Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi Kép
gyönyörűek a fiúk!!!
(a többit meg megértem, szerintem így normális, ezért ne legyél rosszkedvű)

Jázminnak boldog születésnapot!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziszusKép
Örülj ennek a két szép marcona legénynek!Kép Megérzik ám, ha nem vagy kibékülve az élettel, és feszült vagy. A múlton már ne rágódj, a mi lett volna ha kérdésekre úgysincs válasz. Inkább puszild meg a fiúkat a nevemben is. Nem semmi súlyuk van!

VadvirágKép
Isten éltesse Jázmint!

Cat

Cat
Kép
cateye

Vadvirág!

Jázminnak boldog születésnapot kívánunk mi is. (Érdekes, most már mindent többes számban mondok)

Szilvi!
Nagyon szépek a fiúk. És milyen nagyok!

Én sem vagyok a helyzet magaslatán, állandóan kiabálok Péterrel. Bánt is a dolog, mert nem szolgál rá, de egyszerűen nem tudok uralkodni magamon.

Jelentem, a mi fiaink is túllépték a 4 kg-os álomhatárt. Ádám 4070, Gergő 4270 g.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, olvasni nics időm. Niki ma 55 g-t szopizott délelőtt a 30-as adagja helyett, 3 nap alatt hízott 100 g-t, most 1415. Dávid végre hajlandó volt egyszer kiszopni a 40 g-ját, ő is szépen hízik, 1885 g. Küldök néhány képet magunkról:

Kép
Kép
Kép

puszi mindenkinek: Lilla, Dávid & Niki

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Annamari Kép
Nagyon-nagyon szépen nőnek a fiúk!
a rucik jók még a fiúkra?

Gondoltam ha Lilláék igényt tartanak rájuk, akkor továbbíthatnánk nekik. Mit szólsz?

Lilla Kép
van egy csomagunk, a mi ruháinkkal indult, most Annamariéknál van a fele, és egy másik maminál a másik fele. 50es ruhák vannak benne. Ha kell, szívesen továbbítjuk Nektek, hogy ne kelljen ekkora rucikat venni.
Gyönyörűek a gyerekeke, és hihetetlen nagyon-nagyon ügyesek, hogy ilyen szépen szopiznak!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lilla!
Tüneményesek a babák.Niki a képen pedig igazi kishölgy,nagyon jól áll neki a rózsaszín.

Vadvirág!
Boldog szülinapot Jázminnak!

Szilvi,Annamari!
Ti is nagyon szépen fejlődtök!Mennyit esznek most a fiúk?

Mi is átléptük a 4kilót: Olivér 4400gr, a Marci és a Beni 4060gr.És a Marci már 54cm, 12centit nőtt 2hónap alatt!Oli 52cm, Beni 50cm.

Egy újabb családi kép:
Kép

Kép

Kép
edit73

Orsi!
Pont akartam írni, hogy kinőttük őket, sőt már egy-két 62-es is jó, de gondolom, csak az eltérő számozás miatt. Csak azért nem írtam, mert úgy rémlett, hogy egész nyáron a Balatonon lesztek.
Szívesen elviszem Lillának bárhová, de gondolom, a legkézenfekvőbb a Péterfy. Az nekünk is útba esik.

Lilla!
Egyre szebbek a babák. Látszik, hogy kerekednek.

Puszi:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!!!
Már jó régen nem voltam ,mert hol lusti voltam csatlakozni..hol meg a gyerekek nem engedtek!

Nem olvastam vissza csak ezt az oldalt futottam át,igy nem tudok szinte semmire reagálni...megpróbálok újra becsatlakozni közétek...

Cat!!
köszönöm a szopis étrendet...nAGY HASZNÁT VETTEM!!Ma megtranultam képet küldeni mailben,igy lehet küldök majd hogy tedd fel nekem...ha nem fárasztalak vele!

Edit!
gyönyörű családod van!!hogy birod a 3 babót?még mindig olyan kis reendesek?az enyémek már nem...de majd irok magunkról...

Judit ,Szilvi,Lilla!!4
Örülök hogy mindenki jól van és fejlődnek a gyerekek...Kinek mekkora most??mennyit esznek ,van tejcsitek?

És mindenki másnak is üdvözlet és puszi!!!

Rólunk:Laura elhagyta a 4 kilót,valamivel több már,Norbi pedig már több mint 4 és fél.Nagyon sokat esznek:N:140-160g,,L:120-150g
A két baba személyisége teljesen különbözik!
N:csak kakkor sir ha éhes,különben soha.Nem szereti ha idegenek vannak nálunk és ő sem szeret sehova sem menni...ilyenkor viszont vigasztalhatatlan.
L:ő viszont mindent sirással jelez.Iszonyú hangosan tud üvölteni és fáradhatatlan.Mindig nyüzsög,alig alszik kicsiket és saját magát ébreszti amint elalud...nehéz eset a kis drágám..
Olyan furi hogy ekkora ellentétek vannak köztük mindenben.
Mostanában,néhány napja vettem észre ,hogy már délután nem igazán akarnak aludni.Éjszaka ,meg délelőtt csak enni kelnek föl,de délután evések cközött nincs alvás.
Szeretnének kézben lenni ,de képtelen vagyok egyszerre a két babával foglalkozni.Majd belejövök vagy ti hogy vészeltétek át ezt az időt?
Az a baj hogy még ahhoz kicsik hogy a kezükbe vegyenek bármit is...(18-án lesznek csak 2 hósak)

Nagyon sokat mosolyognak,kezdenek gügyögni...annyira édesek,hogy sokszor csak állok fölöttük és ámulok...

kristin
kristin75

Vadvirág!

