Új privát üzeneted érkezett!

Karmen

A vakoláson kívűl + fürdőszoba burkolás mindent mi csináltunk. Nekünk se jött be egyik "szakember" sem. Az lett a legjobb, amit mi magunk csináltunk meg. Lehet, hogy sokkal tovább tartott, de nem fog szétesni, leesni stb.

Zsebi

Legalább a kis pocaklakó(i)d is időben kezdi(k) a nyelvtanulást! Kép

Wish

Szuper. Én is küldök egy kis bíztatást!!!

11XKép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok
Megint én.

Ma felhívtam a tegyeszt, mert elírták a község nevét. Nehogy valami elkutyulódjon és emiatt tartson tovább a folyamat. Aranyosak voltak már ők is észrevették. És megtudtam, hogy már a körzeti dokinknak is elküldték a levelet!!!
(Tudjátok kell tőle egy papír, hogy nem vagyunk drogosok, alkoholisták stb.)Így a tanfolyam után már csak a környezettanulmány van hátra. SZUPEEEERRRRRR!!!!!!!!

Kép

Reggel kicsit depi voltam, ez született:

Rné Renáta: Örökbebabára várva

Amikor kislány voltam, babámmal játszottam.
Én voltam a kismama és lettem boldog édesanya.
Babám volt gyermekem,
Szerette, ölelte, védte, óvta két kezem.

Most már felnőtt vagyok és feleség
Nagyon vágyunk rá, hogy legyen csemeténk.
A gyerekszoba már várja a kisbabát,
És a régi játékmacim is várja új gazdáját.

A méhem üres, rideg kamra,
De a szívem egy meleg szoba.
Ott él a gyermekem,
Már most nagyon szeretem!
Nem tudom ki lesz Õ,
Hogyan és mikor jő?
De tudom, hogy életem,
Más lesz, ha itt lesz énvelem.

Õt nem a gólya hozza,
Drága kincsem, kisbabám.
Hanem majd a telefon csörög,
Egy szép nap hajnalán.
Kedves hangján néni beszél bele:
Tessék jönni! Megérkezett a várva várt csemete!

Õ lesz a legszebb, a legcsodálatosabb lény,
Kivirágzik minden, és felragyog a fény,
Mert férjből lesz APA, és ANYA lesz a feleség.

Várom ezt a napot, és szívem kitárom,
Mert az a nap teremt majd egy BOLDOG CSALÁDOT!
Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!

Renóca!
Ez igen!Fantasztikusan szép ez a vers!MegbőgettélKép
kavicska

Az előbb írtam egy levelet nektek,de elszállt!
Jobb is,mert Renóca verse nagyobb érték!Mint az én soraim.
Azért rövidebb verzióban újra!
Wish!
Nagyon ügyes vagy!Jobbulást a beavatkozás utánra!
Drukkk!
Kriszta +Kiscic!
Nektek is köszi a szorítást!
Rámfér!Kép
Nagyon nehéz a várakozás újra,alig várom a 14-ét.
Ma megyek gyogyiba ,és ha már ott vagyok veszek tesztet.
Most megyek és lefoglalom magam a nagyiéknál pókhálózással.Holnap majd bevásárolok,és este színház:A várva várt Rómeó és Júlia Kép
Na mennem kell!
Majd még benézek este!
Sziasztok!
kavicska

Wish!
NAGYON jó!!!! Szorítok hogy minél többen randizzanak! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Renóca!
NAgyon szép a versed! Gratulálok hozzá!!!!!!!!!

Lara!
Jópofa ötlet a kétszínű ajtó! Kép Várom a képet!
Akkor mondhatni letetted a lantot. Jól is tetted már igazán rád fér a pihenés!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

RenócaKép
Én is sírtam...

Kép
stella9

Köszönöm, de azért ez túlzás. Zavarba hoztok.

KAVICSKA!!!

