Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok.

Egy kérdésem lenne hozzátok. Ebben a hónapban erősebb volt a fehér folyásom a megszokottnál, akcióztunk amikor kb.kellett, de valahol régen olvastam,hogy az erős fehér folyás meggátolja a spermákat a célbaéréshez. A ti tudomásotok szerint ez igy van-e ez vagy azért sikerülhet ez mellet is, kivizsgáláson nem voltam, hogy mi az oka, a munkám reggeltől kora estig lefoglalt, ugyhogy gyanítom, hogy felfáztam, de pontosan nem tudom mitöl van. Amúgy szerdán kellene megjönnie,remélem csak kellene...
elöre is köszi a segítséget.
moni978

Csajok!Mi a véleményetek a "cickafarkfü"teárol?Én péntek ota rendszeressen iszom minden nap(reggel és este).Na meg áttértem a szénsavmentes ásványvizre.Szerintem teljessen megörültem Kép.
De hát mindent megteszek a "babaprojekt" érdekében.

u.i:Nekem is ajánlották a babymarkot,de még nem probáltam ki.Meg várom ezt a hónapot hogy mi lesz,bár a höm még fennt van (de sose lehet tudni,én attol félek h vissza leesik)
Puszika!Ja már megint esik az esöKép
Vendég

Kép
Vendég

Na én lépek, legyetek jok!!sziasztok!
Vendég

Keditke!

BabyMarkot vettem én is! Totál negatív volt mind az öt, pedig a leírás szerint jártam el!

Betti
betti73

Sikerült végre ide is elérnemKép

Moni978!
Nem hallottam ilyesmiröl, hogy akadály lenne a fehér folyás. Söt, nem az van, hogy azon tudnak beúszni a kiskatonák?
Szerintem a felfázástól simán lehetett.

Nicika!
Nagyon aranyos a pocid! Irigyellek is érte!Kép

Hajni!
Végre, életjel!Kép
Nagyon jó lehetett szombaton!
Hogyhogy vége a munkának? Nem leszel többet fönök?

Zsuzska!
Milyen volt a tali Monival? Mármint ha nem titokKép Bár akkor isKép
De jó nektek, hogy mentek nyaralni! És legalább lesz idöd készülni. Jó pihenést!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Reggel bedöglött a netünk, utána meg annyi melóm volt, hogy csak most tudok írni. Kép

Beuka,
Volt ám összebújás tegnap is! KépKép Olyan jó, hogy itthon van ez a jóember! Kép Egészen másmilyen a hangulatom! Kép

Zsu,
A befonott hajról is kérünk ám képet!
És persze várjuk a traccspartiról is az élménybeszámolót! Kép
Akkor holnap még jössz, ugye?! Mert akkor am még nem búcsúzkodom! Kép

Hajni,
Hurrrá! Hurrá! Végre megint it vagy! Kép Hiányoztál ám! Kép Tessék nyugodtan részletesen élménybeszámolni! Kép És várjuk a ház alakulásáról is az újabb képeket! Kép

Nicika,
Én is meglestem a pocidat! Kép És én is meglepődtem egy kicsit! Kép De naggggyon jó! Kép

Móni978,
Sajnos fogalmam nincs erről a kérdésről! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti, Kata

Azért köszi a válaszokat, majd megpróbálok én is jobban utánanézni a neten ennek a kérdésnek, ez valami régi beidegződés nállam.

mégegyszer köszi.
moni978

Még nem taliztam a Mónival majd ma!!!
nekünk nincs digitális fényképezünk, de majd egyszer teszek fel képet!
Még holnap leszek!

zsuzska80
Szombathely

Móni978!
Az előbb már írtam neked egy csomót, de elszállt KépGrrrr...
Szóval röviden: Az én dokim azt mondta, hogy job az ilyeneket még a baba előtt kikezelni, mert továbbterjedhet a méhbe és akkor már a baba is veszélyben van. Ami meg a spermákat illeti: úgy tudom, hogy a folyás mennyiségétől nem függ a sorsuk. Annál inkább a folyás és az egész hüvely Ph értékétől, és attól, hogy nem termel-e esetleg ellenanyagokat. Van ilyen, sajnos manapság sok ilyenről hallani, hogy a nőnek mástól lehetne gyereke, de a férje/párja spermáit viszont "megöli".
Remélem tudtam segíteni.
Ha van még valami, szólj.Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Azt még lehagytam, hogy menj el dokihoz, mert ha baba van a dologban akkor nem játék. Biztos ír valami kúpot meg gyógyszert.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata!

Látszik, hogy nagyon jó kedved van, és tényleg felvillanyozott ez a "jóember"Kép
Nézd csak meg...tele van Kép fejjel a hsz-od!

