Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
nagyon tündériek a gyerkőcök! Áron kilenc kiló? Szerintem mi 1évesen leszünk annyi...PViki, a mi lányaink úgy tűnik együtt vannak fittnessprogramonKép Bár Zsófi szerintem még annyi sincs mint Dóri, hisz 3 hónaposan volt 5,1 kiló...
Babus jó volt újra "látni", Jimbone, Téged is!
Timurr! Tudod, a remény hal meg utoljára! Remélem tudtál Te is többet pihenni! Ásványvizes témához nem tudok hozzászólni, mi szopizunk, a vizet egyszer próbáltam, de kiköpte, azóta nem erőltetem.. Szopizunk gyakrabban, ha szomjas.
Hadri, kitartás, és jobbulást Nektek!
Connie, köszi az epres választ, kihagyom, nem iszom. Áááá, alig lehet enni-inni vmit... Hogy csináljátok ezt a cédés albumot? Nagyonnagyon jó!!! Tamesz,Marci nagyon édes érdeklődő baba!
Zsófi 18-án lesz 4 hónapos és úgy tűnik jön a fogacskája. Szegénykém... Dentitoxal bekentem és adtam chamomilla homeós bogyót. Nem tudjátok hogy kell azt szedni? Vmi ötlet még, hogy lehet segíteni neki? Szegénykém most picit nyűgösebb..Keresztelő: nálunk is húzós lesz, a Húgom lesz a keresztmami, de nincs megkeresztelve... (én is csak felnőtt fejjel lettem). A Húgom viszont veszélyeztett terhes, most nem járhat oktatásra sem. Nem tudom mi lesz. Szerintem ilyenkor igenis elvárható a rokonságtól, hogy segítsenek, egy párhónapos baba mellett képtelenség nagy lakomát csapni. Kicsit off topic, de erről jutott eszembe: van vkinek ötlete, hogy nyaralásra milyen kaját lehetne előkészítve elvinni, illetve ott gyorsan miket lehet csinálni? Szombaton megyünk Horvátországba, de apartmannba, s bár mindennap nem akarom bevállalni, hogy főzök, azért vmit mégis kell. Húú, és ha van vkinek ötlete, hogy mit érdemes magunkal vinni, azt is megköszönöm!
Mondták pl a szélsátrat, nekem ilyesmi nem jutott volna eszembe.
sziasztok,
Eszter
wester2004

Eszter,
Photoshoppal csinálja a férjem, a keretet is, meg a szöveget is hozzá, aztán majd kimentjük az egészet cd-re, és akkor lehet majd a tévén is nézegetni.

Mi mikor apartmanban voltunk a a horvátoknál, végig sült húst vagy halat ettünk ilyen-olyan krumplival.KépDélben úgysem ültünk kint a napon, mert nem bírtuk.KépEgyébként semmivel sem volt drágább a kaja, mint nálunk, sőt, talán olcsóbb egy picivel, úgyhogy mindent ott vettünk. Igaz ezy 3 vagy 4 éve volt.

KépKép
connie

Eszter

Talán majd lassan vissza áll a szervezetem az alvásra,mert kezdtem megszokni a 2-3 órás csicsit.
Mi is csak szopizunk csak s.o.s -nek van minden nap fél deci tea csinálva,amit van hogy kiis borítok este.

Mi amikor Horvátba voltunk vittünk fagyasztott krumplit,félkész husikat hűtőládába,darált húst,zacsis levest,lasagne,spagetti port.De miután elmentünk egy nagy áruházba azt mondtam még ezeket sem volt érdemes vinni,mert minden van náluk és kb. ugyanolyan áron mint itthon.
Nem tudom milyen helyre mentek,mi apartmanba mentünk és bántam,hogy nem vittünk ventillátort,mert nagy hőség volt éjszakánként.

Nekünk szerencsére nem kell oktatásra járni,esküvő elött 15-ször kellett az bőven elég volt.Lebeszültük tegnap a pappal a jövő hétvégét,erre a keresztszülőknek nem jó,most kergethetjük megint mire elérjük.