MI KEDDEN NÉZZÜK MEG!!!!
Megjegyzed nekem, hogy kb. milyen hosszú. Köszönöm. Vonattal megyünk, mert a vadi új kocsit (aznap hozzuk el) nem szeretnénk órákra magára hagyni. Az ördög sosem alszik.
Azért lenne jó tudni, mert ha nem érjük el az utolsó vonatot meg kell kérnünk apósomat, hogy robogjon be értünk. Köszi
Ti is olyan rég vettétek meg a jegyet? Mi még március elején.

Renóca
Jujj! Képet majdnem elfelejtettem:Kép
süni_renóca

Basszus, itt ülök a melóhelyen a gép előtt és potyognak a könnyeim. Renóca, ez fantasztikus! És nemsokára már nemcsak a szívedben, hanem a ténylegesen és papíron is ANYA leszel Kép

Wish,
ügyi vagy! Kép

Zsebi,
én is azt hittem. Erre most jönnek be folyton az új melók. De ez már nem érint Kép Oldják meg!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Reggel én bőgtem, most ti sírtok?
Nem jó ez így, nem ezt akartam.
KACAGÁSRA FEL!!!
KépésKép
süni_renóca

Ül a nyuszi a szakadék szélén, néz maga elé és egyre csak azt hajtogatja:
- Boci, boci, boci.
Arra jön a medve és kérdi:
- Mit hajtogatsz itt te nyuszi?
- Boci, boci.
- Hol? -néz lefelé a medve.
- Boci.
- De hol? -kihajol, és lezuhan a medve.
A nyuszi most már azt hajtogatja:
- Maci, maci.
süni_renóca

Wish-nek nagy gratula !!! KépKép

Lányok, nagyon nagy a hó.. Kép, úgyhogy ha ma már nem jönnék, puszilok mindenkit és kellemes hétvégét !

mniki

Renóca,
szerintem nagyon fontosak az érzelmek ebben a világban és ha csak örülni lehetne, akkor üres lenne az életünk és nem tudnánk a dolgokat értékelni. Emiatt "szeretek" néha szomorkodni vagy mint most, elérzékenyülni. Úgyhogy nem azért írtam, hogy most neked legyen lelkiismeret furdalásod, hanem azért, mert gyönyörű a versed és minden sorát átéreztem. És ez jóóóóóó! KépKépKépKépKép

Lara

KépKép
lara77

Renóca!

Szintén nem azért írtam,de tényleg nagyon szép.
Szerintem bármelyikőnk elolvassa ezeket a sorokat így érez,Hisz mindannyian erre vágyunk.
Nagyon édesek a képek,mindig mosolygok rajtuk.
Megfigyelem majd az időt,és megírom neked,de szerintem a szünettel együtt a 3 óra szerintem tuti.
Képzeljétek!Olyat tettem mint életembenKépMegettem 2 erőspaprikát.Szóval most igazi házi sárkány vagyok-Tudok tüzet okádni!Már ettem rá hideg gyümi levest,de szét ég a csőrömKépKépKépKépKép
De egy szelet zsíroskenyérért egy kis erőspaprikával........most nagyon kellett.KépKépKépKép
Így jár aki torkosKép
kavicska

Renóca! én sem birtam ki könnyek nélkül!

Wish! Gratulálok, ez nagyon jo hir!!

Mniki! Hü de jo nektek, merre laksz hogy ott hó van? Nekem a tél a kedvenc évszakom

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziaszok Kép

Köszönöm széepn a drukkokat Kép

Hazaértünk végre, jó nagy forgalom volt.
Nem tudom mennyit sikerült megszúrni, mert a doki nem mondta én meg elfelejtettem megkérdezni.
Remélem sokat és szépen fognak osztódni. Holnap fél tízkor kell majd telefonálnom, hogy hogy vannak.
A hasam baromira fáj, Dévai erre azt mondta, hogy akkor irány a János kórház, mondtam Neki, na annyira azért nem fáj, de persze a hazefelé zötyögésben rosszabb lett. No mindegy 2 nap és ez is elmúlik.
Nagyon remélem, hogy ez a mostani focicsapat kitartóbb lesz mint a múltkori, mert akkor csak hárman kezdtek el osztódni.

