan izmaim lesznek, hogy mégKép
Zsana, nagyon köszi, kipróbálok a képkicsinyítőt!!!
Babaprojekt előtt én újságot írtam (helyi megyei lap és az Index (1994-2000), aztán 2000-től a regionális fejlesztési ügynökségnél vagyok PR-os, marketinges. Eredetileg pedig bölcsész vagyok, a felesleges tudományok doktoraKép
sziasztok,
Eszter
wester2004

Lányok, köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a bankos témához, már el is felejtettem Kép (Mondjuk, ha a férjem hazajön és elmondja mit beszélt velük, biztos megint felhúzom magam.)

Zsana
Bocsánatot kérek, de fentebb lemaradt egy "a" betű a nevedről. Csak néha nem olvasom el amit írok, hanem gyorsan kükdöm, nehogy elszálljon. Kép
Egyébként is elnézést néha az elírásokért, nem megfejtenivalót írok, csak néha így sikerül. Kép

Vaktyúk
Jó megfigyelés, tényleg egy csomó ruha szorítja a gyerekek derekát, ezért én jobban szeretem az egyberuhákat, különösen ebben a korban. Később is könnyebb öltöztetni így, pl a kertészgatya
jellegű cuccban tudnak a legjobban homokozni.
erről jut eszembe, lehet, hogy beruházunk egy kerti hinta-mászóka-homokozóba, részletre tudnánk egyet venni, nem olyan vészes az ára. Hely van, a kert óriási, csak a ház kicsi. Mindig szerettem volna ilyet, de először kert nem volt, aztán pénz, most részletre összejöhet Kép
A babaprojekt előtt: idegenvezető (19 éven át eddig), tolmács, nyelvtanár, hostess (pl Forma 1, konferenciák) és én is eredetileg bölcsész vagyok (ELTE). A munkám a hobbim, de most nem hiányzik. Kutatok, írogatok, rengeteg anyagom van, tanítok id.vezeket is (nem most persze), imádok emberekkel lenni, minden érdekel, szeretem a turistáimat hallgatni, akkor is ha butaságokat kérdeznek. Amolyan lelkes típus vagyok, mintent maximálisan jól szeretnék csinálni, ennek belül örök elégedetlenség az ára.
Rossz tulajdonságaim: mindent egyszerre akarok csinálni, agyonhajtom magam, sokat beszélek stb.
És Te?

Vezso
vezso

Örülök, hogy érdeklődtök a mongol téma iránt, nem is gondoltam volna Kép, hogy erről fogok itt írni...Majd cseppengetek ezt azt. Kép
Timurr, megírom, hogy mit ettünk ott, de most fürdetéses-lubickolás jön Kép
Vezso
vezso

Vezso a mongolos tema engem is erdekel nagyonKép
En most uzketvezeto voltam /hehe nem nehez igy sajat bolt/ szoval van egy kozertunk es ott dolgoztam most is ha megyek oda megyek be melozni mert a szamitogepes munkat szinte csak en tudom jol megcsinalni, elotte pedig vendeglatoztam de kezdett oylan merteku emberutalatom lenni, meg a rendszertelen eletet is untam mar hogy inkabb abbahagytam. Elotte pedig parhuzamosan suli lazadas meloKép

Kép
vaktyuk

Manocska haton kuszik megtett 2 perc alatt 1 metertKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Most értem haza egy barátnQmtQl, nem voltam egész nap - szép a mai termés!

Juszti, még nem jelentkeztünk be a Veres doktorhoz, még ezt a hetet kivárom, hogy a kevesebb kajával hátha jobb lesz.
Most 8-10 perceket szoptatok, de így is bedurrant 120-130 grammokat. Reggel meg 8 perc alatt 190-et...Szóval nem könnyq. Dehát 5 perc után vegyem le???
Persze ma is volt egy-két bukás, de az nem vészes, viszont volt pár nyeldeklés, zihálás is. Neked hányszor szokta csinálni a manód ezt egy nap?
Közben ezerrel készülQdünk a keresztelQre, megvan a díszruhája is, a leendQ keresztmami vette meg bécsben, majd rakok fel róla képet, mert tündéri.

Minden baba, gyönyörq - Connie a fekete- fehér képetek nagyon tetszett!

Kép
emma8

Vaktyúk,
Gratulálok a kúszóbajnokhoz.Kép

Én már mondtam, hogy gyógyszerész vagyok, végzés után az egyik magyar gyógyszergyárban dolgoztam, gyógyszereket engedélyeztettem külföldön, utána meg egy gyógytermékes nagykernél voltam engedélyeztető, minőségbiztosító, meg úgy általában a főnök kétbalkeze, vagy egy évig még tolmács is, amíg nem volt személyi titkára. Nem sokkal a baba előtt neveztek ki igazgatónak (mint tudjuk, kis cégnél mindenki azKép), onnantól már nagyon stresszes volt, bekerülni a cégvezetésbe a főnök meg a felesége mellé harmadiknak.KépKép Az asszony nagyon utált már, sztem ő örült a legjobban a babának a cégnél.Kép

Vezso,
Mongólia engem is érdekel.Kép

Adri,
Hol volt ez a "nálatok"?

KépKép
connie

Emma,
A fekete-fehér nem az én Ákosom, hanem Vizimanóé.Kép

KépKép
connie

Connie sztem azt mindenki tudja hogy te az vagy mindenki teged talal meg lehet e vagy nem ize bize stbKép

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
enyém Ákos ellenáll a hozzátápinak. Csak sütőtök... Azt mondják ennek az íze hasonlít az anyatejhez leginkább. Nem tudom, mert én nem érzem túl hasonlónak.Kép
Nagyon szépek vagytok a képen fiaddal, gratula a kúszáshoz.Kép

Ma másfél órán át kendőben rajtam volt a fiam és úgy sétáltunk. Amikor ébren van, akkor nincs így bebónyálva, de amikor elalszik, akkor muszáj, mert a feje hátranyaklik neki.Kép Imádom a kendőt, mert ma a postán az összes postáscsaj azt élvezte, hogy Ákos vigyorog ha azt mondják neki, hogy szép.Kép Nagy zsivány lesz.

Vezso,
olvastam anno a magyar mitológiáról szóló könyvet, és nagyon érdekes dolgok vannak benne, tényleg sok hasonlóság van a mongol dolgokhoz. Pl. váltott gyerek, szemmelverés stb. Nem tudom, hogy ott tesznek-e külséget a kis és nagyboldogasszony között? Mert nálunk a kisboldogasszony okozza a gyermekágyi lázt.Kép No nem bölcselkedem.

