Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is a kútvölgyiben szültem novemberben. Írtam ide is, de elég régen volt Kép.
VaktyúkKép: véletlenül nem feküdtél bent akkoriban?

MóniKép: azt hiszem, te írtál nekem e-mailt, válaszoltam is, de nem ment el, rossz volt a cím. Megpróbálom erre, ami van a profilodban Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Szia Móni 1974!

Jártam a Molvarec dokinál (magas vérnyomásom van, és a kivizsgálás során kerültem hozzá).
Szerintem aranyos, rendes ember, csak nekem egy picit fura a stílusa, de az a lényeg, hogy mennyire jó orvos! Nekem minden lényegeset elmondott.
Ti is most szeretnétek babát? Jó lenne dumcsizni! Nálunk is most indul a babaproject!
hukmuk

Szia Johanna!
Láttam a fényképeteket! Gyönyörű a kisbabád! Mikor született?
Ahogyan írtam, mi most szeretnénk babát. Felkerestem a dokit és elmondtam mi járatban vagyok és persze ami még ide tartozik!
Volt néhény dolog ami furcsa volt, bár ettől eltekintve szimpatikus és nagyon sok jót hallottam róla!
Azt hittem, hogy egy csomó vizsgálatot fog csinálni és csak a szokásos szűrésre került sor! Amit még elmondtam az ellőzményekről (milyen gyógyszert szedek, stb.), azokat fel sem írta (lehet hogy megjegyzi?). Te szedtél folsavat a terhesség előtt/alatt? Voltak problémák nálad vagy minden rendben volt míg a pocaklakót vártátok?
Neked előtte milyen vizsgálatokat csinált?
Köszi az infókat,

Hukk
hukmuk

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:24-kor.
Vendég

Szia Timoca
De deKép)
Szep nagyon a kislanyod, hogy vagytok miuzjs veletek?
NAlunk minden oke apr 2an szuletett meg a fiam kicsit korabban jott de nem volt gazKép
Kep rola ha erdekel a profilomban.
Reka

Kép
vaktyuk

Szia Réka!

De jó, hogy "találkoztunk", már gondoltam azóta is rád Kép. Ha gondolod, írhatsz e-mailt, a cím a profilomban.
Akkor már Neked is elég nagy a fiad, 3 hónaposKép. Livike már 8 hónapos felnőtt nőci Kép. Most jött ki végre az első fogacskája (5 hónapnyi szenvedés után Kép), de azóta sincs nyugtunk, jön a következő Kép.Amúgy nagyon huncut, mióta fel tud állni, pakol szét mindent Kép. Teljesen átrendezi a szobát.
És Ti hogy vagytok?

Timi

Kép
Kép
timóca

Azt szeretném kérdezni tőletek, aki mostanában szült, hogy szülés után a 2 órás megfigyelés alatt, veletek lehetett-e a baba végig, tudtatok-e szoptatni? volt-e rá lehetőség?
nekem anno sajnos nem úgy alakult, de másodjára így szeretném.

köszi!
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:25-kor.
Vendég

Hukmuk: mi volt még furcsa benne? a lényeg, hogy kérdezz bátran, és légy vele közvetlen, nálunk ez bejött.... Nos, én már úgy mentem, hogy baba volt a pocimban, tehát nem sokat kellett vizsgálni. Én nem szedtem folsavat, mert nem számítottunk babára, mert nekem azt mondták, hogy majd csak jó sokára lehet, mert nincsenek női hormonjaim, szóval Fanni léte kész csoda... Onnantol, hogy voltam dokinál 8 hetesen, jöttek a kötelező vizsgálatok és mindenre szépen odafigyelt a doki... probléma nem sok volt szerencsére, bár sokat paráztam... pl végig volt folyásom és viszketésem, azt hittem gomba, úgyhogy szegény dokit sírba kergettem... az AFP eredményem lett még rosssz, de azon kívül semmi baj nem volt. elevitet szedtem meg én amolyan bio néni vagyok, úgyhogy búzafűvet ittam meg télen grapefruit cseppet.... meg ilyesmit....
Kérdezz bátran továbbra is.
Ja és szülni most szültem júniusban.. majd teszek fel új képeket a picikémről.
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok Lányok!

akik császárral szültek, nektek kellett az aneszteziológust is előre megkeresni? Vagy az orvos küldött valahova, vagy ott derült ki? Hogy volt ez? És minden nőgyógyász műt is egyben, vagy lehet, hoyg más fogja csinálni?
Ja, és kiderült, hogy szoptathatok a gyógyszerrel, amit szedek, mert nem kerül át az anyatejbe, úgyhogy legalább ez természetes úton mehet Kép Pláne, ha lesz elég tejem, de ezen nem akarok izgulni.
Lehet, hoyg el kell kezdenem vasat szedni, mi vált be nálatok?
Jó nyarat!