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Vica, azt hiszem akkor végső ideje elmennem a dokihoz ez ügyben,főleg mivel babatémán gondolkodunk és ez a babára is káros lehet, a leirtaid alapján. köszi a tanácsokat.
moni978

A mai táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Kati76 vagyok, pár hete írtam nektek. Nekem van a 6 éves kisfiam. Most kezdtem dikihoz járni, így eddig sok mindent nem tudtam volna írni!
Szigorúan minden nap többször olvaslak titeket.
Nekem ma vették le a vért a hormonra, jövő hét pénteken uh, hogy van-e p.é.-m.
A babásoknak gratula, a leendő babásoknak -velem együtt- meg HAJRÁ!!!
Sok puszi mindenkinek:
Kati
Vendég

Üdv "megint" közöttünk, Kati!
Remélem nem sokáig kell ebben a topikban lennedKép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Kata! Bocs, nem akarok problémás baba-táblalakó lenni, de én ma vagyok 14+3. Ha szépen megkérlek kijavítanád?
Előre is köszi!

Nicika! Nem gyenge, hogy már ekkora pocid van! Nekem még a 15. héten sincs ekkora! Most mindjárt irigykedem! Kép

Lola! Ne idegeskedj! Sajnálom, hogy ez történt! Az én első uh-om 4+6- on volt, ahol véreztem is és az orvos lemondóan küldött el vizeletvizsgálatra, de már a 15. héten járok!!! Kép
Minden rendben lesz, csak neked is el kell hinned! Én mindig beszélgetek a babámmal, hogy minden rendben lesz, vigyázok rá, és nagyon szeretjük! Eddig bejött! Próbáld ki!
Egyébként mikor így beszélgetek vele, az nekem is megnyugtató. Kép
Kitartás!

Andi
14+3

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Mindenkinek köszönöm a poci gratulát! Nagyon aranyosak vagytok! Remélem azért más izgalmas cikket, írást képet is találtatok a honlapomon!
Pussz!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Itt voltunk szombaton:

Kép

Sajna a gólyáról nincs kép, mert csak ámultunk hogy ilyen közelről láthatjuk. Mi városi gyerekek Kép.

És ilyen a házikó most:

Kép
Kép

Ja, és a multhavi görbém, amit már régen igértem.

Kép

Képzeljétek el, tegnap lemászott a görbém az x tengely alá. Nem normális. Szerintem ki fogok hülni Kép, tegnap 36,1 volt. Ma már egészen 36,5-ig felment. Gondolom ez volt a pém. Kipróbáltuk, hátha. De sajna már 2 hónapja nem érzem, úgyhogy nem lehetek benne tuti biztos.

Na megyek dolgozódni, ma időben kell beérnem, mert jön a főnökség, csak nem tudom mikor.

Ja, és igen, ezután már nem leszek főnök. Ez csak olyan két hónapos munka volt, majd meglátjuk mi lesz ezután.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Tegnap nem taliztam a Monival merta fodrász megcsúszott!De a hajam az jó, szerintem!KépKép
Figyuz! Andi!neked volt már olyan hogy nem jött meg sokáig??Mit mondott a doki? Azt hiszem márciusban volt.
Ha tudod írd meg még ma!KépKépKöszike!,
Most elég sok melom lesz ,de azért majd jövök.
Ja még mindig nem jött meg, és ha hazajöttünk nyaralásból elmegyek egy olyan dokihoz, aki foglalkozik is velem.

Na pussz, belevetem magam a munkába...Képde semmi kedvem.

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Mindenkinek!

Betti
betti73

Sziasztok. Most éppen nincs valami rózsás kedvem, mert marha szarul indult a napom. Úgy érzem kezdek bekattanni. Azt álmodtam, hogy pozitívat teszteltem és rohantam a fényképezőért, hogy fel tudjam rakni nektek. De mire visszaértem a fényképezővel eltűnt a csík. Aztán ébresztett a telefonom. Elő a hőmérőt.........36,6. 3 tizedet esett, ami egyértelműen rossz jel. Azóta haragszom az egész világra. És nem is az idegesít, hogy plussz egy hónap várakozás, hanem az, hogy plussz egy hónap meló. Én már csak úgy bírom itt ki, hogy tudom, hogy már nem kell sokáig csinálni. De most megint tolódik.

Na meséljetek valami jót, ami felvidít.

Zsuzska! Muti a hajad!

Kép

Kép
kamilla306

Ne keseredj el Kamilla! Kép Nem szabad ezen stresszelni magunkat! Nekem kb. 17 napja 36.5 környékén leledzik a hőm. Hétvégén sikerült kicsit elfeledkeznem a dolgokról, még 2 gólyacsaládot is láttam. Kép

Zsuzska! Kiváncsi vagyok én is a hajadra.

