Új privát üzeneted érkezett!

VandaKép
Farral ül Peti? Akkor lehet, hogy nem fog beindulni magától. Ne izgulj, hamar túl leszel rajta, és olyan hamar megkopik a császár emléke, mert ott lesz a kisfiad. Miattuk nagyon gyorsan gyógyul ám az ember.

OrsiKép
A mi időnkben zöld és sárga kismami könyv volt, nekem pl. zöld. Most lecserélték kék-rózsaszínre.Kép

EgcsiKép
Komoly fiatalember lett Egcsi. Azért majd térjünk vissza az ikres 2 fiús kívánságodra, ha teljesül.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Hát napos reggelt ma sem kívánhatok, de szép napot még igen!Kép

Vanda: nagyon szorítok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!Szerintem próbáld megbeszélni Peti babával ezeket a dolgokat minden nap, szerintem megértik!!

Orsi: le vagyok maradva - ezek szerint Balcsin vagytok? Meddig? A baba-magzat kapcsolatanalízisről szeretnék majd Veled beszélni! Privát mailed elérhető?

Egcsi: Bertold baba le sem tagadhatná a mamáját!(nyilván nem is akarjaKép)Gratulálok hozzá!

Kirri: de ügyes ez a Jocika!!Kép is megyünk majd úszni, ha eljön az ideje!

Cat: annyira drágák voltak a kishapsik! Meséltem Bercinek a hintagépet!!Kép Köszönünk még egyszer mindent, itt gyönyörködöm a rucikban!

Virág+Gumimaci
13+1

KépKép
virág33

VirágKép
A "hintagép" hamarosan eladó lesz, mert kb egy hónap múlva kinövik a kishapsik. Csak 10 kg-ig jó, Samu meg hamarosan döngeti a határait.Kép Így a Tiétek lehet.

Még azt akartam írni, hogy a plédeket csak 30 fokon mosd ki, és szárítóba szárítsd, úgy szép lesz.Kép

Zoli bezabálta a gofrit, kezeidet csókolja érte, én meg ma újra kezdem a Norbi update-t.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Virág Kép
persze, a net mindenhol él Kép
nyár végéig maradunk valószínűleg, de minden héten megyünk Pestre, gyógytornára mindenképp és egyébként is Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi es anyosodeknal vagytok ennyi ideig??? hogy birod, en 3 napba belepusztulnekKép

Virag gratula a kistokoshozKép
orsoly

Sziasztok!
Teljesen le vagyok maradva olvasás ügyileg, de még korábban valaki kérdezte a Libero-s akciót. Irtam nekik, és ezt kaptam:

Kedves Anyuka!
Köszönettel megkaptam kedves e-mailét, melyben játékainkról érdeklődik! A Liberónak nincs folyamatos pontgyűjtő füzete, de leírom Önnek miként lehet a babafigurákat beváltani..
A Liberónak kétféle emblémagyűjtési játéka van. Az első a Libero klub tagjainak szól, mely folyamatos, névre szóló levelezés keretében zajlik. Klubunk tagjainak három, öt és nyolc hónapos korban kérdőívet küldünk ki melyre, ha válaszolnak és mellétesznek megfelelő számú (a pelenkazacskóról kivágott) emblémát, akkor az életkornak megfelelő ajándékot kapnak. Ehhez a klubhoz úgy tudnak csatlakozni, hogy vagy a különböző kiadványokban (Várandós mamák könyve, Babagondozási könyv, Kórházi csomag) található kuponok közül egyet visszaküldenek nekünk, vagy a következő adatokat elküldik címünkre: baba neve, születési dátuma, hányadik gyerek a családban, anyuka neve, lakcím.
Klubunk tagjai nyolc hónapos korig kapnak ajándékot, mert az idősebb babáknak már nem érdekesek ezek a (csecsemőknek való) készségfejlesztő játékok. Az ő részükre országos játékokat szoktunk szervezni, melyek keretében az idősebb babáknak is megfelelő ajándékokat tudunk adni. Ezek nyújtják a másik fajta emblémagyűjtési lehetőséget, melyekről levélben, bolti szórólapokon és babamagazinos hirdetésekben értesítjük vásárlóinkat, pontosan megadva mikor mit kell gyűjteni az ajándékért. Jelenleg nincs országos játékunk.
Köszönjük, hogy termékeinket használja, és nagy örömünkre szolgál, hogy elégedett velük!
Kívánok sok örömet és egészséget gyermekük neveléséhez és remélem, hogy továbbra is elégedettek lesznek termékeinkkel!
Üdvözlettel:
Takácsné Szabó Magdolna