Csak nálam bealvós ma a csaj?

Timurr
Vendég

Tényleg,nekünk a csillár ventillátros szerintetek,ha bekapcsoljuk megfázik manóka?Eddig nem mertük.

Timurr
Vendég

Sziasztok
Mosas ugyben kerdeznek..? Ti meg teljesen kulon mossatok a babacuccokat?

Kép
vaktyuk

Ja, és sztem nincs olyan kaja, ami kibírja odáig az utat, kivéve a konzerveket meg a száraz felvágottakat.

KépKép
connie

Vaktyuk,
Én sose mostam külön, a háromgyerekes barátnőm szerint nem kell. Ha valamelyikünk esetleg beteg lesz, akkor mondjuk nem fogom az ő ruháit a babacuccokkal együtt mosni, de egyébként igen.

KépKép
connie

Sziasztok!

Vaktyúk,
én étkezések között próbáltam itatni, de ma megpróáltam előtte és sikerült! Ja és barátnőm mondta, hogy próbáljam ki hogy 100ml vízhez adok 20ml sütőtöklét. Tutti sikerKép Nyúljál egyetKép

Brigó,
házidokink azt mondta, hogy a Szt. Királyit nem kell forralni. A házban egy kismama így használja, és nem lett még semmi baj. Én nem merem így használni, mert az ásványvíz nem steril. Kép A Humana meg nagyon drága.Kép

Eszter,
sok lány fogja még irigyelni a kis fittnessladytKép
Horvátországban mi tavaly sok tengeri herkentyűt ettünk, mert szinte bárhol lehet venni, nem drága és tök egyszerű elkészíteni. Ja és a halárusok segítettek is, elmondták hogyan kell készíteni.

Jimbone,
Áron nagyon aranyosKép

Timurr,
Ákos 55 cm volt születéskor.
Látod, elmúlt a kritikus időszak, Maja nagyon kis édes lehet ahogy aluszkálKépVörös teát Ákos sehogy sem issza, sem hígan sem erősebben. Pedig elejében szerette.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyúk,
nem mosok külön én sem Manóra, mert úgyis sokat van kézben így mindenképpen "anyás" lesz a ruhája.

Kép

Kép
vizimano

sziasztok!

Már rég jártam felétek, olvasni se mindig van időm. Most is kiabál utánam Boldizsár Kép

felteszek egy képet róla, egyébként minden oké velünk 5 és fél kiló 7 hetesen.

Puszi Nektek!

Kép

Kép
juszti75

Vizimanó,
Igen, megvan még a kendő, és van hozzá megkötési útmutató is. Érdekelne? Fel is tudnád próbálni akkor, hogy ez a méret jó-e.

KépKép
connie

Timurr,
A szopis pránával azért vigyázz, a gyerekorvos azt mondta, ne altassuk ilyen puha valamin a gyereket, mert ha belefordul az arcocskája, teleleheli szén-dioxiddal, ami nem tud távozni a párna miatt, és az légzésmegállást okozhat.

KépKép
connie

Timurr,
A szopis párnával azért vigyázz, a gyerekorvos azt mondta, ne altassuk ilyen puha valamin a gyereket, mert ha belefordul az arcocskája, teleleheli szén-dioxiddal, ami nem tud távozni a párna miatt, és az légzésmegállást okozhat.

KépKép
connie

Connie,
igen, érdekelne a kendő. Én 163 cm vagyok, és 53 kg. A párom colos, de ő kijelentette, hogy nem kendőzik. Én Fehérvári vagyok. Nem gond?

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó,
Akkor rád valszeg jó lesz, nekem sem sok hiányzik, hogy össze tudjam magamon kötni rendesen. Csak nem tudom, hogy juttassam el Fehérvárra.Kép

KépKép
connie

SziasztokKép

Zsuzsa
Ngyon édi ÁronKépKépKép
És elvileg valóban mától kezdtük volna a tápszert, de mára meg 500ml tejcsit kaptunk, így lehet, hogy ha így folytatódik, akkor így még kitartunk egy darabig.
Bár így se bíztos, mert Kristófnak rekord-étvágya van. 200-220 gr-kat eszik egyszerre, vacsira viszont 300-320gr között eszik rendszeresen, de tegnap 350gr(!)-ot evett meg minden gond nélkül és még be sem ájult tőle.

