Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok,

Úgy néz ki hogy Balcsira nem megyünk, igy szinte biztosan tudunk menni vasarnap. Illetve én tudok, Zolinak meg majd megint kérvényt nyújtok be. Bár szívesen elutaztam volna valahova, mert a párom műszakokban dolgozik, és igen ritka, főleg nyáron hogy a teljes hétvégéje szabad, igy igyekszünk azokat kihasználni. Azért lehet hogy szombaton kiugrunk Nagymarosra, es vasarnap tali a kertben. Igy legalabb megnezhetem melyik házba kell a lombikosoknak költözni Kép
Én teljesen azt hittem, hogy a Suprefactot felváltja a Gonal és nem mindkettőt kell nyomni ??!! Akkor mi lesz velem jövő héten(kedd-szerda utazás)? Tiszta stressz az életem.... na jó, nem. Ma már fél hatkor itthon voltam, ez az elmúlt 1 évben még nem fordult elő. Remélem július második felében sem fog senki hiányolni a munkahelyemről. Még mindig nem tudtam eldönteni hogy két hét betegácsit vegyek ki, vagy a második hétre mondjam azt hogy otthonról dolgozom... Azt hiszem inkább a betegácsi lesz.
Húúúú de önzően sokat írtam magamról ....

Wish,
Érleld szépen a barackmagokat, a kertbe is csak férjed urad ölében jöhetsz KépKép és hagyd hogy Judit kényeztessen a főztjével Kép

Süni,
Nagyon szép lett e kerítés, a ház is jól mutat. A kertben már alakíthatod a homokozót a babóknak, jövő nyáron már visszük a csemetéket KépKépKép

Lara,
Hogy te milyen perpetum mobile vagy Kép Igazán irigyellek... én azzal hitegetem magam, hogy a gyerkőcöm sosem fog nyolcnál korábban ébredni-mivel én utálok korán kelni Kép
Izgatottan várjuk a képeket Kép Azért néha ülj le legalább 2 percre Kép

Zsebi,
Ok, megyek akkor is ha a párom nem jön !

Kavicska
Már csak 10 nap !! A tüneteid akár babát is mutathatnak, csak bízz bennük KépKépKépKép Mi szorítunk ++++++++++++++++++++++++++++++.

Stella
Hajrá a tüszőnövesztésre KépKép Úgy tűnik pár nappal jársz csak előttem. Remélem a jó példával KépKépKép

Farkasok,
Én lehetek a bor és süti beszállító a kerti partin ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Kép

Zsebi Kép
Minden rendben, olvastam, tv-ztem és aludtam egész nap.

Mka Kép
Ez a szívdobogás nem hangzik túl jól Kép Remélem elérted a dokidat és tudott valami kosat mondani.

Kriszta Kép
Ne utazz el és akkor nincs gond a szurival Kép
De szerintem be fogod tudni adni magadnak, olyan kis vékonyak a tűk. De hát te is tudod.
Stella majd ad jótanácsot, ő is magát szúrja.

Stella Kép
Hogy vagy kis hős varrott lány? Remélem most nem volt ájulás! Gondoltam rád, hogy minden OK legyen Kép

Lara Kép
Tuti nagyon szép lesz Andor szobája. Már én is alig várom, hogy feltedd a fényképeket.

Wish

wish

Niki, MKA!
Akkor úgy látszik akkor tényleg csúsztatni kell a lombikot, mert mi a 7-14 napig pont nyaralunk Kép
Azt hiszem holnap felhívom és megkérdezem. Nehogy már ezen múljon. Amilyen rugalmas szokott lenni, lehet azt mondja menjek a 15 napon, bár az a baj, hogy a 14. napig van ugye peteérés. Na nem tudom......

Unique!
Nem kell mindig fizetni. Uh-ért soha nem fizettem, bár nekem csak akkor volt mikor már elkezdődött a stimu. Mi csak egy koznultációt egy spermát és egy átjárhatósági vizsgálatért fizettünk. Vérvételt amit a lombike előtt kellett megcsináltattam a házidokinál és így az is ingyen volt. Most is kellett 3. napi vérvétel mert egy éve nem volt és ezt is a házidokimnál csináltam, mondjuk szeritnem ezért sem kellett volna fizetnem.
Egy a lényeg szerintem ha elkezdődik a kezelés(akár inszem akár lobmik) onnam már nem kell fizetni.

Kriszta!
én már akartam írni, hogy a Gonal pen mellett ott lesz a spurefact is amit sajnos nem adnak penben. nem baj ügyi leszel és beszúrod magadnak!!!!! Kép
De jó jössz a talira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mka!
Sikerült elérni Krizsát? Mit mondott?

Wish!