Tünde

mtunde

Sziasztok Lányok!
Akiket császároztak, kellett külön konzultálnotok aneszteziológussal, vagy hogy van ez? és mindig a saját orvos csinálja?
Ja, és kiderült, hogy a gyógyszer, amit szedek, teljes biztonsággal szedhető szoptatás alatt, nagyon örülök neki, legalább ez természetes úton megy Kép
Jó időt és tejet nektek!
Tünde

mtunde

Gumicukor

Én most márciusban szültem. Születése után egyből a hasamra tették Alexát, majd pár perces szeretgetés, köldökzsinór elvágása, stb. után elvitték felöltöztetni, de nagyon hamar visszahozták. Utána végig ott volt velem a megfigyelés alatt. Az utolsó negyed órában vitték el.

Kívánom, hogy mihamarabb beköltözzön a pocódba a Tesó! Sok sikert! (vagy már be is költözött? Kép)

Zsu
tothzsuzsi

Szia Lilluska!
Dehogy nem baj,hogy megnézted a profilomat ,gondoltam teszek fel képeket is , na majd meglátjuk!Tök jó ,hogy meg lehet nézni, kivel is levelezik az ember!
Köszi az infot némileg megnyugtattál !Te is hozzá jártál?
Puszka
Kukk
hukmuk

Szia Johi!
Tök jó lenne, ha tennél fel képeket még, olyan nagyon jó érzés nézegetni egy ilyen kis drága csöppséget!
Azért volt picit számomra furcsa ,mert elmondtam neki, hogy gond van a vérnyomásommal, pajzsmirigyem kicsit alulműködik, és a vérzéssemmel is voltak régen gondok, azért írt fel az előző orvosom fogamzásgátlót is !Ja és mikor ezeket elmondtam nem írta fel.
Bízom a dokiban ,neki kell tudnia milyen vizsgálatok kellenek, csak kicsit félek és szeretném, ha minden rendben menne!
A kórházban milyen lehetőségek vannak ? Szülést illetően , szobák,tehesgondozás során,stb...
Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek de nem nagyon tudok ezekről a dolgokról semmit.
puszka
Hukk
hukmuk

Sziasztok!

TündeKép: Engem a szülés előtt, amikor a nagylaborok eredménye megvolt, akkor küldött el a dokim az aneszteziológushoz (a leletekkel együtt).
Szerintem a szülész-nőgyógyászok biztos, hogy csinálnak császárt is.

Timi

Kép
Kép
timóca

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:25-kor.
Vendég

Sziasztok!

Antaledi,
nagyon köszönöm az ötletet az orrszívó pucolásához, mert eddig én nem találtam sehol eszközt hozzá, és elég nehezen tisztítható a "csőre".
Egyébként lehet, hogy működött a Gripe Water (többet pukizott a prücsök), csak nem volt elég neki. Ma éjszaka kipróbáljuk a védőnéni ötletét: mivel már ilyen nagy a gyerkőc és még mindig 3 óránként eszik éjszaka is, lehet, hogy a pocakja nem bírja feldolgozni a sok tejcit és ettől van a hasfájás hajnalra. Ezért kihagyunk egy etetést - ill. nem tejet, hanem kamilla teát kap helyette - és így addig pihenhet a pocakja is és könnyebben rá lehet talán szoktatni a hosszabb éjszakai alvásra is. Hááát, meglátjuk, remélem, sikerülni fog!!!!

Gumicukor,
én júniusban szültem - és bár eléggé kivoltam a végén -, nálam gyorsan elvágták a köldökzsinórt, mivel a babám nyaka körül volt a köldökzsinór, de szerencsére nem történt semmi baj, csak hogy gyorsan felsírjon. Azán elvitték megmosdatni és felöltöztetni és rögtön vissza is hozták szopizni és végig mellettem volt.

