Új privát üzeneted érkezett!

Benianyu!Kép

Szupik a felsők, főleg a fehér blúz, nekem is van ilyenem csak rövidebb(az igazából nem is kismama szerintemKép )

Lehet, hogy igazad van és ha enm viszi el senki, akkor emg is tartjuk a bundazsákot.Kép

Megann!Kép

Én már 2 hónapja nem aludtam egy jótKép
Sajnos ez ezzel járKép
Engem felkészítettek előre, hogy a végén meg egyáltalán nem lesz jó sehogysemKép
Nekem is a derekam szokott fájni, meg néha háton rosszul leszek, Wc-re kell mennem stbKép

Legalább megszokjuk, a baba mellett sem tudunk igazán aludni ,ajd eleinte.

AngelaniKép

Szegénykém ezek a görcseid?!?
Hívd már fel a dokit, hogy mit mond rá.
Én ált. csak keményedek nagyonm, néha kis görcs féle, de ha Te nagyon görcsölgetsz akkor hívd inkább fel.

És egyél, mert a baba Tőled veszi el a tartalékaidatKép
Meg sok sok gyümit, zöldséget stb.

Én most nyomtam be két barackotKép Hmmmmmmmm nyami nyami.

Imádom a gyümiket, rakat számra ettem epret és málnát most meg barikat KépKépKép

Én meg húst eszek nagyon nagyon kevesetKép
De tejet szeretem szerencsére, van hogy megiszokmfél litert is egy napKép

Na el kellene szaladnom boltba végreKép

Porszívóm rossz és még nem vettük meg az újat.

Úgy hogy takarítani nem tudokKép

Párom tegnap itthon volt, és ma már hívták vissza őt NagykovácsibaKép mert ezt azt még kitaláltak átadás előttKépKépKép

Ma megint egyedül leszek estig.Kép

Hát ez van.

Na puszika Nektek, legyen szép napotok!

Mea(31+6)

Mea
mea

Sziasztok!

Ettem pár falatot, bevettem a Magne B6-ot.
Most egy kicsit jobb, bár izzadok mint állatKép
Nem keményedek, csak fáj a hasam. Mintha tágulnék.
Vezso szerint nő a baba és helyet csinál magának, ezért ez kellemetlen lehet így az utolsó időkben.
Szóval, nem keményedek, a baba mocorogKép
CSak a derekam fájdogál, kicsit megint szédülök.
A hasam is fáj, meg megint zsibbad a kezem.
De szerintem a kevés folyadéktól is lehet. Tegnap valahogy alig ittamKép
Ma is még csak kb. 2dl a kávéval együttKép
De nem megy több.

Na pihenek és majd visszanézek!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

AngelaniKép

Nyugi nem lesz semmi bajKép

Phizzél és igyál sokat.

Amúgy én már nem is tudom ökölbe szorítani kezeimet, nekem fáj is és meg is vannak dagadvaKép
A jegygyűrűmet már vagy 1 hónapja nem tudom hordani.Kép

Én sem iszok túl sokat sajnosKép

Hasonló panaszaim vannak nekem is, de görcs nem igen van szerencsémre.

Pihizz és vigyázz magatokra!!!Kép

JobbulástKép

Mea(31+6)

Mea
mea

Sziasztok!

Kata Kép Húgom háromszor szült Szombathelyen, úgyhogy hallomásból elég sokat tudok róla, tényleg nem semmi az a kórház! Az utolsónál már szabályosan meg kellett küzdenie a gyerekéért, de nem hagyta magát, tudta, mik a jogai. Az egyik csecsemős szó szerint azt mondta neki felháborodva: " mit akar, anyuka? Amíg nem viszi haza, addig ő a mi gyerekünk, mi vagyunk érte felelősek!" Szerintem nem normálisak...
Viszont-tudom, kicsit kegyetlenül hangzik- az, hogy hagyták a császárosokat vajúdni, nem volt rossz húzás, jót tettek vele a babának. Persze más kérdés, hogy nem ezért tették, de a végeredmény a lényeg.

Hari Kép Nem vészes a cipekedés, nekem már több doki mondta, hogy még egy szülés sem indult be attól, hogy valaki a nagyobb gyerkőcöt cipelte. Persze ez csak az egészséges terhességekre vonatkozik, akiknek nincs előírva semmilyen kímélet! De néha nekem is sok, nehezen bírom, de szerencsére Balázs egyre jobban elfogadja, hogy nem tudom annyit cipelni, és megy a lábán Kép

Benianyu Kép Balázs most volt három éves, de asszem, ugyanazt kapta, mint 15 hónaposan. Akkor viszont nem volt semmi baja tőle, igaz, akkoriban kezdett csak járni, lehet, hogy nem is vettük észre, hogy sántikál, mert amúgyis eléggé totyogós volt még. Tegnap hazafelé a metrón elaludt úgy fél hat körül, 11 körül fölébredt, elég nehezen aludt vissza, de végül hétig aludtunk. Reggel nagyon vidám volt, de annyira sántikál, hogy a szívem szakad meg tőle. De kipihenten nem nyafog miatta. Kilenckor elmentek apjával Győrbe, sógornőm diplomaosztójára, én meg szabit szavaztam meg magamnak. Abban bízom, hogy pár óra pihi, nyugalom a srácok nélkül jót fog tenni Kép Igaz, hogy ahogy eltűnt az autó a láthatáron, máris hiányzott ez a kis vacak, de ez már csak így van Kép
Nem is Taj-számmal, hanem a névvel volt baja a dokinőnek, pedig szerintem még Balázsnak is simán föl lehetett volna írni ezeket a cuccokat...

Ildi Kép köszi a megnyugtatást katéter-ügyben, de azért kihagynám, ha lehet. Nekem is volt már hasi műtétem, igaz, csak az epehólyagomat távolították el, nem volt nagy műtét, három pici vágáska, de olyan zacsim nekem is lógott, tényleg nem a legjobb érzés. / asszem Drehn csőnek hívják/. Egy ismerősöm azt állítja, hogy minden altatáshoz tesznek föl katétert, de én nem tudok róla, hogy lett volna. / lehet, hogy altatás alatt tették be, és még ébredés előtt kivették??? Úristen, ki tudja, miket csináltak még velem?/
Elsősorban a császárt a baba miatt hagynám ki, szeretném az első pillanattól magam ellátni, szoptatni, nem kiszolgáltatott lenni. Nem is a fájdalom izgat annyira.

Aludni én is egyre rosszabbul tudok, nekem is a derekam és a csípőm vacakol mostanában, ráadásul együtt aludni Balázzsal még nehezít a dolgon, mert kevesebb helyem van a helyezkedésre. Legjobban oldalt tudok aludni, felhúzott térdekkel, lábaim között párnával.

Na, megyek, tulképpen csak húzom az időt, mert ki kéne takarítani, de semmi kedvem hozzá. Voltam már vásárolni, én is imádom a gyümiket, csak barackra, dinnyére és málnára hagytam a zöldségesnél 2000 Ft-ot! De megéri!!!

Mindenkinek szép hétvégét!
Judit 28+4
jucc

Sziasztok!

