Sziasztok!
Nikinozso!
Annyira nagyon jó, hogy itt vagy velünk!!! Köszönjük
)))) Ezek aztán szuper jó hírek!!!
Renóca!
Persze, hogy ott leszünk
Én annyira feltöltődtem ott, hogy csuda
) Ki nem hagynám semmi pénzért... És a sok kisbaba... Még most is könny szökik a szemembe annyira megható volt! (Azt meg csak titkon remélem, hogy esetleg nem egyedül... De ha várni kell , akkor várunk!
) )
Mera!
Igazad van, tényleg mindent meg lehet venni 1 délután... (ha pénz és minőség mindegy, mert arra szerintem nincs idő átgondolni...)
Csak az ember hirtelen azt nem tudja hova is menjen, hol érdemes mit megvennie, mivel igencsak különböző árak vannak. /pl. a Brendonban minden van jó minőségben, viszont lehet olcsóbban is megvenni néhány dolgot, pl. a Minimanót nagyon ajánlom, ott is mindent lehet kapni
Bár szerintem azért vannak olyan dolgok amik átgondolást igényelnek. Pl. a babaszoba tapétázás így is sok időbe tellett, mert nem volt az a tapéta amit én megálmodtam. Sok utánajárás után meglett az is. A parketta színe és ára után is járnunk kellett. De mondjuk a babakocsit is át kell gondolni, kinek milyen tipus a legmegfelelőbb.
És a bababútor kiválasztását is át kell gondolni, mi pl. olyat rendeltünk meg, amit lehet később bővíteni, Pl. íróasztallal ami úgyanolyan stílusú...
DE IGAZÁBÓL mem is ez az érdekes...
Én úgy vagyok ezzel, ha már az élet nem engedte hogy meglepjem a férjem egy terheskönyvvel, és nem tudtam megajándékozni gyermekkel (itt ezt a részt ne értsétek félre, magára a meglepetésre gondolok, mivel hónapokon(éveken) keresztül tervezgettem, hogy hogy fogom cumival vagy hasonlóval meglepni a férjem, aki cserébe a boldogsától biztosan örömkönnyeket hullatott volna és biztosan kiugrott volna a bőréből...)
Szóval, ha már nem így lett, akkor legalább a BOLDOG BABAVÁRÁST szeretnénk kiélvezni
))
Lehet hoyg tovább tart majd nálunk (máris tovább tart), de legalább már örülünk, hogy mi is anyuci és apuci leszünk
)) /Sajnálni csak azt sajnálom, hogy nem adtuk be hamarabb a papírt, azt hittük a környezettanulmányra mindennek kész kell lennie/
És igazad lehet abban, hogy néha szomorú a babaszoba látványa....
DE nálunk már nem a szomorúság van napirenden, hanem az hogy bemegyek a szobába, és sóhajtok egyet, hogy már nem kell sokat várni
) És sokszor megnyugtat az is. A szomorúságot csak a bizonytalanság okozza néha. De ez már korántsem afféle szomorúság, mint amikor a kezeléseken résztvettünk, és minden egyes beültetés után valami megtapadt, de mégis elment, ill. biokémiai terhes voltam... (Sok + teszt után, megérteni, hogy örüljek, hogy elment, mert lehet hogy genetikai okai voltak...)
Szóval csak azt szeretném mondani neked Mera, hogy hidd el, ez már boldog babavárás javában, és már nem a szomorkodás van napirenden, hanem az öröm, hogy nemsokára apuci lezs a párom
)/ezt sokszor moondom neki, hogy szokja
/ És akkor könnyes mosoly, de nagyon vidám tekintet a válasz
))
Kicsit fura lenne, vagy égből pottyant lett volna, ha csak úgy egyzser kaptuk volna a telefont, és hopp egy baby (bocs a hasonlatért, csak így sikerült megfogalmaznom.)
Szóval a lényeg, hogy mi így várakozunk, nekünk ez így jó, és kis boldogságot hoz az ééletünbe a hatalmas boldogság elött.
Persze mindenki máshogy érez dolgokat, és lehet hogy neked meg így volt jó, és a babaszoba látványa lett volna rossz. Hisz annyira különbözőek vagyunk mi emberek!
És azért én értelek, és igazad lehet, de hál' Istennek mi ezt már nem úgy éljük meg
))
Puszi neked!!!;)
Azért én szívesen néznék rólatok fotót, ha lehet...
))
Pusszancs!
Mosolygós