Új privát üzeneted érkezett!

Hari,

Gratula a mellszívóhoz! Jól vetted, ha ilyen sok mindent adott hozzá a lány. Legalább ez is meg van már neked is. Kép

Nekünk még jó három hónapunk van. Még ne indulj a kórházba. Jelek: pl. állandó időközönként visszatérő fájások, amit fel fogsz ismerni, vagy elfolyik a magzatvíz. Addig még lesz vizsgálat, ahol a doki megnézi a méhszájat, sőt UH is lesz. Nekem pl. 29-én lesz legközelebb, a 29. héten.

Dudukly,
Milyen jó, hogy mondod, hogy a kórházban ki tudják majd fertőtleníteni a mellszívót. Ez eszembe sem jutott.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Rokica,

Lehet kapni olyan mózeskosarat, amiben be van kötve a baba, a kosár pedig a biztonsági övvel rögzíthető.

Benianyu

benianyu

Gyerekszállítás ügyben Rokinak igaza van, ha autóval viszitek haza, rögzíthető gyerekülés (hordozó) kell neki a kresz szerint (meg az élete védelmében, ami szerintem fontosabb, mint egy hülye jogszabály). A szabályos hordozónak (ülésnek) vájatai vannak a biztonsági öv számára.

A hordozót menetiránynak háttal kell bekötni, első ülésre csak akkor, ha nincs légzsák vagy kikapcsolható. A hordozónak van saját öve, amivel a kicsit rögzíted és az újszülötteknek egy fejszűkítője (ha használtan veszitek ezt a részt feltétlenül kérjétek el, vagy külön kell venni), mert nem tudják tartani a fejecskéjüket. Van olyan hordozó is (marha drágán) aminek van egy talprésze, azt kell az üléshez rögzíteni az övvel és ebbe pattan bele a hordozó.

Az ülés nagyobb gyerekeknek való (talán 9 kg-tól indul).

Én a korházban azt láttam, hogy a papa az elvivős rucit és a hordozót is felhozza, a nővérek felöltöztetik és bekötik a gyereket. (Tiszta amerikaKép!)
D
dudukly
Isaszeg

Szilvi:

Hát én nem tudom milyen gyógyszertáras lehet ez. Tena bugyi a neve, de ha hálós bugyit kérsz, szerintem azt is megérti. Bár most már vannak kételyeim az intelligenciája felől. :P Az az igazság, hogy nekem a párom szerezte be, de most mondja, hogy neki se tudták, miről van szó. Azt mondta, el kellett magyaráznia, hogy terhes vagyok, és akkor megértették.

Ha nagyon értetlenkedik a gyógyszertáros néni, akkor szép lassan mint a dedósoknak meséld el neki, hogy a szülés utáni folyáshoz a betétet tartó eldobható hálós bugyit kéred. Minél hangosabban, hogy mindenki hallja. :D

Na jó, ehhez nekem se lenne pofám. Kép

Itt van két kép, a csomag elejéről és hátuljáról (azon látható a méretezés):
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/tenafront.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/tenaback.jpg

Ha másképp nem megy, nyomtasd ki és nyomd a nőci orra alá. Õk minek hivják? :P

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Anyapoc, köszi! Le vagyok maradva, mi a ti lánynevetek? Nekünk Villő lett volna, és a nagynéném azt hitte, hogy az fiúnév. Kép Kép

Szmercsa, nem baj, ha nincsenek "fájások", nekem sem voltak még akkor sem, mikor bementünk szülni (elfolyt a magzatvíz), és már 1-2 ujjnyira kitágultam.

Ne féljetek a fájdalomtól, én szoktam bevenni menzesznél, fejfájásnál gyógyszert, a szülésnél mégsem kértem EDA-t.

Olyan fura, én 6-7 kg-t híztam, mégis akkora a hasam, mint egy hordó. Hogy van ez?

Tena bugyi: Igaz, hogy van ragasztócsík a betéten, mégis jobb a hálós bugyi, mint a sima, mert ha éjjel mégis vmi kifolyik, könnyű kimosni, és könnyen meg is szárad.

Penna sok sikert a házhoz.

Ma voltunk a Brumi maci bababoltban, vettünk állványos kádat, pelenkázólapot és pelenkázótáskát (Akciós Pierre Cardin 4990 ft, jó nagy, sok zsebbel, pelenkázólappal, kis szütyővel, több színben). Úgyis már tropa a hátizsákom, meg a táskám is szétszakadt.

