Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!

Veszprémben laktok? Képzeld én Tapolcán születtem! Laktunk ott egy pár évig!

Betti
betti73

Zsuzska!

El se tudom képzelni, milyen lehet neked. Én még 3 napnál többet sosem voltam távol a férjemtől. Annak idején a főiskolai gólyatáborból is hazaszöktem a második nap estéjén.Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nicika!

Jó, hogy jelentkeztél. Lehet, hogy mi még nem beszéltünk, de én figyelemmel kísértem a történteket (Mondhatom izgi voltKép)
Azóta, hogy változott a párod hozzááláása a babóhoz? És a szüleié? Vagy még nem mondtátok meg? Mit mondtatok ezzel a sok kórházba járással kapcsolatnban? Vagy nem is tudják? Jó sokat kérdezek mi?

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok! A Segitségeteket kérem ,én is hömérözök már ( ez a 2. honap),probálkoztam a fertility oldalon ,adig eljutottam h regiszráltam,de hogy kell kitölteni a tábl-ot?Mert egy kukot se értek angolul(edig csak a paint-be szoktam szerkeszteni a högörbémet).De jo lenne kiprobálnom a dolgot!Köszike.Sziasztok
Vendég

Betti! nem Veszprémben lakunk csak Veszprém megyében...de itt is csak albiban.

Vica!Tök jó hogy tudsz írni.KépKép Én tudom milyen ha ncincs itthon a férjem ,de szerintem kata is, csak ő ha hazamegy ott az anyósa meg apósa (lehet ez nem olyan jó) de legalább tu hozzájuk szólni!Nekem meg itt senkim sincs, szóval nem olyan jó.
Most már 2 hónapja edzőterembe járok és lefoglalom magam.

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Most a 7en SENKI nincs nálunk sem! KépKép
Bár én ezt most annyira nem bánom. Kép A kutya ott van, rá figyelnem kell, és a szomszéd házban ott a pasim nagypapája, ő is átjön néha hozzám. Bár azon csak felidegesítem magam... Kép
De Te akkor szép izmos leszel! Kép Én viszont csak otthon punnyadok... Kép Nnnaa, jó, pakolászok is, meg takarítok, meg ilyenek (meg persze este tornázgatok egy keveset), de az mégsem ugyanaz. Kép Szóval ügyi vagy, h rá tudod venni magad! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Zsuzska!

Nem írigyellek! Nagyon egyedül lehetsz!! Kép A mozgás jó dolog! Az egy kicsit felvidítja az embert!

Betti
betti73

Nekem is kellene mozognom. Régebben mindig jártam, de mostanában nincs időm! Pedig a baba miatt is fontos lenne!

Betti
betti73

Keditke! Ha regisztráltad magad és beléptél a neveden, akkor kattints a My Chart-ra. Aztán csak egyszerűen a naptárban rákattintasz (kettőt) az aktuális napra és akkor feljön az adatbeírós ablak. a Temperature-nél kell a hőt beírni úgy hogy nem tizedes vesszővel hanem ponttal. (pl 36.6) Aztán, ha a következő napot is be akarod írni, akkor a save & next-re kattintasz, ha már befejezted, akkor csak a sima save-re és akkor visszajön a grafikonos ablak. A hő alatt még be lehet jelölni az időt, hogy hány órakor mérted, alatta a billings féle méhnyak nyák teszteredményt, azalatt a menzesz, alatta pedig az együttlétek. Aztán a Primary mellett vannak egyéb fülek is, azt majd akkor mondom el, ha ezt már megcsináltad, mert kicsit sok lesz így egyszerre.

Sok szerencsét, aztán rakd ám fel az eredményt ide!

Kép

Kép
kamilla306

Lehet, h én is veszek már egy hőmérőt, mert kedvet kaptam itt Tőletek! Kép
Vagyis így olyan kis kirekesztettnek érzem magam, h nem tudok hozzászólni... Kép
kata1977
Hatvan

Kata!

Én is csak most kezdtem a hőmérőzést! Pontosan 5 napja! Kép Egyelőre én sem nagyon tudok hozzászólni! Kép

Betti
betti73

Kamilla!
Nekem is leírhatod! Mármint a többitKép Pontosan odáig jutottam el, ameddig leírtad. Csak az én angol tudásom...