Kép

Lara!
Holnapra elő van neked írva a pihenés!!!!!
Mikor mész megint dokihoz? Még fogunk látni belülről képet vagy már csak kívülről?

Farkasok!
Merre vagytok? Azt ígértétek, hogy ma este jöttök netezni! CSütin megyek Wishékhez ha gondoljátok rajzoljátok le azt a szekrényt és akkor megkonzultálom apukámmal.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok!
Sütit viszek én is és valami üditőt Jó?

Kriszta!
Te milyen sütit viszel édeset, vagy sóst? Én viszem a másik fajtát, csak írd meg te melyiket választod!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Megjött a hétalvó Kép Egész délután próbáltam szunyálni, de csak 1 órás turnusokban sikerült, folyton csörgött a telefon. De azért sikerült Kép

Mniki,
hát engem se hívtak még. Nekem is az az érzésem, hogy nem indítják el. Holnap majd újból rájuk csörgök.

Kriszta,
tök jó, hogy el tudsz jönni Kép

Unique,
csak az első általános vizsgálatot kell fizetni, utána ha már kiderült, hogy milyen eljárás lesz, akkor már ingyenes.

Wish,
nagyon helyes, pihenj csak jó sokat Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Tényleg ma nagyon néztem, meddig süt a kertbe délután nap, de csak az derült ki, hogy borult időben egész délután árnyékos Kép

wish

Zsebi,
nem tudom, hogy lesz-e még uh. A dokim 20-ig szabin van, addig biztos nem lesz újabb. Pénteken megyek ctg-re a szülésznőhöz, majd megkérdezem tőle.

A talira akkor a süti, üdítő és bor lefoglalva. Sali jöhet? Mert akkor azt mi viszünk, na meg persze "sert".

Lara

Lara

KépKép
lara77

Unique! egy konzultáció+egy vizsgálatért kellett fizetnem, utóbbi olcsóbb volt mert vittem friss rákszürés igazolást, igy fele annyiba került mint amugy lett volna. Andrologiai leletet is vittünk frisset, azért sem kellett fizetni igy. A többi UH és konzultávió utána már ingyenes volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Unique! Csak egy keveset olvastam vissza, látom, hogy MRI-re készülsz. Nekem is volt a magas prolaktinom miatt, teljesen ártalmatlan, annyi a rossz, hogy kb. fél órát kell egy helyben feküdnöd, meg nekem egy rövid időre hányingerem lett a kontrasztanyag beadásakor. Én úgy tudom, hogy kevésbé káros, mint a röntgen, mert mágneses energiával dolgozik. (remélem, nem írtam nagy butaságot) Szóval nyugi!!!!Kép
lkt

Szia Lkt!

Neked negatív lett az MRI?
Te hol kaptál az MRI-hez beutalót? Nekem ezzel vannak most gondjaim... A Krizsa adott egyet, de az csak olyan fél-beutaló, kellene egy hivatalos is. Azt mondta, ő olyat nem adhat (ehhez nem értek). Te elmentél érte a nődokidhoz? (nekem ezzel vannak gondjaim most)

Köszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Már megint késői vendég vagyok!
Zsebike!KépKöszönöm szépen sokkal jobb kedvem van!Főleg most hogy megmértem a hőmet ,mert elég érdekesen érzem magam.37°C egyszál fehérneműbenKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépMellesleg ma elgész nap haldokoltamKépIgaz reggel frontos voltam=fájt az agyam helyeKépDélután meg a párom fájlalta a fejétKépDe ma ismét egész nap forgott- és most is forog a gyomrom.A hólyagom magához tértKépSzóval tök jól vagyokKépCsak olyan kár, hogy nem átlátszóak vagyunk,mint a medúzákKép
kavicska

Jövő héten már megyek dolgozni.Jobb is lesz ,mert legalább gyorsabban fog telni az a 3 nap,amit a tesztig kell várnom.Majd úgy állok a munkához,hogy más is odaférjen!Kép
Lara!
Nagyon jó dolog lehet azért dolgozni,hogy a a babód szobáját szépítgessétek!
Wish!
Pihenj nagyon sokat,nagyon jól teszed!A barátnőm esküszik a fekvésre-Neki a második lombik sok pihi után sikerült!Augusztus 12-én 1 éves a csajszija!Szóval hajrá! Mi nagyon szurítunk!

