Benianyu
Bulcsú bölcsis,de most nálunk is szünet van.Igaz,hogy aug. végén már 3 lesz,de hagyom még 1 évet bölcsiben.Egyrészt úgyis évvesztes lesz,másrészt nem akarok egyszerre két traumát,mint kistesó érkezése és közösségváltás
.
Jó lehet,hogy kényeztetik Benit a nagyszülők
,bár nálunk is volt most két ilyen hét,de szerencsére én már nem dolgozok,így itthon tudok vele maradni
.Egyébként az ovi/bölcsi szünet elég gáz tud lenni,pláne,ha 1 hónapra állnak le...
Zsóf
Igen,olvastam a névválasztásotokat és gratulálok hozzá
.A nagyszülők először nálunk is szkeptikusak voltak egy kicsit,de aztán megszokták(igaz,anyósom azt mondta,majd felírja,nehogy elfelejtse
),de ma már olyan egyértelmű,hogy így hívják és rá is illik a név
.Egyébként túl sok hitetlenkedővel ezügyben nem találkoztam,inkább mindenki megjegyzi,hogy mjilyen szép magyar név
.Aztán hogy belül mit gondol...
Most inkább a lánynév miatt vannak kellemetlen perceim,mert mindenkinek az az első kérdése,hogy az nem fiú név?
Gergő nagyon édes,ő is jó korán kezdi a számítógép bűvöltet!
.Csak vigyázzatok,mert énfiam már simán bejelentkezik a saját partíciójára,rajzol a Paint-ben...
Szóval hamar elkapja őket az őrület
!
Megann
A szakirodalmat dobd félre és halgass az ösztönedire
!Az a legjobb megoldás.Ahogy írta Rókica,hogy igény szerinti szoptatás.Ez a kulcsa mindennek.
A kisebesedett mellbimbó nem biztos,hogy rossz mellrehelyezés eredménye.Nekem pl. mindig is érzékenyebb volt,így jópár napot szenvedtem és bizony anyukám is azt mondta,hogy hát ezt meg kell szoknia
.Ha a baba gyarapszik,akkor nagy gond nem lehet!
A túlzott fejéssel is vigyázz(bár gondolom,csak vicc volt
),mert az egyik ismerősöm elég sok kellemetlen napot szerzett magának vele.Sok teje volt,sokat fejt is(volt ugyan tejtesó is),de amikor a baba már nem kívánt annyit enni,neki akkor is rengeteg maradt a teje és azért kellett éjjel is felkelnie,hogy lefejje a maradékot,mert a csöppség már nem kelt,neki meg fájt a telített mell.Szóval az a legjobb,ha a baba szabályozza, és hidd el,szuperül fog neki menni!
A lényeg,hogy higgy magadban!
És a babában
!
Anyapoc