Csatlakozom a kénemozognom-klubhozKép Már kb 1000x kezdtem el, de mindig befuccsolt...

Kép
Kép
maminti81

Zsu!

Hát én is tudom milyen mikor nincs itthon senki. Minden 3. napon magányos vagyok.
Már írtam, hogy a férjem tűzoltó és 24/48-ban dolgoznak. Tehát 2 napot itthon van, de a 3.-on nincs. Elmegy reggel 5-kor és csak másnap reggel 7-kor jön meg.
Ezért van macskánk.Kép

Kata!

Szerintem ne vegyél hőmérőt, mert csak idegeskedni jó. Vagyishát szerintem főleg azoknak rossz ,akik babára várnak, mert minden reggel azzal nyitni nem olyan jó. Akkor biztos, hogy egész nap azon variálok, hogy most miért magas, vagy miért alacsony, vagy miért stagnál,stb...
De ez csak az én véleményem.
Meg én se szólok hozzá ezekhez, de van más téma is.
A pasiddal mióta vagytok együtt? (Olyan furcsa ezt leírni, hogy "pasiddal"Kép Nekem anno akkor volt "pasim", ha 1 éjszakás volt.)

Gratulálok az új klubhoz.KépKép
Csatlakozom én is. Bár mentségemre legyen mondva, sokat sétálok, cbiciklizek és olykor tornázom is. (havi 1x)Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Nicika!
Miért kellett a barnázás miatt kórházba vonulni..? Veszélyeztetett vagy..?
Én is barnáztam az 5. hetemben, de nem csináltak ebből ilyen nagy ügyet...
Gyógyszert szedsz rá?

Proone
19+1</font>

KépKépKépKép
proone

Vica!
Azért van valami jó is a hömérözésbenKép Pl meg tudod állapítani, hol a PÉd. Pont akkor jó, ha babát akar az ember.
Hogy bírja a párod a 24 órázást?

Kép
Kép
maminti81

Folytatás:

Az adatok bevitelénél a Primary fület már az előbb leírtam. Mellette van a Secondary-fül. Ott a méhszáj helyzetét lehet jelölni adott napon. Position: Mennyire könnyen lehet ujjal elérni. Low(alacsonyan van) Medium (közepes) High (magasan van, nehéz elérni) Ehhez tudni kell, hogy peteérés közeli napokon visszahúzódik -feljebb- alig lehet elérni.
Texture: tapintása: Firm-Kemény, medium-közepes, soft-puha. (peteéréskor puha)
Opening: a méhszáj nyitott(open) vagy zárt (closed) vagy medium -közepes. (peteéréskor kissé kinyílik)

Harmadik fül: TESTS. Itt csak az OPK-t tudom. Az a vizeletes ovulációs teszt. LEhet pozitív vagy negatív.

A többi is biztos érdekes, de még nem néztem meg tüzetesebben.

Kép

Kép
kamilla306

Miért idegesítő a hőmérőzés? Szerintem tök jó. Például ha a ciklus végefelé leesik, akkor lehet, hogy szar megtudni, hogy nem vagy terhes, de legalább nem reménykedsz feleslegesen még két napig. Amikor meg még alacsonyan van, akkor tudod, hogy még akciózós napok vannak és lehet nyomni ezerrel. Nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de nekem teljesen jól kirajzolódik a két fázis és ez így hasznos!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Olvasgattam én is a fertility-t. Ha elég adatot feltöltesz, akkor némi szöveges elemzést is lehet olvasni! Pl. nekem írták, hogy tanácsos lenne minden nap ugyanabban az időben mérni! Hétvégén kicsit később mértem! Remélem, hogy szép görbém lesz a hónap végére!

Lelépek Lányok! Sziasztok!

Betti
betti73

Sziasztok!

Nicika!

Nagyon hiányoztál ám mindenkinek!
Vigyázzál magatokra!!
Sok- sok pihenést kell beiktatnod.

Itt van előttem a Merilyn nevű terhességi teszt amit szerintem holnap fogok hasznosítani. Ma vagyok a 30.cn-n. Kép

Kamilla!

Igazad van a hőmérőzéssel kapcs.

