Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla!

Sulykoljunk együtt! Kép Nekem is megvan mindenem, életem párja, lakás, kocsi, egész jó munka, csak a babuci hiányzik. Hétvégén megyünk kastélyszállóba kicsit kikapcsolódni! Nagyon klassz lesz, várom már. Kép

Betti
betti73

Lányok!

Nézegettem a fertility-n a 'Chart Gallery'-t. Látni ott elég érdekes görbéket. Meg lehet adni mindenféle keresési, szűrési feltételt. Elég furcsa görbékből is lett zebrás teszt.

Betti
betti73

Betti Szerintem nekünk nagyon egyre jár az agyunk. Pontosan ebéd előtt nézegettem én is azt az oldalt. Miután ma leesett a hőm, megnéztem, hogy van e olyan terhesgörbe, ahol szint alattira esett a hő és utána mégis + teszt lett. És találtam! Pár meg kell hagyni, nem ez a jellemző. Szóval amíg nem jön meg még nem keseredek el, de 1%-nál nem adok több esélyt magamnak.

Kép

Kép
kamilla306

Betti, Kamilla!

Ez az! Így kell látni a világot!

Zsu!

Én is kíváncsi vagyok a hajadra is meg arra is, h beszéltél-e Mónival a tesztről?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most beszéltem a Monival...megjött neki vasárnap 4 cn-on van ma!KépKép
De hát uj hónap uj remények!

Lassan én is búcsúzom, de nagyon hiányoztok ám , már most!!

zsuzska80
Szombathely

Kamilla! Kép

Egész vad görbét is találtam, aminek + lett a vége! Szerintem érdemes nézegetni. Találtam olyat is, hogy "late ovulation" és mégis 28-29 napra jön meg. Szóval minden elképzelhető! Természet anyánk kiszámíthatatlan.

Ne keseredj el, most már én sem vagyok magam alatt! Inkább nézegetem a képet, amin a párocskámmal vagyunk. Kép Annyira szerelmes vagyok. Ez a fontos! Kép

Betti
betti73

Sajnálom szegény Mónit! Kép

Zsuzska! Jó utat! Érezzd jól magad. Várunk vissza!!! Kép

Betti
betti73

Zsu,
Köszi az infót Móniról! KépKép
Érezzétek nagyon jól magatokat (és egymást Kép), pihenjetek sokat, ússzatok nagyokat és fotózzatok (nekünk) sokat! Kép
Nekem is hiányzol már most is! Kép

Betti,
Én is ma már többször is nézegettem a pasimról képeket! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Most veszek fájdalmas búcsút,legyetek jók, és várjatok jó hírekkel!
Ha lesz velem valami-ha megjön-a Móninak írok!
Pussz-pussz mindenkinek!!!

Sziasztok!

zsuzska80
Szombathely

Köszi mindenkinek aranyosak vagytok!!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

<font color="0077aa">Sziasztok lányok,
köszönöm a megnyugtató szavakat. Egyelőre próbálom kitörölni a fejemből a következő UH gondolatát. Próbálok nem gondolni semmire és üveges, és értelmesnek is kevésbé mondható tekintettel bámulok a világba...Kép Hát lányok, a + teszt tényleg csak az első és legboldogabb érzés. Ami aztán jön, csupa körömrágás. pl. abbahagytam az allergia gyógyszer szedését, mert azt nem lehet bevenni terhesség alatt. Úgy látszik, a gyógyszer is közrejátszott abban, hogy március óta nem jött elő megint a gombám. Most abbahagytam, és kaptam valami hülye homeopátiás orrspray-t, amit max. mini szökőkútnak lehet használni, mert semmit nem használ. Tegnap óta úgy érzem, hogy kezd visszajönni a gombám, gyanús vagyok magamnak. A gomba viszont az első 3 hónapban vetéléshez vezethet. Biztos nincsenek álmatlan éjszakáim, ugye? Kivagyok, mint atom...

De azért én mindenkinek drukkolok (beleértve magamat is), hogy együtt mutogassuk 1 év múlva a kis csíkos cetlijeinket... és a procedúra végén megérkező csöppséget!