A köldökápoláshoz jó a Betadine is, ami vizes jódoldat, és nem csíp, mint az alkohol. Mi azt használtuk.

Zsóf
27+4

Kép
Kép
göndörzsóf

Rokica
De jó, hogy betetted a képet a csomagolásról. Így legalább tudom a méretezést. Le is mértem a csípőt és egyben a pocakomat is. Pont 1 méter, nem semmi Kép A csípőm is. Én is L-eset fogok venni.
Az jutott eszembe, hogy "Apám így szól a kis bálna, hadd mehesek el a bálba. Nem mehetsz el, fiam Péter, nem vagy még egy kilométer!"

Benianyu

benianyu

Én is ma voltam dokinál, minden rendben van, és megerősitett abban, hogy nem fog engem azonnal császározni. Megnyugodtam. A faros babát is előbb inkább megpróbálja megforditani. Szóval megint úgy érzem, a nekem való dokit választottam.

A baba még mindig fejjel lefelé van, bár konkrétan nem UH-zta meg, csak abból láttam, hogy a szivhang a köldököm alatt volt. Azt mondta, majd a következő vizsgálatnál kezd mérvadó lenni, milyen irányban van a baba.

Azt mondta nagy babám van, de nem mért semmit... pedig kiváncsi lettem volna.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

ZsófKép

Nem vagyunk mi ugyanazokKépKépKép???Csak mert nekünk Villőnk leszKépKépDe most komolyan....ha nem látom,el sem hiszemKépKép!Remélem,a vezetéknév nem ugyanaz,mert akkor elkapom a páromatKép!

Benianyu

Nem jön be a lap,amit írtál,hogy ott szokott Beni mondókákat hallgatniKépKép.Pedig érdekelne....
Nálunk nagyrészt vegyes csoportok vannak az oviban,sokat gondolkoztam rajta,melyik a jobb.Bár itt is elég vegyesen vannak 2-3 évesen...Poláne majd az én fiam 4 évesenKép!

Anyapoc

anyapoc

Mea!

Szinte le mertem volna fogadni, hogy te leszel az első, akinek kész a pakkjaKépKépKépKépKép
Na ne izgulj, nem piszkállak, inkább irigykedek, de nagyon!Én most pakoltam be két kartondobozt dísztárgyakkal, fényképtartókkal, nippekkel a költözéshez!Kép
Pedig ott áll az ágyon egy kupac babacucc, az eheti termés, és nincs időm rendezgetni őket, a kis rugik szinte még a fogason vannak berakva cetlivel, árcédulával a szatyrokba a szatyrok meg a nagyszekrény aljába.Kép
És már olyan nehezen hajolgatok meg kelek fel a szőnyegről miközben ujságpapírokba csavargatok minden egyes kis mütyürtKép
Elegem van, én is a babacuccokat akarom rendezgetniKép

Hari!

Ne izgulj a csípőfájás teljesen rendben van!
Nekem továbbra is a lovaglóizmom-nál lévő izületek fájnak úgy hogy néha még moccanni is alig tudok!
Ráadásul most átkoztam a párom kocsiját, ami király sportos, csak sportos révén szinte a földdel egy szinten ül az ember benne és minimum emelődaru kell hogy kiszálljak belőleKép

Kismama!
Akkor csak rokonok a dokijainkKépKépKép Egy fajtából való ez mind nekem elhihetedKépKépKépKép

Na megyek még van egy üres doboz amit megtölthetek szarságokkal, legszívesebben kivágnék minden vázát és mütyürt az ablakonKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu, bocs, később olvastam amit írtál, a közlekedéstudományi intézet bonyolult ajánlásában (http://www.kti.hu/kti.php?event=100201&id=3086&order=72&folder=2434) valóban van szó mózeskosárról, de én őszintén nem láttam beköthetős mózest. Pedig mivel sokat utazunk nagyon megnéztem mindenfélét.

Roki, ez tetszik, már otthon belőhetjük a méretet isKép. Pirossal bejelölve, aláhúzva kétszer lehet a gyógyszertáros orra alá tenni. Mondjuk én is dühöngök, ha a szolgáltató iparban úgy tesznek, mintha szívességet kérnék, nem pedig eladni akarnak.

