Új privát üzeneted érkezett!

Már korábban is írtam, hogy vannak hirdetők, akik teljesen el vannak rugaszkodva a valóságtól. Azért mert x ideje vette a cuccot valamennyiért, megnézhetné, hogy most mennyibe kerül. Végülis tényleg mindig akcióznak, meg a kifutó modelleket olcsóbban adják, stb. (Tudod: marketingKép.)

Esetleg megkérdezted a brendont, hogy újonnan mennyi a talp? Azt írja a katalógus, hogy van az is (http://www.brendon.hu/pdf2005/gyermekules/360.pdf). (Nem tudom, melyik mivel kompatibilis.)
dudukly
Isaszeg

Megann, szerintem nem hülye 5let, bár én nem tudom, a bergonos mennyivel jobb, lehet, ha megveszed ez a kocsi is megtetszik. Most hogy nézegettem a talpakat, a hordozó nélküli kocsikat 15 eFt körül adják használtan. Eredeti áron a brendon katalógus szerint hordozóval +23 eFt a kocsi, úgyhogy ha csak ezt nézed, akkor is megéri a hordozóért megvenni. (Na jól megmondtam, mi?)
D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

SzmercsaKép
Ment a mailKép

Hát lányok!
Kibontottam a tenna bugyitKép
Szerintem eggyel kisebb méret kellett volnaKép
Mert ebbe a pelenkát kellene rakni, mi pedig bugyira húzzuk rá és még így sem biztos, hogy elég szoros lesz. Mert rajtam alig feszül, illetve nem is feszül. Pedigmost a férjem is leellenőrizte a centiket. Az alapján jót vettem. szülés után még a hasamból is tuti lejön vagy 5cm. Szóval akkor ezt úgy kell hordani, hogy bugyi, abban a betét és ezt meg rá? Mert ebbe aztán a betétet nem igen tudnám beleragasztaniKép
Viszont tök sterill voltKép
Jó fertőtlenítő szaga van. De ha már kibontottam, akkor ki is mosom. De veszek majd egy kisebb méretű csomagot isKép

Dudukly!
A kép, az a babyfun diszkont papírja.
Fent van a neten is ez a kelengyelista, de ma voltam a boltban és ez frissebb. Ezeken már új árak vannak.

Most lelépek, de visszajövök még visszaolvasniKép
Puszi!
Angelani
31+6

Kép
angelani

Angelani, bocsi, ezt pont bugyi helyett kell hordani, hogy azt a szép pelus méretű betétet a helyén tartsa. Szerintem nem fogunk táncikálni, és nem kell, hogy csini feszes legyenKép. Funkcionális és gyorsan szárad baleset esetén.
D
dudukly
Isaszeg

MegannKép Aranyos vagy, hogy így tetszik a cicám, ezért még küldök 2-őtKépKépKép

Hari 27+5

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Dudukly!
Akkor nem tena betétet veszünk?
Pelenkát?
Mert megnéztem és ez a tena comforthoz van. A Google keresőbe beírtam a tena comfort-ot és ott az a bizonyos "felnőtt pelenka" van.
Itt a link:
http://www.halad.hu/vassbt%20eletvitelt%20segeszkozok.htm
Én az hittem, hogy csak a nagyobb méretű betétre lesz szükségKép
Ennyire, hogy lehetek hülyeKép

Bocsi, akkor én tuti rosszat vittem volna a kórházba. Mert megvettem volna a legnagyobb tennátKép
Na mind1.
Akkor lesz nekem is pelusKép

Sziasztok!
Angelani
31+6

Kép
angelani

<font color="0000ff">Rokica, köszi, így talán akkor még van esélyem, hogy ez a bölcső meg van. Már írtam is a lánynak, hátha.