Én jogász vagyok, és egy állami "vállalatnál" dolgoztam. Szeretem nagyon a munkámat, mert nagyon sok empátiát igényel, lelkes is vagyok, csak egy pár csalódás ért ezzel kapcsolatban. Majd eldöntöm, hogyan tovább. Bár ... Sztem vissza fogok menni, mert az ember ne adja fel az álmait csak azért mert egy ember gáncsoskodik. Főnökök jönnek mennek.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!
Ezer éve nem írtam, de azért olvaslak benneteket.
Vezso! Érdekes az életed, a munkád, jó olvasni a miket írogatsz!
Lányok! Minden baba fantasztikus!
Az én nagy lányom, Lencsike ma 4 hónapos. Emlékszem, amikor még 4 hetes lett, azt gondoltam, hogy hogy telik az idő. Aztán már 4 hónapos. Ha nem figyelek, hipp-hopp 4 éves lesz.
Timurr!
Nem írogatsz mostanában naplót?
Várom ám!
Érdekes ez a ki mi volt szülés előtt felvetés. Én kertészmérnök vagyok, voltam, növényvédelem szakon végeztem. aztán szereztem egy másoddiplomát is és szőlész- borász szakmérnök lettem. Közvetlen ez után mentem férjhez, és jött Lencsike. nekem muszáj most is rész vennem a munkákban, mert apukám egyedül nem bírná. Így a papírmunkákat én csinálom, és néha a területre is kimengyek. Mostanában már Lencsike is jön.
Teszek fel róla egy fotót, régen láttátok, az biztos.

DalmiKép
dalmi

Sziasztok!

Ma elég sűrű napunk volt, visszakellett menni a kórházba kontrollra, aztán két vendégünk is volt egymást váltva Kép
Dicsekedtem a doki néninek, hogy már 10 hetes korában hasra fordult, erre az én édes fiam csak békésen feküdt a hátán széttárt karokkal és nézelődött Kép itthon bezzeg megállás nélkül mozog, lerakom valahova és már hasra is fordul! Azért a végén megfordult, hogy mentse ANYÁT!! Kép
Annyi gondot találtak, hogy spiccel a lábfejével és vsz a szülés közbei oxigénhiány okozta. Most tornáznunk kell egy csomót!

Éjszakai sírásos ébredések nálunk is vannak. Elég ijesztő, ahogy keservesen sír és közben még a szeme sincs nyitva.

Ma megint volt alma Kép még mindig sikongat! A kórházban nem voltak az alma ellen, sőt javasolták a barackot! A védőnő, illetve háziorovs az 5 hónapos tápszerezést tartja ideálisnak.

És javultak az éjszakánik, most két éjszaka 3-kor és 6-kor kelt Kép Hurrá! Remélem lassan a 3 órás is elcsúszik 4-5-ig.

Megyek aludni, nagyon fáradt vagyok! Jó pihenést Nektek is!
doritis

Megkérdeztük a sógoromat, és azt mondta, hogy ilyenkor valami nyilallik, ami vagy a foga lehet, vagy valamilyen gyulladás, pl. fülgyulladás. De mivel Ákos sokat rág mostanában, és nyűgösebb is, meg nyálasabb is, valszeg a foga indult be. Hétfőn úgyis visszük oltásra, akkor majd megvizsgálja a gyerekdoki, de semmi tünete nincs, ami fülgyuszira utalna.
Cicimet is jobban "harapdálja" mostanság, és imádja az ujjamat rágni. Sztem azért ennyire nyügi is, mert nem tudja mi baja.

KépKép
connie

Assszta mennyit írtatok 2 nap alatt!

Megyek olvasni. Remélem holnapra eljutok oda, hogy a végére érek.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Babci alszik, férj itthon Kép (már!), lányokkal játszottunk és nagyon jókat beszélgettünk. Nem hiszitek el, de mostanában a szexuális felvilágosítás a téma. És mindent megbeszélünk, nekem ez olyan természetes, ano nem mertem kérdezni, így, mint ők. De jobb így, nem Kép ?
El sem hiszitek miket kérdeznek, leírni sem merem. (Lassan már nem is fogom tudni én sem mi az, mert nem is látom a férjem)KépKép

Vaktyúk
Ez komoly, hogy ennyi távolságra eljutott a gyermek? Kép
Jó kérdést tettél fel, özönlenek a válaszok. KépEngem ez érdekelt, csak azt hittem ezt már egyszer kitárgyaltátok.

Egész jó kis táraság van, nem? Ha bevásárolni szeretnék, akkor megyek Vaktyúkhoz, de előtte beszélek Dalmival, milyen bor legyen a vacsorához, Connietól megkérdezem, mit vegyek be fejfájásra amit a bor okozott. Esztert felkérem, hogyan reklámozzam magam, mint szuperanya Kép, de a dolog jogi részéhez Vizimanót szerződtetem. Na? tetszik? Kép

Vizimanó
Engem a sütőtökkel ki lehet kergetni a világból, lehet, hogy azért mert incifinci koromban csak azt ettem ? Kép
Erről a boldogasszony-dologról nem tudok, sajnos. A vallás és minden ami vele kapcsolatos ott teljesen más, néha érthetetlen az európai embernek. Még a nyelv is furcsa, kb úgy hangzik, mint a holland agresszívabb variációban sok cs betűvel. (Holland = mint egy súlyos torokgyulladás = úgy hangzik, nem?). Bi csam hairhtaj pl azt jelenti szeretlek. Nem hangzik vmi romantikusan, ugye?
Nemcsak Mongóliában éltem, hanem máshol is hosszabb ideig pl Szentpéterváron, Észak-Koreában. De nem akarok annyit erről írni, mert az már más topik lenne...

Connie
Hogy sikerült a séta?

Emma
A keresztelős díszruhára kívácsi vagyok Kép

eszter
Sztem ettől ne legyen lelkifurid, hogy "csak" bútort tologattál, hisz neki csináltad. Meg különben is, magunkra is kell szánni időt Kép

Egyébként Ti miért ezt a nevet választottátok Magatoknak? Én: Vezso, a két lányom nevéből, soxor választom ezt jelszónak.

Vezso
vezso

Vezso,
ha úgy gondolod, hogy a kiholéltmég és milyentapasztalatai vannak az új topic, sztem nem, mert meghatároz bennünnket.Kép

Vizimanó=Manó aki a tengerben fogant. Ezt nem kívánom részletezniKép

Kép

Kép
vizimano

Veszo
Eszak Korea engem erdekel nagyon a tema meseeeelj leccci lecciiiiKép
Sutotok hat en is behanyok a szagatol ez az egyetlen amiben nem kovetem azt az elvet hogy ami nekem nem izlik o se eyge mert sztem tenyleg a legjobb bevezeto kaja nekik.
Vizimano probald meg a barackos kekszet telleg ha mano nem eszi meg majd megeszed te fincsi am azt varom torpe hagyjon nekem egy kicsit de mindig megeszi az egeszetKép
Doritis
En ugy ritkitottam a kajakat hogy lefekves elott fel ora elteltevel ketszer megetettem egyszer furcsi elott a rendes adagot utana meg probabol 60mlt csinaltam meg es eljutottunk nem mindig persze a 150+90 hez es igy tvabb birta.
Dalmi boraszatotok van te is meselj lecciKép

Kép
vaktyuk

Dalmi,
szekszárdi lévén nagyon szeretem a jó bort. Légyszi mesélj!

