Sziasztok!
Nagyon jo volt a tegnapi nap. Sok baratunk volt itt es mindenki gyerekkel, gyerekekkel.
Lili ugy de ugy kifaradt, hogy mar fel nyolckor elaludt es reggel 6-kor kelt, majd a tejecske utan meg visszaaludt fel nyolcig.
En is azert ugy kifaradtam, hogy este 9-kor mar aludtam.
Szoval tok jol aludtam.
Ma meg kihasznalva a jo idot, lenyirtam a fuvet es egesz nap akertben voltam Lilivel.
Olyan sokat irtatok, hogy nagy orom volt olvasgatni.
Nanda: nagyon jo az az ugralovar. tietek?
es hasznaljak a gyerekek rendzsresen, vagy hamar megunjak? Igen, sportszelet! Megvan mar. Mondta a holgy is emlekszem. Tenyleg nagyon fincsi.
Nagyon szep Maya tortaja is. De mi volt az? Maci? Jo nagynak tunik az is. Visszamentek Velencere?
Kullancs: nalunk meg erdekes modon a dokink ajanlotta is. Tudod itt a Dunan nagyon sok a kullancs, meg ha irtjak is oket. Bar nekem meg nem volt szerencsem veluk, csak a kutyaimnak. De hat ok mindenhova bemennek.
Talira nem jottok hozzank?
Swen: Kapraztak a szemeim, mikor meglattom, hogy irtal!
Boti csodaszep kisfiu.
Nekem mar a legelejetol kezdve nagyon tetszett. Jo, nem nekem, de Lilinek neztem ki.
De neki mar van volegenye.
De ugyis Lili fogja eldonteni ki kell neki.
Botond nagyon szep meretekkel rendelkezik. Igai nagyfiu! Ugy latom csak jokat irtal rola.
De ez meg is latszik a kepeken is. Es tenyleg nagyon hasonlit rad.
Ti nem jottok el megiscsak a talira hozzank? Hatha megjon a kedved ujbol talalkozni velunk.
Agi: szammisztika: elolvastam az enyemet es a ferjemet. Es tokeletesen illik rank a leiras!
Te nem jossz a talira?
Aniko: Nagyon erosen sirhatott a nagyobbik fiad, hogy verzett a koldoke.
Furcsa. Nalam is mukodott a sirni hagyos modszer, de furcsamod, nalunk csak 1x7 perc, majd 1x5 perc volt es utana megtanulta, hogy aludni kell.
Eszter: Szemolcs.
meg jo, hogy nem jott le.
Nalunk a fogkefe modszer ugy mukodik, hogy az enyemet adom oda es az egy kisse mentolos izzu.
De nagyon nem szereti Lili, ha a fogait pucolni kellene.
Zsuzsi: Napszuras.
nekem szerencsere meg sose volt. Eleg jol birom. Szopi: szoptasd csak nyugodtan 2 evet.
Miert ne? Valamit valamiert.
Andrea: Nem lehet, hogy Marci olyan gyerekek tarsasagaba kerult a taborban akik, hogy is mondjam kisse "kemeny fiuk" csunya szavakkal? Mit mond Marci? Nem kerdezted meg tole, honnan hallotta azokat a csunya szavakat?
Nem semmi, hogy nalatok mindenhol fiuk vannak.
A ferjem csaladjaban is ugyanez van. Az osszes unokatesoja fiu. Kepzelheted, hogy Lili szuletese, hogy megbolonditotta az osszes rokonsagot.
Teljesen elkenyeztetik.
Jaj! ne kerj mar bocsanatot azert, mert sokat irsz! Nagyon de nagyon jo ez igy!
Mese: kiutes: nem lehet, hogy a zsemletol van? A liszttol? A spenottol elvileg nem lehet, a tzapszertol se, es mast el se tudok kepzelni. Fokhagymatol? Nem hinnem, de kiprobalhatod, hogy legkozelebb nem teszel bele.
Ha gondolod szivesen segitek nektek otleteket adni a hazatokhoz, hogy hogyan lehetne felujitani, boviteni. Tudod ezzel is foglalkozom.
Talira jo lenne ha jonnel. Azert nincs olyan messze mar es azert szerveztuk igy, hogy mindenkinek legyen ideje megszervezni a napjat akkor. De igy se vagyunk meg oylan sokan, de sebaj, mert akkor is nagyon jo lesz.
TALALKOZO ismetles: Julius 21-en God-on nalunk. Akik eddig jelentkeztek: Vera, Orsi, Eszter, Mese, Anita. Persze meg barmi lehet.
Gyertek batran!
Puszi mindenkinek Rita