Mea, a porszívós dolog biztos bosszantó, de tudod lehet hogy én már egy ilyet észre se vennékKép Nálunk mondjuk a piritó sütők szoktak "tönkre menni", de nem azért mert dolgozik velük, hanem néha mikor veszekszünk ideges lesz és akkor repkednek a dolgok. De mondjuk a javára legyen írva (ha lehet ilyet), hogy mióta a baba a pocakomban van, csak egy nagy vitánk volt. Remélem továbbra is sikerül majd visszafognunk magunkat. Főleg neki, mert én csak kiabálni szoktam, ő földhöz veri ami a keze ügyében vanKép De azért remélem kapsz valami jó kis porszippantyút most! Nekünk most olyan van, amibe nem kell porzsák, igaz nem a legjobb minőség, mert a szívóereje hagy maga után kívánni valót, de mivel nálunk kő van és szőnyeg nem nagyon, így nem probléma. De nem volt ráírva, tehát ha szőnyegünk lenne, akkor szídnám a tervezőjét, mert arról nem szedne össze semmit. Viszont tök jó, hogy nem kell a porzsákkal vacakolni.

Hari</font>

Kép
Kép
hari

HariKép

Hát ez a cica zabálni valóóóKép Kép Kép
A kutyuról is kérünk képetKép

Pussz!

Kép
angelani

Na, most már kezdtek megrémíteni, és összezavarni. Milyen pelus?????? Én is csak vastag betétet akarok vinni a kórházba.

Kép
Kép
hari

Megann!Kép

Ok kiváncsi vagyok babóink méreteireKép

Angelani!Kép

Én nem fogom kimosni.

Kismamik!Kép

Kaptam egy halászgatya+felső szettet krémszínben nagyon jó minőségű anyagból(finom puha és sztreccses), viszont nekem a szín baromira nem áll jólKép Kb. M.es méret, de elég nagyKép
Ja és össze lehet húzni a felsúőt, akkor csini és a húzás alatt van a pocó, a legvégén meg ki lehet engedni.
Rám legalábbis nagy.

Nem kell valakinek?

Odaadnám a kettőt együtt 5000Ft-ért.

Ja és van egy blúz, ami nem kifejezetten kismama, de jó bő kb. L-es méret.

Ezt meg odaadnám 1500Ft-ért ha érdekel valakit.

Teszek fel képeket:

Kép

Kép

Mea
mea

Tényleg az utolsó képek, nem akarok senkit untatni, de amíg nincs baba addig nekem ők a gyerekeimKépKépKép

Kép
Kép
hari

KépKép

Kép
Kép
hari

Lányok bocsi én zavartam be mindenkit!

Úgy értettem "pelenka" szerű képződmény, tehát nem pelenka, hanem betét, de ugye az amilyen méretű, szinte már pelusnak számítKépKépKép
Hi-hi, jól megvezettem mindenkit!
Természetesen én továbbra is a tenna BETÉT -t fogom venniKépKépKép

Hari!
Megmutattam a férjemnek is a képeket!
Azt mondta máris azonnal KÜLDD, KÜLDD KÜLDD A CICÁT MERT ÕT IS BORZASZTÓAN IRRITÁLJA AHOGY OTT DAGASZT A RADIÁTORONKépKépKépKép ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhhh nem nekünk való ő, szétcirógatnánk ha itt lenneKépKépKép egy nyugodt perce nem lenne mellettünkKépKép Te hogy bírod megállni???KépKépKépKép

Mea!
Pedig tök jók a rucik, meg is venném, de tudod az építkezésre nem kellenek ilyen szép holmik, kíhúzom azzal a 2-3 váltással ami van!

Áh, telejesen kiborít a férjem, megint eltüntette a Brendonos kuponfüzetet(csakúgy mint az előző havitKép, bezzeg a saját papírjai ott állnak hegyekben, csak az enyém szúrja a szemét mindig), és most még képről se tudok gondolkozni azon a Graco kocsin.
De lehet, hogy meg kellene venni, mivel a kocsit önmagában is eladhatom mondjuk 15-ért és akkor van egy autósülésünk 10-ért!Vagy rosszul gondolkodom???

