2000.11.08 12:13
Szerző: Anonymous
Sziasztok,
örömmel látom, hogy egyre többen vagyunk, akik leveleznek.
Kedves mindenki, akit a cukor téma érdekel:
hivatalosan a terhesség alatt egyszer a 26. héten minden kismamával elvégeztetik a cukortesztet a terhességi diabétesz miatt.
A terhesgondozó válogatja, hogy milyen formában én úgy tudom, hogy a "cukros vizet" itatják a legtöbb helyen, de már én is hallottam a humánus két zsemle elfogyasztása módszerről.
Nem olyan rémes a cukor, ennél rosszabb is van.
Kedves Zsóka,
minden rendben van, bár tegnap többször voltam a szívinfarktus határán a párommal, de aztán közölték a jó hírt, hogy semmi rendellenség, ráadásul a férjem kívánsága szerint kislányunk lesz. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy elvettek két hónapot az életünkből, és biztos vagyok benne, hogy a babával való kapcsolatomat is megviselte, pedig úgy készültem.
LEhet nekem is csatlakoznom kéne a Raffai módszert követőkhöz?
Ráadásul felmerült bennem egy-két morális kérdés, hogy mit tettünk, döntöttünk volna, ha találnak valamit. Szóval 25 héttel ezelőttig én is azok táborába tartoztam, akik nem értették, hogy miért tart meg egy anya fogyatékos gyereket, mert az senkinek sem jó, inkább próbálkozzon újra. HÁt meginogtam ebbéli meggyőződésemben. Szóval pokoli volt, de happy end, ahogy megjósoltad, nincs ciszta sem, felszívódott. Aki az AFP után hasonló cipőben jár - remélem senki sem - azzal szívesen levelezek róla, sok tapasztalatot szereztem.
Kedves mindenki,
hallottatok már a málnalevél tea szülést könnyítő hatásáról? Az orvosom kibírta röhögés nélkül és azt mondta, hogy ha úgy érzem pszichésen segít igyam, de olyan rossz, hogy ha tényleg nem segít, inkább kihagynám.
Én megálmodtam, hogy kisfiam lesz és ha a babára gondoltam, vagy róla beszéltem mindig kisfiúra gondoltam, ráadásul a hasam is hegyes, nem hánytam, szóval minden fiúra utalt. Persze kislány. HÁt ennyit nálam a megérzésekről, de már sok kismamáról hallottam, aki végig biztosan tudta a babája nemét és az is lett, akit gondolt.
Egy boldog Zsuzsanna