Vadvirág
nem nyúlt bele a tortába? h így "felügyelet nélkül" hagytátok?
Enikő
elővigyázatosságból tüdőérlelő injekció? én nem kaptam. kellett volna?
a ruha téma engem is érdekel. nem tudom, h 2felél osszam -e a ruhákat. örökölték Dalmától meg beszerzünk párat, így nálunk sem lesz 2 egyforma.
Kristin
nálunk sem kapott Dalma fülbevalót más meg már a kórházban beteteti a gyereknek. én azért nem tetettem be, mert esetleg kihúzza, meghúzza. majd ha kér kap egyet. (ezen bizti csodálkozni fogtok, de én már 7 éves lehettem amikor kértem anyuékat, h tegyenek be fülbevalót. akkor elmentünk kilőtték és kaptam egyet.)
Judyt
a babáitok nagyon szépen gyarapodank
és mindig újra nekem is rá kell jönnöm, h milyen gyrorsan telik az idő.
az a 6 hét akkor elég kemény volt. ha van egy kis bajom/ fájásom arra gondolok, h kórházban kellene feküdnöm és máris semmi bajom nincsen.
kiolvastam azt a könyvet, amit ajánlottál. már írtam, h köszöünöm, de te akortájt készültél kórházba. így most megköszönöm az ajánlást mégegyszer. ja és a könyv nagyon tatszett.
Orsi
bocs, h még mindig mosogatógépezem.
csak nem tudom eldönteni melyik legyen a győztes.
te melyik programot szoktad főleg használni?
pakolás szempontjából jó?
mi az ami jó benn mi az ami nem?
Eri
fontos ez az aqua-stop vagy nem?
akinek nincs ez a gépében elársztotta a lakást valaha? vagy csak egy új funkció és ezért drágábban lehet eladni?
Kristin
én is irigyellek az 5-6 óra alvás miatt. ezt h beszélted meg a babákkal? kérem rá a receptet szeptemberben
Moncsi
nálam most 2100, ami rövidülést és 1 tágulást is jelent. ezt a 20. héten "fedezteék fel" és már betöltötték a 29
hetet is. a tágulás maradt, nem lett nagyobb
nálam(ezt a mamiknak már párszor leírtam és én is tőlük kaptam biztatást és tanácsokat): a gyereket (10kg) nem emelhetem és egész nap feküdnöm, pihennem kell.
ebből amit be tudok tartani: 1 héten kb 5x kell az ágyból kivennem (beteszek egy nagy műanyag dobozt felléptetem rá a gyereket, kiemelem és lecsúsztatom a testemen; profi technika, majd szabadalmaztatni fogom
) amennyit fenn vagyok (etetés, pelenkázás, öltüöztetés, saját magam ellátása) annyit fekszem vagy ülök. ált csak hétvégén megyek ki a lakából akkor is kocsi ki (barátokhoz, rokonokhoz) és fekvés, ülés.
nem takarítok, nem főzök.
itt is olvastam h a varrás állapot, orvos és korház függő.
Valahol meg megtudják, h ikrek és ha nincs nyitva akkor is varrnak. A 24. hét után meg nem szoktak varrni, mert megindíthatja a szülést.
pusz: Vikta
29+3
1 éves