Boldog szülinapot Jázminnak!Képet kérnénk már mellékelni az írásokhoz!

Edit!

Nagyon édesek a babák!Látom nálatok a kék zöld sárga dominál.Nálunk a kék zöld rozsaszín a nyerö(mondjuk mi lányok vagyunk).
Születhettetek volna 3 évvel korábban is,mert még mindig azon kesergek,hogy honnan fogok hármasiker pasikat leakasztani a lányaimnakKép

Cicamica,Sziszus,Judyt,és többiek!

Nagyon aranyosak a gyerekek,igazi kisbabák!

Mindenkinek jo babázást,és jo hétvégét!

Bea

Kép
beatrix2

Annamari Kép
szerintem ez így tökéletes. Mi is vagyunk azért 1-2 napon egy héten Pesten, így akár én is el tudom vinni, de ha Lillával ezt lerendezitek, akkor nekem persze úgy a legkényelmesebb KépKép
(persze csak, ha Lilla is igényt tart a rucikra Kép, nem szeretnék erőszakosnak tűnni)

Magunkról: legfőbb projekt az éjszaka átalvása Kép ma már csak fél óra sírogatás volt, ami előrelépés a tegnapi 1.5 órás szabályos visításhoz képest. Remélem, most éjjel még jobb lesz. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AnnamariKép
Sajnos ez az ingerültség eltart egy darabig, még néha most is úgy várom Zolit haza, mint egy sárkány, és az ajtóban rázúdítom a nyűgjeimet. Persze próbálok ezen változtatni, de nagyon nehéz.

LillaKép
Nagyon helyesek a gyerekek, és a pink tényleg nagyon jól áll Nikinek. Olyan cicamicásKépKép

EditKép
Jól kikerekedtek a fiúk! Nagyon helyesek, és a nagy fiadra nagyon hasonlítanak.Kép

KristinKép
Küldj nyugodtan képet, felteszem. Általában teljesen más természetűek a gyerkőcök, ahol kétpetéjűek. Egy barátnőmnek 3 hónaposak a vegyespáros ikrei, és teljesen olyanok természetre, mint a Tieid. A kislány erőszakosabb, követelőzőbb, a fiú viszont az új helyzeteket, arcokat, környezetet kezeli rosszabbul. Először azt hittem, hogy róluk írsz.KépKép
Próbáljátok azért Norbit szocializálni, és menni vele, szoktatni a kinti környezethez, emberekhez, mert ez nagyon fontos.

BeatrixKép
Lesz ikres találkozó Szigethalmon, az nemzetközi lesz, csak akad ott valami 3-as fess ikerfiú trió. KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kristin!

Egy apró bepróbálkozáson kívül még mindig nincs rájuk panaszom.A "hogyan hat a sírás szüleink idegeire" című műsort pedig szerencsésen túléltük és most már érzik a határokat.Így ha ébren vannak,akkor is elvannak a járókában vagy a bébihordóban.Azért ha van időnk,kézbe vesszük őket és foglalkozunk velük.
Én körberakom őket különböző figurákkal,amiknek arca van.Meg ott a zenélő forgó is,azt is lehet nézegetni.Valamint sokszor szól nekik zene: babazene vagy komoly zene.Azt is tök élvezik.
Persze nem órákig,de 15-20percet elvannak így.Aztán elfáradnak és alvás.

Bea!

Vigyázz,mert nagyon kapósak vagyunk!Jól gondolod meg,hogy kellünk-e!
Van már egy 3éves lánytriónk és egy 1éves lány-csapat,akik ránk várnak! Na meg a Nettke lányaira is "gyúrunk" ( igaz ők csak ketten vannak)!
Daliás ,190centi magas legények leszünk, kék szemmel (remélem) meg barna ( Oli talán szőke) hajjal!Mi az a három év különbség!!!

Cat!
Ennének is a fiúk,amennyit kapnak! Már nem mertem az adagjukat megemelni,mert így is 30-35dekát híznak hetente! A gyógytornász meg kedden leharapja a fejem!
Én is olvastam az ikres talit!Úgy mennék,de még kicsik a fiúk.Remélem,jövőre is lesz és akkor ott leszünk!
Marci és a Beni most már tisztára olyan,mint a Dávid ( talán neki egy kicsivel sötétebb haja volt).Oli meg tisztára rám hasonlít,nekem van ilyen fehér bőröm,meg kicsinek volt ilyen szőke hajam.

Orsi!
Mennyi idősek az ikrek?Te hogy szoktattad le őket az éjszakai evésről?

Nálunk a főprojekt most a teraszon járókában való alvás anélkül, hogy valaki rütyülné a fenekünket.Kisebb-nagyobb sikerrel megyeget,de még csak második napja van így.Eddig babakocsiban levegőztek,de nagyon utálják a babakocsit,ha hideg van.Mert nem férnek el a takaróval benne. Hozzáteszem én is utálom ezt a kocsit!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!!