Na de nem szaporítom a szót!
Jó éjt kívánok mindenkinek!
kavicska

Unique!
Összefoglalás: A diagnosztikai képalkotásban mind szélesebb körben alkalmazott mágneses rezonancia (továbbiakban MR) a szöveteket felépítő egyes atomok magjainak mágneses térben mutatott tulajdonságain alapul. Az MR-rel készített felvételek hasonlóak a computer tomográf (CT) által készítettekhez. Lényeges különbségek a CT-hez képest, hogy a betegek nincsenek ionizáló sugárzásnak kitéve, és nemcsak transversalis, hanem horizontális és sagittalis síkokban is készíthetők felvételek. A mai képalkotó módszerek közül az MR a legalkalmasabb a központi idegrendszer, a perifériás idegek, az ízületek, inak, szalagok, izmok és a patahenger vizsgálatára.
kavicska

Unique! Igen, a ct-m és az mri-m is negatív lett, sőt időközben a prolaktinom is rendeződött. (mint utólag kiderült a prolaktint is sok külső hatás befolyásolhatja, de ez egy külön történet) Szakorvosi beutaló kell az biztos. Nekem ideggyógyász adta, de nőgyógyi is adhatta volna. Mivel én ceglédi vagyok, Szolnokra mentem, ahol kevesebbet kellett várnom, mint Bp-n.
Azt tudom elmondani, hogy a beutaló az én esetemben speckó, direkt az mri-s cég nevére kiállított, pontos óra percet tartalmazó papír volt. Ez aztán változhat, ha máshova mégy.
A Krizsa is nőgyógyi ugye, tehát szakorvosi beutalónak számít, de egy magánklinikán dolgozik,l tehát nem utalhat be. (én Dévais vagyok, nekem sem adhatott Dévai beutalót, ezért kerítettem az ismerős ideggyógyásztól egyet gyorsan)
Én azt javasolnám, hogy szaladj el gyorsan egy "állami" nőgyógyihoz, az a biztosKép
lkt

Kavicska!
Ez igazán örvendetes, hogy jobb a kedved! Kép Kép Kép
Jövő héten is csak lightosan dolgozzál!!!!!!! Remélem ma a frontok békén hagynak!

Stella!
HOgy vagy hogy sikerült a varratás?

Lara!
Remélem még most fordulsz a másik oldaladra, tessék pihenni!

Wish!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Ki akarom osztani az év első zebráját!!!!!!!!!!!!!!!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Helló Mindenki!
Túléltem a varratást, de most sem volt kellemes.
Egyszer abba is kellett hagyni pár percre, mert annyira rossz helyre szúrtak, hogy percekig csak folytak a könnyeim, közben remegtem, de úgy,hogy le kellett fogni. Aztán jól lejegelték a kritikus pontot és elkeztek visszaszámolni: Már csak 4 van vissza...
Mint a gyerekeknek. Azt hiszem tényleg nem nekem találták ezt ki, egyszerűen nem bírom. És kb. a 3. szúrás után elkezdek remegni a feszültségtől, vagy ki tudja mitől.
De túléltem és most egy csomó ideig nem kell menni, sőt remélem soha többé.
Holnap indul a Gonal! Most én is azt érzem, hogy csak legyünk már végre túl rajta!
Tényleg sok volt ez a szuri és az egész tortúra, dde ígérem, hogy nem fogok hisztizni!
Stella

Kép
stella9

Stella ! Te egy hős vagy ! Komolyan !! KépKép
Meglátod, megérte végigszenvedni ezeket a varratásokat Kép

Zsebike : szerintem is beszélj a dokival, mert emiatt kár lenne csúszni.

Kavicska : kitartás !!

Nyűgös vagyok, biztosan az idő KépKép
majd még jövök Kép

mniki

Hahó!

WOODI JÖN A TALIRA DANIKÁVAL EGYÜTT!!!! Kép

Orsi még nem válaszolt.

Stella,
tényleg hős vagy!!!

Zsebi,
azt még nem szoktam meg, hogy reggel sokáig aludhatok, de azért már alakul Kép 3/4 7-kor keltem, elvittem Petit dolgozni, hazafelé vettem egy rakat zöldséget salátának vacsira. Arra jutottam, hogy inkább egy jó nagy délutáni szunyát ikatatok be minden nap, hátha éjszaka akar Andor megérkezni. Nehogy már elaludjak a saját szülésemen Kép

Este voltunk koncerten valamelyik állóhajón az Erzsébet-hídnál. Hát mit ne mondjak, amikor elkezdett hullámozni a hajó, himbálóztak a lámpák, azt nehezen bírtam. Úgy ültem a bárszéken, hogy közben két kézzel kapaszkodtam Kép Nem is maradtunk sokáig, de azért jó volt kimozdulni. Bár ezt a hajós dolgot legközelebb inkább kihagyom.

Kavicska,
tudom, hogy nehéz (az ember lánya szinte belehülyül), de bírd ki! Nagyon szorítunk, kitartás!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Mielőtt megyek szunyálni, felrakom a képeket az ajtóról és a felhőkről. A falon még kell javítani, ahol az ajtótól festékes lett, de az már hamar megvan Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5204&page=2&image=145876

Lara

Lara

KépKép
lara77

Ahoj Poplacsek,
Hurrá, hogy ennyien jöttök. Farkasok bevállalják a husi sütést, de ha lehet, akkor előre megsütöm tepsiben a sütőben, nem tudok faszenezni a 2-on. Lara és Wish, Engedélyt kérek, hogy valami hasonlót vagy mással próbálkozzam?????!!!!