Mint kiderült, én is klubtag vagyok, mert viszaküldtem kismamiként a kupont, csak én ezt már jol elfelejtettem Kép

Pusz
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Akkor bejelentkezem Kép
Megvolt a vizsgálat.
Egy baba biztos, de valószínű, hogy kettő. Még nagyon korai a terhesség, így majd csak augusztus elején fogja biztosra látni az orvos, de szerinte ketten vannak.
Mit mondjak? Alig bírtam lemászni a vizsgálószékről Kép
Három után lesz meg a vérvétel eredmény, akkor kell telefonálnom.
A hcg szintből is valószínűsíthető, hogy hányan vannak, de az sem tuti azt mondta a doki.

Ami rossz, hogy a két valaki mellett van egy 3. valami is, ami jó esetben nyák, rosszabb esetben egy vérömleny. Emiatt lehet vérzésem és a rózsaszín cseppek a mensi idejében is ettől lehettek.
Ha bármilyen színes pöttyeim, folyásom van azonnal jelentkeznem kell nála illetve jövő héttől Villányi doktornál.
Õt elvileg csak a kórházi számon tudom elérni.Ezt tudja valaki?
Vagy valami közvetlenebbet?
Remélem nem lesz rá szükség, de jobb a biztonság.

Ja, és remélem nem Párizsban lesz semmi gond, mert ott aztán gőzöm nincs hová fordulnánk.

Szóval most csak kapkodom a fejem és nem tértem még észhez, azt hiszem fel sem fogtam Kép
Ugyanakkor örök életemben attól rettegtem, hogy ikreim lesznek (isten bocsá!).
Ezt most senki ne vegye rossz néven, mert természetesen boldog leszek, ha két lurkó lakik odabenn, de félelemmel is tölt el az egész.
Na megyek, mert kiabál a nagy Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit: húúú! Nem tudok semmi értelmeset mondani...EZ IGEN! Azért még ne éljétek bele magatokat, mert előfordul hogy az egyik meggondolja magát. Ahogyan lesz, úgy lesz a jó!
A Schöpf Mérei központi telefonszáma:4764400
Nagyon jó, problémamentes utat kívánok!
Virág

KépKép
virág33

Edit Kép
Atyaég! Ebböl is látszik, hogy mennyi mindent nem tudnak még az orvosok! Már itt arra gondolok, hogy anno miket mondtak nektek. Most meg spontán ikrek is! Gratulálok és vigyázz magatokra!

Puszi, Alena
alena

EditKép
GratulálokKépKépKép
Micsoda babaeső!!!!!!!
Hirtelen nagycsalád lesztek!

EgcsiKép
Édes ez a Berci baba! Kis vasgyúró!

Pussssz
K.
18+2
shaloya

EditKép
Én sem térek magamhoz, hát még Te!KépKép Ez hihetetlen. Ahhoz képest, hogy 1,5 éve még spontán terhességben sem hittek az orvosok 21-es FSH szinttel. Ez nem semmi. Csak kapkodom itt a levegőt.
Én csak bíztatni tudlak. Csodálatos dolog ikrek Anyukájának lenni!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
itt is gratulálok! Problémamentes pocakosodást kívánok Nektek! és annyi manót a pocidban, amennyire vágytok!

eggyel bizti könnyebb, mert én most épp kettőt vakarok le 24 órában a székekről, falról, ásványvizes palackról, és minden lehetőségről, ami mellett fel lehet állni.... de kettővel fantasztikus!
különösen most, hogy átalusszák az éjszakát Kép

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Kép
Köszönöm. Vigyázok magunkra és igyekszem nem aggódni semmin.

OrsiKép átalusszák? Nnnna, gratulálok. Látod, mégiscsak műkszik a módszer.

Hívtam Arnit. Hcg-t nem néztek, az állítólag így a 6. hét körül már nem informatív, de a progim jó. Értéket nem mondott,de elhittem neki.

Azért szerintetek kiváltsam az Utrot, amit felírt délelőtt hátha kell.
Legyen nálam a franciáknál, aztán ha ne adj isten barnázni kezdek kezdjem el szedni (persze csak ha felhívtam). Ti mit csinálnátok tapasztalt utro szedők?
Egyébként a váltótárs Villányi is spéci ilyen ügyekben? mit tudtok róla?

És még egy: a magneb6 ártani nem árt ugye?
Bálintnál napi 3x2-t szedtem mert erősen fájt a pocim. most vagy már edzettebb vagyok, vagy nem fáj annyira, de nem tudom eldönteni jó-e ha beveszem vagy nem.