Vaktyúk,
ki gyárt barackos kexet?
Jó éjt. Régen volt 5 óra .........

Kép

Kép
vizimano

Vizimano teKép
Kell egy bari meghamozod, lereszeled bele eyg haztartasi kex szinten lereszelve Kép ennyi hejat persze le kell szedni

Kép
vaktyuk

Vezso,
Végül elmentünk apával nyilazni, mert eszünkbe jutott, hogy a babakocsi a csomagtartóban van, és azt is elvitte az autóval együtt. Úgyhogy hazajött és felszedett bennünket, mi addig sétáltunk. Aztán egy nagy rotyival véget vetett Ákos az apai hobbinak.Kép

Akartam is már kérdezni, hogy nem kellene-e frissíteni a neved?Kép

Connie: ez még a találkahelyes ismerkedős nevem volt. Először a Lady Chatterleyt akartam, de két nap múlva futva menekültem vele, mert telenyomták szexuális ajánlatokkal a postaládámat (gondolom mindenki csak hallott a könyvről, de senki nem olvastaKép). Aztán megnéztem, mi volt a csaj keresztneve, és lám, tényleg nem olvasta senki a regényt, mert erre sose jöttek rá.KépÉs ez egy szuper név, mert sose használják nicknek.

Most beparáztam, hogy mi van, ha manóka elkapta a múlt heti torokgyuszimat. Bár láza sincs, és orra sem folyik.

KépKép
connie

Helló!

Zsana, ugye most nem panaszkodsz, hogy keveset írunk? Kép Vagy neked még ez is lassú tempó? Kép

Nagyon érdekes ez a Mongólia téma. Kép Jó neked Vezso, hogy megtapasztalhattál egy ilyen más világot is közelről.

Bendi ma két órát aludt egyfolytában délután. Kép Csodálkoztam nagyon, mert általában egy nap kb. 3-4 alkalommal szokott aludni fél órát vagy néha egy egészet, de kettőt egyben, azt nagyon ritkán.

Néha neki is van, hogy álmában felsír, de aztán visszaalszik, meg nem tűnik nekem annyira vészesnek a dolog, meg nagyon ritka. Remélem nem fáj a füle. Meg remélem, hogy a ti babáitoknak sem. (Zsana, Connie)

Én amúgy oktatásszervező voltam (vagyok), elég régóta dolgoztam ennél a cégnél, ami a Sote-n van és néha már nagyon untam a banánt. Túl régóta csináltam már ezt a munkát és ahogy öregszem egyre nehezebben viselem, hogy mások ugráltassanak, de csak középfokú végzettségem van, egyelőre. Szóval, hogy tegyek ez ellen eddig másfél évet kijártam már a jogi egyetemen, csak most halasztásban vagyok Kép, de remélem egyszer befejezem és akkor talán jobb munkám lesz, mint eddig, vagy legalábbis új feladatok, új kihívások, meg talán elismernek értelmes embernek, meg sokat fogok keresni, meg ilyesmik Kép. Szép álmok mi?

ruz
ruzicsky

Vezso

Észak-Koreában? Na erről meséljél légyszi!!! Komolyan mondom, mindjárt meghalok az írigységtől, hogy neked milyen izgalmas életed volt/van/lesz. Kép Irigyirigyirigyirigy vagyok Kép

Hú a borászat nem lenne nekem való hely, mert nem maradna mit eladni. Kép

ruz
ruzicsky

En is ki akarom hasznalni a ygedes ingyen tanulast logisztikaval szeretnek foglalkozni.
Vezso en regebben sokat chateltem es nem szerettem ezeket az atlag nickneveket pl reka25 ilyesmi vagy cicuska ezert lettem ez, most pl irc-n pestis a nikkemKép
Connie azert a lady chatterley nagyon durva huu el tudom kepzelni miket kaptalKép en anno a randivonalon probalkoztam kaptam csomo levelet ennek fele a kapuzarasi paniktol szenvedo kopaszodo manager bacsiktol jottKép hogy milen jo fantaziajuk van?Kép

Kép
vaktyuk

Lányok, segítsetek!

Még nem bírtam teljesen megnyugtató választ kapni arra, miért zöld 5 kakiból 4 a gyerekemnél? Normális ez? Nem vízszerű, de olyan jó híg, néha kevésbé. Nem vagyok benne biztos, de talán mióta a szopis teát iszom, azóta jelentkezik ez a gond(?). Van valakinek hasonló tapasztalata?

A másik dolog, hogy időnként, amikor sikerül a peluson kívül pisilni, észreveszem, hogy enyhén sárga a bébi pisije. Ha jól tudom, ez folyadékhiányra utal, de ha nem veszem észre két szopi között, hogy szomjas volna, mit lehet tenni?

Köszi: Nagia (Bence 2,5 hónap)
Nagia

A Ruzicsky nevet amúgy a Barátok Közt sorozat ihlette, mert pár éve volt benne egy Ruzicsky nevű szereplő. És pont akkor akartam valahova beregisztrálni a neten, már nem tudom hova és az összes eszembe jutó név foglalt volt és akkor mondom legyen Ruzicsky, ilyen hülye nevet biztos nem választ magának senki és lám nem is volt, azóta is ezen a néven szoktam mindig netezni. KépViszont nemrég valaki mondta, hogy a babaszobán is van ilyen név, de az nem én vagyok.

Egyébként egyszer mikor játszottam a Honfoglalón akkor mondta valaki, hogy szlovákul azt jelenti, hogy rózsácska. Ez aranyos nem? Kép

ruz
ruzicsky

Nagia
Nekem akkor volt zold a kaki amikor hasfajos teat ivott a torpe, meg elvileg a pelusban is megzoldulhet, tehat lehet hogy a szopatos teatol van mert ugyanaz van benne szinte, de nincs semmi baja.
Ruz akkor innen volt ismeros ki is volt a baratokkoztben? en mar nem emlexem.

Kép
vaktyuk

szoptatos boccsiiiKép

Kép
vaktyuk

Köszi, Vaktyuk. Nem a tea szopatós, hanem néha a fiam. Kép Ez nem a filteres teák egyike, hanem olyan kikeverős, én erre gyanítok, csak azért izgulok, nehogy valamiféle epegond legyen arany törpömnél.

