Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma én vagyok az elsö!Kép

Kép
Kép
maminti81

Az anyósos dologhoz kapcsolódva: az én anyósomék 200 km-re laknak, úgyhogy ha akarnának, sem tudnának naponta átjönniKép De egyébként meg nagyon szeretem öket! A szüleim 10 percre laknak, de valahogy ök sem szoktak átjönni hozzánk. Egy kicsit meg is sértödtem. Bár nem vagyunk túl sokat otthon...Kép

Zafír, Katyerina, Anita!
Kitartás! Fel a fejjel! Nemsokára összejön úgyis!
Föleg a hálókocsi esélyesKép

Ja, pont a Pés napokon leszünk tömegszálláson, úgy néz ki...Akkor megyünk Erdélybe, barátokkal. Jó, mi? Valahogy pedig meg kell oldani a dolgot...Kép

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt Mindenkinek!
Katyerina!
Üdv közöttünk. Látom Kata már leírta, hogy nálunk a zebra a 2 csíkos tesztet jelenti, bár tegnap dél óta nem tudom, hogy most zebrásodni, vagy gólyásodni vágyom, igaz Kata és Lola?Kép
Látod, én abbahagytam a hőmérőzést mert elég becsapós tud lenni, és olyan rossz magasról koppanni. Kicsit le vagyok maradva, de ti mióta is próbálkoztok? Férjnél vagy? Merre laktok? Mesélj Magatokról!

Zafír!
Annyira sajnálom, úgy bíztam benned. De lehet, hogy azért kellett így történnie, hogy teljesüljön a férjed vágya és a hálókocsiban foganjon meg a kisbabó! Csak nehogy az legyen a vége, hogy kisiklik a vonat miattatok, mert annyira mozog a vagonKép (Bocsi, ha nem vagy vicces kedvedben, csak próbállak felvidítaniKép)
Nagyon sajnálom, hogy Anitának is megjött. Jöhetnétek már valami jó hírrel is.Kép

Emese!
Teljesen megijesztesz ezzel az anyós-témával! Lehet, hogy az enyémek is ilyenek lesznek, ha megszületik a manónk? A távolságból adódóan minden lehetőség megvan rá...
Istenem, add, hogy ne... Nem szeretnék csalódni.

Móni!
Ha pénteken tesztelsz, feltétlenül gyere a fényképpel!Kép Mindenféle csík érdekel.

Na nem pofázok többet, mert még a végén nem tudom elküldeni!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

El is felejtettem:
Azt álmodtam, hogy terhes vagyok és már mindenórás vagyok. Tök nagy volt a pocakom és úgy örültem neki!
És tudjátok mi a poén benne? Hogy nem csalódva ébredtem...Lehet, hogy a babó üzent nekem?KépKépKépKép
(bárcsakbárcsakbárcsak...)De persze nem élem bele magam.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!

Hát nem lennék, a helyetekben ezzel a tömegszállással kapcsolatban.Kép
De bízok bennetek, hogy megoldjátok...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Reggel már beszereztem a cickafarkfű teát és egy doboz elevitet! Azt írja, hogy a tervezett terhesség előtt már egy hónappal ajánlatos szedni!

Betti
betti73

Betti!

Az Elevitet én is ettem, de eddig úgy néz ki, h csak kidobott pénz volt.(Elég borsos ára van,nem?)
De a cickafarkot én is megveszem am a gyógyszertéárban. Ha meg is jön, legalább ne fájjon. Az előző is annyira fájt (2 Cataflam után), hogy majdnem meghaltam.
Na, remélem ezzel az elkövetkező 9-10 hónapban nem lesz bajom.Kép

Hajni, Kamilla!

Elvesztetek?

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ez a cickafarkfű nem is olyan rossz ízű! Remélem, hogy használ majd.

Az elevit tényleg drága! 30 db-osat vettem, kipróbálom, 1990 Ft volt.