Zsófi, a betadint nekem is mondta a védőnő, mondtam, hogy az jó is, mert van otthon. Gondolom ez is megszokás kérdése, van aki alkoholt, van aki betadint ajánl. A brumi melyik részére esik a mester utcának? A petőfi vagy a lágymányosi híd felé?
D
dudukly
Isaszeg

Anyapoc,

Akkor még egyszer: www.egyszervolt.hu
Talán azért nem jött be, mert odatettem egy tárgyrag "t".
Én örülök, hogy Beni nem vegyes csoportos oviba jár. Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem nem szimpatikus. Most az ő csoportjukban csak 2001 június és december között született gyerekek vannak és nem is nagyon kell ennél nagyobb korkülönbség. Még így is, hogy egykorúak, annyira különbözik a gyerekek fejlődési üteme. Nehéz elképzelni, hogy egy 3 és egy 6 éves ugyanazt csinálja. Bár, tudom, hogy vannak külön foglalkozások kicsiknek és nagyoknak. De inkább téma lezárva, ez nem az a topic Kép Biztos nem mindenkit izgat még az ovikérdés.

Megann,
Egy vázát, ami nem annyira tetszik, vágj ki az ablakon, akkor biztos rögtön jobb lesz a kedved Kép

Benianyu

benianyu

Dudukly
Semmi baj Kép. Egyébként én sem szimpatizálok a beköthető mózeskosárral, nekem nem tünik elég biztonságosnak. Mi is ülés/hordozóban fogjuk hazavinni a babát és utaztatni is utána.

A Brumi a Petőfi hídhoz van közelebb. Talán a második-harmadik sarok a körúttól, ha jól emlékszem. Ugye, Zsóf?

Benianyu

benianyu

Köszi Roki!Nagyon drága vagy!
Hidd el megpróbáltam szótagolva is.DE csak néztek ránk hülyén.(barátnőmmel voltam, ő is ki volt akadva) Legközelebb másik gyogyitárba megyek.KépÚgy fogom kérni, hogy rögzítőnadrág.Biztos ami biztos!Nekem is az L-es méret kell (104 cm)

Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Benianyu, én is meghallgattam, aranyos ez az oldalKép. Azért hihetetlen, hogy most még a szülésre izgulunk, nemsokára meg az oviválasztás lesz a fő téma.

Köszi az útbaigazítást.
D
dudukly
Isaszeg

Dudukly, nem is tudod elképzelni, hogy milyen hamar elmegy az idő és már az ovi lesz a téma. Ezért jól ki kell élvezni minden percét.

De jó, ha te ki tudtad nyitni, akkor most jó a link és Anyapoc is ki fogja tudni.

Benianyu

benianyu

Húúúúúú micsoda termésKép

Ráérek most én is, párom még Pestnél tartKépKépKép
Szegénykém ennyit dolgozni, és reggel megint megy 6.30-korKép

Már ideje, hogy készen legyenek ott Nagykovácsiban.

Tőlünk amúgy is 1 1/2 óra legalábbKép

Hari!Kép

Ügyesen vásároltál.
Én vízben fogom kifőzni, nyugodtan betehetsz mindentKép (kiv.zacskókKép)

Megann!Kép
Hát igen ez vagyok én KépKépKép
A nagy csomagolós, pakolósKép

Mea
mea

Dudukly!Kép

Törcsik bent vannak, csak elfelejtettem írniKép
Viszont igazad van a WC ülőke papír kell még+nedves popsikendő nekünk isKép.

Nekem olyan furin mozgott a baba, olyan finoman éreztem csak.Nem olyan durván.
Mikortól nem lehet már annyira érezni őket, csak a végén???

Nektek menynit mozognak a manók???

Nekem nem olyan sűrűn, kis lusta az nem baj?

Kismama!Kép
Tena necc hálós bugyi és kész, nem lehetnek ilyen sötétek a gyógyibanKépKépKép

Mea
mea

Benianyu

Köszi,így sikerült.

Anyapoc

anyapoc

Érdekes, nekem nincsenek ilyen izületi vagy hasonló fájdakmaim, csak frontoknál enyhe görcs néha + sok keményedésKép

Na meg a derekam nagyon nagyon fáj.Kép

Éjjel meg olyan a hasam mint egy kugli és tök kemény mindig.Olyan kellemetlen, ez normális ????

Na most rázendített pocaklakómKép megérezte hogy aggódom, hogy nem mozog sokatKép

Na emgyek, elmosogatok még gyorsan, aztán készülök lefeküdni.

Én olyan éber vagyok így esténként mostanában, Ti nem???