Jó éjt mindenkinek,
Dóri
kiskacsa

Egy gyors kérdés: lehet-e olyan, hogy az Infacoltól még rosszabb a helyzet(hasfájás). Tegnap este kapta először, akkor valami iszonyatos hisztis lett már szopi közben és el sem tudott aludni. Szelek pedig nem jöttek, pedig annyira nagy reményt fűztem hozzá.... éjszaka egy röpke szopi, ott nem volt gond... aztán 6körül megint a hisztis szopi, szinte agresszívvá vált és utána is keservesen sírt,mintha már akkor fájna a hasa. Nagy nehezen elaludt... hát a következőt megpróbálom Infacolt nélkül... Van aki hasonlóan járt? ugye ártani nem tud ez a szer?

Kép
Kép
johanna1975

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:26-kor.
Vendég

Lilluska: igazad lehet. De gondoltam, ha segít, akkor neki és nekem is jobb. ő nem szenved én pedig nyugisabb vagyok. Most is hiszti ment, levittem a teraszra, hátha a jó levegőn elalszik szegényke. Meglátjuk. de szerintem a vihar is kikészíti őket. Profilom átirtam:-)

Kép
Kép
johanna1975

Köszönöm a válaszokat!
Nem még nincs kistesó a pocimban, még gyorsan költözünk augusztusban és utána nekilátunk Kép
most próbálom helyretenni a ciklusomat a gyógyszer után, mert február óta elég rendszertelen. cickafark és palástfűteázok, hőmérő stb.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Johanna!

Próbáld ki, hogy abbahagyod a szoptatós teát, ha iszod. Komisz dolgokat tud művelni.

Andrea

KépKép
Áron

Johanna!

Próbáld ki, hogy abbahagyod a szoptatós teát, ha iszod. Komisz dolgokat tud művelni.

Andrea

KépKép
Áron

Andi: azt már abbahagytam... mondjuk a main nap állitólag az összes baba nyűűűűűgi... az idő miatt....
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok
Timoca velunk minden oksi, kozben januarban megismertem eletem parjat elvileg az iden hazasodunkKép Kozos imserosunkrol nem tudok semmit nem is keresett en sem ot, az anyjaval beszeltem ill voltam egyszer nala a torpicsekkel de hanyagolom a temat, azaz nem akarom hogy barmi kozunk legyen hozzajuk.
Kiskacsa a kamillatea nem igazan jo mert kioli a jo belflorat is... probald meg a roiboos teat inakbb es a mecsek tea sem az igazn ha valakinek a babaja erzekeny az anizsra vagy az edeskomenyre
Johanna sztem te is kaptal a korhazban iylen szulo csomagotKép abban van egy johnsonos fuzet es babamasszazs tippek hogyan kell stb nekunk hasznalt naponta 2 csinaltam es 4 nap mulva elmult addig meg minden reggel este uvoltes volt.
Reka

Kép
vaktyuk

Sziasztok Lányok!

Nem tud véletlenül valaki valamit a Lehel úti Babadiszkontról? Júniusban jártam ott, akkor zárva volt, és ki volt írva, hogy (azt hiszem) július 10-ig lesz zárva. Azóta egyfolytában hívom őket telefonon, de semmi. Nincs valami infótok véletlenül?
Köszi előre is: kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

RékaKép: Örülök, hogy végül így rendbe jöttek a dolgok Kép. Szerintem mindannyian jobban jártatok így Kép. A "közös ismerősünkkel" meg ne is foglalkozzál többet, nem éri meg! És hogy sikerült megismerkedned ezzel az álomlovaggal Kép? Kisfiadat hogy hívják?

KuhaKép: próbáltam nézni a neten (www.babadiszkont.hu), de nem írtak semmit arról, hogy zárva lennének. Rég jártam arra.

Timi

Kép
Kép
timóca

Timoca irtam neked mailt kicsit osszevissza lett de sztem ertheto

Kép
vaktyuk

Timóca köszönöm szépen, de azóta én is megnéztem a honlapot, és tényleg nem írnak semmit. Na mindegy, csak gondoltam, mivel nem budapesti vagyok, hátha van valaki közületek, aki esetleg mostanában járt arra. Megnéztem Olívia kislányod naplóját, és engedd meg, hogy gratuláljak! Nagyon édes kislányod van, sugárzik rólatok a boldogság.
Már nagyon várom, hogy hamarosan én is naplót készíthessek a kisfiamról. De addig is mások csemetéiben gyönyörködöm.

Kuha

Kép
kuha

RékaKép: megkaptam Kép.

