Én azok közé az anyukák közé tartozom, aki szeretne újra jó kondiba kerülni, ki szeretne mozdulni itthonról, de nem tudja kire bízni a picit. Biztos léteznek ilyen helyek Bp.-en, talán itt a XI. ker.-ben is.Aki hallott ilyenről, esetleg eljár és tapasztalatból tud ajánlani, csak rajta. Előre is köszi! Adrienn
Több lehetőséged is van: 1. Szakszervezetek Fővárosi Műv. Háza /XI. Fehérvári út/ keddi és csütörtöki napokon,de telefonon /203-3868/ többet tudnak. 2. VSzM /XI. Fehérvári út 120./ itt is kedd és csütörtök a nyerő nap, de telefonálni ide is érdemes /206-1269/. 3. Budafok-Tétény Műv. Ház /XXII. Campona mellett/ babaúszás, szombaton egész nap lehet menni, 3 hónapos kórtól 3 évesig. Mi a fiammal ezt a mozgást választottuk. A fiam most 15 hónapos és nagyon élvezi.
Szia Márti! Én az Aktív szülés Program baba-mama (szülés utáninak hívják) tornájára járok a lányaimmal, és imádjuk. Ez a Soroksári úti Megatoys mellett van, itt a kezdőoldalron találsz róla info-t. Sára
Anita! A Vszm-ben te mikor hallottál baba-mama tornáról? mert én három éve jártam, de az ugy tudom, másfél éve megszünt. Vagy azota ujra inditották? Én is 11. kerületi vagyok és nagyon jó lenne egy ilyen helyre eljárni, csak sajnos az alvás miatt a FMH nekünk nem jó időpontban van(3-4-ig délután. ) Köszi Móni Adrienn Te a kerület melyik részén laksz?
Valaki nem tud valamit a X, XIV, XVI vagy XVII kerületben? Minden Budán van? Én a X-ben lakom, a XVI-ban dolgozok és a közelben kellene valami.. Előre is köszi, évike
Sopronból írok!Van ebben a városban isvalamilyan baba-mama klub féleség,ahol "sorstársakkal" lehetne dumcsizni?Vagy marad az orvosi rendelõ váróterme , mint ismerkedési terep?! Úgy látom minden Budapestre összpontosul!Vagy mégsem? Köszi: B. Kata
KISMAMA HASTÁNC TANFOLYAMOT indít a József krt.-on és a Westend-el szemben a Váci utón a Karnevál Táncegyesület. Bővebb információ a www.tanctanfolyam.hu internetes oldalon, illetve a 420-9386-os telefonszámon.
Kedves mamák és babák! Kismama és baba-mama jóga indul az Újpalotai Közösségi Házban 2005. márciusában. Felvilágosítás és jelentkezés: 410-0836 (Simon Patrícia), illetve bővebb információ olvasható a www.ujpalotainfo.hu oldalon.
Sziasztok! Kismama és babás jógát csak a II. kerületben tudok, de ez is biztos érdekel valakit. A Bimbó út elején van az Asram Jógaközpont, ahol majdnem minden nap van ilyen foglalkozás. Közel van a Mechwart ligeti 4-6 villamoshoz. Info: www.jogakozpont.hu vagy 0620-552-6564