HelyzetjelentésKép

Már jobban vagyunk, görcsök elmúltak(kopp...kopp..kopp...).
Inkább rossz a közérzetem. De rájöttem, hogy minden melegebb napon ilyen. Szóval az esős, hűvösebb napok utáni meleg napon vagyok rosszul.
Tegnap még nem, de ma megint a tipikus bal kéz zsibbadás, rosszullét, szédülés volt.
A derekam már kicsit megpihent. Na azért nem kezdek neki rohangálniKép
Viszont kénytelen leszek lemenni ücsiértKép
Nem bírom a sima vizetKép
Ma már azért lassam 1 liternél tartok.
Meg kellene innom még legalább 1,5 litert.
Majd igyekszem. Ha nem is eszem sokat, de legalább igyak folyadékot!

Lányok!
Ne haragudjatok, hogy most önző, állat módra magammal foglalkozom, de tényleg nagyon rosszul voltam. Még most sem tökéletes, de jobb már.

Benianyu!
Nekem is tetszenek a felsőkKép

Jucc!
Remélem, Balázs már jobban van.
De sír is? Nagyon rosszul viseli?
Szegényke, olyan rossz lehet látni egy anyának, amikor a gyermekének fáj valamilyeKép

Mea!
Én ennyire nem dagadok.
A lábaim igen, de még gyűrű van rajtam.

Lucretia!
Remélem, hogy így vanKép
Mert nincs kocsink és nehéz lenne BKV-val menniKép
Bár még egy taxit ki tudunk fizetniKép

Megann!
Nem mindenkinek megy jól az alvásKép
Nekem sem mindig. A derekam már kezdi megadni magát. Na meg a 3 óránkénti pisiKép
Éjszaka az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha már szoptatni kelleneKép
A harmadik felkelésemnél erre gondoltam.
Hááát, tényleg elég fárasztó, de megériKép Kép Kép
Csak belenéztem a tükörbe és mint a mosott rongyKép

Baby20!
Igen, minden kórház és minden ember más.
Hallottam én is már 2-3 órás szülésről első babával is.
Nem mindenki vajúdik 20 órátKép
Bár engem ez nem érdekelKép

Hari!
Néha nekem is nehéz a menés. Olyan terhesnek érzem magamKép
De inkább az egyhelyben állás a kiborító.
Naomi jobban van?
Amikor az én kutyámat műtötték, detto így sétáltunkKép
Lassan, komótosanKép
De 1-2 hét és majd nem bírsz veleKép

Na lelépek még pihenek!
Bocs, hogy nem reagáltam mindenre.
Ha sokat ülök egy helyben, akkor Erhard sztrájkol, hogy nyomomKép

Puszi!
Szép napot!
Sziasztok!
Angelani
32+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Remélem, már mindenki jobban van, aki eddig rosszul érezte magát!
Rakok fel 1-2 képet a vásárolt dolgokról, ha sikerül de nem lesznek túl jók..
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sziasztok!
Kata

KépKép
baby20

SziasztokKép

Angelani, örülök hogy kicsit jobban vagy, rossz lehet ha valaki a melegtől van rosszabbul és nyáron terhes. Én szerintem akkor lennék nagyon rosszul, ha tél lenne, mert én a hideget nem bírom.
Ma egész idáig csak takarítottam, meg mostam. Szegény párom megint összehányt egy-két dolgot éjszakaKép Meg már volt egy csomó szennyes is, meg a kutyusnak is voltak koszos törülközői, amiket alá tettem a műtét után. És persze ugye mindent külön kellett mosniKép De legalább most gyorsan szárad. Még most is megy a gép. Na meg kiporszívóztam a lakást, meg a kutya helyét, meg az udvart is összeporszívóztam. Na utána azért fájt a pocim, nem szereti, ha hajolgatok. De guggolva nem megy, mert mindig felborulokKép
Most jött haza a párom is a munkából, jó fáradt, úgyhogy megkávéztatom, aztán csinálok neki fürdőt és szerintem akkor lefekszik aludni. Pont jó, hogy végeztem a takarítással. Bár ma fent akartam glettelni a gyerekszobában, de az már azt hiszem holnapra marad, mert most már én is fáradt vagyok, meg ott fent nagyon meleg van így délutánra.

Inkább majd elviszem megint a Nanót sétálni, kihasználom amíg ilyen kis lassúKép Remélem hozzászokik a tempóhoz, mert én a babával is akarom majd vinni és nem lenne jó, ha akkor húzna.

Kata, tök jókat vettél! Aranyosak nagyon.

Hari 28Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Jucc, közben eszembe jutott, hogy Balázs már 3 éves, hiszen láttam róla a fényképet, ami a talin készült. Bocs.
Remélem, mire hazaérnek már elmúlik a sántikálása. Legközelebb 6 évesen kapnak csak oltást Kép
Tényleg simán felírhatta volna Balázs nevére is ezt a pár dolgot. A mi doktor nénink ilyen szempontból szerencsére nagyon rugalmas.

Angelani,
Remélem, az utolsó üzeneted óta jobban vagy. Pihenj többet! Mindig úgy pörögsz.

Megann,
Te is jobban vagy? Tudtál pihenni?

Mea,
A végén rábeszéllek, hogy tartsd meg azt a szép zsákot? Eladhatod akkor is, ha nem hordjátok egyáltalán, mondjuk december-január tájékán. Addigra biztos kiderül Kép

Kata,
Nagyon aranyos dolgokat vettél! Kép Kép Kép

Eddig annyit fickándozott a pocaklakóm és most már második napja csak néha egy-két pici rugás, inkább simogatás van. Miért???????? Lehet, hogy megfordult és most a feneke van kifelé? Szoktam kicsit bökdösni, de nem mindig reagál. Persze, érzem, hogy mozog, de nem eléggé, vagy nem úgy, mint eddig.

Benianyu
28

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hari,
Nem lesz kicsit sok ennyi munka egy napra? Inkább sétáljatok a kutyussal egy lassút a glettelés helyett Kép
Párodnak jobbulást!

Benianyu

benianyu

<font color="0000ff">Benianyu, fura én pont ma gondolkoztam, hogy mikor mozgolódott úgy a babó, ahogy szokott. Vagy tegnap előtt, vagy tegnap reggel? Kint üldögéltem a hintaágyban, és olyankor úgy szokott "ugrálni", most meg nem nagyon csinált semmit, csak úgy ímmel-ámmal. De most hogy itt ülök a gép előtt megint rugdos, úgyhogy gondolom semmi baj, csak már talán kissebb a helye és kevesebbet mocorog. Bár a könyv szerint, amit olvasni szoktam, egyre kevesebb a magzatvíz, és emiatt egyre jobban meg lehet különböztetni, hogy melyik testrésze nyomódik a pocak falának. Hát majd kíváncsi leszekKép Minden esetre most jó, hogy egy kicsit többet hagy nyugton.

Nekem mostanában kezd megint hányingerem lenni, de csak evés után és csak inger. Nem olyan mint az elején volt, hanem olyan mintha túl sokat enne az ember és kikívánkozna. Aztán lehet hogy pont azért van, mert egyszerre tényleg sokat szoktam enni.

