Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a dicséreteket a babaszobára. Kép

Annamami:

A bútort használtan vettem itt Újpesten egy családtól akik kinőtték, más bútort akartak. Mázlim volt vele, az tény. Jó állapotban van (de azért látszik rajta egy-két csik és kopott rész, de istenem), és a férj idehozta, összeszerelte nekünk az egészet. Kép Szerencsére, mert az én párom ilyesmire nem nagyon alkalmas.

Amúgy a Faktum bútorgyártónak a Vörös Róka nevű bútora ez. www.faktumbutor.hu Lehet kapni a bútoraikat szinte mindenhol ahol bababútort árulnak, többek között az RS Bútorházban, a Minimanóban, és a Kikában is láttam.

A pelenkázó komód (ami átalakitható lesz majd egyszerű komóddá) nem egy kicsi darab, 91 cm széles, 70 cm mély (mikor pelenkázólap van rajta) és 90 cm magas. A pelenkázófelülete viszont csak 80x68 cm, mivel perem van a tetején.

Én azt javasolnám, ha helyszűke van, és ott lesz a baba veletek a hálóban, vagy olyan helységben, ahol ágy/asztal is van, hogy nem kell külön pelenkázó. Ráraksz egy pelenkázóbetétet az ágyra vagy egy asztalra, és pont ugyanolyan jó. Illetve vannak olyan merev hátú pelenkázólapok, amiket rá lehet illeszteni a kiságy rácsára, és ott tudod pelenkázni. Egyik testvéremmel se volt pelenkázókomód, az ágyon pelenkáztuk őket, aminek az az előnye is megvan, hogy onnan kevésbé tudják letornázni magukat, ha már nagyobbak lesznek.

Kókuszmatrac érdeklődők!

A Kikában lehet kapni 70x140-es méretet 9000-ért. Máshol 12-ért láttam.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RokicaKép
Köszi utánnanézek!Kép
annamami

<font color="0000ff">Baby20, üdv köztünk! Elhiszem, hogy megijedtél a lépcsős dolognál, valamelyik nap én is leestem a lépcsőről és kb. 20 percig sírdogáltam, úgy megijedtemKép Így utólag vicces lehettem, mindkét kezem tele volt, mert épp ágyat húztam át fent és hoztam le a szennyest, de megcsúsztam az utolsó fokok egyikén és lezúgtam, de persze ami a kezemben volt, azt nem akartam elengedni, így ráestem az asztal szélére, onnan leborítottam egy vázát tele vízzel, meg egy üveg tartót, ami összetört. Volt nagy csattanás, én meg rápottyantam a nagy kupac szennyesre. Közben valahogy azért bevertem a lábamat, mert mind a kettőn volt nyoma a mutatványomnak, de inkább csak rettenetesen megijedtem és dühös voltam, hogy ilyen hülye béna vagyok.Kép Szerencsére a párom nem volt otthon, mert akkor még ő is leb..tt volnaKép De most már jobban vigyázok, mert nem csak magamra kell.

Mea, nagyon szép vagy, de tényleg. Én nem látom a foltjaidat, de ha van is, úgyis elmúlik. Legalább is én ezzel vígasztalom magam, mert nekem is van, bajusz-menténKép Nagyon csini, mondhatom...
Szép a pocakod is, szerintem pont megfelelő méretű. Én is csinálok már képet, mert már olyan rég készült, aztán mit mutogatok a kislányunknak majd később? Mert én írok neki naplót is, ne nevessetek ki. A párom az elején kinevetett, de nem zavar, ő ezt nem érti. Én úgy örültem volna kis koromban, ha anyu írt volna, meg lettek volna képek is róla, meg rólam. Mindig leírom neki, hogy mi volt a dokinál, meg hogy mikor mit csinált ő. Pont tegnap olvasgattam vissza, és olyan jó volt. Lehet hogy magamnak írom?Kép

Rokica tényleg nagyon szuper a szoba. Úgy irigykedem ilyenkorKép Annyira szeretnék már én is rendezkedni, de majd csak eljön annak is az ideje.

Angelani, szerintem hagyd a foltokat, az a lényeg, hogy tiszta legyen, folt meg lesz még rajta sokkal több isKép
Inkább menj vásárolgatni, meg pihizzél.

Nyúlné, neked is jó vásárolgatást, majd csinálj róla képet, hogy miket vettél!

Hari 27+1</font>

Kép
Kép
hari

HariKép
Én is írok babanaplót!!!Kép
annamami

Sziasztok!

Hát megérkeztem az auchanból.
Egy kicsit dühös is vagyok magamra, mert elmentem 3 dologért és 33-al tértem haza.
Ráadásul amiért mentem, nem is mindet vettem meg.
Majd meg szakadtam hazafeleKép Egy hátizsák, egy spáros szatyor tele és egy auchanosKép
Pedig már többször megfogadtam, hogy nem cipekedek. Még mosószert sem vettemKép
Na akkor ottragadtam volna a sok cuccalKép
Persze a férjem éppen melózott és még Õ is mondokgatott dolgokat, hogy vegyek ezt meg azt. A végén kérdezte, hogy el fogom-e bírni. valahogy elbírtam. De szegény estig dolgozik és kerékpárral ment, úgyhogy nem igazán akartam volna megvárniKép
Na kipróbálom a citrom-só variációt 1db folton. Ha nem megy, akkor letojom.
Most megyek lepihenek, mert hulla vagyok szó szerintKép

Legyetek jók!
Sziasztok!
Angelani
31+3

Kép
angelani

Zsófi!Angelani!Vrucsincá!Hari!Kép

Köszönöm, arik vagytok.Jót tesztek az önbizalmamnakKépKépKép

Hari!Kép

Nagyon jó ötlet a naplóírás, én is elkezdtem aztán már csak néha írok bele.
De van egy kis alakú könyvem, Bababvárók naplója, azt teleírom míg megszületik.
szerintme is tök jó, hogy utána majd olvashatja ha elég nagy lesz hozzáKép

Nyúlné!Kép
Kiváncsi vagyok miket sikerült vennedKép

Amúgy a májfolt mindkét szemem alatt van, lehet látni a fotón, de már megszoktamKép

Akkorát aludtam párom mellett, míg ő nézte a Forma 1-gyetKép

A Ti párotok nincs oda érte vagy esetleg fociért helyette???

