Sziasztok!
Mire épp leírtam, hogy csak Adri beteg, már Kikkó is az lett
Szerencsére csak náthának tünik.
Babanetesített kérdöívet nem kaptam: Adri, Bigacsiga, Bóbita, Cili2, Dia, Edóka, Anikó, Jamina, Kati, Kingandi, Liesel, Madárka, Moni, Ildi, Pele, PM, Snoopy, Verus, Katica, Kriszta, Lara, JM, Tvica, Feksi és az újak (akiknek ma átküldöm az enyémet), kivéve Andi3. Tessék szépen kitöltögetni és elküldeni!
Kanga! Gyermek szül.ideje, súlya, hossza, jelenlegi súly, hossz, lakhely, email cím, magzat várható szül. ideje, ill. jelenlegi súlya. Felírlak a táblázatba, amit szét szoktam küldeni közöttünk idönként a megadott friss adatokkal.
Évi! Nem lehet elég korán kezdeni
Lehet, hogy Csongi nagy Don Juan lesz
Kék csíkos korszak
Köszi a bókot, de azért nem vagyok olyan nagyon figyelmes, csak minden héten átnézem a naptárt, hogy kinek mije van. Azért volt már, hogy ki maradt valami. Mivel foglalkozik a párod? Akármivel is, remélem helyrejöttök és beindul az üzlet! Mentés: én úgy szoktam, hogy jobb gombbal rákattintok az archivált írásunkra ott felül és ott van, hogy cél mentése másként. A jelenlegi írást pedig úgy, hogy rákattintasz a névnél levö pici sárga "kofferre" és úgy szintén jobb gombbal lemented!
Anikó! Gyors gyógyulást Lilinek! Adj neki sok husikát!
Kati! Kittinek nagy gratula!
Norcsi! 1: Üdv itt közöttünk! 2: Gratula a gyerekekhez! 3: Jobbulást!
Adatokat írd le, ugyanúgy, ahogy Kangának is leírtam!
PM! Lásd: Feltétlen jelentkezz, ha meg van a hely!
Katica! Küldd el emailben a mobilszámod, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot, amíg nem lesz neted! Küldöm az enyémet én is.
Andi! Fog:
Oltás:
Pocok! Lehet, hogy nem voltam figyelmes olvasó, vagy csak lemaradtam: ki mondta, hogy baj, hogy máshová is írsz?
Ancsa! Végre jelentkeztél!
Lányok! Ez az én hibám, hogy szegény Kati nem kap senkitöl semmit! Biztos a táblázatból néztétek ki a címét, ahol rosszul szerepel! Átküldöm mindenkinek azonnal a jó címét! Emese! Tessék szépen gyógyulni!
Lehet, hogy félreérthetö voltam: züllést szeretnék rendezni vhol itt Szentendrén! Babás talit inkább csak összel tartanék az egynyári virágaim óvása miatt, összel már nem érdekes. Én inkább leírtam a hét elején, hogy mindenkinek minden jót, mert soha nem tudni, mikor jövök. Lillának
a fülecskéjére!
Zorkanya! Ejnye...28 nem vén! Kikéri magának a majdnem 32 éves Evey!
Ildi! Miért kell kiönteni a spenót fözölevét?
Madárka! Ez a Calgonos dolog nem semmi, még jó, hogy nem lett baja!
Norcsi! Üdv neked is! Jobbulást a fiacskádnak!
Adri! Nekem nem jött át a lap
Cili! Végre felbukkantál! Gyere gyakrabban, én is csak úgy tudok heti 2* jönni, hogy valaminek a rovására megy, de az mindig megvár
Sztendrei züllés után érdeklödök: fDia, Kati, PM, Barika, Emese, Snoopy, Evey. Mások?
Pusszanás:
Evey