Új privát üzeneted érkezett!

Renóca!
Én is remélem nincs semmi. Bár amióta elolvastam azt a bizonyos hormon táblát hihetetlen, hogy milyen okosságokat mutatnak az értékek. Tényleg azt sajnálom hogy nekem nem olyan mértékegységben van megadva érdekelne, hogy én mennyire vagyok stiumlálható meg a megtapadási dolgok. Na de tényleg befejezem.

Remélem holnap jobb napom lesz. Kép

Te mikor is mész dolgozni? Kicsit irigyellek a szabid miatt, de sebaj nekem is eljön az idő! Kép
Úgy legyen hogy ősszel már én dicsekszem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csak egy gyors bekukk, ezt már nem bírtam ki:

Zsebi, a hormonértékeid mind JÓK (sajnos nagyon értek hozzá). A prolactinod az elaprózottabb mértékegységben volt megadva, kicsit megkavartak a lányok (a másik mértékegységben ekkora érték nem is létezhetne) Kép Nyugi! Esetleg egy kis varrás neked is... ? Kép
s_norka

Zsebike

Én csak aug. 8-án megyek újra dolgozni.Kép

Lányok

Kellene nekem egy nagyon jó nődoki, mondjuk vagy újpesten nem messze a vasútállomástól vagy a Nyugatitól. Amikor elkezdtük a Szabolcs utcában a kezeléseket nem mentem már az enyémhez. Azóta annyi helyre jár, hogy azt sem tudja hol áll a feje. Olyat szeretnék, akinek van a kórház+ a magán. Vagy ez csak álom? Az se baj ha nem a legdrágább. Ha tudtok olyat, akiben ti is megbíznátok vagy esetleg akihez ti is jártok nagyon megköszönném ha elküldenétek a magánrendelője címét, rendelési időt, bejelentkezési telefonszámot. Megint felszökött a prolactinom, sajnos én ezt vérvétel nélkül is tudom. Kép

Szép estét és jó éjt.

Sziasztok

Renóca
Kép
süni_renóca

Nóri!
Köszi! Kép
Veled mizujs????
Varratás, valszeg megyek majd, de csak augusztusban (egyet a lombik fogigátlós része alatt egyett kb. a transzfer előtt egy héttel egyenlőre így tervezem aztán majd meglátjuk) 2 vállalok be!

Farkasok!
??????????????

Wish!
Hahó!!!! Pocaklakók hogy vagytok??

Dobok egy táblát!

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
tényleg nem nagyok az eltérések, biztos nincs semmi gáz Kép Az osztálytársnővel pedig ne törődj. Akinek tragédia lett volna, hogy fia születik, annak meg se halld egy szavát se!!!!

Fel kellene hívnom Woodit, hogy hol és mikor lesz a tali! Hahó, segítség!!!

Eszem a zőőőődet Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Renóca!
Egyszerre írtunk. Kép
Az én nőgyogyim a BM Kórházban (Városligeti fasor) rendel, de van magánja is azt nem tudom hol van. Elég rendes, nekem mindenben segít (egyszer a múltkor nem, de akkor nagyon rossz napja volt sajnos van ilyen Kép) Oda lehet hozzá menni és akkor nem kell fizetni. Nem pénzéhes, egyszer akartam adni neki amikor a babaprojetk eljén álltunk és kiderült, hogy ő nem tud segíteni merthogy a párommal van baj, és mondta nem fogadja el mert semmi nem tudott tenni értem.
Ja és itt időre kell menni és nem kell sokat várni max. ha mint a múltkor nekem egy konferencia bejött. De 4 éve járok ide és még csak egyszer fordult elő. Na jó persze a körülmények nem egy Kaáli ....

Miből veszed észre, hogy felment a protklined? Nem lehet jó. Kép Arra lehet gyogyot szedni?

<font color="ff0000">Lányok!
Közvéleménykutatás˘</font>
Lenne egy kérdésem remélem senkit nem bántok vele meg! A tábla felső részében ha megnézitek a babások közül oly régen nem jelentkezett egy pár ember (pl.: Kattca) ő már valszeg meg is szült szerintetek mit csináljak velük? Évi is nemsoká esedékes lesz, Angelini is bár ő nagyon ritkán benéz? Tegyem őket a szülés várható időpontja után a legalsó részbe, vagy fel Woodi és Lara alá??????
Véleményt kérek!}

Zsebi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
ezen én is gondolkodtam még akkor, amikor a táblát szerkesztettem. Szerintem (bocsi!!!), de aki nem jelentkezik - akár babás, akár nem - azt ki lehetne venni és ha esetleg újra benézne és kéri, akkor visszarakjuk. Vagy nagyon genya vagyok?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Halló, Halló-
XIII.kerület Szekszárdi u. 9. 227. Amennyiben esik a találkozó a fent említett lakásban lesz vagy folytatódik. Van két WC-nk, tehát van hely.

Túl vagyok a cérnázáson, tiszta jó volt. Zsebes legalább kettőre nevezz be. A doki csaj mondta, hogy nagyon megviseli a szervezetet a lombikos procedúra és ő csak javasolni tudja, hogy a szervezet erősítése miatt csinálni kell, mert hiába az egész, ha nincs megfelelő táptalaj. Ja pont amikor szurkáltak telefonált egy csajszi, hogy köszöni szépen jól van és sikerült teherbe esnie, már a második cérnázáson terhes volt, csak akkok még nem tudta.