Olyan álmosító ez az idő, na meg nem tudtam aludni éjjel pocaklakó miatt.Kép
Állandóan Wc, vagy rugdosKép
Ma meg eléggé fájt a pocim, most jobb a pihizéstől.
Nektek nem fáj ma???

Na lelépek, majd jövök.

Puszika
Mea(31)

Mea
mea

Annamami!Kép
Neked is köszönömKép

Angelani!Kép
Vigyázz magadra és ne cipekedjél túl nehezeket!!!
Pihizzél most, jó?Kép

Párom megint melózik lent a műhelybenKép
De mindjárt végezni fog és akkor megyünk anyukájáhozKép

Majd még írok este.

Pusszans

Mea
mea

Pussz mindenkinek!

Jó fárasztó hétvége volt, vendégekkel és szállóvendéggel, de legalább nem unatkoztunk az esős időbenKép. Legalább felkészülök lelkileg a jövő hétvégére, akkor lesz a párom szülinapja teljes családi felvonulással. Akkorra már jó meleget mondanak, kint lehet lenni, grillezni stb.

Angelani, látom folttisztításra ennyi tippet kaptál, hogy csak na. Szerintem egyébként, ami folt ennyit kibírt, az a babádat se fogja zavarni, majd termel hozzá újakatKép. Valószínű egyébként, hogy az ilyen régi foltokat nem is lehet kiszedni, de én a fehérneműinket mosás előtt folyékony floraszeptes vízbe szoktam beáztatni fél órára, ez még a pasim összegányolt sportzokniaiból is kiveszi a koszt. A babák a körülöttem lévő mamák tapasztalata szerint elég gyakran termelnek a fürdővízbe (ezen kívül a fürdőlepedőre, pelenkázóasztalra, mamma ruhájára, stb.), ezért többen lebeszéltek a leeresztős kádról, mondván, hogy náluk gyakrabban landolt a wc-ben a fürdővíz, mint a nagykádban.

Mea, tényleg formás pocid van, Rokinak megint nagy igaza van, van akinek az arcán (is) vannak foltok, a szakirodalom szerint ezek elmúlnak, én csak a köldökömtől a "háromszögig" tartó csíkot figyeltem meg (látom ilyet Te is beszereztélKép), és persze a mellbimbóim lettek egészen sötétek (állítólag már soha nem is lesz olyan halvány rózsaszínes, mint előtte volt).

Baby20, üdv a körben. Már írtam, én is el vagyok tiltva a vásárlástól, a párom által. De megszegte, mert vettünk babakocsit a pocaktali előttKép. Most nézem, hogy lesz akciós utazóágy a tescoban (8490), már pedzegetemKép. De szerintem sok függ attól is, hogy mit kell vinni a korházba. Ahol kell rucit vinni, ott muszály előre megvenni, de ezen nem érdemes a hiriget gerjeszteni, 4-5 body meg egy pár rugi elég is. Nálunk csak pelust kell vinni, azt a párom megveszi utközben, vagy amig megszülöm a picit. A többi ruhákat meg megvásárolja amig bent vagyunk a korházban (nálunk ez legalább 5 nap). Már Benianyu leírta, hogy Beninél ők is ezt csinálták és a párja szépen megoldotta a dolgot. Bármilyen hihetetlen, a férfiak is tudják kezelni a mosógépet és a vasalót. (Látom Roki párja ki is sajátítja ezeket az eszközöketKép.) Meg nem ingek, hogy élére kelljen vasalni, csak fertőtlenítés miatt kell vasalni.

Roki, remek lett a babaszoba, nagyon ügyesen vásároltál és szervezted a dolgokat. A nyári babás felmérésed szerintem jól reprezentálja a dolgokat. Megint Szécsi Noémit idézek (nagyjából), aki szerint, ha valaki az utolsó menzeszt követő 40. héten szül az statisztikailag a véletlen kategóriába tartozik. A szakirodalmak szerint az elsőt túl szokták hordani, tehát a 40. hét után szokott megszületni. Ha nálunk nagy lesz a baba, akkor a doki a 39. hét elejére teszi a császárt, azt mondta, nem várjuk meg, amig ki akar jönni. (Nem tudom, horoszkóp ügyben ez mit befolyásolKép.)

Mindenkinek pihentető szép éjszakát!

Dudukly (a 28+valamennyinél, már csak alig 10 hét!)
dudukly
Isaszeg

Dudukly! Én is olvastam a Szécsi Noémi könyvet! Már volt róla itt szó? Lemaradtam valamiről! Ráadásul nem is én, hanem a párom kapta ajándékba a könyvét. Kép

Holnap meg beszerzem a Hurrá, terhes vagyok c. könyvet. Lehet, hogy kicsit már későn, de azért én kíváncsi vagyok rá.

Most épp merev pelenkázó után kajtatok, azt is használtan fogom beszerezni. Ja, és én is szívesen veszem a kiskáddal kapcsolatos észrevételeket, azt is mostanság fogom beszerezni.

Angelani! Szuper kis angolpólyát szereztem a babaszobán, amit ajánlottál! Úgy örülök neki!

Mi ma rendezgettük át a lakást, úgy, hogy elférjen majd a babaágy is. Hát, 50 m2-en nincs túl sok variálnivaló, de azért lesz helye a babónak is.

Mea! Szép a pocid!

Szép vasárnap estét mindenkinek! És kicsit több napsütést, bár szerintem nem nagy baj, hogy nincs hőség.

Bodza 30+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Dudukly, neked miért lesz programozott császár?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok Lányok!