Holnap mehetek dokihoz 2-es vonattal, aztán megint kb. 6-ra érek haza.

Drukkoljatok hogy minden ok legyen, hogy mehessünk még nyaralni Balcsira.

Jó éjt Nektek!

Puszi

Mea(31+2)

Mea
mea

Benianyu!Kép

Nagyon jó ez az Egyszervolt honlap, tetszik, elis mentettem kedvencekhezKép
Köszi a tippetKép

Mea
mea

Mea,
Örülök, hogy tetszik. Mi is nagyon szeretjük és állandóan frissítik is.
Drukk a holnapi vizsgálathoz és hajrá, hogy mehessetek a Balatonra.
Nem kaptam palacsintát Kép Kép Kép (Nem baj, most mostam fogat)

Benianyu

benianyu

Megann!Kép

Fonott mózse nem érdekel, van egy gyönyörű a babaszobán.KépAjándékba hozzá kenguruval és így 11000Ft, de szerintme le is lehet még alkudni.
Nagyon szép, nézd meg apróhirdetés/gyerekbútoroknál kell lapozni egy pár oldalt.

Mea
mea

Benianyu!

Mondjuk szívem szerint én inkább azokkal a "csodálatos" kristály pohárkészleteket hajigálnám ki egyesével az ablakonKépKépKépKép
Nem tudom ki hogy van vele, de én ki nem állhatom őket, anyám és nagyanyám korabelieknek nagy divat volt elhiszem,de mára szerintem kicsit idejétmúlt!(persze kaptunk még esküvőre is 2 évvel ezelőtt +2 készletet a meglévő 5 melléKépKépKép)
Vannak örök darabok pl Zsolnay porcelán stb. de ezt a kristályosdit nem szívelem!

Ha meg bemegyek valami Kikába stb ott csak sóvárgok a divatosabbnál divatosabb poharak, tányérok után, ami persze nem is olyan drága mint a kristály, és mennyivel trendibb!
Nem bánnám ha egy két doboz eltévedne a költözésnél!KépKépKépKépKép

Na de gondolom ez titeket kevésbé érdekel, ez csak az én szívfájdalmamKép

Mea!
Írtam Rókinak is, hogy veled ellentétben én a szuttyogósabb fajtából való vagyok.
Szerencsére már kaptam árajánlatot a bababútorosoktól, úgyhogy ha tartják a 3 hét elkészítési időt, akkor kb a 35.36. hétre meglesz az én babómnak is mindeneKépKép és nem lesz szükség pótmegoldásokra!
Azért köszi hogy ilyen figyelmesek vagytok!KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, aztán tűzök aludni, ez az idő borzasztóan álmosít.

Voltam pénteken a Tip-topban Újpesten, és vettem egy csíkos halásznacit.Kép Az eladó hölgy azt mondta, hogy másnap, szombaton érkeznek térd alá érő szoknyák 3 színben, szóval ha valakit érdekel, akkor menjen minél hamarabb, mert állítólag nagyon hamar elkapkodják őket.

Szilvi,
én már 14 kilót híztam, most töltöm be a 31. hetet, és az égvilágon senki sem tolt még le érte.Kép Ez a 8 kiló nekem elég kevésnek tűnik... Persze van, akinek sikerül, de nem hiszem, hogy ez lenne az általános.

Penna,
de jó, hogy sikerült eladni a lakást! Remélem, mihamarabb találtok valami szép kis házat!Kép Mi jövőre tervezzük, hogy megpróbálunk keresni valamit, majd meglátjuk, hogy sikerül-e (én nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy most a szülés előtt nekivágjunk).

Kórházi pakkhoz írtam ezt-azt, de Dudukly megelőzött, így kitöröltem.Kép Még annyit írnék, hogy a fürdésnél az altájék törlésére (inkább felitatására) én papír konyhatörlőt használtam, nekem nagyon bejött. A Tena hálós bugyi azért jó, mert könnyű kiöblíteni, és nagyon gyorsan megszárad. (Ezt meg már Zsóf is írta.Kép) Ja, és nekem a védőnő ajánlotta, hogy a lábamra vigyek külön törölközőt, mert ki tudja, hogy esetleg mit kaphatok el a közös zuhanyzóban (most nem akarok csúnya lenni, de valahol igaza lehet), és azt ne vigyem át máshová, főleg a cicikre ne.