Kép
lara26

Helló csajok!!!!

Lara holnap teszt!! NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!!Jó, hogy mégis rászáántad magad!

Hajni tök jó, hogy így haladtok a tetőtérrel! Mi most azt nem csináltuk meg. Majd ha már sok poronty rohangál itt lenn Kép. nem biztos, hogy az a hőmérsékleted alacsony! Szerintem reménykedjünk!

Zsu nagyon sajnálom, hogy nics baba, és hogy nem akar megjönni Kép nagyon durva ez a különbség az SZTK és magán között. És azt is nagyon sajnálom, hogy egyedül vagy. KITARTÁS!!!

Maminti igazából én sem hiszek annyira a holdnaptárban, de legalább még 1 ok az együttlétre Kép (szerencsére nálunk nincs ilyen "fortélyokra" szükség.
Igen már akartam is kérdezni újra Erdélyt, de akkor köszi a választ!
EZ elég durva, hoyg a munkahelyeden elaludtál!!
Asszem engem rögtön kipenderítenének az ablakon Kép

Zafír nem baj hogy magas a hőd, és ne is emlegesd, hogy lemenjen! NAGYON SZORÍTOK!

Emese már egyre közelebb van a vasárnap! DRUKKKKKK!!!

Nicika megint kórház! Kép ez nem jó hír, de remélem már jobban vagytok! legyél erős és hidd el megnő az a pici baba!

Kata szegény Te már megint egyedül leszel ilyen sokáig! Kép

és is egyetértek Kamillávala hőmérőzéssel kapcsolatban.

Kép
Kép
beuka

ja Kata szerintem nem javítottad ki a napokat mára!
De tök jó, hoyg hozod a táblát!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Igen tök jó hogy így -a kondizással-lefogalom magam. Este érek csak haza, és már nem uncsizom.Heti 3-szor járok két hónapja.Mindenkinek csak ajánlani tudom.5 kilot fogytam a testzsírszázalékom 3 %-kal ment lejjebb.Mindenki mondja hogy már jó alakom van..KépKépKép
Képzeljétek...amit tegnap írtam hogy az egyik munkatársam urulógián volt (55 éves). Elhiresztelte itt a cégnél hogy én nőgyógyinál voltam, és hogy biztos zért mert terhes vagyok! Én itt soha senkinek nem mondtam hogy , hogy babát akarok, mert akkor mindik azt kérdezik, és az elődeimből tanulva nem akartam elmondani. Szóval moindenki tudja hogy én kedden nőgyógyásznál voltam.Kérdezik miért ha nem is akarunk babát, mert ugye én tagadtam most is ,hogy igen azért, hogy a közeljövőben baba foganjon. Aztán elkezdett egy nő kérdezgetni hohy védekezünk-e, meg szedek-e fogi tabit stb...szóval az agyamra mennekElegem van belőlük...most mindenki tudja...pedig én csak akkor mondtam volna el ha már látszik...jó kis munkatársaim vannak.KépKépPedig eddig semmi bajom nem volt velük...

zsuzska80
Szombathely

Szia Zsuzska!

Írigyellek a fogyás miatt! Nekem is kellene egy 5 kiló!

Felháborító, hogy mennyire pletykásak az emberek! Egyébként igazad van, nem tartozik senkire sem a dolog, csak rátok! Én még a magánéletemről sem szoktam beszélni a kollégáimmal! Nagyon sok a kíváncsi és rosszindulatú ember! Modnjad azt, hogy csak a szokásos éves vizsgálaton voltál! Ne bosszankondj!

Betti
betti73

Azt mondtam Betti!KépKép, de nem nagyon hiszik...

zsuzska80
Szombathely

Logikus, hogy nem hiszik! Kép Férjhez mentél, egyértelmű, hogy utána jönnie kell a babának! A kollégánőm most ment férjhez és egyértelmű jeleket látok, hogy "készül" valamire! Kép Nekem annyiból könnyebb a helyzetem, hogy sokan azt sem tudják, hogy párom van! Kép Engem inkább azért szoktak zaklatni, hogy ideje lenne már szülni! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Lara!
Van eredmény teszttel kapcsolatban? Drukk-drukk!