Judyt Kép gyönyörűek a kisKósák Kép

Orsi Kép az eszemmel én is tudom, győzködöm is magam.
Megismerkedtem egy lánnyal akinek az idén junius 6.án (napra két évre a mi tragédiánk után) halt meg a kislánya ugyanúgy, ő is a mávban szült. Sokat levelezünk, hisz tudom min megy keresztül, és érzem még mindig nem csillapodott bennem a dolog.

Cat Kép puszik átadva Kép Nem a mom közelében laktok? mert a múltkor a fiaidhoz hasonló gyerekeket sétáltatott egy nagypapa, ugyanolyan kocsiban mint a tietek Kép

Annamari Kép nem vagy egyedül Kép én is sokszor a férjemen vezetem le a feszültséget Kép

Lilla Kép fantasztikusak vagytok!!!Kép

Edit Kép nagyon szépek vagytok Kép a férjem még a kép láttán is elfáradt Kép 3 mütyür Kép

A fiúk 130-140-et esznek 6-szor. Fejek, hozunk anyatejet és sajnos néha már tápszer is. Nálunk a napközbeni sírással van baj, mert Petike ha behergeli magát nem vesz levegőt. Mondták ilyenkor nem szabad letenni. De ha én épp Gergőt etetem dobjam el a gyereket, hogy őt felvegyem? Így mindig van itt valaki, anyu, anyós, sógornőm, vagy a férjem ... Már kezdek ebbe is beletörődni. Azt mondták kinövi, és lassan csak eljutunk oda, hogy ülve esznek.
Mikortól és mennyit kellene éjjel aludniuk?
Mi most eszünk fél8-8 körül, 9 körül fürdés, utána szépen elalszanak. 11kor szinte alva megetetjük őket és így reggel 5 ig alvás van, utána változó hogy visszaalszanak e.

Dorisról tud valaki? Olyan sokat volt itt, annyira fantasztikus volt, hogy mindenkire figyelt és mindig jókedvű optimista volt, remélem minden rendben velük.

Na megyek muffint sütni Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Edit!

Jol mutatnának az én világosbarna haju,zöld szemü lányaimmal,de majd csak pár év mulvaKépKépKép

Bea

Kép
beatrix2

Szilvi Kép
én azt mondom, hogy teljesen normálisak az érzéseid, és minden júniusban eszedbe fog jutni a kislányotok. Szerintem ne várd, hogy bármennyire is könnyebb legyen, vagy tompuljon a dolog, mert én úgy gondolom, hogy nem fog.
Van két gyönyörű fiad, akik ha nem is kárpótolnak, de mindenképp megpróbálják enyhíteni azt, amin keresztül kellett mennetek. Az szerintem nagyon jó, ha másokon segítesz, mert ezzel Neked is talán könnyebb lesz. Tudod, hogy én drukkolok!!! és iszonyú-nagyon-nagyon örülök Nektek, mert emlékszem még milyen elkeseredett voltál a másik topikban, most meg már van két gyönyörű fiad!

Éjszakai alvás: szerintem az már nem rossz, ahogy álltok. Mi most küzdünk, hogy ne kelljenek éjjel, még nem tudom, mennyi sikerrel, mert 2 napja tart a projekt. Első nap 1.5 órát sírtak, tegnap már csak 30 percet nyöszörögtek... remélem haladunk Kép

puszi. Orsi
ps. dobnál nekem valami megbízható muffinreceptet?? még sosem sütöttem, de akkor olyannal kezdeném, ami tuti biztos, kipróbált Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziszusKép
Mi Zuglóban lakunk, és a nagypapa b*szik elvinni az unokáit. Mi vagyunk a lestrapált szülők mindig, Õk meg a kényelmes nagyszülők, akiknek már nincs türelmük az unokákhoz.Kép Nekem nincs segítségem, csak Anyukám néha kivasal meg megfőz, de a gyerekekkel kapcsolatban nem segít senki. Legalább annak örülj, hogy ott a segítség, és ilyen rendes család vesz körbe.KépKép

EditKép
Nem cumiznak a fiúk ? Mennyit esznek éjjel ? Számottevő ? Ha még sokat esznek, akkor nem tudod kihagyni az éjjeli etetést, mert picik még hozzá.
Én a cumival szoktattam le róla őket, de a barátnőm aki nem cumizott, Õ a teáztatással. De 5 kilót el kell érjék a babák hozzá.

OrsiKép
Levi is kel éjjel ?