Ez a mai nap borzasztóan megviselt keményedés szempontjából, most is 10 percenként jönnek, ilyen már elég régen volt szerencsére. Remélem, hogy holnap már nem lesz ilyen vacak az idő!

Csütörtökön megyek dokihoz, ha van valami hír, majd írok.

További jó gömbölyödést!

Kóbor
30+6
kóbor

Fúúú LányokKépHogy ti mennyit írtatok ma!!!Kép

RokicaKép
Tündér vagy!!!KépKöszi a linket!!Kép
Bár a párom ma elbizonytalanított,mert neki a Kék Róka tetszik a Faktumtól,de az 27.500 FTKép
Mondjuk tényleg nagyon szép,nekem is tetszene..de hát...na,mittudoménmármajdátgondolom!Kép

Egyszerűen nincs erőm többet írni,ne haragudjatok!
Jó éjt mindenkinek!

annamami
22+2
annamami

Jucc,
most megnyugodtam újság ügyben. Kép Kicsit megijesztettél a "szentírás" szó használata miatt, de most már látom, hogy tudsz szelektálni.

Kórházból kihozós ruci:
Áruljátok már el nekem, hogy miért kell/szokták a kóterból kijövet a babát a legszebb ruhába öltöztetni? Én ebben nem látok semmi rációt. Anyutól kérdeztem értetlenkedve, aki azt válaszolta, h. ilyenkor le szokták fényképezni a babát, mert ez nagy esemény. Hm, lehet, h. szívtelen vagyok, de a kórházból kijövet egyenesen visszük majd haza, senkivel nem fogunk találkozni útközben, akkor meg minek ez a flanc vajon? Otthon meg akármikor beöltöztethetem szép ruciba és lefotózhatom. Vagy badarságokat beszélek? Világosítsatok fel légyszi'! Kép

EDA:
Köszi az eddigi válaszokat. Valahogy én sem szimpizek a dologgal.

Ma reggel 7 órakor leszek 27 éves! Kép No, ezt most nem azért írom, h. fogadjam a gratuk tömkelegét, csak úgy informálisan gondoltam bejelentem. Nincs is részemről túlfokozott öröm, mert az utóbbi 2 napban 3 elég negatív dolog törpént a családban. Kép Az első inkább pletyka, az nem érdekes.
A másik: Apósomék balesetet szenvedtek, totálkáros lett az autójuk, ami ugyan régi volt már, de pótolni nem lesz anyagilag egyszerű nekik, pedig a melójukhoz kellene. Szerencsére nekik kutya bajuk!
Az utolsó pedig, h. a párom egyik napról a másikba belecsúszott egy létszámleépítésbe... Ez most nem igazán felemelő érzés 6 héttel a szülés előtt. Aki teljesen véletlenül tud vmi tuti informatikus (programozói) állást, szólhat! Kép

Tena bugyi:
Eddig úgy gondoltam felesleges, de ha nem túl drága, benevezek én is rá. Talán az itteni gytárosok nem néznek majd ufónak, amikor kérni fogom. :D

Szülinap ide vagy oda, ma 7 órakor megcsapolnak a kórházban (vérvétel).

Falina 33+5
falina

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Megann, annyira jót nevettem a kristálypohár dobálódzáson. Annyira meg tudlak érteni, engem is inkább a modern dolgok vonzanak. És tudom, hogy ezek sokkal többet érnek, de ha egyszer nem tetszik. Kép Majd drukkolok, hogy eltévedjen a doboz. Kép

Falina,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép Kép Kép

Sajnálom, hogy a párod belekerült a létszám leépítésbe. Remélem, minél előbb sikerül új helyet találnia.

Benianyu, a koránkelő
27+4

benianyu

Sziasztok!

Falina!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Te szegény, még ki is szívják a véredet?Kép
Tök igazad vanKép
A babát a születésekor szokták lefényképezni és nem akkor, amikor már rohannak hazaKép
Sajnálom az apósodék autóját, de talán ez jobb, mintha valami baujk történt volna.
Én is veszek tenna bugyitKép
A párod meg tuti talál melót, de én is körbekérdezek mindenkitKép

Mennem kell!
Puszi!
Végre kisüthetne már a napKép
NEm tetszik ez az időKép
Angelani
31

Kép
angelani

Angelani
Nekem sem tetszik az idő Kép. Olyan ronda szürke Kép , de legalább már nem esik.
Pedig hétvégére strandidőt mondtak, meg is ígértem Beninek, hogy megyünk a Rómaira. Remélem, nem kell csalódnia.