Szupi volt a hétvége!
Vásároltunk a Brendonban.Kiságy,ágyneműgr., fürdőlepedő, fürdetőszék, zsebestartó, magyar pelenka (10db egyelőre)mellszívó (egyszerű,ha később szükséges veszünk elektronyosat), és pocaktámasz.KépEz utóbbit már lelkesen használom is.Tudom ajánlani mindenkinek, bár az is igaz nem volt túl olcsó.
Jaaaaaaaaaaaa!Megrendeltük a szobabútort is.Kb.3 hét múlva jön meg.Kép
Egyébként tegnap vásárlás után a férjem és az apukám szüinapját tartottuk.Grillpartyt szerveztem nekik.10-en voltunk.Ha nem lett volna meg a pocaktámaszom, biztos nem bírtam volna este 9.30-ig fájdalmak nélkül a napot.KépÖrülök, hogy megvettük.Miután megjöttünk, még éjszaka összeszerelte az ágyikót apa.Kép

Anyapoc
nem szándékosan hagyom a 38.hétre a pakolástKépÍgy jött ki.Mostanában apa nagyon sokat dolgozott, és hát vásárolni, bútort rendelni egyedül nem lehet.Főleg, hogy Fehérvárra mentünk érte.Ott olcsóbb a Retz mint itt.Kép"Csak" 12000 ft-ot spóroltunk.Kép
Ma is Fehérváron voltunk vásárolni, de ezt már a párom kapta, nem a baba.Most is nagyon sokat mentünk,és semmi bajom nem volt.KépA már említett pocaktámasz miatt.KépKépKép.
Egyébként nem megyünk a tengerre, majd jövőre a babával.Most Nyíregyháza és környéke a cél, így döntöttünk közösen, illetve hát leginkább én.

Kata
üdv közöttünk.

Mea
csinos vagy.

Rokica
igazán szép lett a pici szobája.Kép

Angelani
látom nem bírsz a foltokkal.A párom gatyája most lett füves, eddig a persil olyan szépen kivette, most nem.Próbálkozhatok újra.

Segííítség.
Néztünk tegnap kókuszmatracot.Volt egy tömör, és egy puhább.A puhát se úgy képzeljétek el, hogy besüppedne a gyerek alatt.Lányok ti melyiket választottátok?Ezt is a Brendonba néztük, a kicsi (60x120)8000-9000 ft.

Sziasztok
Szilvi

ui:A párom most ébredt fel.Azt mondta, hogy milyen furcsa, hogy egy kiságy áll a sarokban.KépKép

Kép
Kép
kismama2004

<font color="0000ff">Csajok, én mindjárt felrobbanok!! A párom, aki olyan beteg, hogy moccanni nem tud, úgy kell neki mindent az ágyhoz hozni, fürdővizet ereszteni, kaját elétenni, stb. elment a haverjához, azt mondta csak megy meg jön, mert fontos dolga van, ez volt 7-kor. Most 9 óra van, ráadásul itt volt a barátnőm, akit ő is jól ismer a barátjával, aki angol, és nem is nagyon tud magyarul. Tudta, hogy jönnek, azért is mondtam, hogy siessen, mert már fél éve nem láttuk a lányt, a barátját meg még soha. Most hívtam a páromat, még el sem indult haza, azt mondta iszik még egy kávét és utána már siet. Mondtam, hogy már nem kell, már elmentek a vendégek. Tök kínos volt, mert ugye én nem is tudok angolul, úgyhogy csak nyomtam a szöveget a barátnőmnek, a fiú meg csak ült itt és nézte a TV-t. Gondolom jól érezte magát...Kép De nem is ez a lényeg, hanem hogy tegnap majdnem térdenállva kellett könyörögnöm, hogy engem elvigyen a Tescoba vásárolni, mert hogy ő annyira beteg és nem bír elvinni, most meg a haverhoz bezzeg bír. Elegem van! A gyerekszoba nem készül, mert azt se bírja csinálni. Tegnap mondtam, hogy kihívhatnánk a kollégáját, hogy csinálja meg, nekünk is jó lenne, meg a kollégának is, mert neki is kell a pénz. Erre közölte, hogy ő nagyon beteg, nem tud most ezen gondolkozni. Hát mi a lóf.....t csináljak egy ilyen emberrel??????Na! Most már kicsit kitomboltam magamKép

Hari 27+1</font>

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Mea!
Egyébként én sem látom a májfoltokatKép
Úgyhogy nem is kell aggódnodKép
Mostanában én is le szoktam feküdni a párom mellé napközben. Õ álomkórban szenvedKép

Dudukly!
Azért próbáld meg magad nem nagyon megterhelni (mondom énKép)!
Akkor nem érdekel a foltKép
Csak ezt vettem és akkor még nem láttam, hogy ilyenKép
De nem baj, mert tetszikKép
Erhard meg majd mellé tesz egy pár foltotKép

Bodza!
De örülökKép
Akkor nem hiába keresgéltemKép
Be lehet szépen rendezni azt az 50m2-is!
Szerintem menni fogKép

Kismama!
Gratula a jó sok vásárláshozKép
Nem semmi, egyszerre mindentKép
már egyre irígyebb vagyok a sok grillparti miattKép
Én nekem meg már kopog a szemem az éhségtőlKép
Megyek, keresek valami kajátKép
Ja, még nem is próbálkoztam a foltokkal.
Ma nagyon elfáradtam.
Talán holnap, bár nem lesz sok időm. Megint rohangálhatok.
Sajnos kókuszmatrachoz nem tudok hozzászólniKép

Viszont én nem vezetek naplót semKép
Még az elején itt a gépben írogattam, de már régen elvesztek, mert sokszor lett leformázva a gépemKép
Remélem nem tartotok szívtelennek!?

Jó éjt lányok!
Angelani
31+3

Kép
angelani

Sziasztok lányok!

Most olvasom vissza az egész hétvégét, mert nem voltunk itthon. A férjem elutazott és mi Benivel az Anyuéknál kényezkedtünk. Nagyon jó volt :-))))

Képzeljétek, az egyik barátnőmnek, aki 10 héttel járt előttem a terhességben és ma megszületett a kisfia, a 36 hét végén. 2700 gramm és 54 centi és minden rendben van velük, csak egy kicsit előbb kibújt.

Rokica, nagyon ügyesen megcsináltad a babaszobát. És tényleg már szinte csak egy kis dekoráció hiányzik, és kész a nagyon szép, barátságos babaváró szoba.