Szerettem volna ha 6 hónapig kizárólag anyatejet kap (persze teát azért én adok neki), ezért nem kezdtük még el a hozzátáplálást.

Juszti
Boldi is nagyon édesKép

Adri
A Westend egyik játékboltjában vettükKép

Sajna megint csak ennyi volt, ezt is csak több részletben tudtam megírni, mert Kristóf már nem bír magával, most is itt ül az ülemben.
Alvás nála nappal kizárva, de ma még a szokásos 15-20 percet sincs el egyedül. Mennem kell szórakoztatniKép

Babus

Kép
babus2005

connie
A takaróba van belebugyolálva és a fejét én tartom a kezemmel a párna meg a testét.De persze vigyázok.El sem hiszem kop-kop-kop pillogot laraktam a KISÁGYBA és ott szunál,nem a lenyugodtabban,de alszik!

Timurr
Vendég

connie
A takaróba van belebugyolálva és a fejét én tartom a kezemmel a párna meg a testét.De persze vigyázok.El sem hiszem kop-kop-kop pillogot laraktam a KISÁGYBA és ott szunál,nem a lenyugodtabban,de alszik!

Timurr
Vendég

Connie,
postán esetleg?

Kép

Kép
vizimano

Juszti Jimbone aranyosak a torpekKép
Aha akkor csak en vagyok ennyire hulye hogy kulon mosogatom a cuccokatKép mar kezdtem beelegelni tole.
Vizimano igazabol inni meg nem adtam neki csak "enni" de most kapok csomo bebi kajcsit, 4 honaposakat, es kezdem sorban kiprobalni oket.
Eddig egy hetig evett egy fajtat de semmi baja nem lett, sot azt veszem eszre jobb az etvagyaKép
Italok amig terhes voltam megfogadtam cukrosat soha...Aztan kozbe jott a hasfajas es folyadekitatas stb stb mashogy nem volt hajlando meginni csak ha izesitve van, ezert most veszek valami hipp teat majd pl malna tea vagy ehhez hasonlo es azt adok neki...

Kép
vaktyuk

Juszti, zseniális ez a kép!

Tamesz, van egy ismerQsöm a GSK-nál, felhívtam, hogy segítsen, remélem meglesz idQre az oltás!

Kép
emma8

Vizimanó,
Küldesz priviben egy címet? connie@freestart.hu

KépKép
connie

Emma8!

1 nap alatt szerezte be a gyógyszertár. Nem tudom, hogy Te hola laksz, mi az Örs vezér téri gyógyszertárban vettük meg.

Csak nagyon kicsit volt időm visszaolvasni és most már nagyon ritkán járok erre, mert vagy Marcival játszom, vagy alszom, amikor Õ is, mert Marcikám visszatért az éjszakai kétszeri evésreKép.

Mindegy, az a lányeg, hogy még mindig csak szopik, bár sokszor aggódom, hogy már kevés Neki a tejcsi. Inkább nem is mérem egy jó ideje. Van úgy, hogy óránként eszik, van, hogy ritkábban. Mindig megelégszik annyival, amennyi van, inkább gyakrabban kér Kép. Vasárnap lesz 4 hónapos és most 7200 g (3450-nel született) és 62-63 cm (55 cm a születési hossza). Marci még nem volt 3 hónapos sem, amikor a hasáról a hátára fordult, azóta is rendszeresen űzi ezt Kép. A hátáról viszont csak az oldalára fordul át könnyedén. Szerintem a hasára is tudna, de nem akar. Most az a legújabb, hogy kúszni próbál, de még nem sok sikerrel Kép. Csak a lábát húzza fel, a hasát emeli, a fejét lent hagyja és így próbálja magát előre küzdeni. Néhány centit már sikerül haladnia Kép. Egyébként a hátán fekve "forog" a saját tengelye körül. Néha 180-360 fokokat forog körbe néhány másodperc alatt. Nagyon viccesKép. Viszont sokszor így megszerzi azokat a játékokat, amelyek kicsit távolabb helyezkednek el Tőle. Roppant leleményes Gyerek Kép! Rengeteget mosolyog, kacarászik, nagyon kis boldog Baba. Legközelebb teszek majd fel róla képeket is!