Sokszor elgondolkodom, mi a fenéért nem alszom én még ilyenkor, hiszen mindjárt megint etetni kell a törpöt, de látom, másnak is perverziója a fórumozás. Kép
Nagia

Kép NAgia nekem is aludnom kene sztem ha be akarnam hozni ami lemaradasom van egy hetig alhatnekKép
Hmm ilyenek a pasik mar kiskorukban elkezdikKép

Kép
vaktyuk

Nagia,
Ákosnak egyszer volt ilyen sárga pisije, azt mondta a doki, hogy mérjem pár napig mennyit eszik, és próbáljam tartani a napi 7 etetést, ill. próbáljak minél többet belediktálni. Ha nem változik, kellett volna laborvizsgálat, de többet nem fordult elő.
A zöld kaki tudtommal normális változata a sárgának. Egyébként is sötétül idővel a kakijuk.
De jó téma, megyek is alunni.Kép

KépKép
connie

Sziasztok,
Már 3(!!!) napja olvasom vissza az írásokat. Most jutottam a végére. Kép

Tamesz és Ildi,

Kép

Angéla
angéla

Annyira jó, hogy ilyen sok képet tettetek fel a babákról Kép
angéla

Vaktyúk,
Hát, kaptam érdekes leveleket.Kép Az egész reglapomat újra meg kellett csinálni, mert sokan félreértették, amiket először írtam. De a Connie-val is volt egy-két érdekes esetem, a férjemen kívül tiszta idióta volt minden pasi. Vagy az anyukájával lakott még harmincon túl is, vagy a komoly kapcsolat alatt azt értette, hogy gyorsan megdönt, aztán viszlát. De volt házvezetőnő-felvételi beszélgetésre emlékeztető randim is. De legalább az ebédet fizette.Kép

KépKép
connie

Villámtábla képek nélkül (majd a következőt képekkel teszem fel)