Hari 28</font>

Kép
Kép
hari

Na befejezem, mert a párom megint itt dohányzik mellettem, és annyira zavar a füst, attól is hányingerem van. Kimegyek a kertbe inkább.
Majd még később lehet hogy jövökKép
Sziasztok

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Angelani!
Ne ijesztegess már, tiszta rossz látni, hogy miket írsz!
Muszáj megerőszakolni magad és inni,inni,inni na meg enni is!
Vegyél valami pezsgőtabit, mondjuk kalciumot és az jó végszükség esetére, ha semmi üdcsi nincs a háznál. Én is azt iszom most, és én nem is teszek bele egyet egy pohárba, mert akkor az túl édes, csak egy negyedet vagy felet hogy mégis legyen valami íze és így már vidáman megiszom, mert a vizet én is rühellem!

Hát jelentem kád, állvány, utazóágy megvan, meg még egy két apróság(dm-es mini pelenka, pelenkázóalátét ilyesmi), de babakocsit nem tudtunk venni, ugyanis amit kiszemeltünk kibontotta a csaj és láss csodát varráshibás voltKép
Úgyhogy most otthagytam a telefonszámomat, hogy ha a nagy raktárban van ilyen akkor azt elhozzák és felhívnak engem!
Pedig jó lett volna ma letudni mindent, ugyanígy jártunk az autósüléssel is, mivel már csak a mintadarab volt ott, de nagyon kedves volt a pasi az új újpesti üzletben, mondta, hogy rendel nekem ugyanilyet vagy esetleg másmilyen árnyalatot isKépKépKép
Tényleg rendi voltKépKép
Úgyhogy most egyenlőre várakozó állásponton vagyunk, de azért örülök, mert szép lassan összegyűlik minden!
Már csak az Aventes cuccok, cumisüvegek, lázmérő, orrszívó hiányzik!
Egyébként átolvastam a nyáriakhoz és vessetek meg érte, de lehet hogy veszek játszócumit a babónak, mert úgy látom a nyáriak nagy hasznát veszik, és még nem nagyon zavart be egy babát sem a cumi!
De majd Rókit kifaggatjuk ha jelentkezik!

Szülés:
Hát most futottunk össze a tescoban tök véletlenül azzal a párral akivel 2 éve egy nyaralásunk alkalmával ismerkedtünk össze!
Nekik már van egy 6 éves kislányuk!
A lány programozott császárral szült, azt mondta ha tehetem válasszam ezt!
Én azt mondom mindenki másra esküszik, de hát ugye ezt nem lehet választani(kivétel Hari orvosát), úgyhogy marad a rettegésKép

Baby!
Ari dolgokat vettél, pláne a cicus tetszik nagyonKép

Mea!
Hát nem tudom remélem, hogy ez a nem alvás dolog csak időleges, mert olyan fáradtan keltem, hogy fél napig nem lehetett hozzámszólniKép, mert egyből haraptamKép

Megann 31+6

Kép

Kép
megann

Megann,
Grat a sok babacucchoz. Jó érzés, hogy gyűlik már a sok szép babaholmi, igaz? Olyan jó látni, hogy mennyi minden várja már a babát. Elvileg már a babakocsival is sínen vagytok akkor.
Ne rettegj ennyire a szüléstől. Arra gondolj, hogy a babócának is nagyon nehéz kibújni és fáj is neki, de csak te tudod őt segíteni.

Hari,
Jó, hogy kimentél a kertbe, ne is szívd a füstöt. Nálunk csak Apukám dohányzik, de én is menekülök, mert annyira utálom.
Pont most nekem is mocorog a babócám, két napja most először, olyan megnyugatóan rugdos. Kép Kép

Benianyu

benianyu

hello csajok!hát(tudom,háttal nem kezdünk...Kép) csak úgy járt a szemem,mire elolvastam mindent,ki is fárasztott!
Angelani!
szerinten nem kell kétségbe esni,amiért nem beszélgetsz a hasaddal,ismerek én anyukákat,akiknek nulla anyaérzetük volt kismamaként és azóta a legbelevalóbb és odaadóbb mamik!én is csak mostanság kezdek átszelleműlni!eddig csak viccből dumáltam a hasamnak,mostanában kezdek a babához is szólni!részemről szerintem ez vlmilyen védekező taktika volt,mert tudatalatt féltem,ha vlmiért elmenne a babó,akkor nehezebb lenne.de most már nehezen tudom visszafogni magam,pláne amikor kidugja a popóját a hasfalamonKép!
Nekem is ellopták a mobilom a kórházból,én orrsövény műtéten voltam,altatásoson,és amikor kómásan aludttam a kétágyas(de egyedül voltam),VIP szobában,vlki bejött és a fejem mellől elemelte a mobilom.egy ideig fel sem fogtam ami történt,aztán estére sokkot kaptam,mert nulla biztonságérzetem volt és iszonyú kiszolgáltatottnak éreztem magam.arra gondoltam mi van,ha felébredek,ez ott áll és hirtelen reflexből beveri a bekötözött,szétkalimpált orromat.teljesen kész voltam és,mint kiderült pont 3hetesen történt,csoda,hogy sikeresen befejeződött a vándorlása a babónak!mondta is a nődokim,ha azt túlélte,akkor nagy baj már nem érheti a kicsikétKép
Rókica!
tök furi,hogy pont a Pétrfyben volt ennyi császáros kismamid,mert ha jól tudom pont,hogy arról híresek,hogy messzemenőleg listavezetők a nem császáros szülésekben!vagy vlki mást is hallott?

ma egész délelött nagy munkába voltam:az alattunk lakó haját lőttem be egy lagzira,és egy nagyon kedves barátnőm sminkét gyakoroltuk a saját lagzijára,ami a köv.szombaton lesz!egész jó lett,szegény először egy kozmetikus-sminkest kért meg,de az nagyon nem tetszett neki,mert túl paradicsommadárra sikeredett,készült fotó,bár sajnos nem nagyon adja vissza a színeket,de azért megpróbálom feltenni.
holnap már jön a párom nővére,neki is sminket próbálunk az aug.27.-i esküvőjére ,és van még egy barátnőm(ő lett most terhesKép),neki pedig szept.3.-án lesz a lagzija és neki a haját csinálom.bátor lányok!csak kihúzzam odáig!Kép
Nyúlné,28+5

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép
na itt van!de életben a szinek szebben érvényesülnek és hiányzik a konty és a szép ruci,de majd az esküvői fotókon meglátjátok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Pocakosok!

Újult "internettel" jelentkezek nálatok megint!
Remélem mindenkivel minden OK! Bár beleolvasgattam az előző napokba és láttam, hogy néhány kismamát megviselnek ezek a napok, időváltozások!
Én is egyre fáradtabbnak érzem magam, főleg mert Marci fiam mintha hisztis korszakába ért volna Kép Sokat nyaggat, de most hogy a lányom is itthon van, legalább megosztja kettőnk között Kép
Apa belevágott a főállás mellett egy vállalkozásfélébe, így keveset van itthon (most sincs), de megígérte, hogy a baba születése után egy kicsit visszavesz a tempóból, mert akkor szükség lesz rá!!!