Lola</font>
lolita

Lola!
Bocsi, hogy felhozom, de mikor lesz az UH?
Próbál egy kicsit pozitívan gonolkodni, az mindenkinek jót tesz! Neked is meg a babónak is.
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lola,
A drukkjaim hosszú tömött sorben mennek Feléd! Kép
Próbáld meg nem vizsgálgatni magad, egyszerűen csak örülni minden napnak, esetleg beszélni a kismanóhoz! Kép Tudod, hogy az is sokat számít, hogy milyen a hangulatod! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0077aa">Vica,
háááát, jövő héten megyek el a János kh.-ba, miután sikerül végre rávennem magam, hogy felhívjam a dokit. Ugyanis telefonfóbiám van. Meg UH-fóbiám. Meg kórház-fóbiám. Kép

Kata,
drukkok megérkeztek, itt kopogtatnak az ajtón. Megyek, beengedem őket. Egy pillanat...............................na. Próbáltam már kommunikálni hozzá, de mivel nincs nagyon tünetem, még azt is nehéz elhinni, hogy ott van. Kép

pusza, Lola</font>
lolita

Sziasztok!

Múlt hét szerdán leesett a hőm 36,9-re amikor elmentünk Horvátországba nyaralni és kb: délután 4 óra körül meg is jött: tehát ma vagyok a 8.cn-n! :-(
Nem hiába voltak negatívok azok a tesztek.Gratula a babásoknak!
Köszi mindenkinek a drukkolást! -(de most hiába).

Kép
lara26

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap fél 10-ig kint voltunk a telken. Majdnem teljesen kész a tetőtérben a fal. Úgy örülök neki Kép.

Kata, a házavató kicsit odébb van, de szólok előtte Kép.

Maminti, köszike a dícséretet. Olyan jó, hogy ti is észreveszitek hogy alakul a dolog Kép.

A hőm meg teljesen meg van hülyülve megint. A béka feneke alatt van, lassan dobom ki a hőmérőt az ablakon. Mióta mérem nem érzem a pémet, nem vagyok annyira kívánós, ráadásul hülyeségeket mutogat Kép. Na jó, nem panaszkodom, inkább megyek dolgozódni.

Legyetek jók.

Sziasztok

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok. A tegnapi letargia után ma ismét felcsillant némi reménysugár. Fene se érti ezt az egészet. Figyu: Kép

Kép

Kép
kamilla306

Lola!
Nagyon szorítok. Szerintem visszasírod még ezeket a napokat, hogy nincs tüneted...Kép

Lara!
Mit mondhatnék? Annyira, de annyira sajnálom! Pedig már teljesen biztos voltam benne! Akkor gondolom a nyaralás eleje, ennek a jegyében telt. Vagy nem?

Hajni!
Tök jó látni, hogy így alakul a házikó! Mennyit dolgoztok rajta!!! De így legalább annyira megbecsülitek, mint senki más, aki csak úgy "beleül" a jóbaKép

Kamilla!
Látod, látod a tegnapi pozitív gondolatok megtették hatásukat.Kép Örülök neked!

Nálunk felemásra sikeredett ez a reggel. Ébredés után volt egy jó kis összebújásKép, de mikor felkeltünk és kimentünk a konyhába, jól összebalhéztunk, hogy kupleráj van, nem pakoltam el rendesen a tegnapi ebéd után, meg hogy a férjecském is behord mindenféle szerelni valót és csak a kosz meg a rumli van utána.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Látod Kamilla, a testünk kiszámíthatatlan! Drukkolok nagyon!!

Lolita! Küldök még egy kis drukkadago. Kép

Betti
betti73

MINDENKI!

Segítsetek már rajtam. A hétvégén egy óriási buliba megyek (péntek, szombat, vasárnap) és biztos hogy lesz jó sok pia is. nem mintha annyira vágynák az ital után, de nagyon hülyén fogok festeni, hogy ártatlan szende szűzként csak pislogok meg nevetgélekKép
Szóval nem akarom elmondani senkinek, hogy "mit tervezünk" illetve, mi lehetséges, de akkor miért nem iszok? Ugyanis ez egy minden évben megrendezett buli a Tiszaparton és az előző kettőn sikerült elég mélyen a pohár fenekére néznem. Most mit mondjak? Hogy abszcinens lettem?Kép
Az jutott eszembe, hogy csinálok egy tesztet, és ha látszik valami, akkor messziről elkerülöm még a részeg embert is, ha meg nem látszik semmi, akkor gyötrődök tovább, hogy most lehet, hogy semmi értelme ennek az önmegtartóztatásnak, mert lehet, hogy nincs is ott senki. És ha mégis????
Segítsetek rajtam! Mit tegyek???

