Most egy kicsit "ideülök" hozzátok, mert már nagyon kíváncsi vagyok kivel mi van.
Mamik
Tudjátok jól esik, h ti is izgultok értem(tünk) köszönöm a segítő szavakat.
Gyöngyi
Ha fáj a hasa és feszíti a lábát, kend be a pociját olajjal és az óramutató-járásával megegyezően finoman masszírozd.
Enikő
Hogy vagy? Keményedik még a hasad?
A napi tíz keményedést hogy kell érteni? (van amikor 2 órán keresztül kemény a pocim. De ez az egész kedden kezdödött.)
Remélem nálam csak az időjárásváltozás miatt van.
Szia Gabus
Jó hallani rólatok. Hívtalak ezen a héten kétszer, de gondoltam szoptatás-pelusozás, ... volt. Szerencsére akkor már otthon vagytok. Akkor egy hetet voltatok bent úgye?
Megnéztem a web-oldalotokat és a gyerekek nagyon édesek.
A hasszétnyílás alatt mit értetek?
És mik a puklik a hason?
NETTke
Mennyi idősek most a gyerekek?
Hogy megy a leszoktatás?
Aranyosak a képek
Ildi
Segítség szempontjából alakult valami?
Edit
Szerintem jó, h híznak. Örülj neki.
Most 2 és fél hónaposak, úgye? Az 5 kiló tökéletes. A gyógytornász miért akarja fogyókúráztatni őket?
Szerintem az egy év alatti gyerekeket nem lehet túletetni, annyit eszik amennyire szüksége van.
Réka
Üdv neked is.
Cat, ILdikó
Szerencsére maradt az 1 ujjnyi (már több, mint 10 hete!!!) a pihi megtette hatását
Kristin
Ti miért jártok dévényeshez? Én azt gomdoltam csak akkor kell menni ha kis súllyal vagy nagyon korán születtek a babák. Hogy van ez?
Judyt
A "ruhapróba" és a "hát te ki vagy" képek tetszettek nekem a legjobban. Látom a közel 40 kép közül csak 1-en vagy látható. Ez nálunk is így volt, mert mindig fáradtnak és kócosnak, stb... érezetem magam. De most majd nem érdekel. Fekete karikkás szemekkel is kérek majd képet.
Enikő
És is az időre gyanakszom. (arra szeretném fogni.) nappal elég jól el vagyok, de ez már a 3. éjjel, h majdnem egész éjjel kemény volt. Mától több magnesiumot fogok enni. Ja és esténként iszok egy pohár vörösbort. Ne nézz hülyének, ismerős szülésznő ajánlotta.
Lilla
Drukkolok, h mielőbb ti is hazamehessetek
Szilvi
Ez a Lilypie kukac nem jön össze nekem, pedig már párszor próbáltam és mindent pontosan leír, h kell csinálni. nagyon béna vagyok.
Már 3 hónaposak a gyerekek?
rólunk:
most hetente kell majd dokibácsihoz menni.
és össszeségében minden o.k. Enikővel megcélozzuk augusztus végét, szeptember elejét és előtte egyikünk sem "engedi ki" a gyerekeket.
pusz: Vikta
30+5
és 13hó