Rólunk: Samunak kijött fent egy foga észrevétlenül. Szép lassan felzárkózik Olihoz, bár neki megint látok 2 fogacskát ficeregni. Tegnap elesett Samu a kádban, mert vigéckedett, és felállt. Persze megcsúszott, és bevágta a száját. Felül elkezdett vérezni az ínye. Szerencsére nem volt még ott foga, így a fogtörést megúsztuk. Viszont a kádas fürdést megutálta, pedig visszatettük utánna a vízbe.Kép Zajlik az élet.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Cumiznak a fiúk.Én is úgy gondoltam,hogy megvárom az 5kilót ( ez 2-3hét,akkorra 3hósak lesznek),aztán hajrá!Ha maguktól nem szoknának le!Most úgy esznek,hogy este 7-1/2 8, aztán 2körül (ma 1/2 3-ig bírták) és utána 4óra múlva.Napközben meg durván 3óránként.Ezt nem tartjuk be szigorúan,csak arra figyelek,hogy legalább 6szori evés legyen egy nap.De ha 7szer esznek az se baj.Mert például ma a 1/2 3-as evés után ettek 6 -kor, meg 8-kor ettek.Szóval itt már csak 2 óra volt a két evés közt,de most alszanak kb. délig. Gondolom, az éjszakai "koplalás" után hamarabb megéheznek.
Arra is gondoltam,hogy az esti evés után meg kellene 3óra múlva újra etetnem őket ( 10-11 között) és akkor reggel 5-6-ig kibírnák. Csak félek,hogy bekavarok az életritmusukba és akkor visszaszoknak az összevissza evésre.Most olyan jó,mert már több,mint egy hete együtt ébrednek éjszakánként(illetve negyedórás eltolással).

Remélem,Samu már jobban van és nem fájlalja az ínyét!

Edit

Kép

Kép
edit73

Cat Kép
is-is 2szer kb. 1 héten, de most mindkettőnél "erőszakot" alkalmazunk.
Most éjjel Levi 1szer sírt fel, be sem mentem, Máté meg kb. 3szor, de a hátsimi elég volt már neki... egyértelműen haladunk!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus!
Köszike a bókot.Kép
A ti fiaitok is nagyon édik.KépJól megnőttek már.Kép

Lilla!
Nagyon szépek vagytok!Kép
Niki nagyon hasonlít rád.Kép

Edit!
Meg emelem a kalapom előttetek.KépNagyon ügyesek vagytok a 3 kis csöpséggel.KépSok sikert a járóka projekthez.Kép

Kristin!
Örülök, hogy jelentkeztél.Kép
Már nagyon kíváncsi vagyok a gyerkőcökre.

Cat!
Sajnálom a fürdős kis balesetet.Kép
Remélem nem veszi el Samu kedvét a fürdéstől.
A kórházban nem voltak velem a szobában a fiúk.Megy a szopiKép, de sajna néha pótolni kell tápivalKép.Ez egy kicsit elszomorít, mert így valamikor egy-másfél, sőt valamikor két óra az etetés.

Vikta!
Na azért nem mindig ilyen nyugodtak a fiúk.Ákoska nagyon akaratos, Attila nyugodtabbKép, de sajna ő kis hasfájós.Kép

Annamari!
Gratulálok a 4 kg álomhatár átlépéséhez.Kép
Neked nem szokott fájni a hátad a szopiztatás közben?

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
támaszd alá a gyereket, hogy olyan magasan legyen, mint a cicid. Az én hátam csak akkor fájdult meg, ha tartani kellett a gyereket. Az elején párna volt alattuk, hogy magasabban legyenek, most már olyan kis lovak Kép hogy ülve felérik a cickókat.

Cat Kép
szegény Samu! nálunk kék-zöld állandóan Levi, mert esik kel egész nap Kép de nem tudok vele mit kezdeni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SzilviKép
Nálunk is hasonló a helyzet, ha etetem az egyiket és felébred a másik is, képes annyira behergelni magát hogy nem vesz levegőt... Most még itt van Anyukám, de már csak 1 hétig, nem is tudom mi lesz majd ha egyedül leszekKép...
Te szoptatsz még? - úgy tűnik nálunk is hasonló a helyzet mint nálatok, mert a lányok fél óra alatt 20 g-ot szopiznak, tehát már nem sok értelmét látom a szopiztatásnak... Azért persze a kontaktus miatt rendszeresen cicire teszem őket.Kép
Jó nagyok már a fiúk!Kép

CatKép
Sajnálom szegény Samut, remélem hamar túlteszi magát a dolgon és megint élvezi majd a fürdőkádban fürdést!Kép

EditKép
Minden elismerésem a 3 kiskrapekhoz!Kép Én néha még a 2vel is nehezen bírok, el se tudom képzelni mi lenne 3mal!

JudytKép
Nálunk rendszeres a 1,5-2 órás etetés, sőt utána még fejek is, szóval néha a következő etetés jön mire mindezzel végzek...Kép Azért jó, hogy nálatok megy a szopi, én nagyon sokat stresszeltem magam ezzel, de mostmár kezdek beletörődni a dologba.

Muffin-recepteknek én is örülnék, pont tegnap vettem egy formát és kész vagyok a kísérletezésre!Kép

Gyöngyi

bgy

EditKép
Pont ez jutott eszembe, ahogy írtad a fiúk ritmusát, hogy este 1/2 8 fele esznek utoljára, hogy én a helyedben megetetném Õket félálomban még 10-11 fele. Ezt az álometetést én sokáig csináltam, és nagyon bejött. Rita is átvette, és náluk is működött. Ezután eleinte csak olyan 4-5 fele kértek enni hajnalban, aztán már 1/2 6-6-ig is bírták később. A hajnali 2 órás etetést ezzel el lehet hagyni.KépKép

JudytKép,GyöngyiKép
Ne bánjátok a tápis pótlást. Én is nagy cécót csináltam belőle, de visszagondolva felesleges volt. Ha a gyerekek nem partnerek a szopiban, akkor Ti nem tudtok megbirkózni velük. Egy babával még érdemes lenne hadakozni, de kettővel nem. A nyugalmatok és persze a piciké sokkal fontosabb.Kép

OrsiKép
Ügyesek vagytok az altatással. Nem csoda ha bekeményítettetek, már nem bírnám én sem az éjjeli keléseket. Jó ütemben haladtok!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!!