Betti
betti73

Maminti,
Én már benéztem 8 előtt pár perccel, de láttam, h sem az ájszakai műszak nem voltak utánam, sem a hajnali műszak nem jelentkezett! KépKép
Tavaly mi is úgy voltunk 'nyaralni' (?!) németországban, hogy kollégiumban voltunk elszállásolva. Rajtunk kívül volt még 4 pasi! KépKép És simán meg lehet oldani ott is a szexelést! Kép Ha érdekelnek a részletek, szólj, és megírom a msáik topikunkban, mielőtt itt megint rámszólna vki... Kép
Nálunk sajna az én szüleim vannak több, mint 200 km-re... Kép

Este otthon volt apósom és anyósom is! Ettől már úúúúgy el voltam szokva! KépKép Furcsa volt!

Ráadásul délután még jót aggódhattam, amikor megtudtam a rádióból, h Barcelonában is volt vmi robban(t)ás... A pasim meg ott van éppen... Kép
De szerencsére semmi baja! KépKépKép

Beuka, Hajni,
Elaludt az esti műszak?! Kép

Zsu,
Te hogy vagy?

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Megírnád, hogy melyik az a másik topik? Egyszer régen véletlenül botlottam bele, de amikor írnivalóm lett volna, akkor meg nem találtam.
vagy ez csak egy szűk körnek a topikja?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nem vesztem el, csak most kivételesen dolgozok.
Vicus, tegnap bepótoltuk a tegnapelőttit úgyhogy akkor mostantól kezdhetünk együtt reménykedni. Szerintem nekem már volt valamikor pé-m mert kezd egy kicsit emelkedni a hőm és 11 nap volt egy 36,4-es leesés, de egyébként a többi napokon meg 36,7 körüli. Ma 36,75 volt. Marha nagy emelkedés, mi?

Kép

Kép
kamilla306

Vica,
A Házasság, család alatt a W - Szex a múltunkból a másik topik. Kép Általában csak Hajnival látogatjuk, deszívesen fogadunk mindenkit! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Zafir! Sajnálom ,hogy nem jött össze,pedig a höd szerint,nagyon ugy nézett ki hogy pocoklakod vanKép
Jaj lányok én attol vagyok kész ,hogy alacsony a höm már 3 napja 36.5 (pedig ez a 18 nap)Bár a mult honapba is a 20 nap ment fel.Ha most se sikerül akor eldobom a höméröt,mert csak ideges vagyok miatta Kép

U.I:Tényleg olyan jo az a cickafarkfű,mert gondolkodtam ,hogy ki kellenne probálnom?
Vendég

Kép

Lefotoztam a görbémet ( szerkesztettem ,mivel a fertilitybe a megadott jelszoval se enged be).Elég rosz minöség de a görbét azért ki lehet venni.
Vendég

Sziasztok!

Leeset a hőm 36.9-re. Most nagyon furán érzem a hasam mintha meg akarna jönni. Nem láttam értelmét tesztelni.

Köszi a biztatást addig is.

Kép
lara26

Itt vagyok Kata!Kép
Csak kicsit sok a melo!jövő szerdán még dolgozom aztán húzok Ho-ba!
Ja még mindig nem jött meg!Szorítsatok nekem hogy legalább hétfőig megjöjjön!!KépKép
Mit csináljak?
Az anyós dologról annyi hogy nekem van a világon a legjobb anyósom!!Imádom, igaz 300 km-re lakik de beszélünk telen.
Ja arokonlátogatásról annyit, hogy mi itt (P) albiban lakunk és ebben az évben senki, de senki nem látogatott meg!
Szóval tök szar!Kép

zsuzska80
Szombathely

Lara, ne idegesíts már!
Látod mire való a hőmérőzés? Lehet, hogy ha nem tudnád hogy leesett, akkor nem is lennének "has-érzéseid". De nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi baj! Nem fog megjönni, bizz benne.
Küldök sok babaragasztót:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lara!
Szerintem amíg nem jön meg, addig ne félj! Ebböl még bármi lehet!

