hahó, megjöttünk
Melinda, üdv itt
Gergőért csakúgy kapkodnak itt a a lányos anyák
Brigi, fantázia
igen, a szerepjátékra gyúrnak
, ahogy Andi is írta, nálunk is előkerültek olyan plüssállatok, amivel korábban nem foglalkozott, most mégis. és olvasáskor láthatóan jobban élvezi a nagy képeket, mutogat mellé, ami hasonlít Marci játékára. nagyon édes lehet, ahogy ezt csinálja
éppen ma este mutattam Lizának, hogy csak "játékból" igya a vizet a fürdőkádban a játékpohárból, azért is magyaráztam annyira, mert mostanában mindent inni akar: a nagyi kutyája elől a vizet
, a pocsolyából
az udvari pancsolóból, az esőcseppeket
mintha legalábbis szomjaztatnám direkt
Andi: nagyon jó ez a közeli kép Bogáról
nagyon jól néz ki
a lovaglás is klassz lehetett. autózás
én is mindig a kedvenceket készítem be az autóba, így hátha jobb lesz
voltunk az esküvőn. Liza odaúton aludt egyet, és amíg a polgári esküvő volt, addig durmolt a parkolóban, apa őrizte
előszür nem állt szóba senkivel, csak a lovakat akarta, meg is simogatta (az ifjú párt lovaskocsi vitte a sitkei kápolnához, a sitkei kastélyfogadóból, ami cirka 300 m
, és a próbaútra a kiscsajok mehettek 2-8 évesek, hát nagyon élvezték), felderítettük a kert minden szegletét(voltak háziállatok, tetszett neki), megfuttattuk a nagymamát
, apa is kidőlt egyszer
este 10-ig nyomta, evett rendesen levest és rántott húst a vacsorán, egyébként semmi sem érdekelte, csak a párnája és én
, meg néha apa
hazafelé (kb. 40km a nagyiig) elaludt, félálomban vetkőzetettük és öltöztettük pizsibe, reggel 8-ig aludt, bár 7-kor már kelni akart, de én nem, így aztán visszaaludt, szerencsére. mindjárt teszek fel egy fotót, amint apa gépéhez jutok
Brigi, utólag is jó nyaralást!
Csajok, mélben beszéltem Eszteranyuval, mindenkit üdvözöl
panu