Sziasztok!
Orsi!
Picurkák vagyunk még, csak a héten vált hivatalossá a dolog, 8 hetes.
1 évet vártunk rá, gyógyszerrel segített a doki, ikreknek indult, de az egyik felszívódóban........
Remélem vele már minden oké lesz
Vigyázunk rá nagyon
Olvasgatlak ám mindig, csak írni lusta vagyok.
Lamar próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és remélem jól szopó, ügyes babánk lesz, és én is ügyes leszek
Úgy gondolom nálam a kérdezéssel nem volt gond, mégis úgy éreztem nem túl barátságosak velem, az is biztos hogy szuper érzékeny voltam, főleg a lányom esetében.Teljesen megértem ,hogy embertelen ennyi munkát 1 vagy 2 embernek elvégezni, és a felelőség sem kicsi, így tényleg csak abban tudok bízni, hogy velünk most nem lesz semmi gond.
Egyébként érdekelne a véleményed hogy vajon lehet -e az az oka a lányom nem szopásának amire én gondolok.
Hiper szuper gyorsasággal született.3/4 8-kor értünk a kórházba, mikor a kocsiból kiszálltam akkor indult be a fájás igazán, és 8,10-kor kint volt a csajom.Nagyon megviselt mindkettőnket, én is csak kapkodtam a fejem, felfogni sem volt időm.Õ is csak sírt és sírt, 2 órán keresztül és semmit nem tudtak vele csinálni, hogy megnyugodjon.Folyamatosan a cicit próbálták a szájába nyomkodni, amitől csak még dühösebb lett, aztán kifáradt és elaludt.Innentől kezdve pedig nem volt hajlandó bekapni, hiába fogták le, tömték a szájába stb.
Azóta is úgy gondolom, hogy ez születés körüli dolog okozta neki ezt, ami rendesen padlóra tett engem is, nagyon rosszul esett, hogy nem fogad el engem.
A kórházban egész nap kint bőgött éhesen, aztán este mikor megunták bevitték, gondolom megetették, minden éjszakát végig aludt /nem csoda/, aztán reggel minden kezdődött előről.
Itthon ezt még egy nap egy éjjel végig csináltuk, aztán elővettük a cumisüveget és 8 hónapig fejtem neki /meg még 7 gyereknek , mert napi 3 liter tejem volt/.
Gondolom ritka az ilyen baba, és a kórházban is már a cumisüveg lett volnaa megoldás, de gondolom a fejemet leszedték volna ha ezt megemlítem /eszembe sem jutott akkor még/.
Szóval csak arra lennék kiváncsi, hogy szerinted én voltam oka a nem szopásnak, vagy így alakult?
Mai napig bánt és ezért is parázok a következőtől./első babával semmi gond nem volt, a világ legjobb kisbabája volt a kórházba, ha csöndes babát hoztak akkor tudtam, hogy az enyém jön/
.
Bocsi, hogy kipanaszkodtam magam, de olyan jó volt kiírni magamból.
Becsi