<pre>
- <center>Anyuka</center> <center>Baba kora</center> <center><blink>Születésnap</blink></center> <center><blink>Baba kora</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Méretei</center> <center>Születés hete</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
1. Babus <center>Kép</center> 2005.01.27 25 hetes Kristóf 2700g 52cm 37+5 - MÁV Kh.
2. Mazsom <center>Kép</center> 2005.01.28 24 hetes Lili 3120g 51cm 38+5 - Tatabánya Szt. Borbála Kh.
3. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] <center>Kép</center> 2005.01.30 24 hetes Gergő 3000g 53cm 38+5 - Szt. István Kh.
4. Ilona <center>Kép</center> 2005.02.02 24 hetes Márton 3400g 54cm 38+3 - Schöfp Mérei
5. Ditke <center>Kép</center> 2005.02.03 24 hetes Adél 3360g 50cm 39+2 - Bajai Megyei Kh.
6. Tamesz <center>Kép</center> 2005.02.08 23 hetes Marcell Szilárd 3450g 53cm 39+1 - Kistarcsai Kh.
7. Zsuzsa <center>Kép</center> 2005.02.10 23 hetes Áron 3900g 54cm 37+5 - Bajcsy Kh.
8. Lirian <center>Kép</center> 2005.02.18 21 hetes Lili 2850g 52cm 36+5 - Schöfp Mérei
9. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] <center>Kép</center> 2005.02.19 21 hetes Hanna 4000g 57cm 39+3 - Semmelweis Kh. Miskolc
10. Nikcsi <center>Kép</center> 2005.02.19 21 hetes Korina 3000g 40cm 39+3 - Margit Kh.
11. Maya <center>Kép</center> 2005.02.26 20 hetes Gellért 3540g 54cm 38+4 - Szt. István Kh.
12. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] <center>Kép</center> 2005.02.26 20 hetes János 3490g 50cm 40+0 - DEOEC
13. Ági <center>Kép</center> 2005.02.28 20 hetes Liam Bálint 3610g 52cm 40+3 Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
14. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] <center>Kép</center> 2005.03.02 20 hetes Valér 3220g 51cm 38+6 - Bajcsy Kh.
15. Panni2005 <center>Kép</center> 2005.03.02 20 hetes Panna 3580g 56cm 40+6 - Péterfy Sándor Kh.
16. Nadine <center>Kép</center> 2005.03.04 19 hetes Gréta 4100g 52cm 41+4 Zsanett 2003.06.03 DEOEC
17. Timka <center>Kép</center> 2005.03.04 19 hetes Fanni 3420g 53cm 41+4 - SOTE II.
18. Nyetus <center>Kép</center> 2005.03.05 19 hetes Kamilla 3050g 53cm 40+5 Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
19. Fanka <center>Kép</center> 2005.03.06 19 hetes Panni 3400g 56cm 40+0 - Szt. Imre Kh.
20. Villes <center>Kép</center> 2005.03.07 19 hetes Vince 3900g 60cm 39+1 - István Kh.
21. Zsana75 <center>Kép</center> 2005.03.08 19 hetes Vilmos 3840g 55cm 39+2 - Szt. István Kh.
22. Beatrix <center>Kép</center> 2005.03.09 19 hetes Ákos 3600g 52cm 41+4 Csabi 2001.04. Szolnok
23. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] <center>Kép</center> 2005.03.09 19 hetes Dóra 2900g 49cm 38+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
24. Fannimama <center>Kép</center> 2005.03.09 19 hetes Fanni ??? 41+1 - Schöfp Mérei
25. Eveka <center>Kép</center> 2005.03.10 19 hetes Marcell 3450g 55cm 40+5 - MÁV Kh.
26. Ildi(Delfinke) <center>Kép</center> 2005.03.10 19 hetes Marcell Tibor 4320g 55cm 38+5 - Péterfy Sándor Kh.
27. Dorka <center>Kép</center> 2005.03.11 18 hetes Bernát Kolos 3900g 59cm 39+6 Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
28. Mano2005 <center>Kép</center> 2005.03.11 18 hetes Fanni 2850g 53cm 40+2 - HIETE
29. Jck <center>Kép</center> 2005.03.11 18 hetes Sára Bori 2800g 50cm 41+0 - BM
30. Monci <center>Kép</center> 2005.03.11 18 hetes Máté 3300g 41+3 - Szt. Imre Kh.
31. Gézenguz <center>Kép</center> 2005.03.15 18 hetes Anna Luca 2200g 49cm 33+6 - MÁV Kh.
32. Vezso <center>Kép</center> 2005.03.17 18 hetes Rozália Réka 3500g 60cm 37+6 Veronika Anna 1994.06.08. Zsófia Katalin 1997.03.12. Szt. István Kh.
33. Wester <center>Kép</center> 2005.03.18 17 hetes Luca Zsófia 3900g 50cm 40+6 - Szombathely
34. Pviki <center>Kép</center> 2005.03.18 17 hetes Dóra 3290g 53cm 40+4 - Schöfp Mérei
35. Hadri <center>Kép</center> 2005.03.20 17 hetes Barnabás 3050g 55cm 39+1 - Nagykanizsa
36. Pszi <center>Kép</center> 2005.03.20 17 hetes Nándor 3600G 55cm 38+3 Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor Kh.
37. Csibe26 <center>Kép</center> 2005.03.21 17 hetes Noémi 3700g 55cm 41+1 - Szt. Imre Kh.
38. Dalmi <center>Kép</center> 2005.03.21 17 hetes Lenke 2800g 54cm 40+3 - Szt. István Kh.
39. Zsu <center>Kép</center> 2005.03.24 17 hetes Alexandra Eszter 4000g 59cm 39+1 Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi Kh.
40. Ruzicsky <center>Kép</center> 2005.03.25 16 hetes Gellért Bendegúz 3400g 54cm 41+2 - Szt. Imre Kh.
41. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] <center>Kép</center> 2005.03.26 16 hetes Jázmin 3850g 55cm 38+5 - Egri Kórház
42. Jammie <center>Kép</center> 2005.03.31 16 hetes Laura Noémi 3590g 55cm 41+6 - Péterfy Sándor Kh.
43. Nebula <center>Kép</center> 2005.03.31 16 hetes Flóra Anna 2750g 53cm 39+3 - Szt. István Kh.
44. Borbolya <center>Kép</center> 2005.04.02 15 hetes Anna Boglárka 3390g 55cm 40+4 - MÁV Kh.
45. Marqueza <center>Kép</center> 2005.04.02 15 hetes Luca 3500g 51cm 39+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
46. Vaktyuk <center>Kép</center> 2005.04.02 15 hetes Tamás Bendegúz 3350g 56cm 37+0 - Kútvölgyi Kh.
47. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 15 hetes IkrekKép Kincső 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
48. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 15 hetes IkrekKép Keve 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
49. Menjuss <center>Kép</center> 2005.04.04 15 hetes Dóra Johanna 3270g 52cm 41+1 - Péterfy Sándor Kh.
50. Mukika <center>Kép</center> 2005.04.06 15 hetes Aliz 2260g 44cm 39+0 - Szegedi női klinika
51. Mónika <center>Kép</center> 2005.04.07 15 hetes Hajnalka 3270g 46cm 39+2 Ádám Pécsi Megyei Szülészet
52. Adri <center>Kép</center> 2005.04.09 14 hetes Natália 2840g 49cm 39+4 Marcell 2002.11.04 Győri Petz Aladár Kh.
53. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Vizimanó-users]Vizimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.14 14 hetes Ákos 3080g 55cm 38+0 - Fehér Megyei Szent György Kh.
54. Greenolive <center>Kép</center> 2005.04.16 13 hetes Áron 3320g 54cm 40+4 - Szt. Imre Kh.
55. Aranka <center>Kép</center> 2005.04.16 13 hetes JZsófia 3450g 57cm 39+4 Alexandra 1991.05.23,Gergő 2003.05.20 MÁV Kh.
56. Panny <center>Kép</center> 2005.04.18 13 hetes Kristóf 3550g 53cm 39+0 Márk 2002.07.28. MÁV Kh.
57. Gira <center>Kép</center> 2005.04.18 13 hetes Réka 3400g 49cm 38+5 - Szegedi női klinika
58. Edinka <center>Kép</center> 2005.04.21 13 hetes Viktória 3700g 50cm 39+3 - Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
59. Zsisske <center>Kép</center> 2005.04.21 13 hetes Roland 3790g 57cm 39+3 - István Kh.
60. Connie <center>Kép</center> 2005.04.22 12 hetes Ákos 3750g 56cm 39+5 - István Kh.
61. Psandi <center>Kép</center> 2005.04.23 12 hetes Levente 3500g 56cm 40+2 Dani 2003.04.28 MÁV Kh.
62. Babjag <center>Kép</center> 2005.04.25 12 hetes Andor Gábor 4150g 59cm 39+5 - HIETE
63. Franyo <center>Kép</center> 2005.04.26 12 hetes Dániel Vilmos 3250g 52cm 39+6 Anna Virág 2003.02.24 Szt. Imre Kh.
64. Asszony <center>Kép</center> 2005.04.27 12 hetes Gergő 4100g 59cm 39+2 - Kútvölgyi Kh.
65. Zsuba31 <center>Kép</center> 2005.04.27 12 hetes Balázs, László 3950g 54cm 41+0 Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 Szegedi női klinika
66. Emma <center>Kép</center> 2005.04.28 12 hetes Balázs 3800g 56cm 39+4 - SOTE II.
67. Gabii <center>Kép</center> 2005.05.01 11 hetes Nolan 3836g 55cm 41+3 - Gold Coast Australia
68. Panka <center>Kép</center> 2005.05.03 11 hetes Molli Anna 3500g 51cm 39+3 Benjámin 2003.03.09. Miskolc Megyei Kh.
69. Ildibaba <center>Kép</center> 2005.05.03 11 hetes Attila 3550g 59cm 38+6 - Kútvölgyi Kh.
70. Pfranciska <center>Kép</center> 2005.05.05 11 hetes Benedek 3800g 56cm 40+4 - Kaposi Mór Kh.
71. Neszi <center>Kép</center> 2005.05.06 10 hetes Laura 2900g 52cm 40+5 Patrícia 2003.02.28 Fehér Megyei Szent György Kh.
72. Nagia <center>Kép</center> 2005.05.06 10 hetes Bence 3100g 51cm 40+3 - Veszprém
73. Akiren <center>Kép</center> 2005.05.07 10 hetes Gréta 3050g 54cm 38+2 - Péterfy Sándor Kh.
74. Norkini <center>Kép</center> 2005.05.09 10 hetes Panna Réka 2950g 52cm 38+5 Jázmin Sarolta 2003.02.09 Szt. Imre Kh.
75. <a href="http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=betécske-users"> Betécske <center>Kép</center> 2005.05.10 10 hetes Bálint 3350g 56cm 39+2 Bulcsú 2001.12.25. Megyei Kh. Eger
76. Speedy <center>Kép</center> 2005.05.11 10 hetes Elizabeth Cathrine 3570g 50cm 41+0 - Brüsszel
77. Timurr <center>Kép</center> 2005.05.13 09 hetes Maja 2600g 49cm 40+5 - Kaposi Mór Kh.
78. Juszti <center>Kép</center> 2005.05.18 09 hetes Boldizsár 4200g 58cm 39+6 - Kistarcsai Kh.
</a></pre>
angéla

Doritis,

Kérlek add meg az adatokat, hogy betehesselek a táblázatba.