Annak aki még nem ismer, vagy nem emlékszik rám, egy rövid (ha, sikerülKép) összefoglaló:
26 éves vagyok, a harmadik gyerkőcöt várom.
A lányom, Daniella (Banya Kép), 6 és fél éves, szeptemberben kezdi a sulit, nagyon várja, én kevésbé, mert félek, hogy nem tudok vele majd eleget foglalkozni. Nemrég megtanult olvasni, magától!, csak a betűket kérdezte néha, hogy melyik-mi.
A fiam, Marcell (Rampusz) 14 és fél hónapos. Igazi csibész, "izomagyú" Kép, nagyon sok dolgot megcsinál, amihez fizikai erő kell, vagy vagányság, DE óvatos is. Gondoltam, hogy beírato valami artista suliba, mert fő célja, hogy mindenre felmásszon, akkor is, ha nincs igazán kapaszkodási lehetőség.
A picurmanót szept. 1.-re várjuk. Neve Barnabás Ádám lesz, igaz a táblázatban még az előző változat van, de majd megkérem Pennát? hogy írja át. Voltak/vannak kisebb gondok e körül a babavárás körül, de szerencsére semmi komoly! Járunk a választott kórházba (Szent Imre) kismamatornára, igaz csak Marcival együtt tudok eljutni, de mindig mindenki beleszeret úgyis Kép Mindjárt rakok fel néhány képet is magunkról.
Ha valaki kíváncsi még valamire, akkor szívesen válaszolok. Azt nem ígérem, hogy visszaolvasok, de megpróbálok "képbejönni" és visszakapcsolódni a csapatba!

Puszi mindenkinek!
Pocakpacni valahol 33 és 34 között Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Képek:
Pocak 32 hetesen Kép
Kép

pocak 14 hónaposan Kép Marcipán
Kép

A NAGY lányom, ballagás oviból
Kép

pocakpacni

Na még egyet, a "három" gyerekről Kép
Kép

pocakpacni

Sziasztok!Kép

Hát nagyon elfáradtam.
Kertészkedtem, lenyírtam megint a füvet és gyomlálni kellett de csak egy pici részen a sövény között amit most ültettünk.
Hát nem bírom már.
Guggolást egyáltalán nemKép

Angelani!Kép

Örülök, hogy jobban vagy.

Megjött páromKép

Majd még jövök későbbKép

Mea
mea

Nyúlné!Kép

Nagyonszép vagyKép

PocakpacniKép

Ilyen az én pocim is, de nálunk első bébiKép
Azt mondják többediknél nagyobb. hát az enyém már elsőnél azKép

Édesek a gyerekeidKép

Mea
mea

Nagyon szép

Mea
mea

Pocakpanci!

De jó, egy elveszett bárányka visszatért!
Gyerkőcök nagyon szépekKépKépKép
Lánykára vigyázz, mert női szemmel is igéző szemei vannak, készítsd a vasvillát, hogy lehajthasd időben a pasikat!KépKépKépKép

Hari!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépDOHÁNYZÁS!!!!
Tudom, sokszor kimondva vagy kimondatlanul hallattuk már a véleményünket párod dohányzását illetően, de ez akkor is...... kimondom, ha megharagszolKép, ha nemKép, hogy FELHÁBORÍTÓ!
Ne haragudjKép, nem is értemKépKép, hogy hogy lehet............
Na jó abbahagyom, biztos téged is nagyon bántKép, a legjobb amit tehetsz, hogy kivonulsz és éjjel nappal szellőztetsz!

Benianyu!
Na ezt nem kellett volna mondanod, hogy a babónak is fáj, amikor megszületik, ez még el sem jutott a tudatom mélyére.......most már ő miatta is aggódom és sajnálomKépKép

GyerekcuccKépKépKép Olyan szépen gyűlik, hogy már nem tudom hov a tenniKépKép, azért jó kis helyet foglalnak el ezek a pakkokKép, kinőttük a szekrényalját, nem is tudom hova tenném a babót ha itt maradnánk pedig 57 nm-es lakásunk van.
Mondjuk valószínű felszámolnám a hálószobánkat, erre sajnos még sor kerülhet, ha nem tudunk addig költözniKép

Szundiztam egy kicsit és most volt másodszor hogy olyan nagyon megfájdult a hasam alja amikor vízszintesen háton feküdtem, azt hittem berosálok...
Gyorsan átfordultam oldalra...egyből elmúlt!
Szerintetek ez normális???
Én magamtól úgy gondolnám, hogy igen, de erősítsetek meg léci.....
A gond hogy az oldalfekvés meg a kisasszonynak nem tetszikKépKépKép egyből őrült rugdosásba fogKépKépKép akkor hogy aludjak, állva??? ülve???Kép

És most megyek és megtámadom a főtt kukoricát a konyhábanKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok,
Én is eltűntem egy kicsit, Kép valahogy az elmúlt napokban annyira nyomott voltam, nem volt kedvem semmihez, az esőtől, légnyomástól, frontoktól állandóan szédelegtem, a kozmetikusomnál kétszer majdnem elájultam (valószínű a hanyattfekvés és a masszír miatt). Szóval itt olvasgattalak titeket, aztán kedvtelenül kikapcsoltam a gépet. Kép
Ma már kicsit jobb a hangulatom. Mazsolám sokat mocorog, néha nagyokat nevetünk rajta párommal.

Csatlakozom a rosszulalvók táborához! Kép Néha zsibbadásra ébredek, vagy hogy pipilnem kell, vagy épp a bordámat rugják le, vagy pusztán nem tudok aludni, szóval kb. este 11-reggel 8 ig 4-5 órát alszom a többiben csak forgolódok. Ja a legédesebb, ha egy ilyen éjszakai ébredést követően megéhezem....ha nem eszem, nem tudok visszaaludni, ha eszem, akkor meg azért forgolódom még egy órát...hát mindegy ez van!

Ti nem vagytok hátfájósak? Nekem néha nagyon tud fájni a gerincem a nyakam és a lapockám környékén...

Na mindegy, örülök, hogy nagy átlagban mindenki rendben van. Aki még dolgozik...hogy bírjátok? Menjetek mostmár szabira!!!

Jó éjt mindenkinek,

Pr.32+1

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Üdv a visszatérőknek Kép Kép Kép

Megann,
Nem akartalak megijeszteni. Te is annyit olvasol, tájékozódsz, biztos nem most hallottad először tőlem, hogy fáj a babának is. Meg mondjuk logikus, mert olyan pici helyen kell átpréselnie magát. Kép

A lakással kapcsolatban, mi most is 58 m2-en lakunk, lassan 4-en. Egyelőre elférünk, bár néha alig tudom hova tenni a sok cuccot. De nem nagyon van kilátásunk egy nagyobb lakásra. Talán 3 év múlva, ha visszamegyek dolgozni.
A szomszédunkban, ugyanekkora lakásban szintén négyen laknak, csak ott a két gyerek 16, 18 év körüli. Ha ők elférnek..... Meg nincs is más lehetőség egyelőre.

Nyúlné,
Nagyon szép a smink, amit a barátnődnek csináltál. Õ is tudja, hogy feltetted ide a képét megmutatni nekünk?

Mea,
Miért dolgozod magad halálra? Kép Kép Kép Talán már nem kéne.

Én nem alszom rosszul, csak nagyon korán felébredek. Minden nap 5-6 között és nem tudok tovább aludni, pedig 11 előtt nem nagyon kerülök ágyba. Ráadásul fel is kelek, mert nem szeretek csak úgy ott feküdni linkre. Olvasni valahogy nincs türelmem, mászkálok a lakásban, megnézem a reggeli hiradókat.
De azok alapján, amit leírtatok, örülhetek, hogy nem fáj semmim.