Stella szuriznó, cérnázó Istennő,
Ezt tartsd észben. Remélem a Gonal ma feldobott és teljesen a projektre koncentráltok.

Kriszta,
Hun lenni? Mikor kezded a Gonalt?

Mindjárt kezdődik a Memphis Belle, naggggyon jó, gyerekek ha valaki szeretne egy állati klassz pasi képet kapni e-mailen akkor küldjön a privátba levelet, és továbbítom. Hú hát nagyon ott van a csávó.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!

MAI HÕMÉRSÉKLET:37,3°C Kép
Időjárás jelentés megvoltKép
Renóca!
Igazán örülök,hogy neked is ennyire tetszett. Biztam bennükKép
Nagyon örülök annak is , megfelelt(bár sztem .nem volt kérdéses)a lakáskörülményetek a tanulmányon!KépAkkor most rád jó napok járnak,reméljük a sikerszériád folytatódikKépA Nődoki kifejezésedet félreértelmezve küldtem mail-t.KépKépKépKépKépKép
Zsebike ,Unique és a többiek!Kép
Köszi az érdeklődést,és a szorítást!Nagyon kell.Nehéz várni,de nemsokára megyek dolgozni,és szaladni fog az idő.Júli 14-én teszt!Még 7 nap!Kép
Ma egész délután szúrkált a pocakom.Kicsit bal oldalt és kicsit középen.Egész nap úgy éreztem mintha ki akarna gyulladni a felsőtestem,és mintha az arcom égne,de nem vagyok piros.Kép
A gyomromat megszokás alapon nem éreztem rossznakKép
Zsebike!
Remélem már túlvagy a volt kedves ismerős hatásán.Ne törődj vele!Én ha valami rosszat hallok(pl.a borotválkozó nőkről viccelődés közben),megmagyarázom magamnak,hogy nem tudhatja hogy én is ebben a cipőben járok,és hogy ez nekem nagyon rosszul esik,(főleg ha nekem mesélik) megbocsájtom a hülyeségét!De azt tudom,hogy ilyennel mennyire tudják bántani az embert.
Nekünk is lesz nemsokára!Remélem Wish+én elindítjuk a ZsebracsordátKépÉn nagyon próbálkozomKép
De lassan ismét vár az ágyikó!
Holnap főzés,meg minden vár rám.Menü:LasagneKép
Jó éjt!Szép napot holnapra!
kavicska

Hú mennyit írtam!BOCSIKA!
Sziasztok!
kavicska

Sziasztok csajok,

Bocs, de most hogy egész héten itthon vagyok, és még az idő sem olyan rossz, ki akarom használni az estéket. Tegnap a budai plázson voltunk, ma meg borkóstolón a sógornőmmel.
Holnap reggel megyek dokihoz, sajnos a mai nap nem lett az 1. napom, de remélem holnapra megjön. Ugyhogy remélem hétvégén kezdődhet a Gonal... A talin majd gyakorlok veletek KépKép

Zsebi,
Akkor mi csinalunk sósat, sajtos pogi jó lesz ? A párocskám abban nagyon menő KépKép
Az értékeid szerintem a tavalyihoz képest teljesen rendben vannak, ne pánikolj. Az október a tiéd lesz Kép
Én nem venném le a hamarosan szülőket a listáról, kell nekünk egy kis pozitív biztatás, hogy lássuk mennyi embernek sikerültKépKép. Persze csak ha nem többlet munka neked.

Lara,
Szuper a szoba, örülök hogy megtaláltad a nyitját a vizesedés megállításának, szerintem tuti tipp a pihenés és a lábfelrakás is KépKép De mostmár tényleg lassulj le !!! Szülés után aztán lehet fejen pörögni megint, ne izgulj !

Süni,
Azért nem gondoltad komolyan hogy esetleg nem találják megfelelőnek a körülményeket, ugye ? Hiszen minden több mint ideális Kép

Kavicska,
Már csak egy hét. Légyszi-légyszi hozd el nekünk az első zebrát erre a szezonra !!!

Stella,
Varratók hőse, igazán nem lehet olyan hogy ne sikerüljön neked Kép

Woodi,
Tök jó hogy jöttök KépKép Nagyon izgi lesz a csapat első bébijét 'személyesen' látni. Tudod, vesszük a mintát. Bár én Orsi ikreire gyúrok.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebike, Kavicska

Köszönöm.

Tudjátok én vidéki vagyok. Akkor is nyugodtan bejelentkezhetek?
Azért gndoltam magánra, mert ott azért türelmesebbek szoktak lenni. És amíg én végigmondom mi mindent csináltak velem, mit szedtem nem két perc.

Kriszta
Persze, hogy nem gondoltam. Csak úgy örülök, hogy még egy papír megvan, és egy lépéssel előrébb vagyunk.

Zsebike
Onnan tudom, hogy magas a prolactin (már lassan 4 éve ingadozik), hogy a melltartóm kicsi, szorít. És ha megnyomódik (mint a kismamáknak) egy-egy csepp tej szerű folyadék jelenik meg.
Elkeztem újra szedni a gyogyit, mert volt még otthon. Jobb lett, de orvosi felügyelet kellene. A régi nőgyogyim azt mondta, hogy úgy felszökhet, hogy komolyabb baj is lehet belőle.