A Ti Babócáitok is gyönyörűek Kép Kép Kép!
Nagyon jó látni/ olvasni, hogy már milyen ügyesek, szépek és mindenki milyen jól van Kép!

Remélem tudok majd gyakrabban jönni! Addig is üdv Mindenkinek és további jó gyarapodást, növögetést!

Eveka

Kép
eveka

Vizimanó,
Küldesz priviben egy címet? connie@freestart.hu

KépKép
connie

Connie,
mél mentKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Kicsit mozgalmas volt az elmúlt pár napunk, ezért csak olvasgattam, de lassan visszazökkenünk a régi kerékvágásba.

Szombaton meglátogattuk a sógornőméket, aki most éppen nyaral a négy gyerekkel. Mivel volt még egy kölcsön gyerek is velük a múlt hétre, gondoltam, nem terhelem őt a főzéssel, így megbeszéltük, hogy csinálok rántott husit (ő pedig a köretet készítette), így a péntek a készülődés jegyében telt.
Kisfiam először kikészült az unokatesóktól Kép, akik meglehetősen hangosak voltak, de nap végére sikerült megszoknia. Gondoltam is, hogy edzeni kell őt, különben gáz lesz, ha közösségbe kerül.
Tegnap egy barátnőmnél voltunk, ott három nagyobb gyerek volt (és kicsit talán nyugisabbak is). Ezt már elég jól bírta, csak akkor kezdett el sírni, amikor fejbekólintották egy játékkal Kép.

Eveka
Nálunk is menő a körbe forgás és a "hernyómozgás" is Kép.

Vaktyúk
Én is külön mostam sokáig a cuccait, de mostanában nem használ sokat, ezért én is bedobom a többi közé.
zsana75

Ki is kérdezte, hogy van-e valami jobb ízű vas a Maltofernél?
Sajnos nincs, mert magának a vasnak van pocsék íze. Apu azt mondta, hogy vagy anyatejjel vagy tápszerrel keverve fecskendővel érdemes beadni, mert úgy egéyz hátulra, a nyelvgyökhöz kerül a gyógyszer, és onnan már csak lefele csúszhat, kiköpni nem tudja.
Patikában lehet kapni egyszerhasználatos fecskendőt, de azt utána lehet sterilezni, tehát újrafelhasználható.

KépKép
connie

Vizimanó,
Párom ma postázza a kendőt.Kép Bele van csúsztatva a használatija is.

KépKép
connie

Connie,
köszönöm. Nagyon váromKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok

MEgkaptuk az oltast a harmadik havit kis bombi volt most alszikKép

Kép
vaktyuk

sziasztok
Hú csajok tiszta ideg vagyok.Tolom ki a babakocsit mire a szomszéd néni aranyoskám hát beteg a z a kislány?annyit sír!Ki az én gyerekem???Az sok,ha nap közbe ha türelmetlen a ciciért vagy hogy vegyem fel sír pár percet?még soha nem hagytam sírni.A 8 hét alatt egy nap,meg kb. összesen 3 óra volt amikor nem tudtam mit kezdeni vele.Ja és est hisztizik egy órát és fürcsi után amíg nem kap cicit.Ez sok?én azt hittem nem,de már kezdek kétségbe esni.Anyósom is,ha sír miért sír?hát miért mert beszélni nem tud.
A másik,pöttyös az arca,hiába pofázom,hogy az anyatej miatt,áh nem mert ez meg az is szoptatott és neki nem volt olyan,.Néha szinte nincs semmi néha kipöttyösödik,de a védőnő meg a dokinéni is azt mondta ez normális.De tényleg néha elgondolkodom,hogy tényleg sokat sír?valami baja van?dehát nincs.Én nem értem ezt a korosztályt,hisz már unokájuk van sem a gyerekeik sem az unokáik nem szoktak sírni,csak voltak mint a befőtt???bocs de kész vagyok.
Megteszitek,hogy leírjátok a ti babátok mennyit sír?