Benianyu

benianyu

Az előbb kidurrant Beni egyik lufija. Nem ébredt fel rá, pedig ott volt egy méterre tőle. Én a nappaliban is jól megijedtem. De szerencse, hogy nem egy órával később durrant. Biztos sokkal jobban megijedtem volna, ha erre riadok fel éjjel.

benianyu

Látom, ma csak én vagyok éjszakai műszakban! Kép Kép Kép

Jó éjt! (ha még valaki erre jár)
Benianyu

benianyu

Megann,
képzeld, ma beújítottunk ócsóér egy Cam márkájú ősrégi mélykocsis bkocsit. Első ránézésre olyan, mint Rókica kocsija, de ez gagyibb, mert régibb sztem és nem mózes, csak mélykocsi (bár nem is t'om pontosan Rókié milyen). Később sportkocsivá alakítható, de én ezt csak 3-4 hónapig tervezem használni, aztán veszünk egy normális sportkocsit. Azért döntöttem így, mert nekem az a heppem, h. az újszülött babát vízszintes kocsiban kell sétáltatni. Ez ugye egy mózest vagy mélykocsit jelent. Namármost újonnan mózeskosaras kocsiért vagyonokat kérnek, viszont a mózest legtöbbször pár hónapig lehet csak használni. Szal nem ragozom tovább, most boldog vagyok, ugyan nem mózeses ez sem, de a végére rákapcsolható részekkel tkp azzá válik. Nagyon tuti a rugózása is, jól ringatható és gumi a kereke, amik nekem szintén fontosak. Vhogy az új kocsikból ezeket a dolgokat kifelejtik. Vajon ez csak nekem fontos?

Angelani,
pihenj sokat, akkor amikor ilyen rosszul vagy! És egyél, igyál!!! Én is megérzem amúgy a meleg érkeztét, ilyenkor keményedek, feszül az egész hasam, pedig a magneb6-on kívül 3 komoly bogyót szedetnek velem... jah és így is csak állandó fekvés mellett jobb a helyzet, de ezt már megszoktam. ;)

Hízás és örömmámor: ;)
Végre feljött rám a 8. kiló így 34 hetesen! Juhéjj! Mindez anyukám 2 heti kemény munkájába került. Ma ment haza az unokaöcsémhez tőlünk, de remélem tesóm "visszaengedi" még hozzánk. Rengeteget segített míg itt volt, nem is tudom neki ezt mind meghálálni.

Mea,
tudsz vmi olcsó bundazsák/overáll lelőhelyet kislánykám részére? Kép

Bkrisztina,
vajon hogy telik a nyaralás? olvasol minket, ahogy ígérted? Kép

Falina 34+1
falina

Benianyu,
nem ,nem tudjaKép!ne is áruljátok el nekiKépmiért lehet szerinted megöl,ha rájön?csak mert nem volt semmi vigyori fej megjegyzésként!akkor ez most ilyen ráébresztó,komoly kérdés volt?ne hozd rám a frászt!ki fog nyírni?!SOS!!!!!le lehet utólag szedni a képet?
Mea,
az nem én vagyok,de szépnek nagyon szép a lányKép,köszi!
Prüntyi,
nekem a derekem fáj,de az mocskosul tud,olyan néha,mintha vlmi idegen táncolna a baba és ilyenkor vonszolom a jobb lábam magam után!és takarítás után detto ez van,és ha lefekszem a földre,felhúzott lábakkal akár,akkor is ,akkor nem tudok felkelni.erősen gondolkodom,hogy nekem nem lesz jó a fekvős szülés,eleve gáz van a gerincemmel(deréktájon tropa egy csigolya),örülök,ha elbírom így a hasam.mondjuk lehet jó a rosszban,hogy mivel táncoltam régen a rossz hátammal(bedőlt derekam van),megerősödöttek nagyon a tartóizmok.a masszőrök is mindig hüledeztek,amikor a hátamat bűvőlték,hogy elsem tudom lazítani akkora.
nekem változó az alvás,néha sehogy se jó,ma este párnázások nélkül is ment,csak a kanapéra kellett kiköltöznöm mindenféle zajok miatt,amik a párom felől jöttekKépKépKéprégen meg se hallottam,most sajnos minden nesz zavar,pláne,ami nem éppen csak nesznek nevezhetőKép
Nyúlné,28+6

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Pocakpacni!
arik a fotók,szép nagy hasKép és szép nagy gyerekek,mind a hárman!Képa kislányod,mint egy hercegnő!nagyon dögös csaj lesz!gratula!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Falina!
8kiló???????most már gurulsz,mi?Kép mi lenne velem,ha a mamim idejönne főzni nekem,te jó ég,már a bűvös 20kilónál tartanék!Kép
Mea,
annyira sajnálom,hogy mindig van vlmi nehézséged a pocival,remélem azért minden oké lesz,de tessék pihenni és sokat sétálni!ez mindenkire vonatkozik!!!!
és mindenkinek,aki rosszabbul van,jobbulást és kitartás!!!
Nyúlné(most már befejeztem egy időreKép)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Nyúlné
Ezek lemaradtak Kép Kép Kép Kép Kép (csak viccből kérdeztem ám) De tényleg nagyon jó lett a smink. Látod, Mea azt is hitte, hogy te vagy Kép Kép Kép

Falina
Nekem is heppem, hogy csak vízszintes mélykocsiban legyen a baba az első néhány hónap sétái alatt. Ráadásul ez az egész telet jelenti, vagyis nálad ősz és tél. Legyen az babóca jól bebugyolálva, aludja végig a sétákat, aztán tavasszal, amikor már érdeklődik és nézelődne, lehet felülni. Kép Kép Kép
Mi ajándékba kaptunk az Anyuéktól egy jó drága mózeskosaras babakocsit Beni születésekor. Most majd jól kihasználom megint.

Most megyek, kinéztem a gadrobszekrényt egy jó rendrakásra.
Pusz
Benianyu
28+1

benianyu

Huhh!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Én is itt bolyongok már egy ideje mint egy holdkóros!
Alvás kicsit jobban sikerült de egész éjjel forgolódtam, és megint éreztem a hátam közepét!
Lassan keltem a páromat mert megyünk a Balatonra bográcsban vadpörköltet főzniKépKépKépKépKép
Vaddisznó és szarvasKépKépKép Remélem mindenki imádjaKépKépKép

Falina!
Gratulálok a kicsi kocsihozKépKépKép
Látod mi egyenlőre még mindig vergődünk, de a tiédnek nagyon örülök!
Én az autósülésnél ragoztam a páromnak, hogy végülis jó lenne ha a 35000 ft-os Concordot vagy Maxi Cosit vennénk, de hát végülis azt mondják, ha kiveszed a kocsiból a babót, akkor legjobb ha átteszed a mélykocsiba, és nem a hordozóba hurcolod tovább, akkor meg ugye tiszt őrület hogy ennyibe kerüljön egy "kiegészítő", ami bár nagyon fontos de akkor is csak egy kiegészítő.
Irigykedem anyukád miatt!
Hát ha én ennyire fekvésre lennék ítélve és anyukám fini gyúrt tésztáit, házi szilvás gombócait és töltött paprikáit enném akkor én se 11 kg- nál tartanék, az tutiKépKépKépKép

Benianyu!
Látom nem bírsz magaddal, inkább menjetek ki a strandra Benivel, nem azt mondtad, hogy megígérted neki a Rómait!
A gardrob meg le van sz...vaKépKépKépKép

A babó születéséről tudtam hogy neki is kínlódás, de hogy ez fájdalmat is jelent valahogy nem kapcsoltam össze agyban pedig tök érthető!