Renóca
Kép
süni_renóca

FarkasokKép
Tök jó, hogy te is túl vagy a varratáson!!
Nem semmi, hogy bevállaltál 3-at! Van következő időpontod is, vagy majd a lombik előtt??
Gonal ment és köszöni jól van és még depi sem volt Kép!

ZsebiKép
Bocs, nem akartalak paráztatni a prolactinnal. Ha mögötte ott van a határérték és abba beleesel, akkor nincs semmi gond!
Az emberek pedig érzéketlenek, tudatlanok.
Eszükbe sem jut, hogy nekünk esetleg k..va rosszul esik egy ilyen kérdés!
Ne is gondolj rá, nem érdemli meg!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella : mikor lesz UH-d ?

Zsebi : hááát a kezdés még kérdéses, egyelőre megvárom, most mikor jön meg Kép Remélem sohanapjánkiskedden KépKépKép
Ha nagyon késik (hmmm, 25. napon vagyok és semmi cicifájás Kép ), akkor elkezdem a fogigátlót és augusztusban stimu.
A hormonértékeid tényleg jók, az tök szupi, hogy LH/FSH arányod tökéletes Kép

Na jó, akkor az én szeptemberi zebrás tesztem után követhetsz októberben KépKépKép

Lara : Andornak mondd meg, hogy legalább anya bordáit ne törje össze Kép Gondolom most sokkal jobb a közérzeted, hogy nincs iszonyú meleg.
A varrótanfolyamról én már le is mondtam Kép

Kavicska Kép bíztató a hőd, már csak 1 hét KépKép

mniki

Kriszta! Lara!
Akkor most hagyom a táblát, legfeljebb az alsó részt nem teszem fel mindig. Kivenni nem feltétlenül szerettem volna a babásokat, de olyan hülyén fog kinézni ha nem jelentkeznek és még decemberben is az lesz szülés várható időpontja, vagy ha túllépte a kiírt időt akkor egyszerűen tegyem feljebb őket???????

Ma már jobb a kedvem nem foglalkozom a sok idiótával.

Kavicska!
Tök jó a hőd!!! Drukk megy ezerrel! Bocsi ha lemaradtam de te most szedsz valami bogyót??????

Niki!
Akkor hajrá neked az augusztus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Nekem jó a spatos pogi! Kép Jön a párod is??????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szevasztok,

Péntek van Hurrá!!!!!!!!

Sünikém,
Az én dokim a Szabolcs utcában rendel dr Vajda Miklós, az asszisztens Márti nála kell jelentkezni, és van hórházi és privát rendelése, és mily furcsa mindkettő ugyanazon a helyen. Én eddig meg voltam vele elégedve, és ha egyszer oda kerül a sor akkor minden bizonnyal a bébik is nála születnek, amúgy meg a Kaáli Intézet partner kórháza, így jutottam én is el adokihoz, mert a Kaáliban ajánlották. Márti:06-30/3412112, dr Vajda:06-30/9922858, ja Mártin keresztül tudsz bejelentkezni, de ha van további kérdésed simán fel tudod hívni a dokit, szerintem nagyon megnyugtató sítlusú és mindenről lehet vele dumcsizni bátran, az ár is elfogadható 8.000Ft alkalmanként. Nekem ő csinálta a lapart is.

Gratula a környezettanulmányhoz. Remélem a blöki és a macsekok vigyáz ülésben és tisztelgéssel fogadták a látogatót. Mindjárt 16-a és mehettek a tanfolyamra. Remélem mielőbb tudunk személyesen is találkozni veletek.

Zsebes,
Délután ha mész Wishhez akkor megnézzük rendesen viselkedtek-e és semmi Laci asztaltáncoltatása nem folyik.

Kriszta,
MEgintcsak nem értem miért mondják nektek, hogy majd ha megjön akkor kell elkezdeni a Gonalt, nekem azt mondta, hogy lehet hogy meg sem fog jönni, az igaz, hogy van egy vérzés alatti UH, de lehet hogy meg sem jön. szóval mi volt a mai UH???

Lara,
Úgy tűnik Andor jól kezeli a légkondit!! Ma mész CTG-re vagy csak a jövő héten?

Wish mama,
Mi van veletek tegnap délután óta. Estére azért elálmosodtál. Ma már lesz jégkrém ha minden igaz.

Kavicska,
A galambok múlt hétvégén kirepültek. Még visszajárnak de óriásiak lettek és nagyon szépek. Reggel mindig megnézzük őket, hogy hol székel a család.Lassan de telnek a napok.

Süni,
Milyen az új autó??? Felvették a tanulmányba is???

Kiscic,
Mi van veletek?

Stella néni,
Újabb nap kezdődött. Mindjár jövő hét hurrááááá!
Monotoni ez a stimu.

puszi Farkasok J

aki szeretne még jönni a vasárnapi talira jelezze, mert holnap véglegesítem a húsadagot, nehogy valaki éhen maradjon.