Köszi

Angéla
angéla

Névválasztás téma tetszett a legjobban:
Lánynévből találtunk sokat ami tetszet, Lola volt mind közül a számunkra legszebb. Kép
Majd 16 hetesen közölték, hogy fiú. Úgyhogy lázas névkeresésbe kezdtünk. Ismerünk egy Valér nevű srácot. Jó fej, helyes is Kép, a párom felhívta, hogy szereti-e a nevét és ugye sohasem gondolt arra, hogy megváltoztassa. Kép
A családom és párom családja is toleráns, azt mondták, hogy elsősorban nekünk kell, hogy tetszen, de végül mindenki megszerette. Elsőre furcsa, talán azért mert nem egy mindennapos név.
Szerintem nagyon illik a fiamhoz. Kép

Na jó éjt mindenkinek!

Angéla
angéla

Jó reggelt Mindenkinek!

Szia Angéla!Kép
Azt hittem már elfelejtettél bennünket. KépKöszönjük a táblázatfrissítést Kép Magatokról nem írtál, hogy vagytok?

Szia Nagia!
Kakiügyben (bocs) azt tudom írni, hogy nekünk is előforul néha zöld színű, és normális. És tényleg sötétül idővel, ahogy Connie írta. Sőt, mondhatni vissza fogjuk még sírni az anyatejes kakit később, mert olyanokat fognak trottyolni, amikor már pl husit is esznek, hogy na. Meg többet is Kép

Vizimanó
Azta mindenit, akkor én kitaláltam miért vagy Vizimanó, jól van, nem kell részletezni ...Kép
Tetszett a barackos keksz kérdés Kép Lehet kapni néha háztartási kekszet darálva. Én eleinte evvel sűrítettem a gyümiket (alma, barack, meggy), persze először csak magát a gyümölcsöt adtam. Ez volt mindig az egyetlen bébikaja, amit én is szívesen megettem. Kép
Szekszárd: régebben, amilkor orosz csoportokat vittem, jártam ott többször is és emlékszem, hogy nyitás előtt kellett a csoportot vinni a moziba pornófilmet nézni. Követelték, én meg nem értettem miről van szó. Kiderült, hogy a szekszárdi moziban ilyesmivel is foglalkozott a gépész Kép

Vaktyúk
Csodálkoztam is, hogy direkt hasfájós teát adsz a gyermeknek ...Kép

Connie
Hát én sem olvastam a Lady Chatterley-t, a filmet meg régen az apukámmal láttam, egyikőnk se tudta mire ült be Kép
Miért gondolod, hogy torokgyulladása lenne Ákosnak, ha nincs tünete?
A társkeresős randijaidról mesélj még, voltak tényleg ilyen meglepő helyzetek? Nagyon másnak képzelted el őket a net alapján? És a férjedet?
A nevem frissítésére én is gondoltam, de nem merek már belevágni (még elszúrok vmit és örökre megszabadultok tőlem Kép), meg Nektek is hosszabb nevet kellene leírni.

Ruz
A Rozi is ugyanilyen keveset alszik egybe nappal! Nem tudom miért, de nem fáradt és nem is sírós. Tök jól elvan napközben, mondjuk így, hogy 3-an ugráljuk körbe, nem is nehéz Kép
Borok Kép
Az álmaidat nehogy feladd, sztem sose késő tanulni. Az én álmai között van: megtanulni új nyelveket (szuahéli, latin -ezt tanulgatom), szakácsiskola, cukrászat, és van egy ékszersorozat-tervem, amit felépítettem marketing szempontból is, csak "némi" pénz kellene kiindulásnak.
A Honfoglalón milyen néven vagy?

Dalmi
Írja a szakmádról, tényleg! Kép
A finom borokat mi is szeretjük, férjem álma egy igazi borpince. Õ ugyan igen ritkán iszik alkoholt, de nagyon érdekli ez a téma. Amikor összeismerkedtünk, semmit sem tudtam a borokról, csak ami kellett a munkámhoz, de vhogy sosem tudtam őket értékelni, narancslével összeöntöttem őket, meg ilyesmi. Ma már nem tennék ilyet. Kijártam egy bortanfolyamot és utána teljesen megváltozott a borokhoz a hozzáállásom. Mivel a tanfolyamon kóstolni is kellett, a jegyzeteim egy idő után igen érdekesen néztek ki, ferde sorok, nagyobb betűk Kép A borkóstolással az a baj, hogy a harmadik után, már nem emlékszem az első borra ...A legjobb boresemény Budapesten a Borfesztivál szept elején a Várban. Szuper! Olyan különleges borokat lehet venni! Aki nem volt még, próbálja ki! Kép

Vezso
vezso

Jó reggelt!
10-re megyünk csípő uh-ra, remélem rendbejött a manó. Terpeszpelust apája leszedte róla hétfőn, azt mondta, ebben a dögmelegben nem adja rá. De Ákos azóta is úgy tartja a lábát, mintha rajta lenne.

Vezso,
A filmet nem láttam, a könyv nekem nagyon tetszett, de abban nem sok "olyan" jelenet van. Meg nem is az a lényeg benne. Feltételezem, hogy a filmmel nem így van.Kép

Nem randiztam olyan sok pasival, mindössze 3 hetet volt fent a reglapom. Egy részük rendes volt, csak nem jött az a bizonyos szikra, közülük csak egy valakivel találkoztam, ő volt, aki még harmincévesen is anyukával lakik. Aztán voltak egy csomóan, akik csak leveleztek, meg chateltek, de találkozni már nem mertek vagy nem akartak. És persze engem is megtalált a kapuzárási pánikos menedzserek egy része.Kép
Volt egy pilóta, aki korábban mlm rendszerben dolgozott, és úgy viselkedett a randin, mint egy ügynök, aki rád akar sózni valamit, és ehhez folyton zavarba akar hozni. Közben meg csesztetett, hogy milyen visszahúzódó vagyok. Amíg be nem durrant az agyam, és nem mondtam neki, hogy ha ilyen támadóan viselkedik, ne csodálkozzon, ha én meg védekezek. Vele volt az ebéd, aminek a vége lett olyan házvezetőnő felvételiztetős.Kép
A másik, még ugyanaznap délután, egy vezetőképző igazgatója volt, aki azzal kezdte a beszélgetést, hogy mi a véleményem a reglapjáról.Kép Majd folyamatosan szexuális célozgatásokba bonyolódott, aztán kijelentette, hogy ő szereti, ha egy nő megmondja neki nyíltan, hgy hol a határ, aztán mikor megmondtam, jól megsértődött. Biztos mert késő délután volt már, és egyből átlátta, hogy nincs már ideje mást befűzni.