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Érdekes a dolog. Esetleg mondhatnád azt, hogy fáj a fogad napok óta és, hogy bevettél rá valami erős fájdalomcsillapítót és ezért nem iszol. Vagy esetleg olyan duma is mehet, hogy pár napja kicsit többet ittál, és nagyon rosszul lettél utána és most inkább kihagynád. Egyelőre más nem jutott eszembe.

Betti
betti73

Jó reggelt mindenkinek,sajna itt mindjárt esik az esöKép!Pedig ma szabin vagyok,és igy kicseszik velem az idöKép
Kamilla drukkolok,hogy fennt is maradjon a höd,és pocaklakod legyen.Kép
Vica!Hányadik napon jársz?Szerintem egy keveset azért igyál csak ne vidd tulzásba!
Vendég

Betti!
Köszi a tanácsot. Csak nem szabad nagyon beleélnem magam a fogfájásba, mert akkor tényleg elkezd fájni.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Editke!

23.cn-on vagyok. És a 13.-on volt PÉm, ezt biztosan éreztem, remélem telibe találtuk, mert a pé miatti hasfájást szerelmeskedéssel múlasztottuk el. Szóval holnap reggel már a 11.nap lenne a fogantatástól számítva. Korai, mi?
Csak olvastam más topikokban hogy jópáran voltak úgy hogy 1 héttel(!) a mensi előtt már kimutatta a teszt.

(Most látom, hogy túlvagyok a 200. üzimenKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szívesen Vica! Kép Más "okosság" Kép nem jutott az eszembe!

Betti
betti73

Szorakozik az áram(már 3.szor volt pillatatnyi á.szünet)Kép
Ha van otthon teszted akor kiváncsiságbol kiprobálhatod!De még nem biztos ,hogy kimutatja.Mikorra várod a "havit"? Általába ha késik pár napot akor szoktak tesztelni.
U.i:De ha nem vagy terhes akor se igyál sokat,mert befolyásolhatja a pét!Ugy mint a kávé."ezt olvastam,én is ezért szoktam le a kávéról"aztán a te dolgot.Csak azért jól gondold át a dolgokat.
Vendég

Ki kell mennem a konyhába ,valami ebédet fözni,majd délután jövök vissza.Puszika!
Vendég

Vica!
A fájdalomcsillapító tényleg jó ötlet, tegnap én is ezzel az indokkal nem ittam - igaz, tényleg csak az volt a problémaKépKép

Keditke!
Mi a foglalkozásod, hogy ilyenkor otthon vagy?

Kómázok össze-vissza. Pedig nem igazán tudok aludni mostanság! Ma este Szabadtéri elöadás, holnap du 4kor indulunk Erdélybe, és hajnali fél7kor érkezünk meg!!! De már várom!Kép

Kép
Kép
maminti81

Hát nem várom, de jövő kedd az utolsó határidő, amikor megjöhet. Utána tilos neki!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!

Kemény lesz az éjszakai utazás. Nem írigyellek. A szabi miatt igen. Mi holnap megyünk egy kicsit hétvégézni egy szuper kastélyszállóba, nagyon várom már.

Vica!

Drukk, hogy ne jöjjön meg kedden!

Betti
betti73

Betti!
Hova mentek? Már régóta szeretnék én is kastélyszállózni, de még nem jött össze.

Kép
Kép
maminti81

Tök jó Nektek, Maminti és Betti, hogy üdülni mentek. Nekem ez a hétvége nem éppen a pihenés istenének lesz szentelve.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bikalra (Szekszárd környéke), Puchner Kastélyszálló. Egész szimpi, és állítólag nagyon szép. Uszoda, szauna, fittnesz terem, jacuzzi...fincsi vacsora... Nagyon jó lesz, csak rövid!

Betti
betti73

Kamilla!

Nem csináltál a fertility-n görbeösszehasonlítást? Lehet keresni hasonló görbéket, elvileg egymásra rakja, már ha van a tiédhez hasonló. Sajnos nekem foglalkozási ártalom az elemzgetés, összehasonlítgatás. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Lara,
Kép
Majd drukkolunk jövő hónapban is! Kép
Milyen volt a nyaralás?