Megann

Kép

Kép
megann

<font color="0000ff">Megann, mi is gyömöszöljük ám, attól ilyen kis formásKép És ráadásul többnyire hagyja magát, a másik kettővel ellentétben. Mert ugye 3 van. Anya, lánya és ez a kis talált csöppség. Õ iszonyú hálás, képzeld el, nem kaja előtt jön hízelegni, mint a másik kettő, hanem utána jön, mintha megköszönné. Na jó, nem ingerellek.Kép Tényleg nagyon kis hálás, örülünk hogy befogadtuk, pedig már nem akartunk több cicát, de megsajnáltuk hála a JóistennekKép

Hari 27+5</font>

Kép
Kép
hari

Ja egy kis közvéleménykutatás!

Kinek lesz légzésfigyelője??
Melyiket ajánlanátok??

Kép

Kép
megann

Én csak normál méretű Tena betétet vettem, mert amikor anno megműtöttek befürödtem a nagyobb mérettel. Nagyon kényelmetlen volt és a hasamig felért. Ráadásul nedvszívóság szempontjából sem volt szükség a nagyobbra.

Hari én a kutyust tudnám agyon szeretgetni Kép Olyan okos pofija van Kép

Megann! A Brendonos kocsival jobban járnál. Anyagilag mindenképp, és szerintem egyébként is jobb a Graco.

Ildi

Kép
vrucsincá

Még egy utolsó blúz, ami szintén vadiúj és XL van beleírva.
A vonalú, pocak simán elfér szerintem végig.

Ezt meg odaadnám 2000Ft-ért.

Ha érdekel valkit valamelyik: bbb@vipmailre írjonKépKép

Mea
mea

<font color="0000ff">Megann, nekem annyian mondták, hogy nem kell légzésfigyelő, hogy úgy döntöttem ha kapunk lesz, ha nem akkor nem lesz. Mert anyunak valami ismerőse azt mondta ők akarnak még babát, de nem most és akkor addig odaadnák az ővékét. Hát majd kiderül. Venni biztos nem fogok, csak bébiőrt, de azt tuti biztos. Még azon gondolkoztam, hogy lehet kapni olyat ami képet is mutat 12.000 körül, de lehet hogy az is felesleges, meg az nem zsinór nélküli, tehát azt csak a szobájában használhatnám, a kertben nem. Szóval a legvalószínűbb, hogy csak bébiőrt veszünk.
Hari</font>

Kép
Kép
hari

Angelani, Hari, Megann!

Bocsika, csak azért "pelusozom" mert olyan nagy (vagy csak nekem tűnik annak?). Persze ez egy betét. Pont olyan, mint a 2. képen a weblapon.

Ildi, műtét után én is alig véreztem (az erősebb vérzéshez való sima betéttel is elvoltam, sőt), de a doki és más mamák is mondták, hogy ez "izmosabb", mert ugye a méh is nagyobb, több nyálkahártya meg vicik-vacak távozik. Talán Jucc írta, hogy 1-2 napoig használta a speckó betétet, és kellett. Roki majd csinál egy közvélemény kutatást a nyári babásoknál, és kiírja a százalékokatKép.

Roki! Hány nyári babás, hány napig használt tenna betétet a szülés után?

Megann!
Én az ABC-t vettem, a Greco kuponom megvan. Kell? (A pasim nekem is elhányta a "fontos" cuccaimat, ezért van külön kincsesdobozom. Ajánlom Neked isKép.) A légzésfigyelőt én nem szerzem be, egy szobában leszünk, semmi veszélyeztető tényező nincsen. Ezetleg, ha kapunk valakitől, akkor használom. De sokan írják, hogy bejelez akkor is, ha nincs gond.

Hari!
A kutyuli nagyon cuki, a macsek meg olyan, mint az én szegény megboldogult Csodabrukner Csodaszigfrídem. (Ha megjön a gépem, csinálok képet egy régi fotórólKép.)