Na, nem nyűglődök tovább, megyek és élvezem a pillnatokat az én épp lufival játszogató nagyfiammal Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Utrot váltsd ki. Ártani nem árt, és ha vérzés van, akkor használhatod. Szedjél még MagneB6-ot, Folsavat és Elevitet is. Az ikreknek nagy a tápanyagigénye, így eleszik előled a vitaminokat. Én végig szedtem az Elevitet, hogy jó súllyal szülessenek.

Párod mit szólt hozzá ?

Na megyek, mert szedik szét a lakást.

Cat

Cat
Kép
cateye

Reditke KépKép
anya, te bekaptad a legyet rendesen Kép Vigyázz magadra Párizsban, meg egyáltalán!!!

Kriszta
soraya

ReditkeKép

Annak idején nekem Arni doki megadta Villányi doki mobilszámát, ha gondolod megkeresem....

Katie
katie

Megtaláltam: 06 30 940 00 02

Katie
katie

Reditke Kép
Így ismeretlenül is nagyon-nagy gratuláció!! Hihetetlen, mennyi iker van mostanság Kép.

Cat Kép
Nem, fejvégű, más miatt döntött az orvosom a császár mellett. Osztott hüvelyem van (ami most derült ki a terhességem során) és emellett erős myop vagyok.

Még 2in1 Kép
Vanda
39+4

Vanda

Kép
vanda

Edit nagy-nagy gratulaKép huuuu, nem lesz neked ecceru ha ikrek lesznek....Kép

Orsi: hahoooo, telleg anyoseknal vagytok?Kép

Vanda: nekem ez eddig le sem esett hogy szolnoki vagy, merrefele laktok? anyuek a zagyvapartonKép

orsoly
orsoly

Orsoly Kép
neeeeeeeeeem Kép anyuéknál Kép Kép Kép
anyósnál voltunk 2 hete, 3 napot... annyi elég is volt Kép

Edit Kép
utro mehet bátran, ártani nem árt. Magne B6 is jó szolgálatot tesz.

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Haho!

Múltkor beszéltetek az oltásokról. Mi most kaptuk a 2 hósat, kb 10 perce. Borogassam? Hideg vizes ruhával, vagy fagyott borsoval? Nyomjak fel neki egy fél Germicidet? Vagy várjak, hogy lesz-e reakcio? Azért is kérdezem, mert a védönö és a gyerekorvos egybehangzoan állitották, hogy nem szokta megviselni a babákat ez, a sogornöm kislánya viszont nagyon megszenvedte. Kép

Druszám! Nagy-nagy gratu Kép Tényleg, apája mit szólt?

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKép
A 2 hós tényleg nem viseli meg őket. A következő már jobban. Én minden oltás után adtam kúpot. Ha borogatni akarod, akkor a melltartóbetét a legjobb, azt vizezd be, és pólyázd fel a combijára. Ez még nem dagadós oltás, nincs csomó utánna, csak ha rossz helyre szúrták.

Cat

Cat
Kép
cateye

Levit megviselte, bedaragt a lába, és még láza is lett. Én borogatnám.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Az én lányomat is megviselte a 2 hós oltás, vörös égő lett a lábacskája, borogatni kellett. Pár óra alatt elmúlt.

Katie
katie

Nagyon köszönöm a tanácsokat, a telefonszámot és természetesen a gratulációkat.

Apáját nem lehet leszedni azóta a plafonról, repked az örömtől Kép Kép

Én már nagyon zizi, mert holnap repülünk Párizsba és apa még semmit nem sejt.
Most kezdenek összecsapni a hullámok a fejem felett, hogy pakoljak, mit pakoljak, hogy tegyem be a kocsiba, hogy ne lássa meg.
Kollegájával megbeszéltem, hogy holnap meetingjeik vannak, így nem szervezett más sűrű programot magának.
Kamu genetikai vizsgálatra megyünk, ahova neki is kell jönni vért adni, mert elmúlt harminc Kép
És!! A rendelő a reptértől nem messze van a Hunyadi utcában Kép Kép Kép
Szóval izgulok már nagyon.

Ma gondoltam kiváltom az utrot, hogyha ne adj isten kinn történik valami és felhívom a dokit, és azt mondja kezdjem el szedni, akkor legyen mihez nyúlnom.
Erre már a 2. patikus nem tudja eldönteni, hogy hüvelykúp vagy tabletta van ráírva.
Segítsetek lszi Arni vajon mit írt. Nem akarom
már ezzel is zaklatni.
Apa meg nem érti minek akarom kiváltani, ha a doki azt mondta, hogy nem kell szedni. Azt mondja majd kiváltod, ha mégis kell, csakhogy ő nem tudja hogy a párizsiak nem fognak egy magyar receptet kiadni Kép

Na megyek.
hüvelykúp vagy szájon át tabli ötleteket várom.
Köszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Tuti hüvelykúp. Arni csak azt ad, és nekem is volt már gondom a receptjével, ugyanilyen okból.

