Szia Csilla!
A Kushies-zal nalunk nem volt semmi gond. Csak annyi, h abbol 2 garniturat kell venni. Bar mi meg a kis meretet is raadjuk. Ill Kushiesban is van az a valtozat, ami kulon kulso, belso. Csak a honlapjukon nincs felteve. Eddig a Kushies kulso volt a legjobb, amit kiprobaltam (a gyapjun tul, mert szerintem eddig ez viszi a palmat. Meg sosem azott at - a hatam nem lett pisis, az olem se, es a gyerek ruhaja se. Ez igy eleg hihetetlen talan, de tenyleg. Amikor leveszem rola, pisiszagu, de szelloztetes utan tenyleg olyan szaga van, mint ujonnan. A gond csak az, h akik itthon gyartjak, valamiert mar nem csinalnak, csak nagy meret van nekik. Viszont a Poponellatol lehet rendelni. Kicsit masfajta.)
Mivel elso gyerek lesz, es nem akarsz tetrat, akkor lehet, h megiscsak jobb, ha az elso idoszakra egybeszerkesztettet veszel. Az egesz rajtad mulik. Eleinte a gyerkocnek kaki-pisi szinte egyben van. Nem lesz annyira elkulonitheto, h most ez kakis pelus, az meg pisis. Szerintem nezd meg a popolini.com oldalon a kinalatot. Nekik van a legtobb fele pelusuk. Kulsonel jobb, ha patentosat veszel, mint tepozarast, mert a tepozarak konnyen szetjonnek, meg ha tele mennek szoszokkel, akkor nem zarnak jol. Aztan v vacakolsz azzal, h varrj ra ujat, v veszel masik pelust. Egy baratnomnek volt patentos is, meg tepozaras is, es o mondta, h sokkal jobban szerette a patentost. Vettem en is egyet, es tenyleg jobb volt. Persze patentosnal nem biztos, h be tudod annyira huzni, mint a tepozarasnal, de a body ugyis tartja. Aztan ha jon az az idoszak, mikor allandosul, h kb mikor kakil, szerintem kulon belso, es gyapju kulso.
Csak ne mosd ki a lanolint a gyapjubol, mert akkor pisiszagu lesz tenyleg.
Nalunk a muanyag kulsokkel volt a gond orokke. A kulon levo kulsokkel. Mar eleg sok szetment hamar. Ill. par mosas utan atnedvesedik combnal. No meg, amikor a gumirozasa meglazul, es a belsobol kijovo kaki, teljesen napvilagra kerul. Amint irtam, az altalam kiprobaltak kozul, eddig a Kushies volt olyan, h az meg a kov. gyerek szamara is hasznalhato lesz.
Hat kicsit osszekuszalva sikerult, ahogy eszembe jutottak a dolgok, rendezgetes nelkul
Biobaba