A postán is felhúztam az agyam,de arról tényleg kussolok,mert nem ide vág

Jobb napot nektek!

Timurr
Vendég

Timurr minden baba sirKép igy fejlodik az idegrendszeruk erosodik a tudejuk, ven szatyrokra meg ne hallgassKép a pottyoket kend be anyatejjel es masnapra elmulik elvileg azaz nekunk anno elmult.

Kép
vaktyuk

Timurr,
Ákos délelőtt 9 körül sír egyet, és este fürcsi előtt is van bömbike. Ezek amik mindig vannakKép Elfárad és nyűgös ilyenkor. Aztán vannak egyébkor is sírások, de annak nincs rendszere. Ne hallgass senkire, ha sokat sírna akkor te lennél legjobban kiborulva, azt úgyis éreznéd.Kép
Az én gyerekem is el van b..-va többek szerint, mert nem eszik még mindent.
Barátnőm arra ment haza a szüleihez, hogy az anyatejes 5 hós lányával mákosgubát akartak etetniKép Nem tudom mitől van ez, de ez vanKép
Ja, és operát sem tudnak még énekelni, csak áriákat, ezért aztán azt néha előadják a kislurcikKép

Kép

Kép
vizimano

Timurr,
Tényleg ne hallgass rájuk. Ákos is kb. ennyit sírt régebben, ahogy erősödik az idegrendszere, és javul a kommunikációja a külvilággal, Maja is egyre kevesebbet fog bömbizni. És azt is halkabban.Kép Tényleg ne hallgass vén szomszéd szatyrokra.Kép(Már bocsánat.)

Anyatejes kiütései majdnem minden babának vannak, de elmúlnak idővel, tehát ha nagyobb korában láttak a szatyrok szoptatott babát, azon azért nem volt.

Lányok,
Én egy kicsit ki vagyok akadva anyukám hozzáállásán a gyerek neveléséhez. Állandóan elbagatelizálja a problémákat - nem fontos a terpeszpelus, biztos anélkül is helyrejön; nem kell a köldökcsonkot birizgálni, elég csak a felületét bekenni alkohollal; tornázzak nyugodtan, úgysem csökken tőle a tejem; ugyan, egyek már tejterméket is; abszolút nem érdekli, mit kell tennem ahhoz, hogy szoptassam a babát (pl. mikor hozzájuk mentünk, nem volt csak szénsavas ásványvíz otthon, mert elfelejtették, hogy nem ihatom, és semmi, amit én ihatnék, még tea se). Tök be van sózva, hogy miért nem fogyózok, meg miért nem tornázok - utóbbit végül is a 6. hónap utánra halasztottam, mert többen mondták, hogy csökkentette a tejüket. Addig sétálunk meg kirándulunk.
A hat hónapon túli szoptatást meg komolyan mondom, tiszta perverziónak tekintik a szüleim, folyton megjegyzéseket tesznek, apukám is mondta múltkor, hogy egy egyéves gyerek már ne szopjon.

Ezek után felmerül bennem a kérdés - a panaszkodás mellett - hogy hogyan merjem majd rájuk bízni a gyereket, mikor nem lehet megbízni bennük. Mikor náluk voltunk, és Ákos kiütéses lett, akkor is csak hosszas erősködésemre hívták ki a gyerekorvost.Kép