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi CatKép
Akkor kisegítem a patikusokat Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Ja, és most már elbúcsúzom.
Hétfőn leszünk, addig is mindenkinek szép napokat,
Vanda Kép neked pedig jó babázástKép

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi akkor jo, mar epp hosse akartalak avatniKép azert tok jo lehet hogy anyukadek a balcsinal laknak. Nem tudtok esetleg valami elado kis nyaralot arrafele? vagy barhol a balcsinal?Kép

Edit: tok jo lesz ez a meglepiKép asszem en is valami ilyesmit szeretnek majd szervezni az uramnak (szinten Parizsba, evek ota el szeretnek oda menni), ha Boti mar nem szopizikKép

o.
orsoly

EditKép

Jó pihenést!KépGondoltad volna, hogy két potyautasotok is lesz?Kép

VandaKép
Szorítunk!! Jelezz, ha van valami hírKép

Ma összefutottam Bogárral, de telefonált, és nekem rohannom kellett, csak a párom az Arninál hagyta a kabátját. Bogár, ha olvasod, bocs, hogy nem tudtalak megvárni, pedig érdekelt volna, mi újság!!

Lányok, ma ideges lettem egy kicsit. Kiderült, hogy öregszik a méhlepény, hirtelen 0-ról 2-re váltott. Tudom, hogy ez még nem olyan vészes, amíg 3-ra nem vált, nincs nagy veszély, de van valakinek tapasztalata, hogy a kettes mennyi ideig szokott még kitartani?

Bea
35+0

Bea
regibeus

BeaKép
Nekem a 36. héten mindkettő már III-as érettségű volt. Dysmaturitás gyanúja felmerült. A 37. héten az egyik visszafiatalodott II-es/III-assáKépKép a másik még III-as volt. A 38. héten III-as és III/IV-es volt,és rá egy hétre csasziztak. Igaz akkor már kezdett romlani a lepényi keringés, mert rohamosan csökkent a trombocitaszámom.

Cat

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
nagyon jópofa ez a szervezkedés Kép

Orsoly Kép
behülyülnék azt hiszem ennyi időt anyóssal. Amióta megvannak a fiúk eléggé nehéz vele.

Bea Kép
ne aggódj! ez tök egyéni. Nem sok statisztika van rá. Olyan, mint pl. a 2000-es cervix, van akinek tovább rövidül és kinyílik, van, akinél nem úgy kell tágítani a szülésnél.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ReditkeKép

Szerintem is hüvelykúp, mindig azt szokott irni. Szájon át szedhetőből a Duphastont szokta...

Jó pihenést, és vigyázzatok magatokra!

Katie
katie

Reditke Kép
Jó pihenést! Majd meséld el, mit szólt apa meglepihez. A héten kijut neki a meglepikből.Kép

Orsi Kép
Jövő héten mi is lent leszünk. A kocsi pedig szuper. Utcára még nem mentünk vele, de a lakásban élvezte Zéti.KépKép
Anyóssal nálunk is egyre nehezebb.Kép

Bea Kép
Remélem, nem lesz semmi gond. Már csak 5 hét van hátra? Nagyon megy az idő

Vanda Kép
Drukkolok.

Puszi, Alena
alena

EditKép
Hatalmas gratula, kicsit meg is hatódtam, h. neked is ikreid lesznek(nekem is azok lettek volna).Cat-nek igaza van, csodálatos dolog ikres maminak lenni, nagy ajándék ez a természettőlKép
puszi mindenkinek
kirri

KépKép
KépKép
kirri

OrsiKép
Jó ez az anyós-témaKép
Hát mit mondjak?Az enyémtől csak 3 utca választ elKépKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri uristenKép en megzakkannek asziszem, de ugye anyosa is valogatjaKép
orsoly

Cat, Orsi, AlenaKép

Nagyon köszi, megnyugodtam egy kicsitKép Igazából azért vagyok idegesebb a szokásosnál, mert ahogy Virág is írta, az Arni pont most lép le szabira, és amikor visszajön, már majdnem 39 hetes leszek. A köztes időben meg a Villányihoz kell menni, ha baj van.De, hogy mi számít bajnak, azt döntsem el én. Jó, mi?