Baby 20 Kata, üdv közöttünk :-))))
Szerencse, hogy nem törted össze magad.
Dudukly is említette, hogy a babona miatt mi sem vettünk előre semmit, mikor Beni (a most mindjárt négy éves nagyfiam) született. Én szépen mindent összeírtam és a férjem elment az Anyukámmal és bevásároltak. Most sincs vásárolgatás, de szerencsére Beni minden cuccát eltettem. Igazából egy kiságy kell (mert azt még használjuk kanapéként + lepedő) és egy hordozó (mert azt meg a kocsival együtt ellopták).
Dudukly, köszi a feltételezést, hogy a férjem kimosta és kivasalta a cuccokat. Hehehe. Az Anyu volt természetesen. A férjem fél a háztartási gépektől, hátha bántják őt.

Mea, szerintem nem túl nagy a pocakod. Nagyon csini vagy, szép gömbölyű pocakkal :-)))

Angelani, szerintem túl sokat cipekedsz. Nem kéne :-(((

Most jó sokat írtam, de hiányoztatok. Nem szoktam én két teljes napig net nélkül lenni.

Pusszantás
Benianyu 27+1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Hari!
Ne haragudj, semmi közöm hozzá és nem is akarlak megbántani, de szerintem komolyan le kellene ülnöd beszélni a pároddal.
Lehet, hogy nagyon rendes és él-hal érted, de egy kicsit lustának tűnik most, ahogy leírod.
Ha otthon van, akkor szolgáld ki állapotosan, beteg, nem bír semmit csinálni, még gondolkodni sem, de a haverok azok jöhetnek, arra nem beteg és nem fáradt.
Szegénykém, ne idegeskedj, árt a babának.
Bocsi, hogy kifordultam magamból, de engem is felbosszantott!

Tudom, semmi közöm hozzá és lehet, hogy egyébként Õ a világ legrendesebb embere és a legjobb apuka, de most éppen az ellenkezőjét mutatja.
Vagy csak pánikol, hogy ha meg lesz a pici, akkor majd nem csinálhat semmit és hasonlóan mint a "kapuzárási" pániknál, most gyorsan a haverokkal foglalkozik.
Nagyon remélem, hogy Tényleg NEM bántottalak meg!
Nem állt szándékomban.

Ülj le vele beszélgetni.
Próbálj megnyugodni!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Szilvi, de jó, hogy ilyen sok mindent vásároltatok! Biztos fel lettél tőle dobva. :-))) Szerintem a keményebb kókuszmatracot vegyétek. Nekünk olyan van és bevált. Egyébként én is keményebb felülelten szeretek aludni.

Miaután a pocaklakónak nem vásárolunk, elmentünk Beninek venni egy pár dolgot tegnap a Kenguruba, mert ott akció volt. Beni olyan édes volt, percenként szedte le a legkisebb bodykat és rugdalózókat a polcról, hogy a Daninak (ez a kisöcsi) vegyük meg. De megbeszéltük vele, hogy ha majd kibújik, eljön Apával és a Nagyival és választhat neki. Egyébként akkora a választék, hogy az hihetetlen.

Hari, ne mérgelődj!!! Bár igazad van. Az én férjem is ilyen, sajnos. Egy náthával ágynak dől, méri a lázát, ami általában 36 körül van, tehát nincs, kiszolgáltatja és sajnáltatja magát, aztán mégis kimegy futni az erdőbe.
Sokat nem tudsz tenni, sajnos.....

Benianyu
27+1

benianyu

Sziasztok!

Én is bejelentkezem így a hétvége végére.
Elég ócska volt ez a két nap, főleg a tegnapi, egész nap pocsékul éreztem magam. Délelőtt elmentünk lámpát meg pelenkázót nézni, de nagyon hamar elkezdtem szédülni, jött utána hányinger, fejfájás, szóval szupi volt. Hamar hazajöttünk, és sokáig csak feküdni voltam képes Kép Biztos a hülye időnek köszönhetem, pedig eddig ennyire nem viselt meg. Mindegy, a hüsi időt élvezem azért Kép

Ma is már délelőtt útrakeltünk, mennünk kellett Érdre locsolni, mert sógoromék nyaralnak. Útközben elkezdett világítani a műszerfalon az olajat jelző piros kanna. Gyorsan kerestünk benzinkutat, tettünk bele olajat, de közben kiderült, hogy bő feléig van még, úgyhogy a fene se tudja, mitől világít. Ja, és feltöltés után ugyanúgy ég a lámpa. Holnap irány a szervíz, mert párom megy vasárnap Németországba, és bizony így nem lehet elindulni. Locsolás után végre sikerült lámpát venni, itthon az egyiket föl is tettük, a másikhoz még fúró kell,azt majd holnap. Holnap elkészül a függöny is a hálóba, kezd lassan alakulni! Már csak a baba cuccai kellenének. Legközelebb, ha megyünk haza anyáékhoz, el is hozom a ruhákat! Lassan csak meglesz a komód, hogy bele tudjam pakolni.

Rokica, nagyon szupi a szoba, valóban csak apróságok kellenek, és igazi meleg fészek lesz belőle!!!

Kata, üdv közöttünk! Vas megyében merre laktok? Mi is onnét jöttünk, családom Õriszentpéteren lakik Kép

Lányok, vigyázzatok kicsit jobban magatokra, ezek az esések elég durván hangzanak!!!

Mea Kép jó "kis" poci, nagyon csini! Én sem látom a foltokat, de ne is törődj velük! Nekem is vannak, előző terhességemnél is voltak, nem mehettem napra egyáltalán, mert iszonyúan előjöttek / szerencsére csak az arcomon/, viszont szülés után eltűntek Kép Most újra itt vannak, elkezdtem kenni Vichi pingmentfoltok elleni krémmel, mert riogatnak, hogy a másodiknál nem biztos, hogy eltűnik. Ez legyen a legnagyobb bajom...

A Forma-1-ért az én párom is odavan, és most már Balázst is beoltotta, úgyhogy együtt kuporognak a tv előtt, amikor csak lehetséges. Ma pl. a Baumaxban vettünk lámpát, és ott kellett megnézni a végét Kép

További szép estét mindenkinek!
Judit 27+5
jucc

Hari
egyet értek Angelanival.Próbálj meg vele beszélni, ne hagyd magad lerázni.Nem volt túl szép húzás ez a párodtól, de remélem most egy kicsit tudod ezzel "zsarolni", és nem dőlsz be annak ,hogy ő milyen beteg.Mindent bele!!!!Kép
Hát igen! Nehéz a férfiakkal, de nélkülük is.Kép

Angelani
mindamellett engem nagyon emlékeztet drága jó bátyádra és a barátnőjére.Ne haragudj ezért a megjegyzésért!!!!!Kép
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Anyapoc
néztem a balatoni topikot, de ott elég régi az utolsó beírás.Nem jó helyen jártam?