KuhaKép: Köszönöm a bókokatKép. Igen, nagyon imádjuk a kiscsajt Kép.
Gondolom, mennyire várod a picit, emlékszem, én is hogy be voltam sózva Kép, alig vártam, hogy lássam, megfoghassam Kép. (aztán végül előbb is jött 3 héttelKép) Addig is élvezd ki a pocokos időszak örömeit Kép

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok,

mostanság csak olvasni volt időm, illetve az utóbbi pár napban arra sem. Itt voltak anyukámék, élvezték ők is, mi is, aztán meg inkább este lenne alkalmam gép elé ülni, de néhány napja a picikénk este irtó nehezen alszik el, majdhogynem le kell birkózni, pedig már majd összeesik a fáradtságtól.
Dóri - én LivingLab orrszívót használok, nagyon szeretjük. Alig hangosabb egy elektromos fogkefénél és meleg vízzel simán át lehet mosni. A manócska orrába eleinte fiziológiás sóoldatot fecskendeztünk (a kórházban is azt használnak), néhány napja pedig Sterimar orrsprayt használunk. Nekünk ez nagyon bevált. Most már csak hajnalban szörcsizünk, napközben már nem kínzom a szívással.
Johi - nekünk bevált az Infacol, de ez sem azonnal hat, használnod kell egy kicsit, mire ténylegesen kifejti hatását. Egy adag egy pipettányi. Ami érdekes, hogy az Espumisan ugyanolyan hatóanyagot tartalmaz, mégis más ízű (manus utálta) és nem szopi előtt, hanem utána kell adagolni. Ha mégis fájna a hasa, jön a tigris (vagy majom) a fán fogás és a masszázs.
Most kezdünk belejönni a masszírozásba, fürdés előtt a legjobb. Mi napraforgóolajat használunk, mert szépen beszívódik a bőrébe, nem tocsog és nem lesz allergiás rá. Ajánlották még a búzacsíraolajat, mert abban sok E-vitamin van, ami táplálja a bőrt.
Gumicukor - nálunk a szülés után a picurkát rögtön a hasamra, illetve a mellkasomra tették, megvárták, amig pulzál a köldökzsinór, amikor az megszűnt, apa elvágta. Aztán a csecsemős elment a papával megfürdetni, méricskélni, öltöztetni és visszahozták a szülőszobába, ahol végig velünk volt, sőt mivel mi túlhúztuk a két órát, tovább is maradt a picurkánk. A szülésznő segített cicire tenni, úgyhogy szopizás is volt frissiben. Közben fotóztunk és most is olyan jó és megható néha megnézni ezeket a képeket :-)
Úgy tudom, ha nincs komplikáció, mindenkinél így tesznek és ez nagyon jó dolog.

Ildi
ildibaba

Sziasztok!

Vaktyuk,
köszi az ötletet, igazából én is csak módjával adtam eddig is a kamillát, mert ezt én is tudtam róla, csak azt nem, hogy mivel helyettesítsem. KÖSZI!!!
Ildi,
köszi az infót, lehet, hogy kipróbáljuk a kézit is. Szerencsére már mi is kezdünk kifelé mászni a szörcsiből, de szorgosan Bioptron lámpázom, ami biztosan segít, hogy könnyebben kijöjjön aminek ki kell.
Sajnos nálunk is állandóak a hasi-bajok, folyton tekreg szegénykém és nagyokat pukizik, ja, és mostanában már csak 3 naponként van kaki. Nálatok hogy van ez? Elvileg normális ez - azt mondta a doki néni - de sajnálom szegényt, mert annyira kínlódik néha. Egyébként a héten volt a védőnéni, és ő azt tanácsolta a hasfájásra, hogy hagyjak ki éjszaka egy etetést - pótoljam valamilyen teával -, hogy tudjon egy kicsit pihenni a pocakja. Lehet, hogy nálatok is beválna ez, bár még én is csak tegnap kezdtem, és még nincs nagy látható változás (de majd hírrel leszek).

Jó pihit mindenkinek,
Dóri
kiskacsa

Kiskacsa
En is azert kezdtem el itatni ill a tejem sem volt eleg, eloszor vizzel probalkoztam persze ezerrel kopte ki, utana probaltam vegig a teakollekcot na persze extran rosszabbul lett mindentol, utana frissen facsart narancslevet adtam 4xesen higitva azt megunta utana teat, azert nem mondom a narlevet mert allitolag allergizal passz nekunk nem lett bajunk tole nem tudom mennyi idos a torped meg a sutotokle higitva is segitett, kecskemetit vettem es higitottam azt is.
Es vegul a masszazs hidd el sokat segit en sima floriollal csinaltamKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Elég régen olvaslak Titeket ( kb 20 hete), néha írtam is még régebben!