Kép
farkasok

Stella,
Igen fakír módon bejelentkeztem a következő cérnára augusztus 8, 14:20. Nekem a mostani tényleg jól esett, aminenk fájni kellett volna azt meg sem éreztem, mondták is, hogy nagyon jól csinálnom. Kidolgoztam a légző technikát és így teljesen el tudom lazítani az izmokat és így nem vagy kevésbé fáj.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Na jó megszűnök.

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok

Farkasok Juditja!

Nagyon köszönöm. Nekem is nagyon szimpatikus volt a Vajda doktor. Tudod én a Szabolcs utcába jártam. Kétszer ő uh-zot, amikor a Murányi szabadságon volt. Mártit is ismerem. A magán a meddőségi részen vagy a kórházi részen van?

A kocsi sajnos csak ma jön haza, mert vonóhorgot szereltettünk rá és CD lejátszót rakattunk bele, emiatt csúcsott (megint). De ma már tuti biztos, mert tegnap már haza lehetett volna hozni, de a párom sokáig dolgozott. Te már összebarátkoztál az új kocsival? Van már neve? Egyébként a tanulmányba a kutya és a cicók mellé beírták a
kocsit is.

Ti vagytok varratósok a babanet hősei. Milyen jókat fogton ezen nevetni 18 év múlva, amikor gyerkőcötöknek mesélitek mi mindent vállaltatok csak hogy ő az akkor nagy kamasz, félig felnőtt megszülethessen.

Én is remélem mielőbb találkozhatunk. Már kitaláltuk milyen lesz a homokozó és hol lesz a hinta. Kismedencét is veszünk majd. Igazi kis gyermekparadicsom lesz.

Szép napot mindenkinek.

Renóca
Kép
süni_renóca

FarkasokKép
Minden elismerésem a tiéd. Nagyon jó, hog yígy tudtál lazítani. Rám 10 másodpercenként rámszóltak, hogy ne remegjek már.
Még remegni sem hagytak két szúrás között. Pedig tényleg nagyon igyekeztem lazítani.
No, mindegy.

KrisztaKép
Nálunk a Gonal-t csak ciklus elején lehet kezdeni, ahogy nálatok. Drukkolok, hogy mielöbb megjöjjön és kezdhessetek ti is.

NikiKép
Jövő szerdán.

RenócaKép
Én úgy szeretnék gyerek lenni nálatok Kép!
Egy majdnem 28 évest nem szeretnétek Kép?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Farkasok!
Akkor tali délután! Kép
Azért ezzel a varratással tényleg nem vagytok semmik!!!!! Le a kalappal. Mennyi ideig tart egyébként?

Renóca!
Meglátod hamar beköltözik a babókátok, ilyen szép helyre és gondos szülökhoz biztos hamar kerül egy baba! Kép Kép Kép Kép

Kavicska!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta!
Megjövős sugarak mennek ezerrel.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép

Megvagyok sajgó és nyilalló petefészekkel, remélem a Barackmagok aktív tevékenysége miatt történik mindez Kép

Mi csak boltilag készített cuccokat viszünk a talira, ha nem baj Kép Bár lehet, hogy rábeszélem lacit egy kis sütögetésre, főzni már úgyis olyan ügyesen főz Kép

Renóca Kép
Gratulálok, a körynezettanulmányhoz bár nekem szemernyi kétségem sem volt, hogymeg fogtok felelni. Ki felelne meg, ha nem ti Kép

Zsebi Kép
Már mindjárt Kép

Wish

wish

Larapapa,

Még mindig nagyon csendben vagy, remélem vasárnapig kitalálod a mentegetőzést.

Kukimanó2 következik:

Kép

Remélem erre begerjedsz, s írsz valamit!
Milyen sört nem szeretsz-szerettek talisok?

Farkaskoma

Kép
farkasok

Zsebi, koszi az eredklodest jol vagyok.
A doki szerint nem lehet a bogyotol, de mas nem valtozott...ezen kivul csak folsavat eszem jelenleg...szoval mi mastol lenne?
De rajottem a megoldasra: ha sokat iszom (3-4l) egy nap, akkor nincs semmi bajom. Ugyhogy mostanaban akkor is iszom, ha nem vagyok szomjas.
Mar csak masfel hetig kell szedni a bogyeszt, es hamarosan indul a stimu Kép

Mka
Vendég

Sziasztok!

ZsebibabaKép
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat a táblába kerülésem napján! Kép Még nem tuti, hogy aug, meg hogy inszem. Lombik tuti, hogy nem. Krizsa szerint jó esélyünk van az inszemre.
Megvannak a cukor eredményeim, a köv. üziben összegzem.

Wish, KavicskaKép
++++++++++++++++++ jaj, annyira szeretnélek Benneteket zebrásan látni! Kép

Unique

KépKép
unique

Szóval, az eredményem:

4,3 mmol/L (éhgyomor)
8,0 mmol/L (30 perc)
7,0 mmol/L (60 perc)
6,4 mmol/L (90 perc)
4,8 mmol/L (120 perc)

Mekkora csönd van lányok... Jön a vihar? Kép

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Mai hőm:csak 37,2°CKép
Én is reménykedek,hogy a kis Sankónak fűtök ennyireKépKépKépKépKépKép
Zsebi!
3x2 Duphastont szedek mint a kisangyal.Ma kicsit fájdogált a hasam,de inkább feszülgetett,mint fájt.
Köszi a sok-sok drukkot!
Most megyek vacsit csinálni az uracskámnak,de jövök visszaKép
Sziasztok!
kavicska