Lányok, játszócumiügyre reagáljatok, olyan bizonytalan vagyok.
Venni biztos veszek, de használjam, ne használjam, vagy majd ahogy a helyzet adja????

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,

Beni még alszik, a gadrob pedig már kész. Kép Mivel nagyon pici és nem is volt őrületes kupi, hamar rendbe tettem. Már le is zuhanyoztam azóta. Kép
Ma a Margit-szigetre megyünk, van egy új uniós játszótér, azt fogjuk kipróbálni. Imádom a Margit-szigetet Kép Kép Kép
A strand ugrott most egy néhány napra, mert fájlalta a fülét az utóbbi napokban, igaz más tünet (láz, hányás) nem volt, de nem tetszett nekem, mert sokszor belenyilalt a fájás a fülébe. Tegnap el is szaladtunk az ügyeletre, sok jót nem mondtak. Kép Kép Kép Akkorák az orrmandulái, hogy belenyúlnak a szájába. Gennyes gyulladásban vannak, kapott is antibiotikumot, hogy lehúzza. Csütörtökön megyünk a fül-orr-gégész magánrendelésére, aztán ott kiderül, hogy hogyan tovább. Valószinüleg ki kell majd venni az orrmanduláit. Viszont, ha nincs más lehetőség, akkor most van itt az ideje. Kistesó még pocakban, nyár, oviszünet.

Én nem vagyok játszócumi párti. Főelg, amiatt, mert nehéz leszoktatni. Beninek nem volt cumija és az ujját sem szopta soha. Ezt ő alakította ki magának. Az alváshoz egy anyagpelust szeret szorongatni. Még most is.
Fogsz kapni a kórházban cumit ajándékba, próbáljátok ki azt (mi is kipróbáltuk, csak szerencsére Beninek nem kellett, úgy köpte ki, mint a szél), ha tényleg szükséges, akkor be tudod simán szerezni akkor.

Érezzétek nagyon jól magatokat a kerti partin! Kép

Benianyu

benianyu

Jó reggelt!Kép

Benianyu!Kép
Nyúlné!Kép

Igazatok van, már nem szabad ennyit csinálnomKép

NyúlnéKép

Bocsi azt hittem Te vagy a képen.KépKépKép
Bocsánat!!!Kép

Na megyek nézni páromat aki most fűvet fog elől nyírni a ház előtt.
Szigorúan csak nézem igéremKép

Jaj Megann!Kép
Irigyellek, jó kis program.Kép

Puszi Nektek!

Mea
mea

Angelani,
Kérdezted tegnap a tavaszi babásoknál: nekem is elkezdett kb. a 32 héten fájni a medencém, mivel már kezdett lazulni, a terhesség vége felé már alig bírtam járni. A 32.-től már minden héten vártuk, mikor jön a baba, jóslófájások is egyre kifejezettebbek voltak produkáltam minden jelet, amire azt mondták, már csak pár nap van onnan hátra. Ehhez képest a kiírás előtt 2 nappal jött csak, de akkor is csak azért, mert már kikönyörögtem tőle.Kép Sztem azért volt így, mert első baba volt, és hosszú ideig készültünk a szülésre.Kép Szóval sztem ne aggódj.Kép
Nekem a lábfejemben is lelazultak annyira az ízületek, hogy ha sokat ültem vagy feküdtem, alig bírtam elindulni, most meg még mindig egy mérettel nagyobb a lábam, mint terhesség előtt.Kép

KépKép
connie

Sziasztok Lányok!

Jó sokáig olvastalak vissza TiteketKép

Angelani:én is csak ritkán beszélek a babucihoz, de sokat simogatom. Viszont azt vettem észre, hogy amikor este apával beszélgetünk és már nyugalomban vagyunk, akkor arra figyel, és mocorog. És Apa is odabújik hozzá, és "mormog" neki kicsitKép

Lányok, nem tudom, hogy van-e még vki, akinek nincs autósülése, mi nagyon jól jártunk, múlt héten vettünk egy Römert,amit már nagyon rég kerestünk, és újan a legdrágább, de a legjobb autósülés. Már majdnem feladtuk, hogy újat kell venni, de találtunk féláron (22 ezer)használtan, tavalyi babától. Alig használták, mert ikrek voltak és nem nagyon indultak útnak. A lényeg az, hogy a másik még megvan, gyönyörű állapotban van, tényleg, mintha új lenne. Nem tudom, babakocsira vhogy rá lehet-e tenni, nekem az a véleményem, hogy felesleges, szerintem a funkciója az, hogy az autóban biztonságban legyen a gyerek. Amúgy én hordozónak sem fogom használni, mert gyerek nélkül is elég nehéz. Szóval, ha érdekel Titeket, itt van, a harmadik hirdetés.Mi a sötétebbet vettük meg, a képen nincs rajta, de adják hozzá újszülött szűkítőt és a napvédőt is.

http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=7;t=2;p=11;k=

Ja és a legfontosabb a biztonság szempontjából, hogy ötpontos öve van. Nálunk a hárompontos szóba sem jött.

Pusz
Lucretia
30
lucretia

Francba, ha rákattintatok, akkor csak a főoldal jelenik meg, be kell másolni a teljes címet a böngészősávba!
lucretia

Sziasztok!

Kata!

Nagyon aranyos cuccokat vettél!

Megann!

Lehet, hogy most azt fogod gondolni, hogy gonosz vagyok, de szerintem a cumi nem a babának kell, hanem a szülőnek. Ha már elfogyott a türelme, hogy kitalálja, hogy éppen miért sír a baba, egyszerű csak bedugni a szájába és kész. A cumi nem oldja meg a problémát, amiért sír a pici, csak eltereli a figyelmét. Azt pedig másképp is lehet. Megszoptathatod, dédelgetheted, de lehet, hogy csak fáradt, és elalszik magától. Szerintem ne használd, mert ha rászokik, el kell venned tőle, és lelkileg az sem jó neki, meg milyen csúnya dolog ugyebár, hogy te adsz neki valamit, aztán meg elveszed. Gergő tök jól megvolt cumi nélkül, fél éves koráig szopta az ujját, azóta nem. Arról nem beszélve, hogy gondokat okozhat a szoptatásnál. Tudom, sokak szerint a csecsemő jelképe a cumi, de fel lehet nőni nélküle.
Jó vadfőzést! Ez igen!

Tegnap esküvőn voltunk, és Gergő bár 8-kor aludni szokott, nagyon élvezte, úgyhogy 11-ig maradtunk. Kicsit féltem, hogy bírja, de szuper volt. A szertartás alatt dumált, meg nevetgélt, nagyon cuki volt. Arról nem beszélve, hogy egy igazi kis sármőr volt az ünneplő ruhájában, még csokornyakkendője is volt.

Pocakpacni!

Nagyon szépek a gyerekek!

Jucc!

Én már csak akkor cipelem Gergőt, ha nagyon muszáj. Azt hiszem ezt el is fogadta, mert ha itthon van az apja, mindig vele viteti magát.