Kamilla!
Köszi a fertility-leírást! Ti kitöltitek ezeket is? Én csak hömérözök. De tuti jobb lenne, ha vizsgálgatnám a többit is... Lehet, hogy ezért nem csinál nekem piros vonalat?

Beuka!
Mi is úgy gondoljuk, hogy elöször egyszintes házat építünk, aztán ha gyarapodik a család, akkor kerül rá második szint. Feltéve, ha eljutunk az építkezésigKép
Az elalvással kapcsolatban az a szerencsém, hogy a fönökeim 4 emelettel feljebb vannak, a munkatársnöimmel meg nagyon jóban vagyunk, szólnának (felébresztenénekKép) ha valami gáz van. De mióta itt dolgozom, most fordult ez elö elöször...

Zsuzska!
Szörnyüek ezek a pletykás munkatársak!Kép Nem gondolja az a pasi, hogy mindenkinek a magánügye, miért megy orvoshoz? Ne is törödj vele, egyelöre látják, hogy nincs baba, amikor meg lesz, akkor már úgyis mindegy!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Bekukkantottam, hogy hátha jött már Lara a teszteredménnyel! De most, ahogy megnéztem a görbéjét, lehet, hogy korai lesz, mert még pé után csak 10 nappal van. így én 4 nap múlva tesztelhetnék.... Hát megfontolom. Ha fennmarad a hőm, akkor lehet, hogy jövő péntek reggel tesztelek, mert péntek du. megyünk anyuékhoz, és csak rákövetkező hét vasárnap jövünk haza. Ott meg nincs kedvem tesztelni, mert anyu kíváncsiskodna, és majd csak akkor szeretném megmondani nekik, ha biztos.

Tegnap kalandvárosban voltunk a gyerekekkel meg a barátnőimmel, nagyon-nagyon jól érezték/tük magunkat. Tettem fel képet az albumomba.

moni

Móni!

Merre található az albumod?

Betti
betti73

Moni!
És mi az a kalandváros?
Tegnap nekem csak egy angolóra jutottKép Szükségem is van rá, hogy mihamarabb megértsem a fertilityt!Kép

Kép
Kép
maminti81

Én tudom mi az a Kalandváros!!!Keresztlányommal mi is szoktunk oda menni!Nagyon élvezi ő is!!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

A kalandváros az egy játszópark, tele jobbnál jobb játékokkal. Nem sok képet csináltam, kettőt tettem fel az albumomba.

Beszúrom ide a Vikivel való görbémet is(az lesz a második, a mostani az első), mert kíváncsiságból felvittem z adatokat afertilitybe. Akkor később volt pé-m mint most, és a 27. cikl napon tezsteltem, ami a pé. után a 7. nap volt. Ti mit tennétek a helyemben? Fenn van a hőm már a 6. napja, holnap lesz a pé- utáni 7. napom...

moni

Miért van az, hogy eddig felengedte tölteni a fertilitys görbét, most meg nem?

moni

Moni!
Tudom, hogy nagyon izgulsz, de szerintem várj még a teszteléssel!
Van egyáltalán olyan teszt, ami ilyen korán kimutatja a babát?

Kép
Kép
maminti81

Moni, Betti! A barnázás egy 8mm-es haematoma (bevérzés) miatt volt. De hál istennek nem
szakadt le, mert mivel a petezsák mellett volt, leszabta volna&#8230; Most vagyok a 8. héten!
Jelenleg elég jól érzem magam!

Maminti! Megfogadom a tanácsod, de azért egész nap nem lustálkodhatok!

Zsuzska! Azért fognak bent barnázással is mert az terhességben nem feltétlenül normális, és
egy kezdődő vetélés jele is lehet!

Vica! Már mindenki mindent tud és mindenki aggódik! A párom is nagyon édes, elhalmoz
mindenfélével! A kórházasdit már semmiféleképpen nem hallgathattuk el!

Proone! Nem csak sima barnázás volt, hanem egy haematoma, azaz bevérzés. Meg úgy néz ki
hogy progi hiányom is van, duphastont szedek rá! Veszélyeztetett vagyok! Neked mit
mondtak a barnázásra?

