2000.11.28 21:48
Szerző: Anonymous
Drága Zorkanya!Eltûntem hát, estére annyi agyam marad csak, hogy olvasgassalak benneteket, írni már niem nagyon van energiám. Most olvastam, hogy Zsolt is hiányol, majd írok neki is (nem ma - elnézést, Zsolt, egy levélre van csak energiám...).
Mielõtt bármibe fognék: mi az, hogy mondom az uramnak? (Idézet tõled.) Ezek szerint minden rendben??? Örülnék!!
Nnnna. Elõször is. Kedves Zorkanya, tessen megnézni mégegyszer a képet a táblázatban! Majdnem bejött, ahogyan képzeltél, viszonylag alacsony (165 cm), viszonylag pufi (így szülés után 64 kg), barna (viszont nem tüsi, hanem hosszú, majdnem derékig érõ hajú) nõci vagyok. Összekevertél valakivel...
Emese gyönyörûûûûû!! De tényleg. Olyan csoda mandulaszemei vannak! Nagy hosszú haja (nem is hullott ki nekije, ill. még a pocakomban). Múlt héten mérettem legutoljára, akkor volt 5 és fél kg, gyarapszik rendesen. Állandóan csak mosolyog, visszanevet, a meglepõ az, hogy születése óta. Én még ilyet nem hallottam. (Nesze neked, Raffai! Szegényre még gondolni is alig volt idõm, amikor õt vártam, úgy lefoglalt Ábel). Úgy látszik, már kell neki a társaság, mert néha, amikor sírdogál, lehozzuk közénk, rögtön elhallgat, aztán nézelõdik. Akár kézben se tartsuk, elég, ha minket lát, meg nézelõdhet.
Ábellel nagyion neház. Én is türelmetlenebb vagyok vele (sokkal), nem is tudok most annyit foglalkozni vele (mostanában takarítani is csak kéthetente tudok). Elmegy a napom, este meg ott vagyok, hogy ugyan mi a fenét csináltam egész nap? Csak tötymörgök. Mosok, vasalok, fõzõcskézek. Igaz, ma varrtam két függönyt, az nagyon jó lett, 100 forintos boltban kapható felmosónyél (á: 70 Ft) lett a karnis, tök jó. Szegény Ábel meg hisztizik, napközben nem sikerül mndig lefektetni, 8ilyenkor aztán délutáén négytõl már nem lehet vele bírni. Egyébként nagyon aranyos, beszél, beszél, be nem áll a szája, olyan szófordulatai vannak, hogy még, ma segített az apjának, meg is jegyeztük, hogy ma volt az elsõ igazi "szerelõs" segítség. Bár lenne több idõm és több türelmem! Hullafáradt vagyok, nem tudom, másoknak hogy van energiájuk. Zolival is csak veszekszem, elegem van már magamból is, meg az egész világból. NNnna.
Mlt csütörtökön voltam a hat hetes kontrollon (azt hiszem, kilenc hetes lehetett ighazából). Minden oké volt, a következõ baba egy év múlcva már jöhetne a doki szerint, õ is azt mondta, háromnál többet nem javasol, de hát a miénk a döntés. Nagyon szeretnénk még többet, de belehalni nem akarok... Nem a saját dokimnál voltam, meg is jegyezték, hogy nem akarok visszamenni hozzá? Mondom nem. Úgy látszik itt a klinikáén ha vki egyzser egy dokihoz megy, többet nem tudja levakarni magáról... De az biztos, hogy én nem megyek vissza hozzá.
Na mit is jkérdeztél még? Igen, Emese szopik, persze, hat hónapos koráig csak tejcsiit kap majd (ha minden jól megy, és miért ne menne). Ábel hét hónapos volt már, amikor elõször adtam neki mást. Még teát vagy vizet se kapott soha. Aztán 22 hónapos koráig szopott. Szeretném Emesét is sokáig szoptatni, most úgy gondolom, úgy másfél éves koráig (Ábelt is akkor akartam elválasztani, mert már nagyon fáérasztott, de akkor utaztunk ki, és nem akartam, hogy túl sok legyen a változás, így hát szopott, míg haza nem jöttünk.)
Ennyire futotta energiámból. Írj, mi van veled, ha gondolod magánba is, de itt is szívesen.
Vigyázz magadra, és írj!
puszil
Zsóka