KépKép
connie

Connie a generacios ellentetek pl anyam nem kepes megerteni minek adok torpicseknek ejszaka enni...
szte egy 3 honapos gyerek ne egyen mar ejszaka...
Persze akkor uvoltessem egesz ejszaka es kapjon tole koldokservet? Mert ha nalunk nincs 'izibe kaja ugy uvolt mint a sakal...Masik-apam vidd napra a gyereket napozatni kell, mondom de apu ozonlyuk erzekeny bor karos sugarak stb "az csak a zsido kozmetikum-multik lobbija hogy azt higgyek
az emberek erre is kell penzt kolteni...."
amugy nekem pl 2 eve lett napallergiam a gyerek meg meg nalam is feherebb. Miert nem adok neki banant? Mondom mert itthon csak szar takarmany DDT-s banan van amit nem akarok, tulparazom persze......
Szl ilyen es ehhez hasonlo dolgok amik engem mar allatira nem erdekelnek az idezet no comment reszemrol csak elmondtam mivel vagyok oltvaKép

Kép
vaktyuk

Timurr
Engem a postás sztori is érdekel, írd le, hátha megnyugszol tőle.

Connie
Kérdezd meg apukádat, hallott-e már a WHO-ról, ismeri-e az ajánlásait.
A fogyózáshoz meg aztán végképp mi közük van?
Nálunk anyósom az, aki nem tartja tiszteletben a gyereknevelési "elveimet", ezért nem is fogom rábízni a fiamat Kép.
zsana75

köszi nektek
én is így gondoltam,tényleg már van hogy sírás elött köhint vagy sikongat,ismerem ezeket a hangokat,de ma pont nagyon türelmetlen,nincsenek előhangok,adjuk a műsort a szomszéd nyanyának,d nem érdekel.szerintem nem sír sokat,ő ilyen és kész,csak egy kis megerősítésre vágytam.

ne is mondjátok,már most mondogatják,hogy 4 hónaposan kezdjem el adagolni a kajákat neki.nálunk is meglepődnek,hogy éjjel eszikegyszer,dehát 8 hetes lesz,had egyen,ő nem tud kimeni a konyhába.anyukám azt mondta egész éjjel üvöltöttem bébikoromba és vajon miért?csak nem azért,mert egy idő után csak teát adott éjjel,biztos szopizni akartam.szóval nem is olyan rég tényleg tartották az előírást,ha jó olt ha nem.tagnap bezzeg miután evett,bukott a kisasszony fél órára rá éhes volt azt mondta adjak neki,haladunk.én naponta kétszer hallom,hogy ne tegyem ki a tűző napra(mert múgy kiszoktam ám),csak árnyékba van az udvaron és látják és mégis mondogatják.

zsana
már nyugszom
szóval néni felnyomta a vérnyomásom,a postáig féilg aludt a kisasszony gondolkodtam,kivegyem?bevigyem,rálátok és csak egy ember volt löötem,jött egy ismerős nénike mondta majd ő figyel rá,két ablak van a postán feladtam a lottókat az egyiknál majd beálltam a másikba,közbe bejött egy pasi,de nem állt be sehova,majd amikor sorra kerültem volna odaállt,hogy ő volt ám itt elöbb,oh mondom akkor álljon be,erre manó kint rázendítettmert kiesett a cumi,kimentem érte és beálltam újra a sorba.nem nagy dolog tudom,ha nincs előzmény talán fel sem húzm magam.de mára már sokk volt.

bocsi mindenkitől az idegbajom végett

timurr
Vendég

Zsana,
Már mondtam nekik a WHo-ajánlást, akkor derült ki, hogy mennyire nem tudják elfogadni a hosszas szoptatást, azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy irtóztak a gondolattól, főleg az anyu.

Vaktyúk,
Na igen, generációs ellentétek.Kép Engem inkább a nemtörődömségük aggaszt, mert az nem a generációs ellentéten múlik, hogy le akart anyu bezsélni a terpeszpelusról, mert minek az, majd elmúlik magától. Mondjuk velem is ilyenek voltak, 12 éves koromban kezdődött a migrénem, és én vizsgáltattam ki az egyetem alatt, 22 évesen.Kép
Szóval nem biztos, hogy nyugodt szívvel rájuk bíznám. Plusz nem is beszélve az anyu prüdériájáról, most is beszólt, hogy tiszta szexmániákusok vagyunk, mert a 20 kép között, amit küldtem nekik (meg a szűk családnak), volt 2 pocos kép Ákosról fürcsi közben.Kép Szóval nem szeretném, ha a fiam fejét is olyan hülyeségekkel tömné tele, mint az enyémet.