Zsebi, Kriszta, Woodi-HUrrá tudunk találkozni, nekem még mindig barna hajam van és ugyanolyan lökött vagyok mint voltam, csak hogy megismerjetek.

Kriszta,
Hát az ember nem mindig azt kapja amit szeretne, dupla szuri, de ez a tuti. Gyakoroljál majd a talin tanulhatsz, na nem tőlem, mert akkor viszed apát külföldre.

Wish,
Kérlek nyisd meg a teraszkorlátot a kert felől vasárnapra, után majd csúszdának használjuk.

Ja mikor indul a buli???? Csakhogy meddig mondjam a tesóméknak, hogy maradhatnak????

Nálunk semmi érdekes nem történt, holnap megyek varratni, majd beszámolok, hogy engem is lefogtak-e. Most lelkileg készülök rá, a légzéstechnikával én egész jól bírom.

Lara,
Üjjjjjjjél már le, telcsit nyomd ki, jó ez a " nehogymá' elaludjak a szülésen"

Ma este Colombo!!!
puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Stella!
A lényeg hogy túl vagy rajta, Ennek a sok torturának már kell hogy legyen eredménye!!!!!

Woodi!
Ez csúcs szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki!
Fel kell hívnom de ma semmi időm nem volt! Kép

Lara!
Szuper a szoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Ne haragudj, de nem lehetne átteni a holnapi talit péntekre? CSak mert ma jutott az eszembe, hgoy mennem kell a nőgyógyhoz a leletemért és csütin délután rendel. Vagy ha utána is jó ha megyek hozzák akkor maradhat a csüti????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara Kép a szoba tényleg szuper, nagyon tetszenek a felhők . Ha majd aktuális, nem baj, ha lekoppintom ? Kép

mniki

Farkasok Juditja,
szerintem/tünk minden nagyon fini volt, úgyhogy jöhet újra Kép Csinálok salit: retek, pari, fejes sali, tojás, kukorica és a szokásos kuki-manó öntet (persze most külön, nem keverve). Jó lesz? Mit vigyünk még (a sörön kívül?) Kenyeret? Kép

Zsebi, Mniki
köszi Kép Bárki lekoppinthatja és szeretném minél hamarabb feltenni a mintát, hogy festegethessetek Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Ja, igen. Pontosan hova is megyünk? És mikor?

Lara

KépKép
lara77

Lara! nagyon szép lett a gyerekszoba!

Stella! nagyon bátor voltál, ez a lényeg és hogy nem hiába!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tényleg hányokor lesz a tali?

Farkasok!
Mit vigyek a sütin és az üditőn kívül?
Azért Judit nem vagy semmi 3. varratásra mész!!! Hihetetlen hány lesz még a beültetésig???

Kriszta!
Melyik fajtát választod édes, vagy sós???????? Ha nem döntesz akkor én döntök az édes mellett!!!!!!

Nem bírtam elérni Krizsát már délután mondták holnap reggel próbáljam meg. Remélem sikerül! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara Kép
Nagyon jó lett az ajtó és a felhők is Kép

Zsebi Kép
Jó lesz pénteken is, ebből ne csinálj problémát.

wish

Sziasztok!

Lara!
Nagyon szépek a felhőcskék!Igazán ügyes vagy!Kép
Stella!
Nagyon büszke lehetsz magadra a kitartásodért és a türelmedért.
Zsebike!
Ma is nagyon jó kedvem vanKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ma 37,5 °C a hőm este,napközben pedig 37°C.Mivel nem érzek semmi problémát.......reménykedek!Kép
Remélem jövőhéten nem lesz depizés!KépMa nem voltam frontos.Kép
kavicska

Renóca!
Milyen volt a színház?Remélem nem csalódtál,és annyira feltöltődtél mint mi.KépVárom az élménybeszámolót!
Wish!
Hogy megy a pihenés?Remélem jól érzed magad!Annyit gondoltam ma rád-nem tudom miértKép

Lassan megint elbúcsúzom,mert vár az üres ágyikó KépHolnap meg amire a párom hazajön fel kell kelnemKép

Holnapi viszontlátásra!Jó éjt mindenkinek!
Szép napot holnapra!
kavicska

Jó reggelt Csajok!

Azt mondta a Lajos a TV2-n, hogy vasárnap esni fog az eső Kép
Ha tényleg esni fog, akkor mit csináljunk?