Stella
A férjem lánya lehetnél, ő 29, de nekem csak anyukám, mert én 26 vagyok. KépKépKépKépKép

Jó éjt mindenkinek.
Renóca

Kép
süni_renóca

Unique!
Én nem értek a cukor eredményhez, de remélem minden rendben!!!! Kép

Mka!
Ez tök jó, már csak másfél hét! Kíváncsi vagoyk ha abbahagyod a gyogyi szedést akkor mikor fog megjönni. Én még soha nem szedtem fogigátlót, így semmi tapasztalatom nincs!
A sok víz amúgy is ajánlott végig az egész lombik alatt, kimossa a felesleges hormont a szervezetből úgyhogy tessék inni mint a kacsa!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Nagyon jól éreztem magam! Kép Kép Kép
Köszönöm a vendéglátást! Kép Kép
Ja és ti csak magatokat hozzátok, a talira, ne készítsetek semmit! Kép

Farkasok!
Jó volt látni titeket is!!!!! Kép Kép Kép

Kavicska!
Remélem a kicsi fúrja jó mélyre magát a pocidban, és ezt érzed mostanság!!!!!!!!!!!

Lara család!
Mi van veletek olyan nagy csönd van körülöttetek!!!!!! Mi volt a szülésznőnél! Remélem minden rendben veletek!!!!!!!

Mi megjöttünk a bevásárlásból végre kaptam oriáskiflit úgyhogy hott-dogot készítettem a párom már hetek óta erre van "beizgulva".

Úgy várom a babanetes talit!!!!!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renóca!
Elfelejtettem válaszolni neked, a BM-be biztos bejelentkezhetsz a barátnőm is vidékről jár és minden további nélkül megcsinálta neki a rákszűrést és ami még volt neki. Kép H érdekel szóljál és akkor elküldöm neked a címet és a nevet és a telcsi számot!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Remélem nem baj, hogy közétek furakodok.De én is inszem, vagy lombik előtt állok.Ez majd kedden derülki, akkor csinálják az átjárhatóságit itthon.Amúgy a BMC-be fogunk menni Dr. Konc Jánoshoz, még az idén.Tudtok róla valamit? És még meg szeretném kérdezni mi az a varratás? A válaszokat előre is köszi!
Edina
dedina

Farkaskoma!
Itt vagyok,nem mentegetőzök,de összejött most minden ebben a két hétben, mind a munkában mind a zenében.A melóban,így hó elején a fizetéseket kell rendeznem, és havi zárásokat gyártok.
Az új zenekarral elkezdtünk próbálni, de már egy másikkal is tárgyalok, sőt egy régebbi is újra megkeresett.
Amúgy a sört már megvettem, remélem a Löwenbrau-t szereted.
Ital nagykerben dolgozom, úgyhogy picit olcsóbban veszem.
A manó körüli csapat, az amire gondolok?Kép

Zsebi!

Nálunk minden rendben.A CTG is rendben van. Lara dolgozik,és mossa-vasalja a babakelengyét.Kép

Sziasztok:Larapapa
larapapa

Kedves Dedina,

Üdv - sajna - itt közünk.
Koncról BMC-ről mi Farkasok sokat nem tudunk, csak hírből, ami nem pozitív a pénz miatt.
Nem mondják ki sokan, csak azt hogy TB alapon megy, de azért elvárják a pénzt, minden akció után. Ez nincs a Kaáliban mert aláíratnak egy papírt, hogy nem adhatsz, illetve a doki nem fogadhat el tőled.

A varratás!

Ez a yamamoto intézetben történik, beültetéses -tartós akkupunktúra. Bizonyos pontokban a testen 1 cm hosszú cérnát ültetnek, juttatnak, ami 3 hét alatt felszívódik, s folyamatosan stimulálja addig a szervezetet.
A BBC-n volt erről egy hír egyszer, hogy nem tudják miért de pozitívan befolyásolja a lombikot!
Vietnámi intézet, vezetője lett az év orvosa.

www.yamamoto.hu

Egyenlőre ennyi, ha kérdésed van kérdezz bátran, hisz egymásért vagyunk!

Farkaskoma az egyetlen aktív kan itt a lányok között, Larapapán kívül!

Kép
farkasok

Hello Papa,

Épp egyszerr írtunk.
Löwenbrau ok!

Most hogy van ez? Italnagyker - Schrak????

Na majd vasárnap!

Igen a manó kezében a srácok vannak!

Jó nem?