A férjemmel más volt, vele két hétig leveleztünk, mielőtt találkoztunk,sokkal jobban megismertük már egymást, és amint megláttam, már tudtam, hogy ő az Igazi.Kép Majd rögtön el is csodálkoztam, mert mindig azt hittem, hogy az Igazi magas lesz és vékony, nem ilyen macis.Kép
Utána nagyon kreatív randijaink voltak, mert nálam két nap múlva kezdődött a festés, úgyhogy jött és segített bútorokat tologatni, utána meg helyrepakolni. Egyébként neki nagy-nagy előnye volt a töbiekhez képest, azon kívül, hogy velük ellentétben igazi úriemberKép, hogy van humora, és ráadásul pont olyan agyament, mint az enyém.Kép
Na nem nosztalgiázok tovább,mert sose fejezem be. Mindjárt költeni kell Ákost, szopizni indulás előtt.

KépKép
connie

Ja, és a pilóta volt az, akit kiszúrtam, mikor odaértem a megbeszélt helyre, vagy 10 perccel hamarabb, azzal, hogy "Istenem, add, hogy ne ő legyen az!", mert annyira csúfnyának találtam szegényt.Kép
A legdurvább meg az volt, mikor arra kaptam ajánlatot, hogy szálljak be harmadiknak egy párocskához, akik mindketten házasságban élnek amúgy, de régen együtt jártak, és most is egymásnak szoknak néha esni, szigorúan baráti alapon.Kép És ez még csak nem is a nickemnek volt köszönhető, hanem annak, hogy azt írtam, hogy a korábi (persze nem ilyen jellegű) zűrök után, normális kapcsolatot szeretnék.Kép
Na, most már tényleg lelövöm magam.Kép

Borokat én is szeretem, a főnököm nagy ínyenc, és elég sokat utaztam vele, és annyira finiket ettünk meg ittunk. Ez az egyetlen a munkámban, amit sajnáltam/sajnálok otthagyni.Kép
Főzéshez viszont nincs sok kedvem mostanában, nincs időm recepteket bogarászni, meg tejtermékek és tojás nélkül elég nehéz.

KépKép
connie

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni. Nem tudom, mire akartam reagálni.Kép Asszem, kezdem újra.Kép

Connie,
az általam említett névadás és társai nálunk, magyaroknál volt így...

Én ált. sulis és középiskolai tanár vagyok, és 6-tól 18 éves korig tanítottam minden korosztályt. De a legizgalmasabb mégis a felnőtt kínaiakat volt tanítani (és pár finnt - az nem akkora kihívásKép) magyarra. Van egy angliában élő japán barátnőm, ő már önszorgalomból is tanulja otthon a magyart. De udvariatlanság -r hangot mondani, helyette -l-t mondanak, s ez annyira rögzült benne, hogy "opela", "paplika" meg "Adli" és társai jött mindig a myelvére.Kép
A nevem 2. gyerek, de vmiért itt 2_gyerekként jelenik meg. A lényegen nem változtat, gondolom, nem okoz sok fejtörést, miért ezt választottam.Kép

Még olvasok egyet, aztán jövök.Kép

Addig is szép napot, jó hétvégét kívánok mindenkinek!Kép
Adri
Vendég

Connie
Ezek jó kis történetek. Főleg az ahol 3-iknak kellett volna beugranod...Kép Nekem akkor szoktak ajánlatot tenni, amikor hamarabb érek egy szállodába az utasaimért és leülök az egyik bőrfotelbe a hallban. Sokára esik le a tantusz, amikor elegáns "úriember" odalépve megkérdezi "Mennyi?" Az első ilyen kérdés után szó szerint rosszul lettem. Pedig kosztümben szoktam dolgozni, semmi kihívó nincs rajtam és egyáltalán nem nézek ki jól se. Főleg arabok szoktak nyomulni ilyenkor.
Nagyon tetszik, hogy így jöttetek össze a férjeddel és bátor is vagy, hogy belevágtál ilyen randikba. Kép
Remélem Ákosnak nem fog már kelleni az a terpeszpellus!

Adri
Ha tanítasz, akkor majd hozzá tudsz szólni a kamaszkérdéshez biztos. Kép
A mongolok meg a "f" betűt nem tudják kimondani. Volt egy terepjáró sofőr, aki apuéknak dolgozott az expedícióban, Lamszuren-nek hívták és tanítgattam magyarul. Irtó muris volt mikor mondta, hogy "pekete", azaz "fekete". Õ is annyit nevetett a többi mongollal ezeken a "f" betűkön, mintha valami illetlen hangzó lett volna. Közbe meg a mongol olyan fröcskölős nyelv, összegyűlik az ember szájában a nyál és köpnek is rendesen, gusztusos. Télen, ha köpnek, koppan a földön, mert átlag -20 fok van...

Na, menni kell venni pár dolgot a táborhoz a lányoknak, pl még egy zseblámpa, meg ilyenek. Ja és pellus-hiány van Rozinak. Benézek később, írjatok sokat. Kép Kép Kép
Remélem mindenki jól aludt, sziasztok!
Vezso
vezso

Vezso!

Állítólag akciós a Huggies a DM-ben!

ruz
ruzicsky

Helloka!

Megint csak nyelvi, számomra nyelvtörténeti dologhoz bírok hozzászólni.Kép A magyar szókezdő f-ek (az alapszókincsben) szabályosan az uráli alapnyelvben p-k. A szókezdő h-k k-k voltak. (A z-k : t-k nem szókezdőben is...) Így pl. uráli *pata, magyar fazék, *kota: ház stb.

A tudomány nagy részének mai álláspontja szerint...Kép

Eldugulok...Kép

A kamasz kérdéshez a legbölcsebb megállapításom: nincs 2 egyforma kamasz.Kép De jó velük "dolgozni", és nem a tantárgyi, hanem a lelki-pszichológiai része izgalmas és fárasztó.

Holnap lesz életem első (ált. isk.-i) osztályának találkozója. 19-20 évesek, s vannak köztük anyukák és várandósok is, sőt 2 gyermekes anyuka is.
Az ált. sulis tanítástól elmenekültem, mert szörnyű sorsokkal találkoztam, s lelkileg nagyon megviselt. Középiskolában is megrázó egy-egy gyerek élete, de ott már általában más típusú hányattatásokkal lehet találkozni, s muszáj is egy kicsit jobban távolságot tartani, így annyira nem "mászik bele" a mindennapjaimba...talán.

Néha nagyon aggódom, mi lesz a 2 csemetémből, annyira könnyű elszúrniKép.

Na, tényleg befogom...