Falina
Az előbb elfelejtettem. Szerintem sem fontos, hogy valami extra szép ruhában hozzátok haza a babát a kórházból. Kényelmes legyen és az időjárásnak megfelelő, más szempont kevésbé fontos. Mi így fogjuk csinálni.

Üdv
Benianyu

benianyu

Falina!

Boldog Szülinapot!

Kép

Kép
angelani

Lányok!

A papa elment melózniKép
Tök egyedül vagyok a rengeteg házimunkávalKép
Annyi van, hogy nem is tudom, mikor végzemKép
3 szobát kellene kitakarítanom, a konyha felrobbant (olyan kupi van), a WC-t, fürdőt, főznöm és még mosnom, vasalnom is kellKép
De ha ezeket megcsinálom, akkor holnap lusti nap lenneKép
Viszont ma még postára és bankba is kell mennem.
Na meg délután a körzetihez, mert a mai naptól újra táppénzen vagyok. Eddig az éves szabadságomat vettem ki egyszerre.
Mert az utolsó hónapban nem lehetKép
Szóval lesz ma is melómKép
De el is akarok menni a lehel téri babadiszkontba textilpelenkáért.
Talán ma már kinyitnak, de előtte odatelefonálok.
Na meg még ott a sima bevásárlás isKép

Úgyhogy le is lépek!

Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Angelani
31+5

Kép
angelani

Benianyu!

Remélem hétvégén már tudtok strandolniKép
Én is örülnék a jó időnekKép
Szia!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!Kép

Nálunk már gyönyörű idő van.KépKépKép
Küldök belőleKép

Angelani!Kép
Miért jó ha valaki kiveszi ilyenkor a szabit?
Én végig táppénzen leszek, az baj???

Falina!!!Kép
HAPPY BIRTHDAY!!!!Kép

Én is mennék párommal strandra vagy valahová hétvégénKép

Olyan korán keltem ma már 1/26-korKép
És csak 2-kor tudok menni dokihoz.
Az még olyan messze van.

Neki állok mindjárt főzni, jó kis borsófözeléketKép
Nyam nyamKép

Mindenkienk szép napsütéses napot!!!Kép

Puszi
Mea(31+3)

Mea
mea

Angelani4Kép

Óvatosan a házimunkával, tudod...Kép

Mea
mea

Falina
Kép

Elvileg ez az aktuális tábla, ha valami nem stimm: melvira@freemail.hu
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Zsófy Első baba 2005.08.06 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 35 hét + 0 nap
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 36 hét + 0 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 35 hét + 2 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 34 hét + 5 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 34 hét + 0 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 33 hét + 5 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 33 hét + 5 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 33 hét + 4 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 33 hét + 4 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 32 hét + 6 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 32 hét + 5 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 32 hét + 2 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 32 hét + 0 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 31 hét + 6 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 31 hét + 6 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 31 hét + 4 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 31 hét + 4 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 31 hét + 3 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 31 hét + 0 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 32 hét + 5 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 30 hét + 5 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 30 hét + 6 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 30 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 30 hét + 5 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 30 hét + 2 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 29 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 29 hét + 4 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 29 hét + 3 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 29 hét + 1 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 29 hét + 1 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 28 hét + 2 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 29 hét + 3 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 28 hét + 1 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 27 hét + 6 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 28 hét + 2 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 28 hét + 2 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 27 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 27 hét + 2 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 26 hét + 6 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 26 hét + 5 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 25 hét + 0 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 22 hét + 3 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 20 hét + 1 nap
</pre>
üdv
p
penna

jaj, Annamami, most már nem tudom, a te heteid jók, vagy nem? Emlékszem, hogy először rosszat adtál meg, de hogy utána kijavítottam-e...Kép
köszi
üdv
p
penna

Megann:

Kristálypoharakat őrizgesd szerintem, egyszer jól jön ha majd el kell adni valamit. :P Lehet cinikus vagyok, de én igy gondolkozom. Örülj hogy legalább nektek értékes kacat van. Mi kipakoltunk a pinyóból több doboznyi poharat (a lakás a nagyszüleimé volt) mikor beköltöztünk, most ott foglalják a helyet a konyhában mert a párom nem hajlandó semmi ilyesmit kidobni, és régi is, ronda is, és ráadásul értéktelen is. Akkor már inkább a ronda de értékes kristály, nem? Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Falina:

Boldog szülinapot! Kép

A Tena bugyi nem drága, max párszáz forint egy kétdarabos csomag. Megéri beruházni, már csak azért is, hogy az ember ne a sajátjait vérezze össze-vissza.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani:

Miért nem lehet az utolsó hónapban kivenni a szabit??? Én is azt terveztem!!!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Beninayu!Kép

Pedig küldtem neked palit, csak vacakolt a netemKépKépKép
Remélem megérkezikKép
Bár frissen az igaziKép

Mea
mea

Benianyu!