Orsi Kép küldtem receptet, de látom ide is feltehetném Kép
Ha beválik az éjszakaátalvósszoktatás majd kérjük a receptet Kép

Cat Kép szegény Samu Kép
Ilyen nagyszülők is vannak? Nem tudom egy babának hogyan lehet ellenállni, és hogyan lehet tétlenül nézni ha a gyerekednek szüksége lenne segítségre ...

Edit Kép mi pont úgy csináljuk ahogy Cat írta, igaz véletlenül alakult így, de most 9-fél10 től van egy csomó időnk 11ig, akkor etetés és 5ig meg se moccannak. Kép remélem most nem kiabáltam el Kép

Gyöngyi Kép én hetekig sírtam, teljesen kiborultam a szopi miatt ... aztán el kellett fogadnom hogy ez van, most kb. 1 litert fejek le naponta, + anyatej + tápi.
Iszonyatosan fáradt voltam és teljesn kimerültem, mostmár sokkal könnyebb.Az AVENT ISIS mellszívó nekem nagyon bejött.

Én csak ezt a fajta muffint sütöm, de ebből soha nem elég Kép

Csokis-gesztenyés muffin

10 dkg étcsokoládé
25 dkg gesztenyepüré
10 dkg puha vaj
2 ek rum
2 ek sárgabaracklekvár
5 dkg cukor
3 tojás
1 csipetnyi só
5 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
tetejére tejszínhab és örölt fahéj

Bekapcsolom a sütőt 175°C-ra (4-es), a muffintepsit kibélelem a papírkapszlikkal.
A darabokra tört étcsokit gőz fölött felolvasztom, és amikor kihűlt, robotgéppel összekeverem a gesztenyével, vajjal, rummal, lekvárral, cukorral meg a tojások sárgájával.
A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verem; a lisztet pedig összekeverem a sütőporral.
A tojáshab negyedét erőteljesen belekeverem a gesztenyés masszába, majd hozzáadom a többi tojáshabot is, de azt már óvatosan keverem bele.
Fakanállal belekeverem a sütőporos lisztet is, majd szétosztom a muffintepsi horpadásaiban.
30-35 perc alatt sülnek meg.

12 darab lesz belőle.

Na, megyek mert eddig a barátaink dajkáltak Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Teljesen igazad van, ránk teljesen igaz, hogy magunknak szültünk, nincs segítség, de nem panaszkodom, mert megoldjuk.Kép

Más
Nincs valakinek valami tuti fogyókúra tippje? Sajnos a szopi után felugrott rám vagy 5 kiló, ami már kezd nagyon zavaró lenni. Már nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép remélem nem értettél félre, senkit nem akartam bántani, vagy megítélni. Igazából magukat fosztják meg a legtöbbtől ezek az emberek szerintem ... és még nem is magunknak, inkább önmaguknak Kép bár szegény menyeimet nem irigylem Kép

Én félidőtől 8 kg-ot fogytam a fiukkal, 160gr-os szénhidrát diétával, bár a sógorom szerint az nem embernek való Kép nekem szopi mellett is kellene valami, de van amikor 3kor reggelizem, mégis hízom KépKép

Megboldogult lánykoromban ezt kétszer végigcsináltam egymás után (10nap):
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12255
Aztán csak figyelni kellett, és lassan lement 15kg ... huuu de rég volt

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Dehogy értettelek félre. Csak örülök, ha más is szidja őket.KépKép Én ki vagyok akadva a családra, a barátoktól sokkal több segítséget kaptunk. Már a nagyszülők kényelmesek ehhez. Csak a képekkel tudnak dicsekedni, közben a telken lógatják a p*csüket.

Na megyek megnézem a fogyi kúrát. Nekem a terhességgel nem volt gondom, mert 56 kg-val jöttem csak ki a kórházból (most 64 vagyok). Azóta hízom mint a malac, pedig megnézem mit eszek. Sajna a kedvenceim a kenyér,pogácsa, tészta, és minden hízlaló szénhidrát.Kép Azzal meg nem tudok fogyni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
én updatelek... vagyis szénhidrátmentes kaját eszem... 2 hét alatt 1.5 kg lement, de még sok-sok van hátra...
én 58cal jöttem ki a kórházból, szopi végére 64 lettem... most 62-63 körül vagyok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Honnan tudod, hogy mit lehet enni ? Megvan a Norbi könyved ? Vagy a neten van valahol kajaajánlás ?

Nagyon bíztató, hogy már fogysz vele! Nem vagy idegbeteg szénhidrát nélkül ?