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Na most már megnyugodtamKép
Amúgy sem vettem volna pelenkátKép
Rajtam röhögött volna a fél kórteremKép
Én a normal tenát vettem volna.
A mini is tök nagy, én mindig azt kértem a dokitól. Még az is nagy volt a nehéz napokon isKép

Hari!
Köszike a képeketKép
Én mindegyiket egyszerre dögönyöznémKép

Mea!
Csinik a ruhákKép

Légzésfigyelő:
Nekünk nem lesz. Anyagiak miatt.
A bérlés meg nem tetszik. Az is drága, annyi erővel már megvehetnénk.
Majd együtt alszunk a babóvalKép

Ja! Veszek majd egy csomi kisebb méretű tena gatyátKép és azt már nem mosom ki, de ki sem bontomKép
Remélem, nem lesz hibás, de viszem majd ezt a kettőt is, amit már megvettem.

Na mára kiokoskodtam magamKép

Szmercsa!
Meg tudtad nézni amit átküldtem???

Legyetek jók!
Sziasztok!
Angelani
31+6

Kép
angelani

Megann, a kocsit nézegetheted a katalógusban is és a kuponakciós lapon is (szín a kuponakcióban, felszereltség a katalógusban):
http://www.brendon.hu/images/belso/kupon/julius/graco.jpg
http://www.brendon.hu/kupon.html
http://www.brendon.hu/pdf2005/babakocsi/295.pdf

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly!

Köszi a linkeket,azóta már nekem is leesett a tantusz hogy van nekik honlapjuk is!

Vrucsinicá!
Amint elnézem ezek a kerekek a mi terepviszonyainkhoz nem igazán lennének jók, (hegytető-földút-Csömör)ezért is gondolkodom csak az autósülés részében, és a kerekek miatt választottam a bergont!
Ha meghánytuk vetettük a dolgot,(azaz magammal dűlőre jutok, mert persze a páromat nem igazán hozza lázba a "vásárlás" dolog), akkor lehet hogy szükségem lenne egy kuponra, de az is lehet hogy megvetetem a párommal az ujságot megint, ha már ilyen kis alapos volt, hogy megint az én papírjaimat selejtezte le!

Tenna betét ügyben tényleg jó lenne ha Rókit megkérnénk, hogy járjon kicsit utána ennek a nyáriaknál, végülis a legfrissebb tapasztalat a legjobbKép

Megann

Kép

Kép
megann

Visszaolvastam de nem minden hozzászólást, nekem megvan mindkét kocsi kuponja ha kell valakinek elküldöm postán.

A meleget nehezen viselem, de na sikeresen sz-rrá áztam pont elkapott a legnagyobb zuhé. Ezt már kevésbé szeretem.
Bevágtam egy 1/2 dinnyét IMÁDOM egyész nap ellennék vele.

Viki 31.
Még 1 hét és szabin vagyok alig várom egyre nehezebben viselem a dolgokat, pedig szeretek itt dolgozni főleg most, hogy nincs suli így átjáróház se.
gviki

Sziasztok!
A nyári babás topikból vagyok,3 hetes a kislányom sajnos feleslegesé vált egy Avent Isis szett féláron eladnám 7500.Ft-ért.Teljesen új dobozban!
Újpesten van!
Tel:0620-20383-20
Bocsi a zavarásért!
Rita
Kép

rita77

Mostmár végképp ki vagyok a férjemtől!

A "nagy ötletemből" amit elmondtam, hogy autósülés aztán sprotbabakocsi elad, semmit de semmit nem hallott meg!
Elegem van, hogy minden ami a munkáján kívül és a kurva focin kívül más téma az csak az én gondomKépKépKépKépKépKép
Akkor bemegyek a Brendonba aztán megveszem az első nekem tetsző babakocsiszettet mózessel, táskával mindennek 130 e -ért ő meg gyönyörködjön a bankszámlakivonatbanKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Kép
Kép

31+4

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Nyugi, mintha magamat hallanám.
Tudod pasiból van, ilyenek a legtöbbje legalábbisKép
Enyém mondjuk jött velem, de max. 10 percig bírta a boltokban és csak célirányosan tudtam vásárolni.
Utálja ő is.
Szinte letolja, ez az én feladatom vagy nem tudom....