Zsóf
28+3

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Megann! Mi pont úgy jártunk, hogy tavaly beszálltunk egy lakóparki sorházi ház építésébe, az építtetők idén augusztusra vállalták, ez van a szerződésben, ehhez képest még sehol sem áll a házikónk, csak most kezdenek falazni. Kép Már csak jövőre lesz teljesen kész, úgyhogy egyelőre maradunk a 60 négyzetméteres lakótelepi lakásban. Már betettük a kiságyat, illetve a babaszekrényt a helyére a hálónkba. Először nem hittem volna, hogy el fog férni, de olyan, mintha oda lett volna tervezve Kép

Falina! Láttam édes kislányos bundazsákot, illetve overált is a vaterán, illetve a teszveszen is. Én is pont bundazsákot kerestem Olivérnek. Kislány ruhácskákat sokkal többet lehet kapni Kép

A cumiról, cumisüvegről leírom mit mondott a fogorvosunk: annak a babának, aki cumizik nem fejlődik úgy az állkapcsa illetve a fogazata, mint a nem cumizókéknak. A későbbiek során gondokat is okozhat mindez. Felsorolta, hogy miket, de eszembe nem jut most egy sem Kép Terhességi elhülyülés tipikus esete vagyok Kép

Ildi 34+2

Kép
vrucsincá

Igen, úgy tudom, a cumi olyan fogat csinál, hogy a gyerkőc ki tudja harapni a pókot a sarokból. Kép Kép Kép Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Kicsit benéztem ide megint, látom az örökzöld cumitéma itt is szóba került.Kép
Eredetileg én sem akartam cumit adni a fiamnak, de aztán most mégis használjuk, de csak speciális helyzetekben. Mikor kisebb volt, akkor a babakocsiban meg a hordozóban kellett, mert csak úgy nem üvöltött benne, de most már ott nem kell, mert megszokta, és ha pont nem alszik benne, akkor nézeget. Most csak elalvás előtt kap, kicsit megnyugtatja, aztán kiköpi, és be az öklét helyette.Kép Szóval sztem ésszel lehet használni, főleg, amíg kisebb, biztonságot ad neki akkor, amikor nem lehet cicire tenni, jobb, mintha üvöltene félórákat. Csak tényleg nem szabad a szájába tömködni, ha nem tudjuk mi a baja. Meg mi nem adtuk neki az első hat hétben, csak amikor már biztosan tudott szopizni, hogy abba ne kavarjon bele. De vannak babák, akik el sem fogadják.
Gyors megnyugtatásra egyébként a kisujjam is tökéletesen beválik, még jobban is, mint a cumi.

Én elég sok gyereket ismerek, akik cumiztak, de nincs lófoguk.Kép Ha komfortszopizik eleget a baba, nem is hiszem, hogy gyengíti az állkapcsát, csak ha helyette kapja.

KépKép
connie

Sziasztok!

Csak olvasok és irigykedek! Mindenki kimozdul ma? Ejh, én is úgy mennék!-csak nincs kivel (párocskám dolgozik sajnos). Már meg sem tudom mondani, mikor mentünk kirándulni- tényleg nagyon irígy vagyok! Azt hiszem hisztiznem kellene, holnap egy picit- ha az idő is engedi. Borzasztó!

Látom elég sokan vásárlási lázban égtek. Én most próbálok egy kis szünetet tartani, mert három nap alatt kissé sokat költöttünk a picire (kiságy+matrac, ágynemű, babakocsi, pelenkázó, autósülés, hordozó, plédek, ruhák, fürdőlepedők, cumisüvegek...lehetetlen elsorolni) Most pihi, aztán irány újra! Már csak legyen hova pakolni, mert gyerekszoba- az ugye még nincs! Ezért azt sem tudom, hogy hol áll a fejem.

Nyúlné!
Engem is kisminkelhetnél az esküvőmre! Ügyi vagy!

Cumi: nem tudom ,mi lesz, mi vettünk kettőt, de aztán majd meglátjuk. Ha nem is használjuk, aranyosak, emléknek jók lesznek! Ez egyébként nálunk is vitatéma volt , mert a család egyik fele a cumi mellett, míg a másik ellene van.

Na, befejezem, mert sok dolgom van és még sehol sem tartok!

Sziasztok!
Kata

KépKép
baby20

Sziasztok!

Látom ma sincs túl nagy mozgolódás.
Mára már jobban vagyunkKép
Most megpróbálok visszaolvasni, mit hagytam kiKép

Kata!
Édesek a rucikKép
Érdekes tegnap erre írtam, de nincsmeg az üzimKép.
Ha nem nézem, meg, hogy betette-e az üzimet, akkor tuti, hogy nincs ittKép

Hari!
Hát te is jól kimostad "magad" Kép
Pedig hidd el, a hideget nem bírom. +20C°alatt megfagyok. A meleget mindig jól bírtam, csak a páratartalommal van gond. gondolom a levegő nyomása más ilyenkor. Soha sem voltam frontérzékeny, de a másállapot megváltoztatott. Szerintem el fog múlni a szülés után. Csak a babót sajnálom, hogy biztos neki sem jóKép
A glettelést meg remélem elfelejtetted:!

Megann!
Gratula a jó bevesárláshozKép
Ez igen, már szinte minden megvanKép
Nem nagyon iszom a kalciumot, mert azt nem lehet a Magne B6-al együtt. Azt meg legalább 2X kell.
De majd csak megoldom. Most van teámKép

Nyúlné!
Te kis sminkmesterKép
Azért beszélek a babához, csak nem sokatKép

Pocakpacni!
Örülök, hogy megismerhettelekKép
Édesek a gyerekekKép

Megann, Prüntyi!
Szerintem mindenki egyre nehezebben alszikKép
Néha nekem is sztárjkol a kukis egy-két pózértKép
De azért jól kijövünkKép

Connie!
Köszi a sok segítséget!
Megnyugodtam.
Már jobban vagyok, igaz, most kezd egy kicsit fájni a hasam.
De lepihenek.

Cumi:
Mi teljesen ellenezzük!
Csak ha nagyon muszáj lesz, akkor kap, mint ahogy Connie írta.
De szerintem ha az ember valamit nem ismer, akkor az nem is hiányzik.
De mind1.

Most lépek pihenni, mert kezd fájdogálni a hasamKép

Puszi!
Szép vasárnapot!
Angelani
32+2

Kép
angelani

Nyúlné, Megann,
most, h. ancim elment 1 napra, már vissza is fogytam azt az 1 kilót. Kép

Ildi,
köszi az infót! viszont hogyan kell licitálni, hogy tutira az enyém lehessen a szajré és mégis keveset kelljen csak érte fizetni? Én még nem használtam ezeket at árverezős oldalakat.

Falina 34+2
falina

Sziasztok!

Most jutottam nethez, mert zsufi van a programokban.
Most már jó az idő, néhányszor esett, vihar is volt.
Már 4x voltunk a tónál lent. Tekergünk sokat/Tapolca, Keszthely, Balatonederics,Badacsony stb./

Falina!
Kösz, hogy írtál, majd rádcsörgök.