Hajni,
Aztán majd el ne felejts szólni! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Betti! Én is ilyen elemezgetős vagyok. Túlságosan is kombinálok. Én olyan csináltam, hogy az én saját két görbémet egy Exceltáblába raktam. Megpróbálom csatolni, mert tök jól néz ki. <!--attachment: Book1-243201.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.9**Book1%2exls --><center><pre>
Kép
Book1.xls (16.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kamilla306

Az előzőt még reggel írtam, csak elfelejtettem elküldeni! Kép

Vica,
Szerintem ilyenkor még nincs olyan összeköttetésben a baba(kezdemény) a mamával, h rá is hasson az alkohol. Tehát emiatt szerintem ne mondj le egy jó kis dorbézolásról! Kép Persze ha amúgy sem akarsz alkoholizálni, akkor jók ezek a csajok által említett kifogások! Kép

Én is AKAROOOK valahova utazgatni!!! És végre egy hétvégét pihenéssel tölteni!!! KépKép

Betti,
Majd mesélj el szépen mindent erről a kastélyszállóról, mert lehet, hogy mindekt is érdekelne! (aztán amjd esetleg kérek elérhetőségeket! Kép)

Kamilla,
Én is drukkolok a hődnek! Kép

Maminti,
Milyen előadásra mentek ma este?

KEditke,
Hogyan befolyásolja a kávé a pét?! Erről én még sosem hallottam! És imádom a kávét.... Kép Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Betti,
Hogyhogy foglalkozási ártalom az elemezgetés? Kép
Én is imádom amúgy az összes statisztikát és társait! Kép
kata1977
Hatvan

Kata!
A Valahol Európábant nézzük meg. Remélem, nem fogja elmosni az esö! Föleg, mert az esönapon már nem leszünk itt...

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!

Szerintem szupi az összehasonlítás! A múlt haviban leesett a hőd mensi előtt, most meg visszaugrott a magasba! Nagyon izgi a dolog! Nekem sajnos ez az első hőmérős hónapom, így nem tudok még hasonlítgatni.

Betti
betti73

Maminti,
Imádooooom! Kép Tegnap este is azt hallgattam CD-n! Kép
Tök jó lesz Nektek!!!
kata1977
Hatvan

Kata!

Beszámolok a kastélyszállóról. Egyébként www.puchner.hu az oldala. Mi "gyertyafény csomag"-ra megyünk. Lehet üdülési csekkel is fizetni (mi azzal fogunk). Még sosem voltam ilyen helyen.

Közgazdász vagyok, és controllerként dolgozom. Egyfolytában elemezgetek, okokat keresek, számokat bűvölök, tervezek...stb. Nem unalmas! Kép

Betti
betti73

Betti!
Párocskám is az! Még csak most lép munkába, úgyhogy nem tudom, mi lesz a feladata. De már nagyon kíváncsiak vagyunk!

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

KOntroller lesz? Mit végzett a párod?

Betti
betti73

Betti!
Közgázt.

Kata!
Majd küldöm telepatikus úton a hanghullámokat, jó?Kép
Én most a Rómeó és Juliskáért vagyok nagyon oda, azt hallgatom reggeltöl estig.

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Milyen szakon végzett? Számvitel?

Betti
betti73

Maminti!

Remélem, hogy hamar megüresedik a helyem és akkor szívesen felajánlom a párodnak! Kép

Betti
betti73

Betti!
Vezetés-szervezés szakon.
Siess nagyon, hogy megüresedjen a hely, de másnak add át, mert a páromnak szerencsére már van munkája!Kép

Kép
Kép
maminti81

Kata 1977!

A nyaralás kivette minden energiámat. Ma kellett volna mennem dolgozni de későn értünk haza.
A társaság sem volt az igazi.
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem jött össze.
Na mindegy ma már azon a ponton vagyok, hogy nem érdekel. Nem sok újat láttam a nyaralás során és nem igazán tudtam kikapcsolodni. Megkérdeztem a férjem, hogy ő tényleg szeretne gyereket és azt mondta, hogy ha rajta múlna akkor nem biztos. Én meg így nem szeretnék családot alapítani: 50% -os hozzáállással.

Kép
lara26

Betti! Az jó. Én is ilyesmit szeretnék csinálni. Végzettségem megvan hozzá, mégis asszisztens vagyok. Egyébként az egyik kollégám azt mondta, hogy szerinte én még a gyerekem fejlődéséről is kimutatást fogok készíteni és Power point prezentációban fogom előadni a családnak. Már látom magam a flipchart mellett......"ez itt Józsika súlynövekedési diagrammja. Jól látható, hogy előző hónaphoz képest......" Na jó. Kicsit elragattattam magam.

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?