Betti
betti73

Kamilla!
Ne edd magad rajta. Én sem akarok dolgozni, minél hamarabb otthon akarok lenni és igen, ennek nekem is előfeltétele a baba. Látod milyen jó nekem, hogy nem hőmérőzök? Pont így voltam, hogy ha fent volt, jó kedvem volt, ha lement, akkor roszz. Hát tudod, mit? Nehogy már egy ilyen üveg biz-baz határozza már meg a hangulatunkat! Fel a fejjel és ne foglalkozz vele. Tegnap elkezdtem életem első gobelin képét varrni, és mondhatom máson se jár az eszem, csak azon, hogy mikor varrhatom már megint. Tök jó. Próbálj valami újba kezdeni, valami mást csinálni, ami leköti a figyelmedet és hidd el, hogy a párod is meghhálálja, mert nekik se jó ám látni, hogy megzakkanunkKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Fiatal korod ellenére rettentő bölcs vagy! Teljesen igazad van, tetszik a gondolkodásmódod az életfelfogásod. Kép Le kellene kötni a gondolatainkat mással.

Betti
betti73

Sziasztok!

Hajni!
Nagyon szép helyen voltatok! És tényleg pofásodik a házatokKép

Kamilla!
Akkor hasonló cipöben járunkKép Én is azt is várom, hogy végre befejezhessem a melót. És hiába tudom, hogy ez nagyon rossz hozzáállás, nem tehetek róla...
Egyébként én varrok meg horgolok meg angolt tanulok, de nem segít...Kép

Vica!
A növérem is csinál gobelinképeket. Nekem úúúgy tetszenek! Sajna páromnak nem. De az tényleg leköti az embert az aprólékosságával!

Kép
Kép
maminti81

És remélem, jó jel a gólya, mert én is láttam kettöt a hétvégén!Kép

Kép
Kép
maminti81

Köszi. De ha nem hőmérőznék, akkor még két napig reménykednék. Feleslegesen. Így legalább tudom mizu van. Egyébként én patchwork-özni szoktam. Főleg falvédőt, de párnákat is, meg asztalterítőt. (Az asztalterítőt mondjuk mindig elcseszem) Asszem most megint el fogom kezdeni, mert tényleg meghülyülök.

Most viszont kiszámoltam, hogy 8 cn-17 cn-ig leszünk szabin. (Balaton-Adria) Hát ez elég bíztató. (Vicces, hogy már a szabit is cn-ben mérem)

Kép

Kép
kamilla306

Régebben selymet festettem, csináltam nagyon szép kendőket, lehet, hogy el kellene megint kezdenem?

Betti
betti73

Maminti. De marha rossz úgy dolgozni, hogy tulajdonképpen marhára nem érdekel, hogy mi lesz a céggel, hogy jól végezzem a munkámat meg ilyenek. (Most magamról beszélek, csak kicsit hülyén fogalmaztam.)Én már csak azt csinálom meg amit nagyon muszáj, azt is csak szép komótosan. Semmi nem motivál.
Asszem most nem is írok többet, mert csak lehúzom a hangulatot. Talán, ha visszajöttem szabiról (aug 8) kicsit másképp fogom látni a helyzetet.
Kata-Vica. Most ti jöttök. De jóhírrel ám!!!!

Larával mi van? És Mónival? Szerintem nekik összejött.

Kép

Kép
kamilla306

A végén még nyitunk egy kézműves szakkört.

Mint régen az asszonyok a fonóban.....

Kép

Kép
kamilla306

Jó ötlet ez a kézműves-szakkör.Kép

Betti!
Jujj, tök jó hogy írtad a selyemfestést, olyan régóta ki akarom próbálni, csak itt falunk nehéz beszerezni a hozzávalókat!

De jó kedvem lett! Ha hazamegyek sütök valami sütit!!!

Maminti!

Nekem alapvetően nem tetszettek a gobelin képek, de most hogy én csinálom, egész máshogy látomKép
Hímezni szoktam, de most ott ahol eddig lehetett kapni, most nincsen drukkolt anyag, csak gobelin, így kötöttem ki ennél.Kép Még a munkából is elkéstem 5 percet, addig válogattuka acérnákat (vagy fonálnak mondják?Kép)

Kamilla!
Azért ne hagyj itt minket! Tessék mindenről tájékoztatni.Kép Nagyon szurkolok az adriai babáért!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica. Komolyan mondom, te pozitív energiákat sugárzol magadból. Nem akartalak itthagyni titeket, csak azt vettem észre, hogy csupa szar dologról írok és nem akartam, hogy másra is ragadjon, úgyhogy amíg ilyen vagyok addig nem írok. (Csak akkor, ha valami jót akarok írni.)