Adri

Ui.: Nati mondja a magáét a kezemben a maga 3 hós nyelvén, a fiam is bőbeszédű, de ő azért már szép összetett mondatokban...
Kire ütöttek ezek a gyerekek?Kép

Uui.: Vezso, mééég, mééég, lécci!
Vendég

Sziasztok,

Netes randiról én is tudok mesélni Kép. A legdurvább: Egy srác írt, hogy hétvégén lemegy Balatonra és nincs-e kedvem vele tartani. Tök normális levelet írt és tetszett, hogy van konkrét programja és nem tőle várja, hogy kitaláljak valamit. Azért gondoltam mielőtt igent mondok, szeretném személyesen is megismerni. Telefonon már elég gyanús volt a srác, hogy talán nem is Õ írta a levelet, inkább diktálták neki Kép. Elhívott egy amerikai étterembe (McDonald's Kép). Örültem, mert az legalább forgalmas hely Kép.. Azután megérkeztem és egy srác elindult felém. Úgy éreztem, mint Connie: CSAK NE Õ LEGYEN AZ! Kép. Beültünk a Mekibe én nem is kértem semmit, azon törtem az agyam, hogyan szabadulhatnék a helyzetből Kép A fickó folyamatosan a szájában turkált Kép. Én mondtam neki, hogy nem én leszek az, aki elmegy vele hétvégére a Balatonra. Kérdezte, miért. Nem akartam bunkó lenni, hogy nézz már tükörbe! Úgy öltözött mint egy hajléktalan. A paskó erősködött, hogy de mondjam meg, miért nem. Még ekkor is a lelkivilágát akartam védeni: kitaláltam valamit "mert Te diplomás vagy én meg nem" erre a fickó: "Nekem volt már szép, de buta barátnőm". Na ekkor álltam fel és távoztam. Megfogadtam, soha többé nem kertelek, ha valaki nem jön be, akkor kerek-perec megmondom, bármennyire is fájó. Kép

Bocs, ha valakit untattam.Kép

Angéla
angéla

Hurrá! Nem kell többet a terpeszpelus, tökéletes a fiú csípője.Kép
Reggel 7 óta nem evett, de most alszik a hordozóban már megint. Ki kell vennünk az újszülöttbetétet, mert már nem fér tőle.

Adri,
Ja, félreértettelek, bocs.

Ruz,
Akkor én is uggrasztom apát, van az irodájukkal szemben egy DM, úgyis ki akarjuk próbálni a Huggiest.

KépKép
connie

METRO-ban van valakinek ismerőse??????

(jövök még Kép)
zsana75

Sziasztok! Üdv Egrből!

Először is nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat, nagyon megható volt, hogy ennyien írtatok!!

Szerdán megérkeztek öcsémék és tegnap lejöttünk Marcival velük Egerbe apuhoz, apa majd ma este munka után jön le.

Hadri,
Tényleg hasonlítanak a gyerkőcök, gyanús vagy, mikor jártál a férjem környékén???!!!Kép

Fotók nagyon tetszenek, Áron is hatalmas, és Kristóf is, Vizimanó ákosáról nagoyn jók a képek és Vaktyúkéké nagyon eredeti, és minden gyerkőc gyönyörűűűűűűűűű!

Vezso, ezek a mongól infók nagyon érdekesek, engem nagyon izgat minden világ, bár nekem a kedvencem Afrika.

Előző életünk, én eredetileg tanító voltam és mellette könyvtár szakot végeztem debrecenben, majd ott tanítottam a gyakorlóban egy évet, majd egyetem, bölcsész, de mellette kollégiumban dolgoztam. Majd hangszrüzletébe elcsábított a nagybátyám pestre, de mellette egyetemi koliigh majd ig voltam az utóbbi 9 évben.

Na most ennyi, felébredt mazsola
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Húúúú, jók ezek a netes ismerkedős sztorik. Kép

Régebben én is próbálkoztam, de csak próbálkozgatás volt. Odáig sosem jutottam, hogy valakivel személyesen is találkozzak. Ezért is adtam fel a neten való próbálkozást, mert sosem éreztem magamban bátorságot, hogy valakivel találkozzak. Viszont én mindig kértem fényképet, hát volt olyan, hogy megijedtem. Kép

Viszont volt olyan is, hogy valaki nekem tök szimpi volt kép alapján, de neki én nem, pedig elég jó képet küldtem. Nem mintha annyira szép lennék, de azért egy fotó még nem minden és én is úgy voltam vele, hogy ha kicsit is normálisabb a kép, akkor már érdemes jobban megismerni. Mert aztán voltak olyan fotók..., néha ledöbbentem, hogy mennyire nem adtak például a fotóra. Rossz minőségű, gyakran tök béna igazolványképeket küldtek vagy olyan turista fotót, amin az ember tök kicsi, semmit nem látni belőle, inkább a tájat.

ruz
ruzicsky

Vaktyuk,
köszi az infót. Mondta, hogy tegnap fáradt voltam, ennél azért gyorsabban szoktam kapcsolni.Kép

Connie,
nagyon örülök, hogy vége a terpeszpelusos időszaknak.Kép Nem semmi történetek vannak az ismerkedésről. Gondolom az ilyen ismerkedő fórumokon is igaz, hogy nagy az Isten állatkertje.Kép Öcsém is ismerkedett a neten, és ő is azt mondta, hogy mindenféle népek vannak ott is.Kép

Vezso,
nem unalmas a munkádKép Gondolom kapkodtál levegő után, amikor először leszólítottak.Kép
Nekem az volt a legédesebb (Kép) történetem, amikor egy ügyfélfogadási/tanácsadási napon bejött egy apró kis emberke, bűzlött a szesztől és tántorgott, kihívóan közölte, hogy ő a pszichiátriáról lépett meg, és ha nem hallgatom meg, akkor öngyilkos lesz - mutogatott valami bicsakot is. Meghallgattam, közben kitereltem a folyosóra, a biztonsági őrnek jeleztem - persze úgy hogy ne vegye észre - hogy telefonáljon a pszichiátriára. Azok meg jöttek ezerrel, mert már keresték a csókát.Kép

Adri, jó lehet kp iskolában tanítani.Kép A normális tanárokért a kamaszok tűzbe tudnak menni.Kép

Én nem tudok érdekes ismerkedési story-t írni. 20 évesen egy egyetemi buliban volt egy randim egy sráccal. Õt vártam. Odajött a párom, hogy menjünk táncolni. Hát elmentem, és nem sokkal ez után összejöttünk.Kép Aztán 10 éve meg együtt vagyunk.Kép Össze is költöztünk még egyetem alatt, de azért eljártunk bulizni, nincs hiányérzetem. Már 15 éves korom óta mindig volt barátom. (Szegény szüleim biztos izgultak!)

Bor,
Szekszárdon minden évben van szüreti fesztivál, klassz borokkal.Kép Mórra is el szoktunk menni a bornapokra.Kép
Furcsa így most, hogy gimiben egy baráti társaságba tartoztunk Vesztergombi Csabával, akiről nevét nyerte a párizsi aranyérmes Csaba Cuvée - olyan mint a folyékony álom. (Ára meg rémálomKép)
Ezen kívül most fedeztük fel a Somló hegyet, jó kis pincék vannak, és pünkösdkor van a nyitott pincék nap. Szuper. Na nem "alkoholizálok".
Tényleg, ki milyen italokat szeret?

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?