Gratula a közben megérkezett Babócákhoz! Johannáét meg is kuksiztam a képen, nagyon édi! Kép

Ha minden jól megy Én is a Kútvölgyiben fogok szűlni Mészáros dokinál! 24 hetes Bence van a pocakomban! Kép
Mostanában kell majd mennem terheléses cukorra! Nem tudjátok, hogy cukros lötyit adnak, vagy tej+kifli?

Üdv mindenkinek! További szép napot!
Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Anide!
neked kell kaját vinned ,csemle és valami.
Amúgy köszi a válazokat, és kitartást a nyűgös babákhozKép úgy látszik, mindenki már korán erős egyéniség Kép
Tnde

mtunde

Sziasztok!

Vaktyuk,
köszi a tea-ötletet, ma éjszaka ki is próbáljuk. Neked a tejeden is "segített", vagy csak félreértettem amit írtál?
Sajnos, én nem kaptam a kórházban Johnson-füzetet, de amint tudok, beszerzek egy könyvet, gondolom abban is ugyanazok a fogások vannak benne. Tényleg jó volna, ha segítene, mert ma egész nap elég nyügi volt a Kristóf a pocija miatt, és úgy szeretnék neki segíteni. (Egyébként szombaton lesz 6 hetes.)

Jó pihit mindenkinek,
Dóri
kiskacsa

Sziasztok!

Anide Kép: nekem cukros lötyit kellett inni Kép. De szerintem a doki úgyis elmondja, mikor adja a beutalót.

Timi

Kép
Kép
timóca

Anide!

Én például nem cukros lötyit ittam, hanem vinnem kellett 1 zsemlét, és 2 deci tejet. Éhgyomorra kellett menni, vérvétel, majd ezeket elfogyasztani, és kb. 1 óra múlva újra vérvétel. Egyébként ha már választottál szülésznőt, akkor nem kell a dokinak beutalót írnia, és a másik épületben a labornál mindezt végigcsinálni, hanem a szülésznő leveszi a vért az osztályon mind a kétszer. Nekem már akkor megvolt a szülésznőm, úgyhogy ő csinálta meg. És sokkal barátságosabb volt az osztályon ücsörögni 1 órát, mint a labor előtt.

kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Köszi az infót mindekinek! Nem választottam még szülésznőt, az az igazság hogy nem is találkoztam még egyel sem! Eddig csak 1x voltam a szülészeten, és 1x a laborban, így lehetőségem sem volt nagyon! Kép Kedden megyek doki bácsihoz, majd megkérdezem h kit ajánl.

Most sajna mennem kell Kép

Szép napot mindekinek!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

Jövő héten megyek dokihoz újra, és arra lennék kíváncsi, hogy van-e még ultrahang, illetve kb. melyik hétre esik? Most vagyok a 34.héten . Kíváncsi vagyok, hogy mekkora lehet a picur, mennyit nyarapodott a 29. heti ultrahanghoz képest.
Köszi előre is.
Kuha

Kép
kuha

Sziasztok
Kuha ha jol tudom 36. heten nezelodnek megyszer.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Kuha: szerintem dokitól függ, hogy lesz-e ultrahang. Én ma vagyok 39 hetes, utoljára a 30. héten volt, ha nincs gond és időben jön a baba már nem is lesz. Pedig jó lenne tudni, kb. mekkora lehet a kispocak. (Igaz lassan kiderül.)
Persze ha késik a baba, és felmerül valami kérdés (pl. méhlepény állapota...), akkor lesz.
De van több olyan ismerösöm is, akit minden hónapban ultrahangozott az orvosa, igaz magánrendelésen. Szóval gondolom doki és CTG függő.

Az elmúlt hétvégén voltunk a budaörsi Kenguru Gold-ban, egész jó választék van (pl. rúgik egy színben is több fajta minta és anyag) és az árak olyanok mint máshol.

Anide: Először zsemle és két deci tej, állítólag ha magas az érték után van a cukoroldatos változat (igaz nekem a felső határ felett volt az 1 órás 7,0 mmol/l helyett 7,2, de nem kellett új vizsgálatra mennem, csak lemondani a cukorról).

Üdv:

Atiz
atiz30

Sziasztok!

