Hajnesz,
egy bogáron ne akadj fenn
próbálj moslyogni az egészen, megúsztál végülis mindent, nem? nem ért el a vihar, nem etted meg a poloskát
lazítsatok a Babákkal.
Hányadikán lesz eredmény?
Wish,
Nálad mikor lesz eredmény??
Tralllala,
Nekünk nincs Spektrumunk, hugi szokta felvenni vhs-re, eddig 8 részt láttam, nagyon aranyosak. Egy hármas ikres szülést (császár) végig mutattak, nagyon megható volt, ahogy egy kiscsaj és két kiscsóka kibújt a mamiból, bőgtem rendesen
Analízis
Találkoztam megint az én Kicsikéimmel, arik voltak, már ismertek engem, és nagyon vidámak voltak, jó volt ezt látni, nagyon különbözőek, de ezt már múltkor is megmutatták. A nemüket persze nem mondták meg, de őszintén szólva, ott, fekve az ágyon, nem is érdekelt, olyan jó volt csak úgy lenni velük. És képzeljétek, az első percek után megjelent a párom is
mármint a képeimben, olyan jó volt, meg is hatódtam rendesen. Az egyik baba oda is szaladt hozzá boldogan, mint aki már ismeri. A másik csak fogta a kezem, nem értette, mi van,meg volt szeppenve..de odavittem a papájához, és nyomban össze is melegedtek. Látni kellett volna a férjem arcát, amikor este vacsi közben ezt elmeséltem neki, olyan boldog volt
De Raffai rámszólt, hogy ne pörögjek, programozzak annyit, mert ikresnek lenni nem vicc. Persze azért leorganizáltam péntek-szombat egy 16 fős vendégsereget...lábam be is dagadt, hátam le is szakadt--szóval innentől kézifék behúz...már amennyire a habitusom engedi
bár még tervezek egy nagyobb vendéglátást aug.27-re, meglepetés buli Anyukámnak, aki 60 éves lesz...majd másokat dolgoztatok
pussz,
Dzsúd