Nagyon édes gyermek Bulcsú.Kép

Kép
Kép
kismama2004

<font color="0000ff">Aranyosak vagytok és igazatok van, főleg, hogy még mindig sehol nincs. De azt hiszem holnaptól nem is fogom ápolgatni! Néha az az érzésem, hogy látja, hogy egyre nehezebben mennek már nekem a házi munkák és azért hagyja el így magát, mert így még mindig megcsinálom. De most vége. Csak azt fogom megcsinálni, ami nem esik nehezemre.
Most írtam a babaszobán két lánynak is, mindketten mellszívót árulnak, az egyik Chicco-t, a másik Avent-et egy árban vannak 1.000 forint különbséggel. Szerintetek melyik a jobb?
Mind a kettő kézi.
Nekem annyira ég a gyomrom, most már nem csak akkor ha lefekszem, hanem mindig kivéve ha állok. De úgy meg egy idő után elfáradokKép A Rennie szopogatós tabletta segít, de abból sem akarok 2-nél többet naponta. Tudtok valami jó módszert? Vagy egyáltalán ez normális ilyen korán? Azt hittem csak később kezdi el nyomni a gyomrot a kis lurkó.
Hari 27+1</font>

Kép
Kép
hari

Benianyu

igen teljesen fel vagyok dobva.KépLe sem estem még!!!Kép
Aranyos lehetett Beni ahogy Daninak arart vásárolni.Biztos jó ízlése van.
Mi is azért választottuk a Brendont, mert ott is akció van.Bizti tudod ez a kuponos.Elég sokminden nem volt, de hát majd még biztos megyünk ebben a hónapban.Csak kár,hogy mindenért Fehérvárra kell menni, vagy a Kenguruba, amit a jó ég tudja hol van,pedig szerintem jó márka ez is, és olcsóbb mint a Brendon.

Kép
Kép
kismama2004

Dudukly!Bodza!Kismama!Kép
Köszönöm!!!!Kép
Arik vagytok itt mindannyian!!!

Dudukly!Kép

A köldököm alatt egy műtéti heg van, igaz pirosodott is opicit de nem tudom hogy az terh.csík e.
Anno még petefészekciszta miatt lettem megműtveKép
Még 13 éves korombanKép

A doki azt mondta ha netán császár lenne, akkor ő így is fog vágni megint, mert egyébként bikinivonalnál szoktak keresztben.

Lányok!Kép
Nekem úgy feszít fájdogál a pocimKép
Az idő lenne???
Vagy a méh növekedése, olyan kellemetlenKépKépKép
Kezd kicsit terhessé válni így a vége felé közeledve ez nekem.Nektek???

Ma megint mondták szept 12???
ÁÁÁÁÁÁÁÁ addig tuti nem húzom ki, ez a babó meglsz hamarabb, már aug.vége-szept. elején szerintem.

Nem tudjátok mikor szokott lenni UH megint???
Most vagyok 31 hetes.

Lehet elkéne menni egy 4D-re még, kiváncsi vagyok mekkora a baba.

Na megyek fürcsizni, hátha segít a pocakfájásomonKép

Holnap 10-kor megyek védőnőhöz, kiváncsi vagyok.
Hízni most csak kb. 2 kg.ot híztam egy hó alatt, remélem az ok.(most vagyok 63,5 kg és 52-ről indultam)

Jó éjt Nektek!!!Szép álmokat!!!!Kép

Puszika

Mea
mea

Hari!Kép

Hát én csak azt tudom írni: pasiKép
Ne idegeskedj rajta, de tényleg nem szabad túl jónak lennünk velükKép

Jó éjt!
Megyek csicsizni, ma olyan rossz amúgy is a közérzetem

Mea
mea

Sziasztok!

Hari!
Abból bevehetsz akár 4db-ot isKép
Az én dokim is mondta.
Tessék sztrájkolniKép

Kismama!
Igazad van, de már megneveltem őket azóta.
Ma már el is mosogattakKép
Na ehhez mit szólsz?
Na jó, néha még én főzök, de abból eszem isKép

Jucc!
A vérnyomásoddal minden rendben?
Pihenj sokat, bár nehéz a házimunka és Balázs melett, mert tudom, hogy vele is kell foglalkozni.
A kocsit meg tényleg meg kell nézetni.

Olyan jó, hogy már lassan mindenkinek készen lesznek a "babaszobák", vagy legalábbis meg lesznek a dolgok, rucikKép

Na lelépek, mert fáradt vagyok!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
31+3

Kép
angelani

Hari, ne hagyd magad!!! Segítsen csak, vagy legalább ne veled csináltasson dolgokat.
Gyomorégésre egy kis háztartási keksz nem lenne jó? Most ugrott be, hogy régebben a férjem mandulát evett, ha égett a gyomra.
A mellszívókat nem ismerem, nekem Medela van.

Szilvi, a Brendon nagyon jó, csak drága. De ha eleve úgy mentek, hogy kuponakció van, akkor ki lehet fogni emberi árakon is dolgokat. És legalább egy helyen meg van minden, az sem hátrány.

Ma kint voltunk a Matáv (már T-Com) gyerekszigeten, csak az eső hazazavart minket korábban, mint terveztük. Nagyon jó volt. Beni úgy élvezte. Sajnos, azt hiszem, idén ez volt az utolsó nap.

Megyek én is fürdeni, mert jól elfáradtam ma.

Jó éjt!
Benianyu

benianyu

Angelnai
szóhoz sem jutokKépÜgyes vagy!Ezzel nem dicsekedtél mégKép
DE nem szívom vissza,hátha rosszul sül el.

Hari
nem semmi a pasi.
Ha lesz még energiád, írd meg mikor talált hazaKépKép
Ja!Es próbálj megnyugodni.