Zsuzska!
Meglátogassunk?Kép

Kép
Kép
maminti81

Zsu,
Majd egyszer meglátogatlak már! Kép
kata1977
Hatvan

Lara! A 36,9 még nem leesés. Kitartás!!!!

Editke! írtam neked a hőmérőzős topicba, de ide is leírom. Kellene az e-mail címed és akkor regisztrálok neked egyet.

Kép

Kép
kamilla306

Gyertek szívesen látok mindenkit!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Tényleg Zsu,
Tartsunk egy bulit Nálatok!!! KépKép
kata1977
Hatvan

Kamilla!
Neked el is felejtettem írni, hogy jól emlékszem, hogy neked 25 naposak a ciklusaid?
Akkor Te hamarabb fogod tudni, hogy mi ujság.
ÓÓÓÓÓ, Te már régen zebrás leszel, mikor én még mindig gyötrődök...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kammilla!Megadtam a másik topicba !
Vendég

Pangás van. Dobjatok már fel valami csámcsogni való témátKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata, tudod ezt már beszéltük a lakás 28 nm-es, szóval nincs hely, de sok jó ember kis helyen is elfér...Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Most akkor döntsd el, hogy panaszkodni akarsz, hogy nem mennek Hozzátok vendégek, vagy elviseled a tömeget! KépKép
kata1977
Hatvan

Vica,
Örülök, h írtál a másikba is! Kép
Hajni úgyis hanyagol mostanában... Kép Hallod Hajni?! Tessék írni ide is, meg oda is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

A mai táblák:

Kép

Kép

A gólyásaink ma a másik naplementés gólyát kapták. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hát remélem is Vica, hogy már zebrás leszek akkor amikor te megtudod, hogy zebrás vagy!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Tényleg, a kismamáinkkal mi a helyzet?!
Incike, Melincsi, Olik már nagyon régen jelentkezett Natáról és Pocikáról már nem is beszélve... Kép

Csajok jelentkezzetek!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én is éppen ma gondoltam Incikére, hogy mi lehet vele. Nem sokat beszéltünk, de azért jó volna tudni róla.

Kamilla, szépen megfogalmaztad.Kép

Zsu! Hogy fértek el 28nm-en?????? Valahogy muszáj-ezt tudom, de van valami praktikád? Pl. vasalóállványon alszotok, a hűtő egyben ruhásszekrény isKépKépKépVicc volt.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Úgy látom, Vica mostanság vicces kedvébe van! Tegnap engem akart egy szobába tenni az anyósomékkal, ma Zsu ruháit szeretné a hűtőben látni... Kép
Vigyázzatok csajok, Vica lecsap!!! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Hát igen, Vica,a humorzsák...Kép
Ha unjátok szóljatok nyugodtan, de nekem állandóan a hülyeségen jár az eszem.Kép

És most egy halálosan komoly téma következik.....dobpergéééééééés............tadadadammmmmm.........az előbb vettem cickafark-teát.
A közönség ovációzik, Vica, a birkabogár, meghajol és virágeső közepette távozik a porondról.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Hogy csinálod, hogy ilyen pörgős vagy! Engem napok óta álomkór gyötör. Gondoltam megágyazok az íróasztal alá! Kép

Egyébként, a "hogyan férünk el 28 m2-en" engem is érdekel nagyon! Kép Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Olvasni még nem olvastam vissza, csak azt írom meg, hogyvettem ma egy tesztet, Pregimax Plusot a Rossmanban, és le van árazva 599-re!!! Pénteken csinálom meg.

moni

Betti!

Lehet, hogy a korom miatt van, lehet, hogy azért mert szerelmes vagyok, lehet hogy azért mert senki nincs a boltban és halálra unnám magam, ha nem hülyülnék...Kép

Móni!
Erről a tesztről eddig csak jót hallottam. Remélem pozitívat vettélKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Én is kb 1 órája vettem cickafark teátKép

A multkori alaprajzokon fellelkesülve megterveztem az álomházamat. Csupán 200 m2 + pince. 5 gyerekre tervezveKép Nekem nagyon tetszik! Kíváncsi vagyok, az elkövetkezendö 50 évben mikor tudjuk majd megépíteni!Kép

Kép
Kép
maminti81

Betti, Te biztos azért vagy álmos mert sokat akcióztok!Én drukkolok!