Úgy látszik, a vizsgálatok nem kórházfüggőek, hanem orvosfüggőek. Én az utolsó 2 hónapban hetente jártam UH-ra (igaz a cukrom miatt), és kb. a 32. héttől CTG-re hetente, és a kb 35-től hetente kétszer. (a 37. héten szültem) Ja, és nekem nem volt zsemle+tej, hanem rögtön a cukros lötyi Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Kuha,
nekem is a 36. héten volt az utolsó UH, ami furcsa is volt, mert így elég nehéz megsaccolni, hogy mekkora lesz a gyerkőc. Én a 40. héten szültem és 1 hónap alatt 1 kilót hízott még a babóca. Sajnos, elég nehezen is ment a szülés, mert nagy volt a baba hozzám képest, úgyhogy később a doki is azt mondta, hogy határeset volt, így nem igazán értem, hogy miért nem csinálnak még egyet a 40. hét környékén...?
Szóval, ha csak a 36.-on mész, nyugodtan számolhatsz még +1 kilót a szülésig, ha kihúzod végig.
Nekem a 36.-tól volt hetente 1 CTG és a 40.-en már 2.

De úgy látszik, minden orvos máshogy csinálja, úgyhogy majd meglátod.

Tudtok esetleg segíteni nekem abban, hogy milyen babamasszázsos könyvet érdemes venni, amiben a pocakfájásra több fogás is van?
Előre is köszi.

Szép napot,
Dóri
kiskacsa

Sziasztok
Kiskacsa nezz utana neten pl babaszoba.hu, nem segitett a tejemen rosszul irtam bocseszKép
Szoval azert kezdtem eleinte itatni mert nem volt eleg tejem es csak tapszerpotlastol szekrekedese volt, ha meg nagyon gaz esetleg azt tudom ajanlani hogy szelcsovet vegyel az is valamennyire segit a hasfajason.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Vaktyuk,
köszi az ötleteket, majd hírrel leszek, hogy mi segített.
Sajnos, próbáltam már sok helyen a neten is keresgélni, de kifejezetten babáknak való fogásokat nem találtam sehol. De a babanetet még megnézem.

Szép napot mindenkinek,
Dóri
kiskacsa

Sziasztok!
Én a Kútvölgyiben szeretnék szülni. Azt szertném kérni, hogy aki a Teleki Andrásnál vagy Kovács Kálmánnál szült vagy éppen hozzá jár írja meg nekem a személyes tapasztalatait. Vagy esetleg ajánlhatnátok egy másik orvost is.( erre az e-mail címre is írhatok: zimmler@freemail.hu)
Előre is köszönöm!
Györgyi
mogyoró

sziasztok,

na végre ismét a gépemhez jutok!
még múlt heti kérdésekre nem válaszoltam:

Dóri: a csipöszürésen néhány perc várakozás után feladtuk ugyanis totál reménytelennek tünt a dolog. ti valoszinüleg akkor voltatok bent mert kerestelek de hiába.
nem lehet hogy közel lakunk egymáshoz: mi a Krisztina városban lakunk a matáv központ mögött, mintha te valami itteni cimet diktáltál volna be. lassacskán akár együtt is tolhatnánk a babakocsikat! Miket mondott a doki csipöszürésen nektek?

Johanna: tök jo lenne együtt menni a léghajóprogramra csak mi most a héten megyünk hosszabb idöre a balatonra, tehát nem jo nekünk az idöpont. amúgy nehezen tudom elképzelni gyerköccel hogyan oldom meg a 4 orás programot.

egyik nap Klára nagyon huzogatta a lábait, és nem voltak szokásos kaki adagok, szoval fájt a hasa, és ekkor nekünk nagyon bevált a köménytea (én ittam)

ja még láttam h valaki császárról tett fel kérdéseket, nem olvastam mindent el, igy nem tudom kapott e válaszokat: én császárral szültem, kérdezz nyugodtan!

jó éjt mindenkinek
szépia
szépia

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek az ultrahanggal kapcsolatos válaszait! Szóval elképzelhető, hogy küldenek még, de az is, hogy nem. Majd szerdán meglátjuk.
Üdv: kuha

Kép
kuha

Rég nem voltam.... nem is tudok visszaolvasni.. Jó sok dolog történt velünk, de inkább le sem merem irni, mert nem egy túl jó anyára vall....

Szépia: én viszem babót, majd lesz valahogy... nekem néha kibir négy órát szopi nélkül, de ha kell ott szoptatom... de nélküle nem megyek...
Köménytea: milyen köményből készítetted, renes fűszerből?

Ildibaba: valamikor séta... tudod a számom, majd megcsörgetsz, mert én sajna nem mentettem el a tiédet... bocsi emiatt...

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?