De én szívesen csinálom, meg ne is szóljon bele mert csak rossz az izléseKép

Ne dühöngj rajta!!!!Kép

Vedd meg amelyik tetszik, de terepre én Nektek mindenféleképpen olyat ajánlok mint a miénk.

Találtam is ugyanolyat babaszobán.

Felteszem:
Írányára: 20000!!FT
Kép

Mea
mea

Még egy ugyanilyen típusú, de szerintem sokkal igényesebb mint Bergonok, ezért vettem meg én is!

Ennek 25000 az irányára

Kép

de simán le lehet alkudni, én anno 35000-ről 26000-ra alkudtam le és amint látod még így is elég drága volt ezekhez képestKép
Dehát én siettem, de minek???Kép
Mondjuk nem bántam meg mert nagyon bejön!!!Kép

Mea
mea

Na még egy utolsó, ez KAJTEX, ami kb. 70000Ft újonnan Brendonban.
Ez abban profibb hogy mózeskosár van rajta ami le is szedhető és hatalmas belülről.
Ez az az igazi ami kell egy babónakKép
Tök vizszintes!!!
És van rátehető sportrésze, amikor már ülni is tud.

Kép

komolyan gondolkoztam anno ezen is, lehet jobb lett volna babónak, de nekem a még sportosabb előzőek tetszettek.
Meg én 160 cm vagyok és azok alacsonyabbakKép

Mea
mea

Ja és utolsónak is 25000 az irányára.

Ha gondolod keresd meg a babaszoba/apróhirdetések között, kicsit hátrébb vannak már időrendbenKép

Remélem tudtam segíteniKép, ha már párod nemKép

Mea
mea

Mea!

Köszi, nézem, milyen típusúak is ezek???

Ezt nézzétek mit találtam, szerintek ez milyen lehet 13000.- ft- ért!
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=57639968#photo
Tiszta gyapjú lábzsák!

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Már néztem én is ezt a lábzsákot.
De most akkor ez mennyi is???

Lehet h érdemes venni???

Bár szerintem egy overáll vagy bundazsák is megteszi és azok már kaphatóak olcsóbban.

MegannKép

Lena hogy van?
Lívike sokat mozgott délután, mikor lepihentemKép
Olyanokat dudorodik ki a pocim!!!Kép

Ja a babakocsik Jack Pool típusúak, ez osztrák márka, miénk is azKép

De meg kéne nézned egyet legalábbKép

Nálunk nem kapható, nálunk Bergon van.

Nekem életben sokkal jobban tetszett ez a fajta, valahogy nem olyan bumfordiKép

Mea
mea

Mea!

Köszi! Léna jól van, szegény ma egész este csuklik, lehet hogy azért mert tiszta ideg lettem a páromraKép

Ráadásul ma méltóztatott olyan poziciót felvenni hogy azt hittem sírva fakadok, annyia nyomta a húgyhólyagomat, hogy kísértetiesen hasonlított az "érzés" az állandóan visszatérő hólyaghurutomra(amitől egy évig havonta szenvedtem).
Úgyhogy mivel kocsim sem volt, hazahozattam magam és lefeküdtem délután aludni!

Mostanában többször van olyan hogy olyan rosszul fekszik, hogy hol itt hol ott nagyon fáj!Ilyenkor mindig kedvesen rászólok, hogy méltóztasson pozíciót váltaniKép

Egyébként én csodállak titeket, honnak tudjátok megállapítani hogy épp melyik testrészét látjátok kidudorodni, én csak tippelni tudok, mert mindig egy helyen dudorodik főleg és kerek formájú, úgyhogy gondolom az a popókájaKépKépKép

Bergon: Szerintem csak maradok ennél, nekem nem gond a bumfordiság, pont láttam múltkor egy 3 év körüli kisgyereket egy bergonban, mutattam is anyukámnak hogy nézze meg milyen kényelmesen elfér benne a gyerkőc!Egyébként láttál Bergont közelről bemutatva, nekem nagyon meggyőző volt a bemutató, ráadásul mostmár aluvázas az uj Cross típus, és nagyon jól rugzik, és elég strapabírónak is tűnik, miért nem szimpatizálsz annyira vele???