Pusza mindenkinek:
Wish

wish

Wish!
Remélem holnapra már nem fog fájni a hasad!!!!!
Megy a drukk ezerrel, hogy most összejöjjön a focicsapat!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Ma sikerült megtanulni a szuri beadását? Ha ma is lemaradtál róla akkor szólján nyugodtan a nővérkének, hogy lassan csinálja mert meg szeretnéd tanulni és akkor elmutogatják. Kép Ha meg már megtanultad, akkor nagyon ügyes vagy mindenkit becsülök még jobban aki képes magát megszúrni! Kép

Farkasok!
Jövő héten mentek a köv. varratásra?

Stella!
Te is bevállalod a másodikat, vagy a múltkoriak után inkább kihagyod?

Majd vasárnap este jövök. Utazunk anyósékhoz. Jönnek a párom tesójáék és velük megyünk Tolcsvára! Kép

Kép

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish,
nagy-nagy drukk holnapra! Mikor kell telefonálnotok? A pocidnak meg jobbulást. Egy jó nagy adag fagyi szerintem sokat segíthet Kép Nekem legalábbis szokott Kép

Zsebike,
jó utat és érezzétek jól magatokat!

Lara

Lara

KépKép
lara77

RenócaKép
Nagyon szép a versed! Ma nekem is ilyen bőgős napom van. Biztosan az időtől.

WishKép
nagyon drukkolok a petikéknek!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Sziasztok!
Most csak elköszönni jöttem a hétvégére!
Na azért nem szabadultok meg trőlkem ilyen könnyen.
Vigyázzatok Magatokra!
Sziasztok!Kellemes hétvégét mindenkinek!
kavicska

Na végre újra itt lehetek!Kép

Azért tüntem el, mert meghozták a faanyagot a kerítéshez és azt festettem. Különösen ügyes voltam (no meg szerény), mert most a fejem nem lett olyan, pedig mindig össze szoktam mázgálni magam.

Lara
Köszönöm. Kollégáid szerveztek valami kis bulit neked?

Kavicska
Az erőspaprikát én is szeretem, de csak egy évben egyszer eszem karácsonykor a halászlébe teszem. Másnap úgy fáj a gyomrom, hogy csuda, de hát ha a halászlé csak úgy finom. Így jár egy másik torkos. Kép Remélem azért már jobb.

Wish
Remélem én is, hogy már jobban van a pocakod. Ügyik voltatok. Nagyon drukkolunk!!!!!

Zsebike
Lemaradtam már biztos elmentetek, de azért jó hétvégét kívánok nektek is!

Petyaanya
Köszönöm. Mail-t még ma küldöm.

Mindenkinek csodaszép hétvégét kívánok!

Renóca
süni_renóca

És az elmaradhatatlan:
Kép
süni_renóca

Wish! baj nem lehet, mert akkor nekem annyira fájt, hogy üvöltöttem, a saját orvosomat sem vártam meg hogy beérjem, csak valaki operáljon már meg! bevérzett a hasüreg punkciónál megsérült egy ér. Az hogy neked fáj el fog mulni, nem lesz gond! De abban igaza van az orvosodnak, pihenj sokat, ha meg nem javul rosszabbpdik feltétlen menj el vizsgálatra, UH kimutatja ha gond lenne. Amit nekem anno a növérek hisztinek hittek, nem hitték el. Pedig nem üvöltöttem ott, csak hangtalanul sirtam, itthon adtam ki magambol.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Wish,
Nagy gratula a focicsapathoz Kép Reméljük mind szépen osztódni kezdenek és jut fagyibabára is KépKép: Nagyon drukkolok. Remélem a pocid is jobb lesz holnapra. Lara fagyis ötlete nekem jól hangzik Kép

Zsebi,
Sajnos a szuri beadását nem sikerült megtanulnom,mert ma egy másik nővérke szúrt meg, aki még csak nem is kérdezett, és még gyorsabb volt. De holnap újra megpróbálom... bár azt hiszem csak a kényszer fog rávinni. Amíg itthon vagyok, tuti hogy inkább rászánok reggelente 1 órát az utazásra. HA véletlenül el kell utaznom-ami ugye elég valószínű, akkor meg kénytelen leszek magamat szúrni. Szerintetek a Gonal-pen-nel könnyebb mint a sima injekciós tűvel ?