Az utóbbi időben nagyon vizesedtem, de képzeljétek, 2 nap alatt sikerült 2,5 kg víztől megszabadulnom Kép Csak ehhez "diétáznom" kell. Délelőtt kajázok rendesen, ebédre már csak gyümölcs, este meg már csak ződet eszem. De úgy látszik ez segít KépKépKép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Remélem ez hosszú távon is megoldja, nem kellemes a vizesedés! Kép Amúgy minden okés? Már biztos elég szűkös a hely odabent. Nem fáj amikor mocorog?

Reméljük nem fog esni az eső!!!!!!!

Renóca!
élménybeszámoló??????????

Stella!
Hogy lenni???

Wish!
Akkor holnap jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó????
Puszika a barackmagoknak!!! Tessék kapaszkodni rendesen!!!

Kavicska!
Hogy bírod még egy hét! Nagyon szorítok neked is!!!!

Renó!
Úgy eltűntél már megint mi a helyzet a kurzuzsló asszonnyal????

Farkasok!
Merre vagytok? Akkor a csend körülöttetek! Egy mentségetek van ha a spontán babán ügyködtök esténként!

Kriszta!
Akkor én ha nem baj választom az édes sütit, mert már holnap meg kell sütnöm hogy vasárnapra összeérjen. Bocsi! Kép (Remélem nem kavartam be az elképzelésbe!)

Lányok!
Képzeljétek a nap jó híre, hogy beszéltem Krizsával és azt mondta a 15. napon is mehetek uh-ra úgyhogy mégis tudunk augusztusban kezdeni. Hipp-hipp hurá!!!! Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Éljen az augusztusi kezdés! Addig majd őrzöm neked a rókát Kép!
Én köszi jól. Mától duplázom a szurikat Kép!

LaraKép
Egy másik topikban van egy lány, aki orvosit végzet és ő azt mondta a vizesedésre, hogy ha stabil oldalfekvésbe helyezkedsz, akkor jobb, mert lemegy a víz.
Egy próbát megér!

KrisztaKép
Nálatok mi a helyzet? Mikor is indul a stimu?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok

Hát itt vagyok. Csillog-villog minden, várom a "nénit". Kép

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ:

F A N T A SZ T I K U S V O L T ! ! ! Kép

Ha azt mondták volna a végén, kezdik újra én benne lettem volna. Ezt mindenkinek látni kell! Még most is "felpörgök", ha egy egy jelenetre gondolok. Nem szeretnék részletekbe belemerülni, mert Karmenék megnézik hamarosan, de aki csak teheti nézze meg. Mi az erkélyen ültünk oda 3050 volt a jegy. Már fájt a kezünk a sok tapsolástól, de igazán megérdemelték. Fantasztikus volt! Lombik alatt menjetek, kikapcsolja a lelket. Már voltam olyan előadáson, ahol néztem az órám mikor lesz már vége. Itt a szünet végét alig bírtam kivárni.

Lara
Nagyon szép lett a fal. Ügyi a párod. Nagyon jó ötlet, hogy más színű az ajtó két oldala.
És nem vagy éhes? (Diéta)

Kavicska
Így tovább! Csak vidáman! Kép
Ne vidd túlzásba a munkát, csak úgy ahogy írtad "más is hozzá férjen". Szorítok neked nagyon. Egy kis gólyacsalogató:
Kép

Zsebi
Ezek nagyon jó hírek! Addig jól pihend ki magad, töltődj fel és utána mindent bele!

Wish
Kép

Kiscic
Hova tüntél? Érted is izgulunk!

Unique
Sikerült valamit intézni MRI ügyben?

Elkészült a nagykapu is. Végre.

Szép napot mindenkinek

Renóca
süni_renóca

Zsebi,
hát eléggé kényelmetlen lehet már szegénynek odabenn. És bizony-bizony, rendesen fáj már a mozgása, leginkább az, amikor nyújtózkodik és amikor a saját csuklása már annyira idegesíti, hogy mindenfelé csapkod meg teker. De így is nagyon édi, és megnyugtat, ha mocorogni érzem Kép
Nemsokára itt az augusztus. Kb. akkor fogtok kezdeni, amikor Andor érkezik. Ez biztos szerencsés lesz, mert egy baba akkor kikerül a pociból, így egy másiknak lehetősége lesz beköltözni Kép

Stella,
köszi a tippet, de én az elejétől fogva stabil (bal)oldalfekvésben fekszem, mert hason nehézkes lenne Kép, háton és a jobb oldalon meg nem javasolt, mert a baba elnyomhatja a vénákat és az se neki, se nekem nem szerencsés. Most vagy a fekvés nem segít, vagy -és ebbe belegondolni is rossz- még vizesebb lennék, ha máshogy feküdnék. Annyi féle dolgot olvastam és kipróbáltam a vizesedésre, hogy már megszámolni se tudom. Remélem, hogy tartani is tudom ezt az állapotot.
Dupla szuri: akkor élesedik a helyzet KépKépKép

Renóca,
ha éhes vagyok, benyomok egy kis adag salit. Kép
Örülök, hogy jó volt az előadás és élveztétek Kép

Wish,
hogy vagytok? Pihi ezerrel?