Cat
(Akinek a mai vacsija fokhagymás sültcsászár paradicsommal (de nem eszek kenyeret hozzá!!!)KépKép

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
könyvem nincs, de netes anyagom dögivel. Először azt hittem, bezizzenek a szénhidrát nélkül, de végülis egész jól bírom.
Küldök Neked minden mailben Kép

Én meg rakott cukkínit ettem -rizs nélkül, gombatöltelékkel... jó volt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
Valószínűleg nem törtem volna meg annyira rajta, ha legalább egy ideig tudom kizárólag szoptatni őket... vagy egyáltalán szoptatni őket... bár az is lehet, hogy akkor is ugyanígy kiakadtam volna. Lényeg, hogy mostmár beletörődtem, csak azt nem tudom, hogy van-e értelme etetések előtt még szenvedni a szopival, ha tudom hogy úgyse lesz elég... viszont így az etetések mindig 1-1,5 órásak lesznek.
Sajnálom, hogy ilyen a családKép, én el se tudom most képzelni, hogy mi lesz egyedül...

SzilviKép
Én is erősen kiborultam, a csúcs akkor volt, amikor a kórházban az újszülött osztályon bömböltem... Fél óra múlva már az orvosok is tudták mi a bajom, és mindenki azon ügyködött hogy nekem segítsen.Kép Át akarták vinni a lányokat egy másik kórházba, ahol van családi szoba, vagyis éjjel-nappal ott lehettem volna a lányokkal és ügyködhettem volna a szopival... aztán inkább hazaengedték őket.Kép Akkor még nem tudtuk, hogy nem csak ezen múlik a dolog.Kép
Köszi a receptet, ha találok itt gesztenyepürét, akkor kipróbálom - bár nem sok esélyt látok rá...Kép

Gyöngyi

bgy

Na, a sok panaszkodás után inkább egy pár kép a cicákról. Emese már 3,8 kg, Réka 3,5 kg. Ha így haladunk, akkor jövő héten már 4 kg felett fog Eme járni...Kép

Kép

bgy

Edit, Cicamica, Gyöngyi!
Gyönyörüen gömbölyödnek a babák!!!

Gyöngyi!
Olyan helyesek egymás mellett!

Edit!
Nagyon szép család vagytok!

Lilla!
Nagyon értelmesen néz Niki, látszik, hogy minden rendben van vele! Kép És tényleg hasonlít rád, nekem is feltünt. Te is nagyon jól nézel ki, egyáltalán nem látszanak rajtad a megpróbáltatások. Rólam a kórházi idökben szörnyü képek készültek, olyan elgyötört voltam...

Orsi,
Teljesen megegyeznek a paramétereink! Kép Nekem is elküldenéd a Norbis anyagot? Tornázol is? Én eddig egyszer tudtam végigcsinálni egy kick-box kazettáját, elég unalmas...

Jó éjt,
Mimóza + 3 beteg gyerek Kép
mimóza

Mimóza Kép
anyagot küldöm. Tornászni most kezdek, de nem Norbit, nem iszonyúan nem bírom sem a fejét, sem a hangját, hanem lemegyek egy fitness terembe és ott mozgok egy kicsit.

Gyönygyi Kép
gyönyörű mindkét csajszi.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Gyöngyi!! csodaszépek a lányok!!! Kép

Orsi, csak húst, sajtot és tojást eszel??? Tornázni is kell?? egyre rosszabbul hangzik Kép

Mimóza Kép gyógyuljanak gyorsan!! Kép

Kéne vennem a fiúknak pár rugit, mondanátok egykét nem túl drága boltot.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Én torna nélkül vágok bele a szénhidrát elhagyásba. Ahogy Norbi mondja én sorvadni szeretnék.KépKép
Csak azt nem értem, hogy az alma mért 2-es kódú???

Sajnos babaoltban nem tudok segíteni, mert én csak turis angol használt cuccot veszek a fiúknak. Talán az Árkádban a Kenguru Goldot kellene megnézned, de nekem a minősége nem jött be.Kép

GyöngyiKép
Csudaszép pufókak a lányok.KépKép

MimózaKép
Jobbulást a beteg gyerkőcöknek, Neked meg kitartást.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Én is a Norbi féle update-et csinálom. Nekem eddig nagyon bejött. Már majdnem két hónapja így eszem, de én nem annyira drasztikusan csinálom, ezért lassan is fogyok, de már lejött 4 kiló. Én délig-egyig ( tudom, elvileg csak délig lehetne...) mindent eszem, főleg fini péksütiket, kakaós csiga stb. Után viszont visszafogom magam, és már csak egyes kaják jöhetnek. Ha szereted az édességet ( én egy napot sem birok ki nélküle) tök finom pl. a Mizónak a Norbi túrórudija, vagy az édesítőszeres pudingja ez mind 1-es.
Nekem megvan az Update könyve, onnan nézem a kódokat, de egy idő után már tudod magadtól is.
A zöldalma 1-es, a többi almaféle 2-es, gondolom, több bennük a gyümölcscukor.

