Sziasztok!
Latszik a topicon, hogy nyar van
Anyapoc,
Te diakok reme
/kukkoltam a balatoni topicban, igen/
Bugyi kerdes nalunk is megoldodott, mivel nincs pizsamaalso, csak egy polo, igy mar nem gond.
Pisiles: hat nem tudom, a kislanyok hogy csinnaljak, de Reka is neha kipisil a wc-bol szinte
Most epp az a gaz, hogy a szabadban is egyedul akar /s szerinte tud is
/, igy mindig vihetek potgatyat, akarhova megyunk.
Multkor is akartammar irni: Mate ugyan még erosen pelusos, de peluscserekor az az elso mozdulata, hogy marokra kapja a csovet es vigyorog ezerrel
Homeos cuccot sikerult beszerezni? S ha igen, bevalt?
Zsuzsa
hat mit mondjak, igy se jobb a kep szerintem sem
A lanyak mondjuk batrabbak, ugy tapasztaltam.
CsiDraga,
ha te megjelensz valamely forumon, valaki tuti rohamot kap, ezt alairom
Mit nyirbalod kis nyiladozo művészénjét annak a lanykanak, holmi kispolgaria rendmaniaval?!
Szobatisztaság: biztos van benne valami, de egy evesen? Az en lanykam nagy dumas volt, de hogy pisi miatt szolni tudjon... na meg osszevissza nyomta a nagydolgot is, nem lehetett raultetni fix idoben a bilire. Az meg egy masik kerdes, hogy max. rakotozni birtam volna, merthogy ok nelkul nem uldogelt volna egyhelyben egy percet sem, az tuti
Papir
Mi is kaptunk olyat ajandekba, de nem hatott osztonzoleg a szobatisztasagra, nalunk az is "csíp-bök-szúr-döf" volt, csak ne kelljen hasznalni. Még szerencse, ezek szerint
Mult vasarnap voltunk potgyereknapozni
Szervezett varosi buli volt, 2-kor indult a vonat, Reka mar az allomason bepasizott, mig vartuk az ismerosoket
2 pajtasaval mentunk, ugyhogy volt csicserges a vonaton rendesen. Ha még hozzavesszuk a tobbi 30 gyerek, akkor kepzelhetitek
Leszallas utan 20 perces seta az erdoben egy osvenyen, egy tanyaig. Ott mar felfujva egy ugralovar, csomo jatek kirakva a tisztasra: csuszdak, billeno hinta, olyan pallo alatamasztva kozepen, kup-amibe be kell ulni es
osszevissza billeg veled, ugralolabdak, ezer dolog. Na meg persze arcfestes, 2 lo, amire fel lehetett ulni es setaltak vele /Reka alig akart leszallni, egyedul ult azon a nagy lovon, a nyeregbe kapaszkodva, tiszta para voltam
/
Hazafele ujabb seta, vonat. Reka elaludt az olemben -delutan ugye nem volt alvas- jol belemtorolte a piros tulipanos arcfesteset
Jo nap volt, no.
Kedden Movaron voltunk, gyogytornasznal, miota Reka nem jar bolcsibe, oda is elkiser minket. Mate sokkal jobban turi a az utazast, a hajcihot, ha Reka ott csicsereg, nyuzsog korulotte. Ebed olyankor a szokasos Mekis
hamburger+csuszda+bohoc
Szerdan fogorvosnal voltunk, Rekat is elvittem elso fogaszatara, hadd szokja a kornyezetet. Nagyon tetszett neki, megnezett minden szerszamott, tatotta a szajat ezerrel, kapott csomo matricat, amivel most a wc-, furdoszobaajtonk tele van ragasztgatva, gyonyoru
Csutortokon neurologusnal voltunk, Mate megkapta az emelt csaladi potlekot, kicsi konnyebbseg.
Penteken Gyori Nyar megnyito volt, ejszakaztak a kolkok is
Reka megijedt a tuzijatek hangossagatol, pedig nagyon varta. De az auto biztonsagos belsejebol mar elvezte
Mate bezzeg ugy aludt a vallamon a nagy durrogas kozepette, hogy ketten is megallitottak fenykepezni
Meg Rekarol is keszult egy cimlapfoto, ahogy a nagy forgatagban ul a pici lany a jardaszelen es fagyizik, mogotte meg hompolyog a nep. Tenyleg jo kep lett, jo szeme volt az urgenek a helyzethez.
Szombaton piacoztuk, Rekaval jo menni bevasarolni, mert annyit kinaljak, hogy o mar ott jollakik gyumolcsbol
Aztan kivittem nagyszulokhoz, ott a pancsolo, a kert... vasarnap meg elvitték egy szabadteri babmusorra, gyerekszinpad, minden volt ott.
Szoval nalunk Reka nyaral mar ezerrel
Mate is egyre ugyesebb, kicsit megnyugodtam azert. Hetvege ota mar nem csak allasbol tud leulni, hanem terdelesbol is feltornassza magat. Igy mar kitarul elotte a vilag, vegre tud ketkezzel, rendesen jatszani
Pakol is egesz nap, Legot egyik dobozbol masikba, nagy mugonddal valogat, nemelyiket visszateszi, ujra kiveszi, koncentral ezerrel, zabalnivalo
Kepes negyedorat is rakodni, nekem ez ujdonsag Reka utan
Igy vegre etetoszeben is rendesen tud ulni, reggelire most mar kenyerfalatkakat kap tanyerban, o csipegeti fel. Ebednel o kanalazza a kajat, kis segitseggel, nem is hagyja, hogy etessem. Tudom, 11 honaposan nem nagy szam, de nekunk nagy ugras, minosegi valtozas
"Beszelni" is elkezdett, a vauvau, a brummbrumm, pápá mar profin megy; berreg, ha kocsi megy el a haz elott; integet, tapsol, csip-csip csokazik... ezek jutnak hirtelen az eszembe. Heves hö-hö es mutogatas kiseri, ha valami tetszik neki es azonnal meg akarja szerezni; hammog, ha valaki kajal elotte
Kerdeseket megert, maga modjan valaszol, oltozkodesben segit mar, nyujtja kezet, labat.. pelenkazasnal emeli a feneket, csak visszaengedni nem akarja neha
Szoval nem remenytelen a pottom
Bocs a terjengossegert, de Mate naploja eleg ures
Kicsit most potoltam
Most Ti jottok!
-Afonya