Kép
Kép
kismama2004

Csajszik gyorsan segítség, aki tud! Senki nem ismeri a Chicco féle mellszívót? Mert most írt a lány vissza, hogy kedden jön Pestre Érdről, ráadásul pont Kispestre, ahol én lakom. 10.000-ért adná a kézi mellszívót. Szerintetek megvegyem?

Kép
Kép
hari

Ja, és Kismama, helyzetjelentés: még mindig nincs itthon a pasimKép

Kép
Kép
hari

<font color="0000ff">Sikerült utánanéznem, nem jó üzlet, eredeti áron csak 9.900Kép Úgyhogy így használtan még 100 forinttal több isKép
És hazaért a pasi, már eszikKép Magának szedett, mert én meg se moccantam a gép előlKép
Na jó éjszakát nektek, holnap jelentkezem.

Hari</font>

Kép
Kép
hari

Hari
hol laknak a haverok, csak nem az ország másik végében???

Ki volt lányok az az ember aki a nevek jelentését írta??? Legyen olyan kedves és írja meg nekem a Gábor név jellemzőjét.KöszönömKép

Kép
Kép
kismama2004

Hari
Tolmácsolom a pasim kérdésést:
nagyon kíváncsi, hogy egy ilyen kimaradásnak mik a következményei???KépTudjon mivel számolni a jővőben.

Remélem ez a példa nem lesz ragadósKépKépKép

Kép
Kép
kismama2004

A pasidnak jó hír: a következmények: ugyan olyan kedves és jófej vagyok mint mindig. Nem tudok kibújni a bőrömből. A nagy büntetés az volt, hogy nem szedtem neki kaját, és nem tettem eléKép De amúgy nem hinném, hogy bármit észrevett volna abból, hogy dühös vagyokKép Viszont holnaptól tényleg nem fogom ápolni, majd mondom neki, hogy tegnap már jól voltál!

Neked jó hír: én voltam aki a nevek jelentését írtamKép De ha nem haragszol, akkor holnapig várnod kell, de ígérem ezzel kezdem a napomatKép Csak most fogalmam sincs hol a könyv, és még csak most megyek fürdeni. De nem felejtem el!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Esés: úgy tűnik ez a hétvége erről szól én a szennyestartóval estem szerencsére csak térdeltem egyet (horzsolással megúsztam).

Az én "lakóm" is igen aktív éjjel is most még a párom érintésére is rugdos, pedig korábban arra abbahagyta. Már szabad szemmel is látni néha a mozgolódásokat. Tök izgi, csak néha fáj.

Mi tegnap voltunk vásárolni beszereztük azt ami még kellhet (kozmetikusm pelenka). Mident átmostam ma vasalok. Vettünk egy tárolót (műanyag cipzározható) abba tárolom amíg véglegesen nem kerül minden a helyére.

Baby20 örülök, hogy csatlakozol, és üdvözöllek közöttünk. Az UH után már ényleg kezdjetek el beszerezni amit lehet. Kép.

Viki 30+4
gviki

Hari!

Ne vedd meg a Chicco mellszívót, főleg ne 10000-ért! Nekem olyan volt Gergőnél, akkor került újonnan 9900-ba, másfél éve. Fél év után eltört, és mivel azért vettem meg, mert az Elefáni bababoltban azt mondták, hogy van rá egy év garancia, (az Aventre is van), visszamentem, hogy csinálják meg. Ide-oda küldözgettek az importőrhöz, vissza a boltba, végül az importőr nagy kegyesen bevette, majd mikor 2 hónap múltán sem jelentkeztek, hogy kész van-e, megszűnt a telefonszámuk, a telephelyük elköltözött, újabb utánajárás, azt mondták, majd küldik postán. Küldték is, csak nem javították meg. Kép Kép Erről ennyit. Inkább most a babbörzén vettem újonnan Aventet 13500-ért ajándék tejtartóval, üveggel.

Angelani, ne cipekedj! Vigyázz magatokra!

Mea!

Az én férjem is nézi a Forma1-et, Gergő is már szegény néha, mutogat és modja, hogy tütü. Kép Kép

Tegnap voltam egy barátnőm leánybúcsúján, dodgemeztünk a Vidámparkban!Kép Bubus majd kiugrott a pocimból az ütközésekkor. Kép A Titanic hajóra már azért nem akartam felülni, az már túl kockázatos lett volna, pedig úgy kipróbáltam volna... A buli majd folytatódik csütörtökön a barátaink által előadott chippendale show-val. Kíváncsi vagyok, milyen marhaságot találnak ki. Kép

Ja, a múlt héten én is vettem akciós ágyneműt a Brendonban.

Zsóf
27+4

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Hari!
Nem semmi a pasid!
Csak hazatalált. De tényleg legalább 1-2 napig NE szolgáld ki! Felnőtt ember, lássa el magát.

Gviki!
Te meg vigyázz magadra!
De jó, hogy már te is a mosás-vasalásnál tartaszKép

Lányok!
Már majdnem minden rucink meg van. Igaz, kell még egy jó pár darab, meg még textilpelus is.
Amit már kimostam, azt ma kellene vasalnom. Illetve tegnap elkezdtem, de még így is annyi van, hogy belegebedekKép
Ez hihetetlen, alig van szinte, de mégis rengeteg a vasalni való. Ráadásul ugye itt nem a gyűrődésekre hajtunk, hanem a sterilitásra. Tehát kívűl-belül kell vasalni! Belül muszáj a body-kat, rugikat, mert az érintkezik jobban a bőrével.
Hát, van munka, nem mondom.
De megériKép és természetesen örömmel csinálom, csak leírtam, hogy nem kis munka.
Akinek meg rengeteg van, minden elismerésemKép

Most mennem kell főzni, mosni, pakolni és még vendég is jön.
Utána menni a leletért, van egy találkám és este a körzeti orvoshozKép
Ma megint a szaladgálásé a napKép
Holnap reggel nőgyógyász, mert utána szabin lesz.
Már előre félek.
Na mind1.

Lépek.

Kellemes napot mindenkinek!
Sziasztok!
31+4

Kép
angelani

Hari!Kép
Nem semmi milyen nyugis tudsz maradni, én már dühöngtem volnaKép
Sajnos nem jó megoldás tudom, de én sem tudok megváltozniKép

Megyek mindjárt védőnőhöz.
Előtte meg boltba.