Mindenkinek köszi a dícséretet szoba ügyben Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi Kép szuper, akkor augusztus a te hónapod lesz Kép éljen, éljen !

Stella : ezek szerint a "real" stimu már elkezdődött ? Kép

mniki

Sziasztok!
Ma meg holnap szabin vagyok. Itthonról is van ám net, úh ez nem lehet kifogás, h nem jövök!
Emiatt viszont az utóbbi napok kicsit sűrűk voltk, de sebaj! Kép

WishKép
Hogy vagy? Feküdj jó sokat, pihenj és nézz sok-sok TV-T!!! Kép

ReniKép
Képzeld, elintéztem az MRI-t. Méghozzá felhívtam az Istvánt, tudod, írtam, hogy oda be tud még utalni a nődokim. Szóval felhívtam őket tegnap, és lőn csoda: jövő héten csütörtökön megyek 5-re. Ez olyan szép, hogy el sem hittem!!!
Persze TB alapon.
Ma voltam terheléses vércukron a Kelen kh-ban. Mindenkinek ajánlom. Nagyon jó a szívnvonal, tényleg odafigyelnek, tényleg megcsinálnak mindent, ahogy kell és nem vészes árban sem. 7-re mentem, 9.15-re végeztem. Pontosan hívott a nővérke fél óránként, ahogy kell. Ittam trutymit, ahogy kell, a súly alapján rendelték meg nekem. Szóval le a kalappal. Mindez 2.300 Ft-ért. Ítéljétek meg Ti, ez sok-e vagy ne, nekem megérte.
Tegnap olyan jó napom volt, hogy este el is kaptam aput Kép

Nagyon köszönöm a rengeteg infot és biztatást! Nagyon jól jöttek!!!

ZsebiKép
Ugye, hogy nincs is annyira szabin a Krizsa? Kép
Én is fogom zavarni holnap, ha meglesz az eredményem! Kép
Jaj, úgy drukkolok, hogy aug-ban mindkettőnknek összejöjjön a babó!!! Ha nálam minden ok lesz, akkor megyünk inszemre (ha Krizsa úgy látja, hogy minden ok) aug-ban. És akkor együtt babásodnánk! Ez olyan szupi lenne! Kép

LaraKép
Már nincs sok hátra, kitartás! Bár lehetnék a helyedben!!!!

KavicskaKép
Mikoris kell tesztelned??? Nagyon izgulok érted!

Unique

KépKép
unique

UniqueKép
Örülök, hogy végre sikerült. Remélem neked nem kell majd olyan sokat várnod mint nekünk a MÁV-ban. Baleset miatt csúszás volt és így este fél nyolc helyett fél 12-kor került rám a sor. Még így is szerencsém volt, mert az előttem lévő nő (szegény) nem tudta kivenni a füléből a fülbevalót és kiküldték. Ezt nem elrettentésnek írtam csak azért, hogy vigyél magaddal olvasnivalót és lelkileg a párodat készítsd fel. Mi se olvasni, se enni, se inni nem vittünk, bár én úgy emlékszem nem is ehettem. Szegény férjem majd éhen halt, mert munkából egyenesen vitt. Zárva volt minden. A végén már nagyon ideges volt, bár alapállapotban türelmes fazon.

"LAKÁSKÖRÜLMÉNYEIK ALAPJÁN ALKALMASOK!" - mondta a néni. Kép
Képzeljétek még a kutyust és a cicákat is felvették a listára.Kép

Renóca
süni_renóca

RenócaKép
Ha a ti körülményeitek nem lettek volna alkalmasok, akkor kié?!
Olyan szép helyen lektok és szép a kert és a ház is, gondolom nem csak a fotókon.
Akkor most már Ti is fennt vagytok a várólistán?

NikiKép
Igen, mától számít a "real" Kép!
Stella

Kép
stella9

Unique,
nagyon ügyi vagy, hogy elintézted Kép
Remélem nem értettél félre, én nagyon élvezem a terhességem és még hónapokig lennék ilyen 2in1 állapotban. Persze várom már nagyon, hogy láthassam és a karomban tarthassam a kis manót Kép És persze kívánom, hogy mindannyian mihamarabb ugyanilyen áldott állapotban legyetek Kép

Renóca,
szuper!!!! KépKépKépKépKépKép

Lányok,
valaki megírná a tali pontos címét? A szokásos du 2 óra jó lesz most is?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Úgy látszik minden baba csuklik odabent a tesóm is állandóan erre "panaszkodott", bár az ővé kint sem piskóta e téren. Kép
Pontos címet nem tudom! Nekem jó a du. 2. Kép Kép Kép

Niki!
Ha lehet kérni inkább az október legyen az én hónapom mert akkor kell tesztelni. Kép(tudod mire beszedem a sok fogigátlót és még az a pár szuri ...)
Ti mikor kezdtek?