Kép
farkasok

Zsebike!Kép
Én is remélem hogy ezt érzem.Már csak holnaphoz képest 5 napKépIgazi visszaszámlálás.Ennyire lassan számolni.......Kép
Szia Dedina!Kép
Nekem az egyik ismerősöm járt volna a Konchoz.Talán 2szer sikerült vele beszélniük,de csak miután meglátta mi van a borítékban,utána ment ki szólni a recepciósoknak,hogy írják a lapra hogy az ő betege.A borítékban egy legnagyobb címletű bankó lapult.
Nagyon elfoglalt volt amikor mentek,volt hogy nem is ő foglalkozott velük.De azt mondják nagyon jó a statisztikájaKépMondjuk az ismerősöméknek megoldódott spontán a problémájuk,amint leeresztettek kicsit,hogy már jó kezekben vannak.Úgy 12 heteKépboldog kismami.
Lehet hogy a Konc dr. aurája is gyógyítKép
Renóca!Kép
A Tétényibe is bárki bejelentkezés nélkül bemehet,és a dr-nő magánjába is járnak a mi falunkból is.
Farkasok!Kép
Nálunk is vannak galambok,és vannak szépek,és érdekes színezetűek.Apu csak postagalambot tenyészt,de nekem a gatyás galambok,meg a bukfencelő gerlék jobban tetszenek.De nekem igazán addig tetszenek amíg olyan 5cm-sek,és sárga pihések.Nemhiába:én már csak ezeket a kis esetlen,gyermekkorú lényeket szeretem.Akik rá vannak utalva arra aki a kezében tartja őket.Ezért imádom az újszülötteket,és a korákat is.Tudatukon kívül rettentő hálásak.
Ez talán végszónak jó is mára!
Megyek alvadni!
Sziasztok! Jó éjt!Kellemes hétvégét mindenkinek!
kavicska

Szasztok,
Zsebi köszi a sugikat, délutánra hatottak. Reggel voltam UH-n akkor még minden OK volt, látta a sárgatestet a doktornő,vettek vért és berendelt hétfő reggelre még egy UH-ra, már Kovács doktorral. Szerintem kicsit izgulni fogok, már másfél éve nem voltam férfi nőgyógyásznál, kivéve Krizsát újévkor. Pedig előtte 15 évig jártam férfi orvosokhoz.

Lehet hogy nem is sajtos pogi lesz hanem alkoholfelszívó süti, egy kolleganőm receptje, nagyon tuti. Zolinál sajnos nem működött a kérvény, úgyhogy egyedül megyek. Mindegy, nem akarom erőltetni, előbb-utóbb megjön a kedve, és ne gondoljátok hogy ez ellenetek szól, ő csak ilyen fajta. ragaszkodik a 25 éve tartó barátságokhoz és nehezen köt újakat. Így pont kiegészítjük egymástKép

Ja és megvettem az első adag Gonalt is...150-et kell majd kapnom. A kérdés csak az, hogy ha a mát már első napnak veszzük, akkor holnap, második napon már elkezdjük szúrni ? Vagy várjuk meg a hétfőt ? Reggel majd felhívom az intézetet, mert ez most nem világos.

Wish,
Biztos a barackmagok helyezkednek KépKépKépKép Kérd meg a párod hogy kicsit simizze meg őketKép

Süni,
Nagyon drukkolunk hogy a játszósaroknak a kertben minél hamarabb légyen gazdája Kép

Kavicska,
Már csak egy pár nap és hozod nekünk az első zebrát, nagyon bízunk benned Kép

Mindenkinek jó hétvégét és vasárnap jövök !

Kép

KépKép
kriszta71

Jó reggelt Csajok!

Peti elment dolgozni, úgyhogy én is nekiállok. Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de van egy maszek melóm és hát csinálnom kell. De jövő hétre befejezem Kép És persze ezzel párhuzamosan elkezdtem Andor cuccait mosni, vasalni. Pedig én hogy utálom a vasalót, de ezt most mégis jókedvvel teszem Kép

Zsebi,
Peti már írta, hogy minden rendben volt tegnap. Vettek vért, kenetet, és megcsináltuk az első CTG-t is. Olyan jó volt hallani a kicsi szívét. Minden rendben volt és kaptunk egy olyan EKG szerű lapot, csak ezen két görbe van. Az egyik a méhtevékenység, a másik manó szivecskéje. Jövő hét kedden délután megyünk újra, akkor Peti is bejöhet és megnézzük a szülőszobát is. Rengeteg szülés volt most a napokban (napi 8), úgyhogy az alapítványi szoba elég esélytelennek tűnik. Volt aki a szülőszobán volt elhelyezve, ott szoptatta a babáját, mert az osztályon nem volt ágy. De majd meglátjuk akkor. Nem a szoba és az ágy, hanem Andor a legfontosabb Kép

Tali: Akkor mi viszünk sört, ücsit meg salit, az tuti. Mit vigyünk még?
Szóval Woodiék is tutira jönnek, nem tudja mikor érnek oda, Dani kajcsizásától függ Kép
Orsiék nem jelentkeztek Kép

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Még egy kérdés.
Beszél valaki németül? Van egy mondat, amit nem teljesen értek, jó lenne egy kis segítség!

Köszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Köszönöm szépen.Én úgy jutottam hozzá, mármint Konchoz, hogy az itteni nődokim személyes ismeretségei alapján ajánlotta, és mindent ő intéz vele személyesen.A saját dokimnak még soha nem adtam hálapénzt.Magánrendelésére is ritkán járok.Magyarul készüljek vastag pénztárcával.Egyébként nálunk a férjemnek az ondó mennyiségével és minőségével van probléma.Azért kerestem fel ezt az oldalt, mert jó hallani a siker sztorikat,és hogy erőt gyüjtsek, mert én nagyon kilettem.Még csak 23 vagyok, de meghalok egy,vagy több gyerekért.Mikor megtudtam, úgy éreztem elvették tőlem a teherbeesés örömét.Ezen már túl vagyok.Most már nagyon várom, hogy elkezdödjön az egész.Ti mindannyian Budapestiek vagytok?Azt szerettem volna még kérdezni,hogy az inszem előtt is 2 hétig tart a hormon kezelés?
dedina

