Sziasztok
)
Jajj de sokat írtatok
)))
Naninga
)) Ugye , jó hogy hívtalak???
Nagyon jó kis csapat jött itt össze, és milyen jó egymással dumcsizni
Nem gondoltam, hoyg ennyire hatásos voltam
)) De mégis ezek szerint;)))
Renóca!
Az jó ha sokat sütögetsz, babyke nagyon fogja szeretni
Kár, hoyg csak elképzelni tudom amiről írsz.. nyamm nyammm...
Ja, látom te is próbálkozol.. Jó lenne ha így mennének a dolgok!! De szerintem az a hölgy így is végzi tovább a dolgát
Anyukáknak meg nem ez a legnagyobb problémájuk (ellenőrzés)...
Amneris!
Nagyon szép, mosolygós gyerekek!!! Akkor te is babáztál látom a hétvégén
Hát be kell valljam én is... Teli vagyunk pici babákkal... A szomszédba pedig októberben fog születni a baby
Csak hát mindenhol azt halljuk, hogy majd nektek is lesz nemsokára... (már több éve hallgatjuk ugyanezt...)
A szomszédommal elhatároztuk, hogy együtt fogunk babázni, ő az övével, én meg a miénkkel
De hát mi már sokkal hamarabb szerettük volna, mint nekik lesz... De ha így haladok, akkor szinte kizárt, hogy vele együtt legyek majd gyesen
Pedig már nagyon készülünk, ma is voltunk a Brendonban, a Kikában és a Kenguru Goldban is... Tudom, hogy fájdítom a szívemet, de én semmit nem szeretnék azon az 1-2 napon eldönteni. Mindent kinézünk, hogy mit vegyünk majd meg a babynknek és hol... Ha jön a telcsi akkor csak elugrunk majd a kinézett cuccokért
Hát nagyon csorgott a nyálam el kell hogy mondjam
)) Az a sok apró ruci egyzserűen elolvadtam teljesen.. és a sok gyerek akikkel találkoztunk
Örület ez a várakozás...
Szegények, jó sokat dolgozhattatok... De megérte, és ez a fő!!
Az én férjem nem nagyon veszi ki a részét a házimunkában, de nem is ez az ő dolga! (ő azt mondja, hogy inkább bejárónőt fogad, ha segítenie kellene, meg inkább pénzt keres, csak ne kelljen mosogatnia
) Viszont, ha megkérem bármikor segít mindenben
A babafürdetést kijelentette, hogy csakis ő fogja végezni.. Olyan aranyos volt
Már előre féltékeny, hogy én többet leszek a babával
)) Hát nem édes?
Ja, Renóca én is megmutatom a babaszoba falát, ilyenre tapétáztuk ki:
Nekünk nagyon tetszik, ezt is jó előre kinéztem már, és nagy utánajárás után sikerült végül megvennünk... De nagyon tetszik mindkettőnnek, mert nagyon vidám, meleg hangulatot áraszt a szobában. És a fő, hogy a Sárgás barackos részben nagyon halványan szívecskék láthatók
)) FONTOS!;)
Jajjj, mennem is kell, meg sokat is írtam
Írjatok ti is sokat, kivel mi történt a hévégén???
Pusszancs