MKA!
Mit mondott Krizsa a rosszúllétre? REmélem már minden rendben veled!!!!!

Unique!
Krizsa ma volt utoljára a Kaáliba majd csak augusztusban lesz. Kép Esetleg mobilon próbáld meg elérni.
Tök jó hogy sikerült elintzéni az MRI-t!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Lányok valaki ért a hormon szintekhez.
Itt lent az orvosiban ma kaptam meg nekem nem sokat mond, bár délután a nőgyogyomat lehet megkérdezem ha nincsenek sokan.

SH: 8,8
LH 5,3
Estradiol: 134,80
Prolactin: 281,2
Progneszteron: 1,8

Délután elhozom a rákszűréses papíromat és megvan minden a köv. lombikhoz!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Nem igazán vagyok otthon a hormonokban és mértékegységet nem is írtál hozzá, de nekem a prolactin elég magasnak tűnik Kép.
De nem akarlak paráztatni, tényleg nem értek hozzá...
Mikor mész Krizsához ezekkel a papírokkal???
Lehet, hogy érdemes lenne felhívnod, hogy már most írjon fel valamit, ha kell.
Pusza
Stella

Kép
stella9

LaraKép
Nem értettelek félre. Tudom, hogy mennyire boldog vagy a "2in1"-tól (ez nagyon tetszett!!! Kép) csak láttam, egy kicsit el voltál szontyolodva. Kép

ZsebiKép
Szerintem is csörgesd meg a Krizsát a leleteidel. A prolactin nagyon magas (olyan 25-ig normális). Nekem már a 49-es értékre is azt mondta. Ami nem annyira gáz, mert van rá a Bromocryptin, amit felír, csak jobb, ha tudsz róla.
Az FSH értéked még jó. Az enyém 10,3 volt, arra már picit nyűszített a doki, de azt mondta, még mindig lehetséges minden egy kis gyógyival. Arra meg nem emléxem, hogy az FSH/LH arány mikor jó, ha melyik a nagyobb. Hívd fel a Krizsát a mobilján, azonnal megmondja Neked.
Nekem még hétfőn azt mondta, hogy július 25- már lesz (vagy attól újra elérhető telefonon - persze, nekem a mobilján mondta, hogy hívjam eleve?). Nem tudom, mert nekem az aug eleje is jó lesz még ha visszajön. Én annyit tudok, hogy 15-25-ig mobilon sem elérhető. Kép
Hívd fel mindenképpen!!!!

RenócaKép
Ha tudnék ilyen kis tapsikoló smiley-t rajzolni, most egy egész sornyit rajzolnék Neked! Úgy örülök, hogy minden simán ment! Mondott vmit a néni, hogy milyenek az esélyek?

KépKép
unique

Zsebi,
itt meg tudod nézni a hormonértékeket:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm
A mértékegység tényleg fontos és az is, hogy hanyadik napi volt a vérvétel. Ha sokan is vannak, azért konzultálj a nőgyogyiddal, az sokkal biztosabb, mint hogy találgatunk.

Unique,
tényleg egy kicsit szontyi voltam, de reggel mikor ráálltam a mérlegre és láttam, hogy megy le a víz, már el is múlt. Kb. 1 hónapot próbálkoztam, mire sikerült. Úgy látszik, mindenkinek meg kell találnia a saját gyógymódját és ez most sikerült Kép

Képzeljétek, manóka elérte a bordámat. Kettő olyant rúgott a jobb oldali bordáimba, hogy majdnem a számon jöttek ki Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok

A várólistán még nem vagyunk fenn, de nagy léptekkel haladunk!
Már megvan a pszichológiai vizsgálat, háziorvosi szakvélemény, környezettanulmány, jövő szombaton és az azt következőn megyünk a tanfolyamra. Utána az összes papírt átküldik Vácra, körzetileg odatartozunk. Oda kell még vinni 3 hónapnál nem régebbi születési, házassági anyakönyvi kivonatot és kereseti kimutatást. Jövő héten be is szerzem ezeket. Ha minden így megy tovább augusztusra meglesznek a papírok. Akkor jelentkezhetünk az alapítványokhoz is. Mivel mi 0-2 éves korig szeretnénk babát/ babákat így kevesebb mint 5 év a várakozási idő a titkosnál (újszülöttekre kb. ennyit kell várni). Az alapítványoknál pedig kb. 1,5 év.
Minden követ megmozgatunk. Ismeretlenek is olyan kedvesen segítenek. Reméljük azért, hogy nem kell ilyen sokat várni. Bocsi ha ismételtem már megint önmagam csak Stellának is szerettem volna válaszolni és kicsit hosszúra sikeredett.
Azt mondta a "néni", egyébként egy fiatal hölgy volt, hogy mivel kisebb gyógyítható betegséggel (asztma, kancsalság, tejallergia...stb.) is elfogadunk babát kicsit jobbak az esélyeink, mint azoknak akik csak egészséges babát tudnának elfogadni.