Majd még jelentkezem.

Szép napot Nektek!

31+1

Mea
mea

Sziasztok!

Tegnap este óta szédülök. Nem tudjátok, hogy mitől lehet? Mikor lefeküdtem forgott velem a szoba, éjjel is, mikor felkeltem pisilni. Reggel jó volt, de most újra.
Már ittam egy kávét, hátha a vérnyomásom. És vasat is szedek, napi kettőt.

Benianyu
27+2

benianyu

Hari, tényleg nem semmi, hogy milyen nyugodt maradtál. Csak ennyi a "büntetés", hogy nem te tálaltad ki a kaját? Ezt te tudod, te ismered őt végülis.
Én még biztos morogtam volna, de sokat az sem segít. Abban viszont igazad van, hogy nincs több pátyolgatás, ha tegnap el tudott menni a haverokhoz.

Benianyu

benianyu

na itt van a pénzköltés gyümölcse!
illetve a pénköltés gyümölcsei!
KépKépKépKépKépKép
még van kettő!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Benianyu!
Nekem voltak ilyen rosszullétes napjaim.
Nagyjából elmúltak, már csak néha szédelgekKép

Na megyek, mert már a nyakamon van a sok melóKép

Puszi!
Angelani
31+4

Kép
angelani

KépKép
na itt is van!
ügyes voltam?
és mindegyik féláron,bár így se volt túl olcsó,de ezek jók lesznek pocak nélkül is,mert nem kismami rucik!
Nyúlné,28

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angelani, köszi. Azért most nem állok fel a székből mégsem. :-(((

Nyúlné, nagyon csini ruhákat vettél. Nekem a fehér virágos tetszik a legjobban. :-)))

benianyu

Hari:

Szerintem is éreztetni kéne a pároddal valahogy hogy nem tetszik a viselkedése! Ha nem vagy veszekedős tipus, akkor kedvesen és higgadtan, de ne hagyd magad! Igy magadra maradsz nem egy, hanem két csecsemővel! Szükséged lesz a segitségre, nem arra, hogy még plusszban egy "beteg" embert ápolj, csak azért mert nem hajlandó venni a fáradságot, hogy a kezelhető betegségét kezelje. Mi van ha annyira elhagyja magát, hogy nemhogy segiteni, hanem dolgozni sem tud? Ott fogsz állni egy babával, és próbálsz a TGYÁSból megélni. Ez már nem játék! A párodnak két embert kéne támogatnia, és magát se képes.

Ne hagyd, hogy átgyalogoljon rajtad, kihasználjon! Most te szorulnál most segitségre. Legyen férfi és ne már hogy a 7-8 hónapos terhes feleségével szolgáltassa ki magát!

Hú de mérges lettem...

Hétvége:

Jó mozgalmas volt. Szombaton hozták a bútort, délután bababuli volt, vasárnap elrohantam az RS-be meg a Kikába kókuszmatracért (Kikában mint irtam 9000 forint egy 140x70-es, nem tudom már, ki kérdezte az árakat), délután pedig felkerekedtünk egyik anyukával a nyári babások közül, hogy egy harmadik nyári babás anyukát meglátogassunk. Õnekik már mindkettőjüknek megvan a babájuk, én voltam a nagypocakos. Olyan édesek a babák, de annyira különbözőek! Ott kezdődik, hogy az egyik kisfiú, másik kislány. A kissrác nagyon nyűgi, vagy szopik vagy sir (bömbikézik :B) vagy 5 percre elbóbiskol, de aztán kezdi újra. Anyukája halál nyugodt, én nem biztos hogy ilyen jól birnám idegekkel. A kislány meg egy mintagyerek, szinte meg se mukkan csak nézelődik. Na őt a kezembe is mertem venni, mert sirdogáló kisbabával még nincs merszem foglalkozni. Szóval elmentünk látogatóba, babáztunk, és jó sokat dumáltunk. Csak mondom, a két babóca egyike 4 a másik 3 hetes volt. És anyukáik nagyon szivesen szerveztek velük programokat.

Dudukly!

Még egyszer kérdem, hátha nem olvasol vissza olyan messzire, miért lesz neked programozott császár?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Na én is befutottam, végig is olvastam a hétvége termését!Jó 2 órámba telt, gratulálok nektekKép

Na akkor!

Rókica!
Hihetetlen vagy, a statisztikára gondolok, amit gyártottál a nyári babásokról!Ezer hála és köszönet!

Viszont jól meg is ijesztettél!Én kb a 38. héten akarok költözniKép, hát hogy lesz ez így!
Teljesen kétségbe vagyok esve! Mindenki rakja itt fel a szebbnél szebb kész babaszobákatKép,(köztük Te is, gyönyörű szoba és pont ennyi bútort tervezek én is), meg kész kórházi pakkok csücsülnek mindenhol én meg még sehol se tartok!
Jelenleg egy hete várom az árajánlatot a 3 db-os bababútorra a diósdi cégtőlKép, minden nap telefonálok, ők meg minden nap elmondják, hogy az asztalos még nem küldteKép, mi van ha a gyártással is késnek heteket??? Nem lesz ágyacskája a babámnak???
Tök ki vagyok!!!!!

Baby-shower!Erről hallottam amikor kint voltunk, szerintem nagyon jó kis "ünnep"!De jó hogy nektek volt ilyen!Kép

Fertőtlenítés-tisztítás téma!
Na ezt az ecetes történetet én is ki fogom próbálni!
A Wenish-el együtt, mivel épp most ettem le halászlével a szép fehér végigombos kismama felsőmet( hát a Domestos, egy nagy szart ért, mit ne mondjak)

Mea!
Most a 3 nap tengerpartozás közben kiolvastam a Kismama kiadásában megjelent Szoptatás című könyvet, de külön hála neked az összefoglalásért, azt hiszem ebből a témából nem lehet eleget tanulni!Egyébként a könyv nagyon jó, mindenkinek ajánlom!