Egyébként tegnap beszaladtam a Bergonban és nekik is van gyapjú bundás zsákjuk, azt hiszem ugyanennyirért!Én azért nagyon jónak találom, (főleg nekünk a dombtetőre) tiszta gyapjú....az az igazi a babónak...legszívesebben én is belebújnék egy ilyenbe télenKépKépKépKép

Na most elmegyek fürödni aztán keresek valami nasit, azzal fogom vígasztalni magam, de azért még visszatérekKép

Kép

Kép
megann

MegannKép

Én most zuhanyoztamKép
Végre párom is hazaér lassanKép

Nem tudom nekem valamiért jobbn tetszett külsőre ez a fajta, nem a BERGON, de ugyanazt tudják, csak az alakja jobban tetszett ennek.
Voltunk mi is a Szentmihályin.Kép

Gondolkozom azon a bundaszákon.
Te veszel?
És az alá mennyire kell beöltöztetni a babát?
Overállba ???

Én nekem is mindig ugyanott dudorodik és kerek de én a sarkára tippeltemKép

Tetszik a Léna név aranyosKép

De nekünk már 100% hogy Lívia leszKép

Látom párbeszédet folytatunk, nem bajKép
Csak mi vagyunk ilyen aktívak este 1/2 11-korKépKépKép

Mea
mea

Sziasztok!

Lassan megyek aludniKép
Én megkérdeztem a tavaszi babásokat, mert én meg tőlük szoktam kérdezősködniKép
Szóval átlagban 6 hétig "folyunk", tisztulunkKép
Általában Tenna betétet használnak a kórházban, majd otthon always-t. Azután egyre kisebbeket. Végül már csak tisztaságit...

Szóval a hálós Tena jó, és elég bele a normal tenna betét is.
De szerintem kérdezzetek nyugodtan ti is tőlük, mert nagyon kedvesek és segítőkészekKép

Na hulla vagyok, ráadásul nagyon zsibbadnak a lábaim. Egészen deréktólKép

Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
31+6

Kép
angelani

Mea!

Na úgy döntöttem, ma egészségeset nassolok, 3-4 őszibarit mostam magamnakKép

Ja elbeszélgetünk itt, de hát ez van, ha már a pasijaink lógnak itthonrólKép

Akkor jó, ha csak ez a gond a Bergonnal, mert ez meg "csak" ízlésbeli dolog!
Én szerintem fogok venni ilyen bundazsákot, ha nem itt a neten, akkor a Bergonban, mert feltett szándékom hogy télen is ugyanúgy kijárunk majd mint máskor!Anyukám mondta hogy minket is kirakott tesómmal még nagy hidegekben is az udvarra és úgy aludtunk mint a tej, és nem lettünk betegek sem!Viszont ehhez tényleg kell egy ilyen hőbiztos szerkezetKép
És hogy mit fokok aláadni, hát azt majd a helyzet adja, majd kitapasztaljuk!

Azért készültök fiú névvel is???
Nehogy pofára esés legyenKépKépKép
Nekünk is végleges a Léna, sőt én már a következő kislányom nevét is tudom: LizaKépKépKépKépKép
De ha mi esünk pofára és kiskrapek lesz még nem tudom hogy fogják hívni!
Általánosságban most csak "kisnyulamnak" hívjuk őtKépKépKép

Dudrok, az én dudromat(bár az egész hasam csak egy nagyobbacska dudor, láttad??) nagyobbnak érzem mint egy babasarok, úgyhogy szerintem én popóra szavazokKépKép

Angelani!
Jó hogy utánaérdeklődtél!
Róki ma nagyon eltűnt pedig feladata van a nyáriaknálKépKépKépKép
Na majd holnap biztos jön!

Megann 31+4

Kép

Kép
megann

Angelani!Kép

Köszi az infotKép
PihenjélKép

MegannKép

Ha fiú akkor LeventeKép

Jó éjt!!!!Kép

Mea(32+4)

Mea
mea

Rokica!

Nekünk van olyan Graco talp, másfél éve 16000-be került a Mega Toysban.