Puszi mindenkinek

Kriszta
31+2
61 nap még

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok,

végigolvastam az oldalt, bocsi, hogy önzőzök, de minden szabadidőnket házkeresésre fordítjuk, nem tudok név szerint reagálni...
A jelenlegi befutó (90% hogy meg is vesszük, ha az építész haverunk nem mond rá rosszat) Taksonyban van, 1000 nm telek, 2x130 nm ház...nagyon klassz!!KépKép
Most már kicsit nyugodtabb vagyok, hogy van olyan, amiben el tudjuk képzelni az életünk, és ki is tudjuk fizetni...Kép
Pénteken reggel 7-este 7ig autóban ültem, 15 házat néztünk meg, estére hasam-derekam leszakadt, úgyhogy most már óvatosabb leszek, kicsit megijedtem. Sajna már tényleg nem bírok annyit, mint pocak nélkül vagy kisebb pocival.

A babaszoba csevegőjében ajánlom figyelmetekbe Írisz nicknévvel Magdust, aki szupijó márkás és nagyon jó állapotú baba-és gyerekruhákat hoz be kintről. Töltök is fel pár képet, most 5000 ft-ot hagytam ott nála, és nem fotóztam mindet. Ihaz, Dharasztiban lakik, de postázza is, és még sosem csalódtam.

tt a tábla is, láttam új neveket. A táblában szereplő adatokat+utsó mensit küldjétek ide: melvira@freemail.hu és bekerültök, módosítási kérelmeketKép is lécci ide.
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Zsófy Első baba 2005.08.06 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 35 hét + 4 nap
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 36 hét + 4 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 35 hét + 6 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 35 hét + 2 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 34 hét + 4 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 34 hét + 2 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 34 hét + 2 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 34 hét + 1 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 34 hét + 1 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 33 hét + 3 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 33 hét + 2 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 32 hét + 6 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 32 hét + 4 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 32 hét + 3 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 32 hét + 3 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 32 hét + 1 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 32 hét + 1 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 32 hét + 0 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 31 hét + 4 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 33 hét + 2 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 31 hét + 2 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 31 hét + 3 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 30 hét + 6 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 31 hét + 2 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 30 hét + 6 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 30 hét + 1 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 30 hét + 1 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 30 hét + 0 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 29 hét + 5 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 29 hét + 5 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 28 hét + 6 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 30 hét + 0 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 28 hét + 5 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 28 hét + 3 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 28 hét + 6 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 28 hét + 6 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 28 hét + 0 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 27 hét + 6 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 27 hét + 3 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 27 hét + 2 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 25 hét + 4 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 23 hét + 0 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 20 hét + 5 nap
</pre>

Falina,
bár hézagosan olvasok, láttam ám a "nyavajgásodat"Kép hogy abc-sorrend meg minden...megcseréltelek IldivelKépKépKép

És most a szerzemények egy része:
Kép
Kép
Kép

üdv
p 29+5
penna

Sziasztok!

Kriszta!
Rájöttem, direkt húzod az agyamat! ;) Annyira irigyellek! Kompoztok is?

Falina!
Én is szoktam árverésezni a vaterán is meg a tesz-veszen is. Mire vagy kíváncsi? Ha gondolod, segítek. Mi általában akkor licitálunk, ha már közeleg az aukció vége, kivéve akkor, ha megfelelő a villámár, mert nem biztos, hogy ki tudnánk várni a végét, meg sokszor nem is lenne érdemes, mert elhappolják az orrod elől! Mi mérlegelünk: mennyire van rá szükség, megfizethetőnek tartjuk-e, vajon máshol nem olcsóbb és mennyien látogatják az aukciót...?

Angelani!
Egyre jobban együttérzek veled, már nekem is egyre "rosszabb" a pocaklakóm! Csak abban reménykedek, hogy hamar megunja, mert nagyon feszít. Remélem, azért nem vagy annyira rosszul! Pihenj sokat és egyél is! Vigyázz magatokra!

Pussz mindenkinek!
Kata

KépKép
baby20

Falina! Én is úgy szoktam licitálni, mint Katáék. Kivárom az aukció végét, és akkor licitálok rá, pár perccel azelőtt, mielőtt lejár. Tutira csak a fix áras termékeket lehet megszerezni. De elég soxor sikerrel jár az ember.

Nem tudom a múltkor ki keresett angol pólyát, most van fent a babaszobán egy szép, 1000Ft-ért.
A gyerekruhák között található a hirdetés, nem tudom belinkelni, mert csak a főoldalt hozza fel.

Ildi

Kép
vrucsincá

SziasztokKép

Na, tegnap még gletteltem, de meg is bántam, mert a párom közben itt lent számítógépezett, miközben én nagy pocakkal kevertem a glettet, meg küzdöttem fent, hogy ne boruljak fel guggolás közben, és még sima se lett mindenhol. Úgyhogy annyira bedühödtem, hogy eldöntöttem, ha júl. végéig nem csinálja meg, kihívok valakit, még akkor is ha kidobott pénz, hiszen ő is meg tudná csinálni. Meg én is meg tudtam volna, ha időben észbe kapok. Mindegy. A lényeg, hogy úgy felhúztam magam, hogy ma iszonyú migrénnel ébredtem, úgyhogy délután 4-ig fel se keltem, csak jegeltem a fejem. Addig a párom is aludt, ő lent én fent. Már vagy 1 hónapja, sőt több, hogy külön alszunk... Elvileg azért, mert ő ugye beteg és nem akar "zavarni" éjszaka. De most már kezdek kételkedni benne. Na mindegy, aztán átmentünk anyukámékhoz, ott olyan kis édes volt, mutogatta anyuéknak, hogy milyen szép nagy pocakom van és hogy már hogy várja, stb. Aztán hazajöttünk, és közölte, hogy átmegy a haverjához. Nekem meg nem tetszett, mert mondtam, hogy már 7 óra és így lesz vagy este 10 mire hazaér. Aztán jól meg is sértődött, mert nem adtam puszit, mikor lelépett, de ha egyszer nem jött volna szívből! Nem igazán akartam panaszkodni, ne haragudjatok, de még csak most hagytam abba a sírást és már nagyon elegem van. Fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom. Én nagyon hiszek Istenben és nem igazán értem, hogy mivel érdemeltem ezt ki. Persze tudom, hogy én választottam és én döntöttem úgy hogy vele akarok élni és családot alapítani, pedig annyi jele volt, hogy nem kéne, de akkor is. Valahol úgy érzem, hogy "becsaptak" és nagyon szenvedek éppen. De most már jobb, hogy leírtamKép

Megann, egyáltalán nem sértődtem meg, ami a cigit illeti csak az egyik dolog ami miatt dühös vagyok a páromra. Én ha férfi lennék annyira máshogy viselkednék magammal. Nem azért mondom, de minden hibám ellenére szerintem mindent megcsinálok ami tőlem telik és néha úgy érzem, hogy semmit nem kapok cserébe. Ne mondjátok, hogy üljek le vele beszélni, mert semmi esély rá. Igazából nem is várok tanácsot, mert úgysem lehet ezen segíteni, csak kikívánkozott. BocsiKép

De nem baj, holnap már megy dolgozni és akkor legalább nem füstöl itt az orrom alá egész napKép Én meg majd magamhoz térek, csak most kipukkadtamKép Na ígérem ma már nem panaszkodom többet!!Kép

Hari 28+1

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?