Süni
Ti fogadtok örökbe gyereket,ugye?(még belekavarodok, hogy ki hol tart és mit csinál)
A mi családunkban van örökbefogadott gyerek.Egy kukorica földön találtak egyszer egy 1.5 éves kislányt,aki az én unokatesóm lett, ma már 16 éves.Annak idején nagybátyámék 1 évet vártak rá.Pontosabban a papírok beadásától pár nap híjján 1 év múlva már volt egy tündéri kislányuk.Õk végig úgy nevelték, hogy tudta, hogy nem ők az igazi szülei.Így a dráma náluk elmaradt, de Ibi a mai napig nem kiváncsi az igazi szüleire.Ti meg fogjátok mondani majd neki?Én nem biztos, hogy tudnék helyesen dönteni.Nagyon tisztellek benneteket, hogy örökbefogadtok egy gyereket!Szerintem ez nem semmi!Én nem tudom, hogy képes lennék e rá!Le a kalappal előtettek!
dedina

Edina!
Üdv. a csapatban. Az inszem előtt is van valamennyi kezelés hogy pontosan mennyi azt nem tudom mert mi lombikozunk. Kép
Konczról én személyesen semmit nem tudok, de biztos jó kezekben leszel, hogy mennyire pénzéhes azt sem tudom. Lehet hogy veled más lesz, hogy ismerős ismerőse vagy. Kép

Lara!
Ennek igazán örülk, hogy minden rendben van!!!! Kép
Már megint meló! Hát te tényleg fel vagy töltve rendesen, milyen elemekkel működsz?????

Kriszta!
Ez szuperrrrrr! A gonalhoz nem tudok hozzászólni, mert ez mindenkinél máskor indul. A legjobb ha felhívod őket. Kovács dokitól meg ne "félj" tök rendes, nekem is ő csinált egy uh-t. Kép

Farkasok!
Még ma megyek a boltba, üdítő és sütin kívül mit vigyek? Kenyér?????????????

Woodi!
CSúcs szuper hogy jöttök!!!!!! Már annyira kíváncsi vagyok rátok!!!!! Kép

Lányok!
Képzeljétek el mi történt velem. A héten háromszor a mi kisbabánkkal álmodtam egyszer kedden egyszer csütin és most pénteken is. Úgy élem meg mondtam is sírva reggel a páromnak, hogy ellátogatott hozzánk, láttam az arcát és gyönyörű sötétbarna haja volt kisfiú! Remélem most szétnézet és látta mennyire szeretni fogjuk és vágyunk rá és ősszel örökre belköltözik hozzánk.

A sütivel elkészültem! Remélem fini lett. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Én még nem biztos,hogy inszemre megyek.Az átjárhatóságimtól függ, hogy mi lesz.Csak reménykedem, hogy legalább velem rendben lesz minden.A hőgörbém jó, a hormon eredményem is jólett, és bizom benne ez is jó lesz.Kicsit félek, mert elaltatnak, és utána kicsit rosszul vagyok.Legalábbis eddig 2x altattak, és akkor rosszul voltam ébredés után.
Nem volt rossz felébredni reggel, mikor a babátokkal álmodtál?Nekem is volt már ilyen és egész nap letört vagyok olyankor.Hanyadik lombikod lesz?Mi is augusztusban, vagy szeptemberben megyünk az elsőre.Habár nem nagyon merek reménykedni, csak éppenhogy, mert nagyon kevés olyanról hallottam akinek elsőre sikerült volna.
dedina

Sziasztok Kép
Orsit elértem egy másik topikon, nem tudnak jönni, mert családi programjuk van vasárnap.

Én nagyjából átaludtam a mai napot, remélem holnap frissebb leszek.

Wish

wish

DedinaKép
Igen az inszem előtt is van hormon kezelés. Nekem nagyon lassú volt a tüszőérésem ezért kaptam, de hallottam olyanról aki csak 1 injekciót kapott, mert nagyon jó volt a ciklusa+leletei. Nekem a 6. napon kellet uh-ra menni, (ha hétvége volt 7. vagy 8.napra tolódott) akkor kezdődött a kezelés. Nem volt két egyforma kezelés, mindig attól függött hogyan reagálok a szurira. Puregont, Gonal-F-et kaptam. Nem minden nap. Kb. 4-et, 5-öt egy ciklusban. Az inszem a 13, 14, 15. napon volt. Egyszer mind a két petefészkemben volt érett tüsző akkor két egymást követő napon is volt beültetés, mert először csak az egyik repedt meg. A beültetés előtti nap kaptam tüszőrepesztő szurit.
Ha van még kérdésed nagyon szívesen válaszolok.
Mi is kezdettől fogva meg fogjuk mondani neki. Így természetes lesz neki, nem traumaként éli majd meg. Ha sikerül majd szeretném ha más örökbefogadott gyerekek is lennének az ismerettségi körünkben, hogy lássa majd nem csak ő örökbebaba.

Zsebike
Meglátod az álom valóra válik!!!KépKépKép
Igen, kérlek küld el nekem. Köszönöm.

KrisztaKép
Mikor szúrsz?