Megann!

Előttem vagy 3 héttel és feleakkora a hasad. Kép Kép

Tegnap voltam egy barátnő lánybúcsúján. Ez volt a vasárnapi folytatása. 3 volt évfolyamtársunk chippandale show-t adott elő. Hülyére röhögtük magunkat. Kép Én meg beöltöztem cigányasszonynak és jósoltam. Csomó koktélt kevertünk, de csak alkoholmenteset ihattam. Kép

Zsóf
28+1

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó reggelt!

Zsófy!
Na tessékKép
Hát mi vagyok én valami génhibás??
Nekem miért nincs akkora mint nektek??
Na nem azt mondom, ez is elég hogy ne tudjak aludni vagy bármit csinálni rendesen, el se tudom képzelni ti hogy bírtok az ennél nagyobb pocakokkalKépKép
Csak Vrucsinicával tudom vigasztalni magam, akinek szintén nem nagy!

Megann 31+5

Kép

Kép
megann

Megann!
Csak a pocakméreted miatt kotyogok bele, amúgy az ikresbe írogatok.
Légy teljesen nyugodt!!! A pocakméret alkatfüggő! Akinek feszesebb a hasfala, más a medenceszerkezete, erősebbek a hasizmai, stb, lehet kisebb. Az uh adatok a lényeg! Nekem első lányommal se volt nagy hasam és 3.25 kg-val rendben megszületett. A kórházban a többieknek a szülés után volt akkora hasuk, mint nekem a szülés előtt. Másnapra újra lapos hasam volt és semmi csík. Tehát nyugi! (Persze akkoriban én se voltam ilyen okos!) :-)))
Puszi!
Enikő
olajfácska

Enikő!

Köszi, jó hogy ilyen megnyugtatókat ír néha egy egy tapasztalt anyuka!Mondták már itt is a lányok, csak hát tudod jó lenne, ha még lenne egy-két ilyen csudabogár mint énKépKépKép
Pedig nem mondható hogy egy izompacsira voltam kockás hasakkal, de hát úgy látszik nekem kis has van rendeltetveKépKép
Viszont akkor lehet hogy én is lapi hassal jövök ki a kórházból???KépKépKépNa az lenne ám a nagy számKépKép
Az uh egyébként rendben volt eddigKépKép
Jövő héten megyek ismétKép

Köszi a megnyugtató szavakatKép

Megann

Kép

Kép
megann

Na mi van, ma mindenki délben kel fel?
Szépen vagyunkKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok! Kép Kép Kép

Tegnap szabin voltam, mert egy csomó intéznivalóm volt, nem is jutottam géphez egész nap.
Most fogok visszaolvasni, szerencsére ma nincsenek egyáltalán főnökök az irodában. De előbb leírom, hogy mi volt tegnap, mert nagyon jó napom volt.

Találkoztam a leendő szülésznőmmel. Annyira kedves volt és barátságos. Megbeszéltünk egy pár dolgot, de majd a későbbiekben még minden fontosat elmond.
Utána elmentem kötelező kontaktlencse vizsgálatra, nem romlott a szemem, ez már legalább az 5. éve, hogy nem romlik. Megnézte a doktornő a szemfeneket, azt mondta, hogy nyugodtan szülhetek kontaktlencsével, hogy jól lássam a babát, ha kibújik. Csak ha komplikáció van és altatnak, akkor persze ki kell vennem.
Aztán elmentem a védőnőhöz is. Õ is megdicsért, mert 5 hét alatt másfél kilót híztam és szerinte ez a 6-7 hónapban nagyon jó. És azt mondta, hogy jól nézek ki, jól áll a terhesség stb.
Annyira jól esett.