Lara! Gyanusan magas a hőd! Remélem baba van a dologban. Drukkolok holnapra!

KépKép
nicika

Nicika!

Tényleg vigyázz magatokra!

Telefonon beszétem én is a dokimmal, mert ez már a harmadik barnázós ciklusom a gyogyszi abbahagyása óta. Említettem neki az alacsony progi szintet, azt mondta, hogy jól gondolkodom. Egyszer már szedtem gyógyszert alacsony progi miatt, de még tablettás koromban! HÉtfőn megyek hozzá, remélem, hogy nem lesz gond!

Betti
betti73

Moni!
Mi az a Stats sor a legalján? Mit jelent?

Kép
Kép
maminti81

Na siekrült felvarázsolnom! Jól kiszúrt velem a gép, itt ülök már tök régóta. Így a vélemény? Na ha nem is holnap, de v.mikor a jövőhéten? Persze ha nem esik le, csak akkor. Nagyon be vagyok ám indulva!!! KépKépKépKépKép
Most előkeresem azt atesztet amit Vikivel a 27. napon csináltam, lefotózom, és felteszem.

moni

Hogy mikor kellene tesztelni, illetve mikorra várható a menstr.

moni

Móni!

Annyira még nem értek hozzá, de szerintem még várjál egy pár napot a teszteléssel! Nagyon izgi! Én is be lennék nagyonindulva! Kép Kép

Hol van az albumod, ahol a képeket meg lehet nézni?

Betti
betti73

Sziasztok!Hát nem tudok belépni a fertility-be pedig regisztráltam és még se enged be!Kép
Vendég

A tesztem Vikivel:
Kép

moni

Az albumom:
az M betűs albumoknál van: Moni albuma:Képek Martinról és Vikiről

moni

Sziasztok, Kati vagyok. Lehet csatlakozni, lányok? Olyan jó, amikor ilyen sok erőt és biztatást adtok a másiknak. Röviden magamról: 28 éves vagyok, van egy 6 éves kisfiam, de nem jön már 1 éve a kistesó! Pár napja olvasgatom az oldalakat errefelé. Most felírt a dokim clostibegytet, már azon az oldalom is jártam. Kaptam is a csajoktól biztatást! Hát reménykedem!!! Én is állandóan teszteket veszek, csinálok reggel, negatív, nem baj, majd este is egyet... Remélem ti megértetek, hogy a remény hal meg utoljára! Puszi nektek. Kati
Vendég

Móni!

Annyira édesek a gyerkőceid! A kislányod egyszerűen gyönyörű! Nekem is lehetne már ekkora gyerekem! Kép

Kati!

Üdv. közöttünk! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Móni,
Nagyon hasonló a 2 görbéd! Kép
Hááát, én lehet, h már tesztelnék! Kép

Lara,
Mikor tesztelsz?! Én is Merilyn-t használtam 2.-ra. Nekem sajna nem mutatott jó dolgokat, de szorítok! Kép

Zsu,
Aztaaaaaa! Bombanőproject?! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Muszáj!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Na hellosztok!

A mai nap eddig egy kész katasztrófa volt. 4 és fél óra alatt értem be a munkahelyemre, mert dugó volt mindenhol. De előtte még kidöntöttem egy újonnan ültetett facsemetét a kertben, amikor tolattam ki a kapun. Aztán útközben meg kellett még állni olajat tölteni, mert porzott a motor.
Megint itt leszek vagy hétig.

a tegnapi témához még annyit, hogy én azért figyelem ezeket a Billings jeleket is, de valahogy nem ismerek rá a "tünetekre".

Lara! várjuk a teszteredményt!
Móni! Neked is drukkolok, de szerintem még korai a teszt. Figyeld inkább csak a hőt.

Na mentem.

Ja, Móni! Néztem a régi görbédet. Szerinted a 8-9 16 vagy 20 napon volt a pé-d, amiból aztán megszületett a lányod?

Kép

Kép
kamilla306

Lányok! Mit jelent az ha valakinek PCO-s petefészkei vannak? Mert az enyémek azok, és amikor megkérdeztem a dokitól hogy az pontosan mit jelent, azt mondta szó szerint, hogy azzal nem foglalkozunk. ???

Kép
Kép
banya1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?