Zsebike
A prolactin ng/mL ? Akkor nagyon sok. Ha más a mértékegység ne izgulj! Ha tényleg ilyen sok lenne megindult volna a tejelválasztásod. Nekem már 50-nél volt tejem. Kép Az lenne tényleg a legjobb ha megmutatnád egy dokinak.

Renóca
Kép
süni_renóca

Lara

Nagyon jó kis táblázatot találtál a hormonokra! Szuper!
Lehet, hogy nem is dobos, hanem focista lesz ebből a gyerkőcből? Kép

Renóca
süni_renóca

Lányok!
Most aztán jól beparáztattatok!
A nőgyogyimtól nem tudtam megkérdezni, mert be se jutottam a kezembe nyomta az assziztensnő a papírt és monta minden a legnagyobb rendben.
szóval a Prolactin nál a mértékegység 281,2 mU/l és zárójelbe ennél az egynél van olyan hogy (127,00-637,00) gondolom ez közé kell esni az értéknek nem? Krizsát már nem hívogatom augusztus elején ugyis kell menni akkor majd megnézi. Remélem minden rendben van. Az FSH 8,8 U/l, LH 5,3 U/l Estradiol 134,80 pmol/l, progeszteron 1,8 n vagy q mol/l

Amúgy még az is nagyszerű volt a mai délutánban, hogy a troli lerobbant mehettem gyalog, szóval egyszerűen kész ko. ez a délután. Jobb is hogy nem ma megyk Wisht látogatni, mert nem sok pozitívum jutna belőlem. Kép

Megnézem a hormonos táblicskudat Lara hátha abból okosabb leszek. Kép

Remélem babócád azért már nem fészkelődik annyit, hagyja szépen a mamit pihenni.

Renóca!
Tök jó hogy már minden papír meglesz hamarosan. Remélem az idei karácsonyt már hármasban töltitek. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Megnéztem ezt a Lara által írt táblát tényleg tök jó, csak egy gáz van vele, vagy a leletemmel nem egyformák a mértékegységek, én meg az átváltáshoz tök hülye vagyok. Na nem tudom nem lettem okosabb. Kép Mindenesetre PCO-s nem vagyok mert akkor a FSH értéknél az LH nagyobbnak kéne hogy legyen. Ez van.

Fú most jutott eszembe még egy mentő ötlet tavaly mielőtt elkezdtük a lombikot akkor is volt ilyen 3. napi vérvételem (akkor 5. is) előturom és egyeztetem azzal. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Na már elő is szedtem:

2004. 2005
FSH 8,7 u/l 8,8 u/l
LH 5,3 u/l 5,3 u/l
Estradiol: 157,40 pmol/l 134,80 pmol/l
Prolactin 252,4 mU/l 281,2 mU/l
Progeszteron 2,0 nmol/l 1,8 nmol/l

Nagy eltérések nincsenek és 2004-re azt monda kedvenc dokibácsim hogy jó. Hm...

Bocsi hogy ezzel fárasztottam itt délután mindenki, csak most engem ez foglalkoztat.

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok!
Remélem minden rendben volt a varratásán!!!!!!! Tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi azt még el is felejtettem mesélni, hogy hazafelé az egyik osztálytársammal összefutottam és mondja mi van velem? Mondom semmi különös (már nem is mondom ezt a gyerek dolgot) Eldicsekszik neki van egy 7 hónapos kislánya, meghallgattam milyen jó hogy kislány lett, mert ő azt akart a töke ki lett volna egy fiúval Kép és hogy mire várok miért nem szülök már így harminc felé. Komolyan úgy beleordítottam volna az arcába régebb óta szeretném mint te a tiédet nem tehetek róla hogy nekünk nem sikerül, de nem foglalkoztam vele illemből megkérdeztem hogy vannak aztán elhúztam a csíkot. De tudjátok belül ez nagyon fáj! Szóval a mai napom jó ... volt.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike

Örülök, hogy csak vak lárma volt az egész.
Annak viszont nem, hogy ilyen rossz napod volt.
Fel a fejjel, októberben te fogsz dicsekedni!

Renóca
Kép
süni_renóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?