A hétvégén már egyszer írtam, mindenki babáját megdícsértem, de sajnos elfelejtettem elküldeniKép

Szóval, minden baba nagyon szép!!!!Kép Kép Kép

Ildikó
ildikó

IldikóKép
Én nem vagyok nagy édességes, de a gyümiket imádom. Édesség nélkül ellennék, csak a finom péksütiket nem szívesen hagyom el. De akkor délelőtt azért néha megengedem magamnak.Kép

Én sem török babérokra, nem 1 hét alatt akarok lefogyni, de azért télre jó lenne kisebb méretű ruhákba is beleférni.Kép

Az a baj, hogy a fiúkkal türelmetlenebb vagyok, ha éhezem.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Viszont van egy nagyon rendes férjed, aki segít. Kép Õ többet ér a nagyszülőknél. Kép

Muffin receptKép
15 dkg margarin
20 dkg kristálycukor
2 tojás
8 evőkanál tej (kimértem, nekem 1 dl)
1 pohár joghurt (gyümölcsös vagy natúr)
30 dkg liszt
1 csapott kiskanál szódabikarbóna vagy sütőpor
+ aszalt gyümölcsök, mazsola, dió, vagy mák, vagy gumicukor, vagy ami eszedbe jut,pl. csoki (de ezek nélkül is finomKép )
A margarint a cukorral kikeverjük. A tojásokat, a joghurtot és a tejet hozzáadjuk. A lisztet a szódabikarbónával és a kockára vágott gyümölccsel, stb, összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk. 170 C-on 25-28 perc!
Szoktam a sima lisztet keverni grahamliszttel.

Jó étvágyat hozzá!

Eri
simones

Most magunkkal kezdem:
Betöltötték a 29.hetetKépKép. most már minden hét ünnep nekem (mondjuk eddig is az volt.)

Minden baba nagyon aranyosKép

SzilviKép
Az éjszakai álvással szerintem nagyon jól álltok. Dalma kb 4 hónapos lehetett (de pontosan már nem emlékszem meg kellene néznem) amikor este 8 után csak reggel 5-kor evett és a 6-ra átállásra még pár hónapot kellett várni. Most 6-7 között kell de csak 7-kor kér enni. 6-7-ig meg eljátszik az ágyában vagy nem.

Szilvi, CatKép
Cat amit most Szilvi ajámlott neked én uazt a diétát csináltam végig tavaly decemberben. Utána akartam folytatni de jöttek a babák, így elnapolva. Jövőre már ha nem szoptatok újra kezdem. Szerencsére a diéta még a babák előtt volt pár héttel.
Az volt benne a jó, h nem kellett magamnak külön fogyókúrás kajákat főzöcskézni, mert mindent készen meg lehetett venni. Ezért tetszett. Ha betartasz mindent durva nagyon, de megéri, mert közben is fogytam és utána meg kevesebbet ettem.

CatKép
Nevek vannak, de már 3x változtak, így nem nyilatkozom.
Szép sorban jönnek a fogacskáik. A metszőfogaik már kijöttek? Mennyi van most nekik?

SzilviKép
Édik a fiaid
Mint pocakos próbálok kitartaniKép
Kelj-fel-kacsánk nekünk is volt/van (kicsit később kapta, mit a fiaid, fél éves volt) és nagyon jókat játszott vele. gondolom majd a fiúknak is tetszeni fog.

JudytKép
Miért nem voltak veled egy szobában a kórházban? Te nem akartad vagy nem adták oda? Csak szopinál láttad őket?

KristinKép
jó, h minden rendben veletek és írtál magatokról egy kicsit. kíváncsi vagyok én szeptemberben mennyit fogok itt irogatni. amennyit a babák hagynakKép
Vikta
29+1KépKép 1éves+Kép
vikta

most teljesen OFF leszek.
MOSÓGATÓGÉP

van valamelyikötöknek Indesit mosogatógépe? vagy más Indesit terméke?
nem ismerem ezt a márkát, ezért tartok tőle.

kinéztem az Indesit IDL40 típust.(csak 45 centis fér el nálunk)
amit tud: gyors, eco, napi, öblítő program. 4 mosogatási hm.

azt mondják a gyors program a fontos, azt tudja.
milyet érdemes venni? mit tudjon?

köszi: Vikta
vikta

rohanok...

Vikta Kép
nekünk valszeg ugyanilyen van. Indesit és 45 cm széles. Minden OK vele! én ált. csak a gyorsprogramot használom, ha nagyon koszos az edény, vagy krumplis, akkor a hosszút.

majd jövök.

Sziszus Kép
nem sok gyümit eszem, meg zöldséget, meg húst, meg tojást, meg sajtokat.
szénhidrátot már alig.
néha délelőtt egy műzlis szelet, vagy korpás keksz lecsúszik, de délután már semmi.

Ja, és a lényeg.... a TEJEM nem kevesebb, tegnap fejnem kellett este, mert annyira tele volt. Ma azt kapja Máté vacsira.

pusszancs. tényleg rohanok. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gyöngyi!
Először is gyönyörűek a lányok.Kép
Ha gondolod tudok két kis udvarlót nekik.Kép

Együtt érzek veled a szopit illetően.Kép
Az Én fejemben is megfordult már rosszabb pillanatomban, hogy minek szoptassam őket, ha úgysem elég nekik, és még pótolni kell tápival, így kb. másfél két óra egy etetés.De ezután elszégyellem magam, és erőt gyűjtök az újabb etetésig, mert tudom, hogy az a kevéske anyatej is nagyon fontos számukra, így minden etetésnél cicire teszem őket.Szóval beletörődtem, hogy ez már így lesz.Remélem még 2 hónapig sikerül őket szopiztatniKép, de ha nem akkor sem leszek elkeseredve.