Zsana,
A fogyózással az a baja, hogy ő gyerekkorában kövér volt, ezért nem bírja a kövér embereket, erre képes voltam egy 120 kilós pasihoz hozzámenni, aztán most én is elhíztam, és a gyerekünk is kis sonkás.Kép De egyébként tényleg semmi köze hozzá, férjecském azt mondta tegnap, így is tetszem neki, inkább szoptassak, aztán foglalkozzak a fogyással.Kép

KépKép
connie

SziasztokKép

Úgy látom, nekem azért szerencsém van a nagyszülőkkel kapcsolatban. Senki se szól bele az én elképzeléseimbe, sőt, egyetértenek velem.
Anyukámra bármikor rábízhatom Kristófot, remekül elvannak együtt. A múltkor apucival kettesben mentünk Pestre, mozizni meg hasonlók, a régi "szép" idők emlékeit idézveKép, és egész nap remekül elvolt anyukám a kissráccalKép
Anyósomra azért már nem merném bízni, egyszerűen mert olyan béna tud lenni, nem tudja még megfogni se, megetetni, tisztába tenni meg pláne nem, de azért vele is jól elvan.

Vaktyúk
Én még a mai napig külön mosom a babaruhákat. Elsősorban azért, mert a mi ruháinkat 40-60 fokon mosom, a babaruhákat pedig egy 30 esetleg 40 fokos kímélő programmal.
Más: Nekünk egyébként azt mondta a védőnéni, hogy a málnát és az epret hanyagoljuk a baba étrendjéből, mert azok erősen allergizálhatnak, így mi inkább almateát vettünk (Hipp-eset).

Babus

Kép
babus2005

Timurr,
volt egy kellemes élményem, ill. kettő. Egy pasi maga elé engedett a postán a sorban, és a tescoban is előreengedtek Manóval.Kép Ezt csak azért írom, hogy vannak ilyen emberek is. De tényleg, én is nagyon fel tudom húzni magam a bunkóságokon.Kép Pl. meg egy idős házaspár a járdán, jövök én szemben a bkocsival. Nem húzódtam le, nekik csak nem egymás mellett kellett volna menni, mert azért olyan széles van a járda, erre asszony:"ezek a mai fiatalok, nem volt gyerekszobájuk" Csoda, hogy nem álltam meg magyarázni neki. Talán a gyerekszoba miatt nem tettem?Kép

Connie, Vaktyuk
nálunk is megy a csesztetés ezerrel. Arra gondoltam, hogy azt lehet nehéz elfogadni, hogy már nem csak gyerekek vagyunk, hanem magunk is anyák. Azt is észrevettem, hogy amíg csak rólam volt szó sokkal kevésbé álltam a sarkamra. De Ákosért igenis kiállok!
Connie,
Nálunk is volt beledumálás erősen. Még egy ruhát rá, szép a kaki, nem szép a kaki, ezt csináljam, azt csináljam.
Szoptass minél tovább, annál nincs jobb a világon, az sem véletlen, hogy így fejlődtünk ki az evolúció során, hogy az anya az anyatejet ad gyerekének.Kép A józanabbak 30 éve is szoptattak, és igény szerint szoptattak. A 83 éves nagyanyám kérdezte, mi ez a felhajtás a szoptatás körül? Éhes volt a gyerek, megszoptatta. Ha egy óra múlva megint, akkor megint kapott cicit. Nem volt ez tudományos, csak természetes és normális. Valahol az eltelt időben fordult ki a világ kereke. Ehet még a gyerek eleget mindenfélét eleget. Sajnos az enyém nem szopik, de ezen már valahogyan túljutottam. De akkor is szoptatáspárti vagyok. Fogyókúra ... Majd lemegy. Nem érdemes veszélyeztetni a tejet.Kép

Kép

Kép
vizimano

connie
Te kis sexista!