Mostmár elbizonytalanodtam, hogy mi is a jó, a babával alvás, a babával egy szobában való alvás, vagy a külön szoba!(bölcsőhalál miatt parázok, eddig nem akartam légzésfigyelőt, most már akarok)

Rókica!Nálatok külön szoba lesz ha jól látom???
Azért kérdezlet téged, mert szerintem Te vagy az egyik legtájékozottabb és legfelkészültebb kismama köztünk(többiek: bocsi, senkit nem akarok megbántani)

Jucc!
Amway- tudsz bármi elérhetőséget, esetleg üzletkötőt???

Annamami!
Hol csinálták ezt a nagyon barátias hangulatú 4D felvételt, én is gondolkodom egy 2.-on!

Hari!
Szerintem ne bánd hogy utolsóként fogsz szülni!
Én direkt pályázom rá, hogy szüljenek előttem, mert a friss tapasztalatnál nincs igazibbKépKépKép

Pgsuska!Kép
Jé milyen véletlenek vannakKép
A Megann név egy kitalált dolog(nem is tudtam hogy létezik ilyen név), a neten egy másik névvel szoktam beszélgetni, de azt túl sok helyen használom, meg akartam őrizni az anonimitásomat, (esetleges kellemetlenségek elkerülése végett lásd:Mea-Zsófy, vagy egy másik eset, amikor egy egész munkahelyi kollektiva "buzgosága-csámcsogása" révén kellett búcsúznia valakinek egy topictól) ezért a "régi" loginnevemet kicsit átalakítottam, hozzátettem így lett Megann!

De érdekelne, hogyha találsz valamit erről a névről, és hogy milyen procedúrával jár a hivatalossá tétele!KépKép

Szép nászutat nektek!

Lányok!
Egyébként Szlovénia 3 nap super volt, nagyokat aludtunk, rengeteg tengeri herkentyűt ettünk, 28-30 fok volt és napsütés!
Viszont nagyon elkeserítő, hogy egyik évről a másikra épülnek a környező országokban 50-100-150 km-nyi autópályák(hegyen, völgyön keresztül, alagutakkal stb), nálunk meg(sík terepen) csak a pofázás megy!
Majdnem sírva fakadtam útközben, hogy milyen autópályájuk van(és épül is jelenleg a magyar határtól Mariboron keresztül végig a tengerpartig)a szlovénoknak, mi meg a 8-as úton szívtunk 3-4 órát, mert no autópálya!Tiszta nyomor!
Nagyon elkeseredtem ezenKép

Megann 31+1

Kép

Kép
megann

Ja.

Vasárnap én is elég ramatyul éreztem magam, fulladoztam meg fáradt voltam, de azért inkább próbáltam aktivkodni, mert attól félek, ha eltunyulok, akkor még rosszabbul fogom viselni ezt az utolsó másfél-két hónapot.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!

Neked el kéne menni kismama modellnek, komolyan! Nagyon csinos és nagyon egyedi a cucc! Nekem főleg a fekete hálós tetszik, jó merész és vagány! Látszik hogy nem szégyelled a pocakodat :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!

Le a kalappal, gyönyörű darabok!
Egyetértek Benianyuval én is a fehér virágosra szavazok!Kép

Hari!
Előtted is le a kalappal, lehet hogy én üvöltöttem volnaKépKép

Róki!

Olyan szuperül intézed a dolgaidatKép
És még babalátogatásra is van időd...Kép
GratulálokKép

megann

Kép

Kép
megann

Ja Nyúlné!

Elő a ruhabolt címévelKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann:

Pont most én sem tudom, hol is tartok az együttalvás (mármint egy ágyban való alvás) témájában, mert már annyit olvastam pro és kontra, hogy zsong a fejem tőle. Ki ezt irja, ki azt irja. Tehát még nem jutottam dűlőre, de úgy néz ki, a szakirodalom se, hogy melyik jobb bölcsőhalál szempontjából.

Viszont. Nálunk ugyan van külön babaszoba, aminek nagyon örülök, de tuti hogy a baba velem egy szobában fog aludni, az első pár héten legalábbis, aztán majd kialakul. Azért vettem bölcsőt is meg puha mózeskosarat. A bölcső ott fog állni az ágyam mellett, a puha mózest meg be is tudom rakni magam mellé az ágyba, ha nem merem közvetlenül mellém rakni a babát. A kiságy, bármilyen szép, első hónapokban nem lesz annyira kihasználva. Viszont legalább átalakitható gyerekággyá, úgyhogy igy remélem ki fogjuk tudni használni.

Mivel te 38. héten akarsz költözni (ami merész vállalkozás, de hát ember tervez, isten végez, ahogy mondják) én a te helyedben elsősorban a legszükségesebbeket beszerezném már most. A kiságy nem tartozik ezek közé, az ráér, szerintem ne is idegeld magad vele. Úgyis magad mellett akarod majd tudni a babát az első hetekben, hogy halld a szuszogását. Kép Szóval én a helyedben a kórházi pakkot raknám össze (mondom én, még nekem sincs bepakolva), a babának egy csomag pelenkát, egy pár rucit, és egy alvóhelyet szereznék, ami lehet akár a babakocsi is, ha vizszintesre dönthető (hogy azért hasra is tudd rakni). Vagy mózeskosár. Hidd el, nem fog semmiben hiányt érezni, ha az első heteit vagy akár hónapjait a babakocsiban vagy mózeskosárban tölti, és ezeknek az az előnye megvan, hogy kis helyen is elférnek, és egyszerű őket költöztetni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

jaj,köszi csajok!nagyon arik vagytok!
a Mamutban voltam,a pink kivételével ami Women Secret,a többit a Promodban vettem,mind féláron,úgyhogy futás!szerintem mindkettő van mindegyik nagyobb plázában!
Rokica,
az a ruci tényleg nagyon szép,pláne az anyaga,ami annyira nem vehető ki,de pont arra gondoltam,hogy még jobb fejség,ha a köldökömre ráragasztok vlmi fekete virág-szerűséget,majd még kifundálom!Kép
most már jöhetnek a lagzik,én és a babó felkészültünk!Kép
Hari,
azt hiszem te írtad,hogy bajuszvonalban lettek májfoltjaid?!mint nekem,tök furi!!!nem lehetett volna szétszóródni a drágáknak?vagy ez vlmi vicc?Kép
Nyúlné,28

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?