Köszi a részvétet kristálypohár ügyben!Kép
Már arra gondoltam hogy monjuk legalább a 2 új szettet feldobom a vaterára!Úgyis olyan rokonoktól kaptuk, akik soha nem fognak jönni hozzánk, hogy számonkérjék!
Szerinted ez nagyon csúnya dolog????

Angelani!
Csatlakozom, óvatosan azzal a házimunka dologgal!
Tudom, csábító a holnapi "szabadnap", de magamból kiindulva, hogy már az ágyból is emelődaru kell, nem beszélve az egyszerű lehajolás fáradalmairól, nem említve a szőnyegről való feltápászkodást!
Soha nem gondoltam volna hogy ide jutok, én aki mindig pattantam!

Penna!
De jó, tábli!
Sokan nem jönnek mostanában!Humi, Sis, Nedinabp stb....Kép
De azért most jól kicsemegéztem a táblit, látom lezsnek bőven akik előttem szülnek, jaj, már előre izgulok értetekKépKépKépKépKép

Mea!
Azért jó szabin lenni, mert arra 100% fizu jár, nem úgy mint a táppénzre!És ráadásul várhatóan át se tudod vinni a következő évre a szabidat, mert ugye otthon leszel gyesen/gyeden(ezt sose tudom, melyik,melyikKépKépKép)

Falina!
Isten életessen!

Na mostmár indulok lassan a mai körutamra!
Lehet hogy benézek abba a Brumi boltba a Mester u-ban, meg a Megatoys-ba!
Valami kádfélét kellene még vennem, de kicsit sokallom, hogy az állvány is 3-4 e ft+ a kád 2-3 e ft, az egész így 6-7 e ft!

Megann 31+3

Kép

Kép
megann

Rókica!

Nagyon gyakorlatias és előrelátó vagy!KépKépKép
Van valami igazad, de legszívesebben a lakás felét kiszórnám az utcára, annyia utálom a vackokat, hogy el se bírom mondani!
Foglalják a helyet, gyűjtik a port, útálok még rájuk is nézni!KépKép
Így vagyok egyébként egy barna üveg étkészlettel (pohárkészlettel kiegészítve)is, ami szintén a 70 évesek nagy divatja, még a férjem vette magának miután 2hete ismertük egymást, csak akkor még nem mertem belpofázni hogy mit és hogy vesz a lakásába!
De szerencsére ezt a készletet már lelikvidálom a nyaralóba anyósom ötletének köszönhetően!(na végre valami jó húzása is van)Ma meg is szabadulok tőle, minden nap egy- két kartondobozzal térek haza, amit este megtöltök!
Ez megy már 1-2 hónapja, de muszáj, mert nem akarom hogy költözéskor itt tobzódjon 20 ember, hogy miben segíthet!

na jó nem untatlak itt tovább titeket, inkább megyek utamra!Este viszont visszatérek egy kis mellébeszélésre, ha nem haragszotokKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Róki!

Hi-hi, régi is, ronda is...ez jó, jót röhögtem!

Kép

Kép
megann

Falina!

Boldog szülinapot!

Anyapoc!KépKépKép Kép

Még a Csongor név is tetszett, de van egy barátnőm, akinek a két fia Csongor és Gergely, úgyhogy nem akartuk, hogy ilyen "snasszok" legyünk. Kép Kép
Te miért nem vagy benne a táblázatban?

Dudukly!

A Petőfihez van közelebb, ahogy Benianyu írta, kevesebb, mint egy villamosmegálló.

Benianyu!

A töréstesztek alapján a beköthető, saját övvel rendelkező mózeskosár a legbiztonságosabb egy újszülöttnek, (keresztben van az autóban), viszont baromi drága, és nagyon rövid ideig jó. (1-2 hónap) Alig tudtam a férjemet lebeszélni róla. (Mindig autósújságokat olvas.)

Megann!