KirriKép
Az enyém 30 km-re van, és a baba még meg sem született, de már kikészít az állandó telefonálgatással. Már most látom, hogy gondok lesznek.

Bea

Bea
regibeus

Orsoly Kép
Pedig én emlékszem mikor Lackóval terhes lettél a megint megjöttben Kép. Ott anno váltottunk pár hozzászólást és ki is derítettük "azonos" szálainkat Kép.

Virág33 Kép Alena Kép Regibeus Kép Reditke Kép
Köszönöm a drukkokat!! Holnap reggel kórház, úgyhogy a jövőhét végéig biztosan bent leszek, de immár babázva jövök ki Kép.

Mégegyszer köszönjük! Nyaralóknak kellemes pihenést kívánok!

Vanda
39+6

UI: Kár, hogy a ma végreee aktívált adsl-t a párom tudja kiélvezni egyenlőre Kép

Vanda

Kép
vanda

Vanda nahat! es en nem emlekszem...Kép a terhessegek ota a fel eszemet elhagytam, eskuszomKép vagy inkabbKép na mindegy, neked jo szulest es jo babazastKép

o.
orsoly

Orsoly Kép
Terhességem óta én is zizi vagyok Kép Kép.
Megkuksiztam fiadiat, háát nem semmi legények már Kép.
Köszi a drukkokat neked is.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Én is drukkolok Nektek!!!Ne izguljKép
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Vandáról és Bogárról nem tud senki semmit ?

Húú de nagy itt a pangás!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat: Bogarrol van aki hirt szallitson a friss babaknal, egyelore nem irtKép Vandarol nem tudom...gondolom ha hazajon a korhazbolKép
orsoly

Na sziasztokKép

Azt hittem oldalakat kell visszaolvasnom, de látom sehol semmi/senki.

Megjöttünk mindahányanKép Párizsból.
Hát apa jól meglepődött, volt nagy öröm meg hűűmegháá.
Nagyon jól éreztük magunkat, Bálint egy kis hős volt, ahogy a 4 napos megpróbáltalást bírta.
A repülőt sem utálta.
Az éjszakáink kicsit húzósak voltak vele, mert mindig este a nagy hangzavarban babakocsiban aludt el (július 14 tüzijáték közepén, a Latin negyed nagy forgatagában stb) és mikor éjfél és 2 között hazaértünk a csendes hotelbe, akkor bekattant és bármit csináltunk vele, úgy visított, mint akit nyúzni visznek kb 1 órán keresztül.
Szerintetek miért néztek minket úgy, mint a véres rongyot reggelinél a többi lakók??
Ezt leszámítva tényleg nagyon jól éreztük magunkat.

Pici babók odabenn rendesek voltak, semmi extra rosszullétet nem okoztak, csak ha nem eszem 1,5-2 óránként akkor produkálnak egy kis émelygést nekem.
Én nem tudom, hogy ez normális-e a 2. terhességnél illetve az esetleges ikerterhességnél, de most kb 7 hetes vagyok és már frankón látszik a pocakom (legalábbis jobban, mint Bálintnál). Vagy csak sok volt a sajt fondü Kép

Na most csak ennyi.
Puszi mindenkinek.
Babás híreket nagyon várom én is.
Majd dobok 1-2 képet később.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok! Kép

Csak egy gyors bekukk, hátha vannak babás hírek, de látom sehol semmi. Mi most elmegyünk 2 hétre lábat lógatni, addig biztos megszületik Vanda és Bogár babócája; megy a drukk a gyors, könnyű szüléshez. Kép
Ha megjöttünk jelentkezem.

Humi
(30+2)
humi

BogarrolKép

"Ma hajnalban 3 óra 00- kor megszületett Szabó Zsófia Anna, 3950 g, 58 cm!
Mama és a baba jól vannak!

Szép nagy baba, azt mondta Bogár, hogy nagyon gyorsan ment minden, 3/4 2re beértek a kórházba, aztán pár fájás, és 3dik nyomásra már kint is volt Zsófi baba. Azt mondta, hogy azért brutális volt a fájás. Szegény, azért nagyon elfáradt, most hívott, éppen szopiznak Pici dundi kismanó, kicsit hurkás a lelkem, és nagyon ügyesen cicizik!"
orsoly

Sok boldogságot Bogáréknak!Kép

Nagy baba lett, dehát nagy volt a pocija is.KépKép

Cat
Kép
cateye

éljen-éljen, Isten hozta Zsófit, gratula Bogárnak és a családnak!!

Kép

Kriszta
soraya

Sok boldogságot az egész Bogár családnak!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?