Most visszaolvasok mindent, jó sok van, egy archív és még egy oldal. Kép Kép Kép

Pusz
Benianyu
27+6

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!Kép

Nemrég keltünk fel párommal.Kép
Végre látom őtKép

Majd később benézek.Kép

Mea
mea

Nem keresett valaki pólyát(hagyományosat)?
Van a babaszobán egy 2000Ft-ért az Apróhirdetés/egyéb között.

meg még egy erről kép is van fent a babaszobán, ez 2500Ft:

Kép

Mea
mea

Ja és itt egy ugyanolyan mózes, mint a miénk(csak a miénknek sötétkékkel van a mintája).
Tök szép uniszex színűKép
9000Ft az ára(lehet alkudni szerintem)

Felteszem ennek is a képét.

Szintén APRÓHIRDETÉS/EGYÉB között vanKép

Kép

MegannKép
Nem tetszik jobban mint a puha kicsi sportos???

Mea
mea

Elolvastam mindent Kép Kép
(Nagyon szorgalmas vagyok, a főnököm is biztos örülne, ha tudná, hogy egy órája itt lógok.)

Rokica
Szépen nő a pocakod. Jó, hogy mindig ugyanabban a trikóban fényképezed, így szembetűnő a különbség.
Annak az amerikai csajnak nem semmi méretű!

Ildi
Neked milyen kis szerény a pocakod! De az a lényeg hogy a babóca jól van benne. És csini vagy.

Megann,
Neked is pici a pocakod, de nagyon csinos. Ez alkat kérdése, ne kenődj már el, hogy nem kell cipelned egy nagyobb pocakot, főleg, ha a kis Léna nagyon jól megvan odabent.
Annyira szép név, hogy Léna!

Amúgy mi volt a szervizben? Kiderült már valami? Jó, hogy határozott vagy! Ne is hagyd magad átverni

Én sem tudom megállapítani, hogy melyik testrésze dudorodik ki. Könyököst kapok-e vagy rúgást, de nagyon élvezem, ahogy mocorog.

Légzésfigyelő
A férjem nagyon parás, ezért mi valószínűleg bérelni fogunk egy fél évre.

Pusz
Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Hát, én már fent voltam, csak a férjem aludtKép
Az álomkórosKép

Megann!
Szép a pocidKép
NE aggódj a méretek miattKép
Látod? Már más is ezt írja.
Mi majd hiába kapjuk a homokzsákotKép
Nem lesz lapos hasunkKép
Na, ez sem biztos.

Benianyu!
Ez nagyon jó hírKép
Tehát, akkor nem kell szemüvegKép

Mennem kell vásárolniKép
Olyan éhesen keltem fel.
Tegnap alig ettem megint, most meg görcsöl a hasamKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
32+0 (azt hiszem)

Kép
angelani

Bocsi hogy eltűntem egy cikket forditottam a nyári babásoknak az alvásról. Sztem nézzétek meg ti is, bár még odébb vagyunk attól, hogy hogyan (nem) kell altatni a babát.

http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208

Szóval most az én életemet is megkeseritette a párom, csak hogy ne legyetek egyedül itt a férfiproblémákkal. Rátört a melankólia, meg a nagy életunalom, meg hogy neki semmi se sikerül és hogy semmi se jó. Még a babának se örül most. Kép Mintha kötelességből foglalkozna velem/velünk, nekem pedig ez ANNYIRA rosszul esik, hogy már bőgtem is egy sort ma reggel emiatt. Közben meg azon parázik, hogy minden kapcsolat azon megy tönkre, hogy megunják egymást az emberek. Utálom mikor ilyen, mintha egy másik bolygón lenne. És félek is, mert ezek a hangulatai csapongani szoktak, és a düh/frusztráció nem jár messze, én meg nagyon nem birom ha olyan. Akkor aztán veszekedést provokál. Szóval most kimeritettem magam egy jó kis reggeli sirással, és itt ülök kómásan a munkahelyemen. Holnap lemegyünk a Balatonra, remélem ott magához tér egy kicsit.

Jó hogy engem se érdekel már semmi, csak a baba, de rajta azt látom, hogy őt még az se. Nem akar valaki angolozni még a nyár végén? :P Szerintem nincs elég elfoglaltsága, ilyenkor szokott rátörni ez az életunalom. Igaz, mikor sok órája van, akkor meg kimerült és az a baj. Szóval semmi se jó.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?