Jó reggelt Mindenkinek!
Búzaszem
Biztos azért eszik kevesebbet a kicsi, mert most nem érzi magát a legjobban, de majd elmúlik és visszazökkentek a régi kerékvágásba. Kívánom, hogy minél hamarabb vége legyen!
Vaktyúk
Milyen volt az éjszaka? Láz? Nem sír többet? Nekem akkor sírt, amikor beadtam neki a kúpot, pedig megfaragtam egy kicsit, mert olyan éles a széle.
Olyan elesettek ilyenkor és olyan imádnivalók. Még jobban rádöbben az ember, hogy óvni, félteni kell őket.
Poci: sztem az én férjem is szolidaritásból növelt pocit, csak az ő babája még nem született meg
Visszaolvastam: miért büntetett meg a közterület-felügyelő?
Alvókák: azért kérdeztem, hogy kialakult-e már ilyen a babáitoknál, mert hihetetlen, hogy mikkel szeretnek aludni. Pl az egyik nagyobbik lányom ovistársa egy közel 2 m hosszú ablakbetéttel vagy hogy hívják, amiket régen a két ablaktábla közé tettek, hogy ne jöjjön be a zúg.Vagy a barátnőm kislány kiveszi anyukája aznapi ruháját a szennyesből, ezt morzsolgatja és szopja közben az ujját. Aztán reggel jön a harc, mert nem engedi a ruhát kimosni. Az én nagyobbik lányom egy rojtosra morzsolgatott szőttes takaróval alszik amit "cumitakaró"-nak hív (mert régen cumi is járt vele). Úgy hatott rá mint a drog, a legnagyobb sírás közepén a kezébe adtuk, azonnal megnyugodott. A középső lányomnak pedig egy plüss kutyusa volt, a Folti, de most hagyta el nemrég és nagy a gyász. Most épp azon törjük a fejünket, hogy a szent Foltit honnan szerezzük be újra.
TV: nálunk célirányosan megy a TV, csak akkor kapcsoljuk be, ha konkrétan meg szeretnénk valamit nézni. Kedvenc csatornák: Spektrum, Minimax. A pici is nézi a villódzó fényeket, de persze nem szeretném ha ilyen korban már tévézne.
Ami nagyon fel tud idegesíteni: amikor reklám megy, akár mesefilmek között, a nagyobbik lányaimat szinte hipnotizálja a TV, ezért ilyenkor vagy kikapcsolom, vagy megkérem, addig csináljanak mást, mert iszonyúan befolyásolja őket és hamis képet alakíttat ki bennük a külvilágról. Ezenkívűl este nem nézhetnek TV-t egyáltalán, még a híradót sem nagyon. A 8 éves lányom kifejtette, hogy a híradó hülye műsor, mert mindenki meghal benne! És tényleg, ha megfigyelitek csak a robbantás, gyilkosság, baleset egyéb tragédia szerepel benne, főleg a kereskedelmi csatornákon.
Babus, Moszika
Rozi jövő héten lesz 4 hónapos, kb 6,5 kg és egyáltalán nem forog, csak picit oldalra fordul, szinte kicsavarja magát. Ne aggódjatok sztem, előbb-utóbb megfordulnak. Aztán hipp-hopp ülnek és másznak. Az ember visszasírja ezt, amikor elindulnak: mert állandóan készenlétben kell lenni, meg nekiállnak pakolni, virágföldet enni stb. És ez az időszak (a pakolós) elég sokáig tart!
Vezso