Lara
Jó vasalgatást! Mennyi ruhácska van már? Milyenek? Cumik, üvegek?
Kép

Kavicska
Kép

Renóca

Egy kép mindenkinek:
Kép
süni_renóca

Wish

Még szerkesztgettem mikor írtál.
Aludj csak sokat, most a babókon a sor. Kapaszkodjatok erősen!!!
KépKépKép

Dedina

Reménykedj csak, az már fél siker! Lehet, hogy pont ti fogjátok javítani a statisztikát!
Kép

Renóca
süni_renóca

Már megint én.
Teljesen kész a kerítés és a kocsi is itthon van. Nagyon szuper kis járgány. Annyira új illata van. Csudaszép. Na mára ennyi elég lesz belőlem. Jó talizást nektek! Sziasztok. Renóca

Kép

Kép
süni_renóca

Renóca!
Szép a kerités és az új autó!!! Kívánom hogy minél többen használjátok4!!!!!!! Kép
Remélem is hogy nemsokára nem álom lesz ez hanem valóság.

Edina!
Elkeseredésre semmi ok. Feljebb ha visszalapozol láthatod a táblát amit szerkeztgetek és igen sok lánynak elsőre sikerült, miért ne lehetnél te is közöttük????
Nekem a 3. lombikom lesz ősszel. A párommal van nálunk is a baj, velem minden a legnagyobb rendben, még a lapart is bevállaltam. De remélem nem sokáig kerülgeti a mi házunkat a golya!

Az álmom igazából nem volt rossz, valahogy úgy érzem most sikerülni fog. Eddig sokszor nem is tudtam elképzelni, hogy pocakos legyek mostmár teljesen el tudom. és ami a legjobb eddig minden lombik előtt már azzal voltam elfoglava mi lesz ha nem sikerül, most meg valahogy annyira a siker van az agyamba, hogy azon nem is gondolkodom, hogy nem fog sikerülni. Csak nehogy nagyon sirjak a végén. Kép

Holnap a talin!!!!!!!!

Zsebi

Wish!
Nem baj az ha pihentél!!!! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Mai hőm:37,3°C.Most abban reménykedem,hogy így is marad.Tegnap utánanéztem,ugyanis nem voltam teljesen tisztában a dolgokkal,hogy a ciklus 2. felében végig emlekedett hőnek kell lenni,és csak a mensi előtt 1-2 nappal esik vissza.Azért reménykedek,hogy így marad,mert azért amikor ritkán volt is mensim spontán,sosem éreztem ilyet,hogy lázas lennék,és csak a próbálkozás után 1 héttel ment fel a hőm,addig nem.Próbálkozás után 3-4 napig azt éreztem,hogy szurkál a peteérés felőli oldalam,majd ez megszünt,és rá egy két nap múlva ment fel a hőm.
Szóval nem adom fel a reményt.már csak 5 nap.Kép
Renóca!
Nagyon szép a kocsitok!Használjátok,sokáig egészséggel!
És a kerítésetek is nagyon szép.Igazán.

Ma mi is alkottunk a párommal.Mivel beforgattuk a szekrénysor,a hátuljára vettem tapétát,ami majdnem olyan színű mint a szekrény eredetileg.Végre eljutottunk odáig ,hogy fel is tettük.Nagyon szép lett.Aztán a siker láttán vérszemet kaptunk,és nekiláttunk a konyhaszekrény felújításának.A 100ezer éves szocidős narancssárga szekrényből csodaszép bükk lettKép
Wish! Jó pihenést!
Zsebi!
Biztos nagyon szép álom lehetett!
Reméljük tényleg Rászánta magát ez a manó,hogy kiválaszt titeket magának.Majd drukkolunk nagyon!

NA de nem fárasztalak titeket tovább.
Sziasztok!Kellemes további hétvégét!
kavicska

Zsebi
Szurkolok, hogy sikerüljön a következő lombikod!!
És ha minden rendben veled, akkor hogy,hogy lombikkal próbálkoztok?Nekem azt mondta a doki, hogy ha velem rendben van minden akkor inszem, ha nincs akkor lombik.Holnapután, 07.11-én fekszem be a kórházba, kedden megcsinálja a lapart.Téged is altattak?Nem feszített a hasad utána?Ha minden rendben lesz, akkor szerdán már jöhetek is haza.
Igen már vissznéztem , tényleg elég sok az elsőre sikeredett bébike.Köszi a biztatásokat.

Renóca
Tényleg nagyon szupi az autótok, két ismerősömnek is új suzuki swiftje van,meg vannak vele elégedve, de egyikőjüknek sem fehér, nekem fehérben tetszik a legjobban.
Kérdezni szeretném, hogy akár inszemnél, akár lombiknál kell e, és ha kell mennyit kell kórházban feküdni?Számít e az, hogy én kb. 150km-ről fogok felkocsikázni?Vagy az uh-ot az itteni orvosom is megcsinálhatja?

Edina
dedina

Sziasztok,

Bocs a késői tali módosításért, de lehetne 3-kor találkozni a megbeszélt helyen, közbejött valami az időjárás miatt.
Bocsánat, de maradhattok ameddig akartok.

Farkasok

Kép
farkasok

Wish,

Ha valaki közbe mégis jönne, beengednéd addig?

Köszi

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?