Ezért jó a Citroen kacsa, abban jó magasan ül az ember. Kép Hiába, a franciák tudnak élni. Kép

Zsóf
27+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann!

A Brumi maciban a fehér állvány 2990, a színes talán 3290, a kád 1490.

Zsóf
27+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsófy!

Szentigaz!
Mondtam is a férjemnek, hogy ha lehet mellőzzük az ő kocsiját ha együtt megyünk valahová!(megjegyzem sosem szerettemKépKépKép, de legalább mostmár van mire fogniKépKépKép)
Bocsi lányok még maradok, mert várok valakit ide a lakásra, már itt kellene lennie!Jellemző!Megint engem korlátoz be a férjem, hogy idehív valakit hogy valamit elvigyen!Én meg itt ülhetek várhatok, amikor ő hetedhét országon túl van már!

Kép

Kép
megann

Zsófy!

De jó, köszi az infót, akkor biztos a Brumiban kezdek!Remélem lehet ott parkolni!KépOda jártam suliba 4 évig és mindig rengetegen voltak az utcában!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Na, készen van a konyha, WC, fürdő, vasalás, összepakolás.
Szobákban még porszívózás.
Utána közért, vissza reggelizniKép
Majd posta, bank, bababoltKép
Ja, főzni is kellKép
De még fagyosKép
Akkor azt majd utánaKép

Szabi!
Ahol én "dolgozom", az a híres auchanKép
Szóval, nem tudom, hogy miért, de nem engedik, hogy az utolsó hónapban vegyem ki a szabimat. Mert mi van akkor, ha megszülök. Én nem értem ezt az elszámolás dolgot, sajna nincs könyvelő ismerősömKép
De mi az, hogy nem lehet szabadság alatt szülni?
És mi lett volna akkor, ha tegnap előtt megszülök?
Mert tegnapig szólt a szabadság.
Nem értem, ne is kérdezzétekKép

Lomok!
Na nálunk aztán vannakKép
A fél lakást ki lehetne dobni. Szörnyű és minden Ronda!
Ez komoly!
Hiába állunk szarul anyagilag, ezeket nem lehet értékesíteni. Végre viszont kidobhattuk a szegény megboldogult nagyanyám varrógépét, amit még lábbal kellett hajtani. Az is csak a helyet foglalta. Nem beszélve arról, hogy a sok évi átlag por, milyen rohadt büdös voltKép
A jó alkatrészeket kivettük és kidobtuk a gépet.

Kicsit fájdogál a pocimKép
Nem csoda, de óvatosan pakolászom. Tegnap este is fájt, keményedett is egy kicsit.

Lányok!
Az nem baj, ha sokat csuklik a baba?
Nekem elég sokat szokott és sokáig isKép
Remélem ez normális.
A dokihoz csak aug. 2-án kell mennem. Utána már hetente randizunkKép

Na lépek folytatni a melót!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
31+5

Kép
angelani

A fene!

Most látom, hogy az előző regényem nincs seholKép
Pedig már visszaolvastam és mindenre írogattam valamitKép
Tiszta ideg vagyok!
Most már nem írom meg újraKép
Talán délután.
Csak olyan bosszantó!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Mea, azért köszi a palacsintát. Kép

Megann,
Szerintem nem ciki elrakni a szettet, amit nem használtok, főleg, ha azok a rokonok nem jönnek gyakran látogatni.

Angelani,
Miért nem lehet kivenni az utolsó hónapban a szabadságot? Én is úgy tervezem. Majd rácsörgök a bérszámfejtőre, hogy rendben van-e.
Óvatosan a sok takarítással!!! És ne felejts el kajálni sem!!

Penna,
Köszi a táblázatot Kép

Zsóf,
Én is hallottam róla, hogy a beköthető mózeskosár a legbiztonságosabb, de tényleg 1-2 hónap és kinövi. Addig meg nem is autózik az ember olyan sokat a babával.
Nekünk Chicco Trio Transformer babakocsink van, mózeskosaras, de az nem beköthető, azt hiszem. Viszont egy pattintással levehető a vázról és cserélhető a hordozóval. Így használtuk Beninél is. Attól függően, hogy elaludt-e a hordozóban, vagy ébren volt és akkor a mózesrészben vittük tovább.
A Citroen kacsáról jut eszembe, hogy szombat dél körül nem jártatok-e a budai skálánál, mert láttam egy pocakos lányt kiszállni egy ilyen kocsiból.

Pusz
Benianyu

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?