El akarok menni a cicáimmal az erdőbe, hogy csak mi hárman legyünk (én és a két cicusom). Õk mindig felvidítanak.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Ne keseredj el ,majd csak összejön.Tudom mondani könnyü! Ma még jo kedvem van mert fennt van a höm,de ha lemegy akor én is szomoru leszek.Kép
Én is igy vagyok a dolgokkal ahogy te,szinte minden órába a babára gondolok"h bárcsak terhes lennék már".Szerintem ez nem normális dolog,de ha egyszer nem tudok másra gondolni.A mult hónapba mikor megjött a mensim "fél napig pityeregtem",aztán lenyugodtam.Kitartás!
Vendég

Köszi Keditke. Aranyos vagy. Hányadik napon tartasz?

Kép

Kép
kamilla306

Betti!
Legyünk Babanetes Drukkos Lányok Egylet!Kép

Vica!
Ha hazamegyek, én is sütök az útra. De az még késön leszKép

Kamilla!
Ugyanígy nincs meg nálam sem a motivációKép

Kép
Kép
maminti81

25.nap,de még bármi történhet!Neked pé után hányadik nap ment le a höd?
Vendég

Kamilla!
Örülök, hogy a cicáid mellett döntöttél. Amíg velük vagy próbálj meg egyáltalán nem a babára gondolni. Hiszen szép az élet, van mit enni, nem ázik a fejünk, ha esik az eső, van munkánk, és olyan szépen süt a napocska!Kép
Megpróbálok beilleszteni egy jókedv csinálót!
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

De jo nálatok,itt mindjárt esik az esöKép!!
Csütörtökön és pénteken szabin leszekKépAlig várom már!Megyek a bnömhöz babázni Kb:1 honapos a piciKépKisfiu és Nimrod a neve!Remélem a höm legaláb péntekig fennt lesz,mert akor nagyon vidám leszekKép
Vendég

Kép
Vendég

KEditke! Nekem ma ment le 23. nap, de nekem 24-25 naposak a ciklusaim, úgyhogy lehet azt mondtani, hogy mensi előtt 1-2 nappal. Ha a mensi napján még fenn van, akkor az már nagyon bíztató!. Jó neked, mert elég jól látszik, hogy mikor volt pé.

Vicus, köszi a Cicust. Tudom, ilyenkor hajlamos az ember elfelejteni azt, hogy lehetne sokkal nagyobb problémája is az életben.

Kép

Kép
kamilla306

köszi,nekem a 30-35 nap között szokott megjönni,tehát majd kiderül ,hogy mi lesz.Ha nem höméröznék akor sose gondoltam volna,hogy a 21.nap volt pém."ezen meg is lepödtem".Azt akarom ebböl kihozni,hogy szerintem érdemes hömérözni!
Vendég

Kamilla!

Tényleg ne keseredj el!! Vegyünk példát Vicáról!! Kép
Engem sem köt le a munka, pedig sokáig csak ez volt, elvégeztem főiskolát, egyetemet, éjjel-nappal dolgoztam, állandóan ez járt az agyamban, most meg az sem érdekelne, ha nem vennének vissza gyes után. Azért próbálok koncentrálni, mert nagy a felelősség.Kép
Hm a selyemfestést tényleg újra kellene kezdenem! Kép

Betti
betti73

Csajok nekem sajna mennem kellKép,lassan dolgozom kell menni,de nincs kedvemKép Majd holnap jövök!Puszi nektek!!
Vendég

Kép
Vendég

Megvolt a 100."üzim",most vettem észre!!Kép
Vendég

OKé Betti! Akkor most sulykolom magamba a pozitívumokat.

Megtaláltam azt a férfit, akivel le akarom élni az életem. Szeretjük egymást. Kertes házban lakunk és remélhetőleg év végéig elkészül az emelet, ami csak a mienk lesz. Van autóm. Egészséges vagyok, a párom is az (csak sajnos cigizik)Van munkánk, megyünk nyaralni. Ja és hát a Cicáim!

Ha belegondolok már tényleg csak a gyerek hiányzik. (Meg kb. pár milla, hogy megcsináljuk az emeletet.)Lehet fogadásokat kötni, hogy melyik lesz meg előbb.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

De jó, hogy itt mindenki kreatívkodik valamit! Kép
Én matricafestékezni szoktam, meg origamizni. Kép Már vettem egy patchwork-ös könyvet is, és gyűjtögetek hozzá anyagokat is, csak nem is tudom, hol kellene hozzákezdeni! Kép

Hajni,
Szép helyen voltatok! Kép Először kerestem a gólyát! Kép
A házikótok is egyre szebb! Mikor megyünk házavatóra?! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Mai táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Csajok ott az alsó tábla elején!
(Lara, BAnita, Nolina, Móni)
Tessék ám jelentkezni, hogy mi is van veletek! Mert addig mi itt szorítunk rendületlenül! Kép

Zsu,
Mónival azért beszéltél? Nem tesztelt?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?