Vizímanó
tudom,hogy vannak kedves emberek,általába olyanokkal futok össze,csak ma pont így összejött.Mondjuk a bácsi amikor rájött hogy a bab hozzám tartozik nem a postáskisasszonyokhoz égett a feje láttam.

Maja felfedezte a mesét (hatalmas a tvénk) lesem vesszi róla aszemét mondjuk ez jó is meg rossz is,de dumál a tv-nek és jár keze lába szóval tetszik neki.

Timurr
Vendég

Sziasztok, kellemes(ebb) napot mindenkinek! Rég voltam itt, de olvastalak Benneteket, mert mindig tanul az ember. Nem baj, ha én is írok? Vezso
vezso

Vezso
Nem értem a kérdést. Miért lenne baj?????
zsana75

vezso
nem bajKép
Vendég

Vezso,
Én sem értem a kérdést.Kép

Timurr,
Nekünk nagy dilemma, hogy mit csináljunk, mert Ákos is nézné már a tévét. Általában emiatt nem szoktuk bekapcsolni most már, mert nem tudjuk eldönteni, nem káros-e ez. Múltkor néztük a Csillagok háborúját, és alig tudott elaludni, pedig nem is látta, csak hallotta.Kép persze lehet, hogy csak véletlen volt, hogy pont akkor riadt fel sírva.

KépKép
connie

Mert látom, hogy Ti olyan kis összeszokott csapat vagytok, és nem szerettem volna tolakodni. Pont most toppant be a nagymamám, elviszem Szentendrére, aztán jövök vissza Hozzátok. Hozzá szerettem volna szólni több mindenhez is és ezenkívűl elkezdtem a Norbi-féle Update szerint enni a férjemmel együtt. Szoptatok ezerrel és mégis sikerül fogyni! Ha akarjátok leírom a tapasztalataimat, hátha érdekel valakit. Kép Vezso
vezso

Én meg egyszerűen csak szerencsés vagyok, nem diétázom, nem mozgok, szoptatok ezerrel, és fogyok Kép
Azért kíváncsi vagyok a Norbi Update-re, mert a párom nem fogy Kép
zsana75

Connie,
vannak + meg - dolgok a TV-vel kapcsolatban. Mivel a Manók idegrendszere nem olyan fejlett, ezért a villódzás akár epilepsziát is kiválthat náluk. Nálunk amikor TV-t nézünk ég a villany, és Manó úgy van fordítva, hogy ne lássa a képernyőt. Hangok nem zavarják.Kép Persze, erről is vannak mindenféle nézetek.

Vezso,
légy szíves írj!

Kép

Kép
vizimano

Connie sztem a szuleinket ossze kene engedni, apam /egy hazban lakunk/ lakotelepi anyukanak hiv, anyam meg folyamatosan olt hogy miert nem fogyozom stb stb, anyakoca es tsaiKép amugy leszarom tehet egy szivesseget.
Vezso mindenfajta fogyesztipp siman joKép cask a villanykortefejutol es kedves nejetol a hideg raz.
Szegeny torpicsek sirt fel orat aztan most alszik megint ki van az oltastol meg a szemet szar idotol nagyon.
Engem a kozterulet felugyelo buntetett meg a baboca miatt rohejes nem?

Kép
vaktyuk

connie
mi gy szobába vagyunk a nagy tv-énkkel,nem lehet kikerülni,hogy nézze,napközben eddig nem figyelt rá,este tudom,hogy zavarja a villogás,így csak tényleg azt nézzük amit nagyon akarunk.Most először bámult rá nappal,a timon és pumba ment,amikor vége lett hisztizett.
Vezso
nekem meg van a könyv,de én nem fogytam vele semmit,ill. próbáltam a husikat nyomni este,délután,de nem vagyok egy nagy húsevő feladtam.De érdekel ha neked sikerül.kíváncsi vagyok,hisz szopi mellett szinte semmit nem lehet enni akor mit eszel,ha még beis tartod?Kép

Azért is mérges vagyok,mert azt a programot amivel leszoktam kicsinyíteni a képeket,hogy ide feltudjam rakni őket letörölte a férjem és a cd meg nincs meg.

Timurr
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?