Orsi!
Nagyon irigyellek, hogy még mindig van tejcsid.Kép
Ügyi vagy!!!!!KépKép

Vikta!
Én döntöttem úgy, hogy ne legyenek velem a fiúk a kórházban.Tudod a sok fekvés (2 és fél hónap) kivette az erőmet, és nem mertem bevállalni.Kép
Csak szopira hozták ki, de bármikor bemehettem hozzájuk.Kép
Még most sem vagyok a régi, de már jobban bírom magam.KépIgaz a fürdetés után mindig hulla vagyok.

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Köszi szépen a sok dícséretet, nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen gyorsan összeszedték magukat. Ma vagyunk pont 5 hetesek, Dávid 1970, Niki 1500 g. Dávid ma először 5 g-mal többet szopizott, mint az adagja (40 g), Niki pedig már 3-szor szopizik egymás után, mindig nagy kedvvel és általában sikerül is neki többet ennie, mint amennyi "jár neki" (30-35 g).

Judyt, Edit, Gyöngyi!

Nagyon szépek a Ti babáitok is!!!

Orsi!

Nagyon szépen köszi a felajánlást, nagyon szívesen elfogadjuk a rucikat!

Annamari!

Megköszönném, ha el tudnád hozni a Péterfybe, ha arra jártok. Még kb 2-3 hétig leszünk ott, remélem inkább 2... De ha nem a város túlsó végén laksz, el is tudunk menni értük, mert ált kocsival vagyunk. Jöttök mostanában a kórházba? Olyan szívesen taliznék veletek, nagyon kíváncsi vagyok a srácokra!

Mimóza!

Neked külön köszi a sok bíztatást, főleg a tejcsivel kapcsolatban! Egyelőre az adagjukhoz képest túlkínálat van hálistennek! Bejött a fejőgép, de még jobban Nikici! Az a kicsaj jobban szív, mint a gép maximumon, néha majd kiugrik a szemem tőle! És nagyon tuningolja a tejtermelést a szopi, utána néha még 1 deciket fejek ki. Remélem ez a későbbiekben is így lesz, bár el se tudom képzelni, hogy mi lesz, ha fejenként 150-eket esznek majd...

puszi mindenkinek!

lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla Kép
ne aggódj!
én pont ugyanígy voltam, a fiúk ekörül szoptak és kb. 100 ml jött le utána még. Aztán meg amikor annyi kellett volt, 250 is ciciben Kép
A babák ezt kialakítják! Menni fog. Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!

A rucikat akkor Annamarival egyeztessétek, hogy hogyan kapjátok meg. Ha a másik maminál lévő fél csomag is visszaér, akkor arról majd szólok (de azt még nem kezdtem el szervezni - írok is ma egy mailt).

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!!

Cat Kép akkor én is sorvadni szeretnék Kép
Ha jó turkálót tudsz annak is jöhet a címe, de múszáj valamit vennem mert már minden kicsi.

Ildi Kép ügyes vagy a 4 kilóval Kép

Vikta Kép csak így tovább, hipp-hopp telnek a hetek Kép
Hogyan hagyjuk el a 11 órás evést?

Rohanós Orsi Kép azt hittem semmi szénhidrátot nem eszel azért kérdeztem, mert a gyümiben és a zöldségben is van, de így már értem.

Lilla Kép csak így tovább!!! Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi Kép
pontatlan voltam Kép a masszív szénhidrátokat kerülöm. Szerintem olyan 100 gr körül viszek be egy nap a gyümikkel, zöldségekkel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus, Cat!

Köszi, mára már jobban voltak a gyerekek, most rajtam a sor. Két órán át fájt a fülem, a végén bevettem egy Cataflamot, azóta jobb...

Lilla!
Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szépen alakul nálatok minden és örülök, ha kicsit tudtam segíteni a saját tapasztalataimmal. Szuper jó lesz otthon, majd meglátod! Az a 2-3 hét pedig gyorsan elrepül. Kész vagytok már a gyerekszobával? Kép

Dorisról nem tudtok valamit? Nekem hiányzik, és csodálkozom, hogy nem reagált a kérdéseinkre. Úgy látszik végleges a döntése... Kép Elköszönt az indexes korababás topicról is.

Jó éjt,
Mimóza
mimóza

SziszusKép
www.gyerekruha.hu
www.gyerekbutik.hu
www.angolruci.hu
www.babaruha.com

Ez csak néhány a netes kínálatból, akiktől szoktam vásárolni. Postán küld9k a ruhát, és átutalással fizetek. Itt az utcánkban va egy gyerekruha turi, Telepes-Huszt u. sarok, de a nyár miatt csak szerdánként vannak nyitva. Ha érdekel, oda lemegyek veled, mert a tulaj barátnőm.

Van Neked olyan listád, hogy miben mennyi szénhidrát van ? Tudsz küldeni nekem egyet ?

LillaKép
Nagyon szuperül alakulnak Nálad a dolgok. Igazán büszke lehetsz a picikre. Remélem már 2 hét múlva otthon vagytok!

MimózaKép
Neked is jobbulást!

Dorisnak állítólag vendégei vannak, és ezért nem tud jönni.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?