Tök jól elférünk, van egy tengeri malacunk is.
Pedig mindenünk van...szerintem tök szuper míg ketten vagyunk!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok csajok!!!!

Kata!!
Léhyszíves javíts át 5 cn-ra!!!Sajna megjött!!De ezt vártam,nem lepődtünk meg.Majd a következő hónap!!!

Emese,Lola!!!
Szívből gratulálok nektek!!!!Sok-sok boldogságot a babákhoz!!

Puszi mindenkinek!!!
Ma még jövök csak befejezem az ebédet meg a takarítást!!
csanita

Maminti!

Rakd már fel az álomházad képét. Kíváncsi vagyok rá.
Te mennyiért vetted a teát?
Én egy 50g-os papírzacskósért(Herbária) 130 kemény magyar forintot pengettem ki.Fellendítettük a gyógyfű-ipartKép

Zsu!

Még tengeri malac is van? Nem semmi...És ő hol lakik? Köztetek alszik? (Jajj,Vica megint olyan humoros vagy, ha-ha-ha.)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Én is nagyon szerelmes vagyok, szerencsére mire hazaérek a párocskámhoz elmúlik az álomkór! Kép Izgulok a következő napok miatt. Jó lenne tudni, hogy mikor lesz pé.-m. Az ovu.teszt még totál negatív, pedig a 12. napon vagyok. Semmi előrejelzés! Kép

Betti
betti73

Nekem 139 forintért adták a füvet!!

Zsuzska!

Hogy hívják a malackát?

Betti
betti73

Vica!
Kettöszázvalamennyit fizettem a filteresért. A zacsis nekem macerásnak tünt.
Majd megpróbálom szépen megcsinálni és beszkennelem. Most még csak firka állapotban vanKép

Kép
Kép
maminti81

Betti!

Mikor csináltam az ov. tesztet, az első 3 totál negatív lett nekem is. És az 5.-et se mondanám igazán pozitívnak. Mivel ez nem jött be, a köv. hónapban elmentem dokihoz, aki megállapította, hogy nincs pé-m. Rákérdeztem a tesztre, és azt mondta, hogy lehet, hogy akkor se volt.
Szerintem ne izgulj, szeressétek egymást, szeretkezzetek egy jót és ne törődj vele annyit, mert csak úgy jársz, mint én.

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti, én azt tapasztaltam, hogy bármilyen gyümölcstea vagy gyógynövénytea hatásosabb, ha nem a filtereset veszed.De ezt mondenki maga dönti el. Én már azt se bánnám, ha a kádba kéne önteni és belefeküdni, csak lenne már babaKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Igazad van Vica! Még végigcsinálom a maradék 3 tesztet, aztán inkább marad a hőmérőzés. Mit mondott a doki, mit csinált, hogy legyen pé-d?

Betti
betti73

Vica,
Ez jutott eszembe arról, amit írtál:
Kép

CsAnita,
Átjavítottalak Kép

Akciós a teszt?! Akkor most kell venni! Kép

Betti,
Buktál 9 Ft-ot Vicával szemben! Kép
Szerintem akciózzatok amikor csak eszetekbe jut! Kép

Sajna én most hiába vagyok szerelmetes, mert a pasim elég messze van... Kép És este sem jön haza! KépKép Majd szombaton, vagy vasárnap! KépKépKép
Addig meg marad nekünk a jól bevált sms-szerelem! ... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti!

Szerintem is hatásosabb a sima fű! Azért vettem én is azt.

Betti
betti73

Akciózunk is! Kép Azt hiszem, hogy a korunkhoz képest elég aktívak vagyunk! Kép Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?