Sziasztok!
Eltűnök pár napra, és miről maradok le megint?!
Emese nagyon, nagyon GRATULÁLOK!!
Olyan jó érzés, ha valaki eltervez valamit, és bejön!
Persze teljesen igazad van a korkülönbség miatt vitázni egyáltalán nem érdemes, mindenki úgy alakítja, és úgy vállalja ahogy bírja!Nem is indítottunk szerintem vitát, csak dumáltunk róla
Amúgy mi se akarunk nagyot csak 3 évet. saját erőmet és türelmemet felmérve én nem merném másfél vagy kettőre bevállalni a másodikat, nálunk csak azért így lesz/remélem/. De apa rám bízta teljesen,neki mindenhogy jó azt mondta, csak kettő legyen
Hát igen kétségek mindíg vannak, de Ágasnak igaza van, próbáld te is magad majd kipihenni a kórházban, és Szonáék is ellesznek otthon biztosan! Sőt, van olyan baba aki ez a pár nap alatt lesz igazán apás!De ez még messze van, ne izgulj majd megoldódik! Viszont anyós téma az már rázósabb, mert ő mindíg és addig is ott lesz!
Ne hagyd magad, de ne is idegesítsd fel rajta!Milyen az úszás?
Ágas, nem gond néha én is elfelejtek rögtön valakinek válaszolni
Az jó kor, akkor ő már dumás nagyon, mi?Ügyike ezzel az 5 napos bilivel, kiváncsi leszek nálunk mi lesz majd jöv nyáron!Néha annyira belemelegszik a játékba, hogy már ha fölemelem, és mondom, hogy megyünk bugyizni hisztizik!De jó neki a kakiban, vagy mi?
Bár remélem, azért jövőre még hozzáokosodik a dologhoz
Dudukly, te hova tűntél???Nagyon nagy a csönd feléd mostanában, remélem jól vagytok a babyvel??
Mikorra is vagytok kiírva?
Nikk, olvastalak a másik topikban, hogy mi történt Bandóval!!!
Kiakadtam, szegénykéim!De most már rendben van?Nem maradt neki csúnya?
Küldök neki gyógypuszit a drágának!
Puszi, manó