Na megvolt a telefon. Képzeljétek, úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna, csak nem mertem ezt ott kérdezni, hátha nagyon bugyuta kérés lenne:
Ráeresztéssel kezdték, 6 megtermékenyült, a többinél ICSI-ztek. (én úgy kértem volna, hogy ha lehet, felét hagyományosan, felét ICSI-vel csinálják!)
Most még nem tudni, mi lesz az ICSI-sekből, de 6-an mára bizti elindultak a 12-ből, ez azért bíztató.
Szóval megint hoztam a formámat, fele jó minőségű, felénél meg kemény a burok.
Hétfőig akarják őket vinni, jaj, Lányok, ki fogják bírni???
Zsebi
kérdezed, hogy mindig ICSI van-e nálunk: szóval előző körben a biológus azért döntött úgy, hogy az legyen, mert a legelsőnél csak a fele termékenyült meg a petikéknek, ezért "biztosra" akart menni, hátha ICSI-vel sikerül több is, de kiderült, hogy ami nem termékenyült meg, annak kemény a burka és ICSI-vel sem hatásosabb a dolog. Nálunk hál'Isten, Apával semmi gond, ICSI-zni is csak az én defektem miatt kell...
Most ezért is döntöttek megint a hagyományos mellett, mert abból sokkal jobb minőségű embriók lettek az első lombiknál. Úgy mondta tegnap a biológus, hogy az én petesejtjeim jobban szeretnek természetes módon megtermékenyülni, nem szeretik, ha piszkálják őket.
Fú, hogy fogom kibírni hétfőig???
Wish
Úgyis akartatok festeni, nem?