Jó hétvégét anyóséknál, és azért szerintem nyáron lehet pihentetni a tanulást, babavárósan pedig simán lehet még tanulni, talán több időd is lesz ha otthon maradsz..

Renóca,
Ez a vers csodálatos, mindig nagyon értékeltem mikor valaki ilyen szép szavakba tudja önteni az érzéseit Kép

Lara,
Kíváncsian várom a képet a kétszínű ajtó(k)ról Kép
Nekem előreláthatólag most még bármelyik hétvége jó júliusban, de nem is merem beírni, nehogy megint hunyó legyek... Barmelyik lesz is, igyekszem elmenni.

Mindenkinek jó hétvégét,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta

Nekem Puregon tollam volt. Úgy tudom a Gonal-F toll is olyan. Nagyon egyszerűen és gyorsan ment. Az utazáshoz neked sokkal egyszerűbb lenne. Nem kellene félned, hogy összetörik. A doboza megvédi.
Kép

Renóca
süni_renóca

Wish! ugye már nem fáj a hasad? sokat gondoltam Rád!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Renóca,
nem tudok buliról. A közvetlen kollégáimtól kaptunk egy babanaplót, de ők inkább barátok, mint kollégák. A főnököm még annyit sem mondott, hogy "álljak arrébb". Talán majd hétfőn, ha esetleg már nem lesz szabin.

Kriszta,
minden nap megyünk az obiba, mert csak egy ajtót kellene lefestenünk, de amikor már mindent megvettünk, akkor kiderül, hogy nincs spakli, ecset, aztán higító. Ma festékért megyünk, mert ami itthon volt, beszáradt. Szóval lassan, de biztosan Kép

Farkasok,
nem tegnap este mentetek az előadásra? Nem áztatok el?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép
7-en kezdtek el osztódni, és én ettől nagyon boldog vagyok egyfolytában vigyorgok, ha rájuk gondolok (és ugyan ki másra gondolnék Kép).
Majd hétfő reggel kell megin telefonálni, hogy hogy állanak a kicsik és mikor legyen a beültetés, de szerintem nagyon ügyesek lesznek Kép
Ennek most sikerülnie kell! Kép

A hasam is köszöni a törődést, sokkal jobban van. Triatlonon mág azért nem indulnék, de szerintem ha ma és holnap még pihizek, akkor nem lesz semmi gond.

Karmen Kép
Nagyon rossz lehetett amikor neked fájt, úgy sajnálom így utólag is. Jó fej a nővér, hogy hisztinek hitte, azért csak úgy nem rohangál senki kórházba.

Én tudtam, hogy az enyém nagyon fog fájni, mert a múltkor is így volt. De ettől még persze rossz, hogy fáj. Sokat kell nyomkodni szegényt a punkció alatt, mert az egyik petefészkem nagyon rossz helyen van.

Lara Kép
Kösz a fagyis tippet, használni ugyan nem használt, de a fagyi nagyon finom volt Kép

Wish

wish

Wish és Wishpapa!

Annyira, de annyira örülök!! Külön ezekért a hírekért néztem be! SIKERÜLNI FOG!!!!
Örülök, hogy a hasad is jobb egy kicsit.
Elindul a zebracsorda! Két hét múlva annyi zebra lesz, hogy kaszálót kell venni, hogy etethessük őket!Kép

Kiscic
Mi újság? Várjuk rólatok is a híreket!

RenócaKép
süni_renóca

Wish,
Ez szuper !!! Biztosan mind szépen fejlődnek majd hétfőig és lesz egy csomó wishike KépAddig te is pihenj sokat !! Hányat szeretnél visszakérni ? Én a háromra szavazok...

Lara,
A főnököd nem tűnik túl szimpinek, de reméljük mire visszamész már nem ő lesz ott...Kép
Ugye már nem te vezetsz az ObibaKép A helyzet ismerős, mi is mindig elfeljtünk valamit. Most például eszembe jutott, hogy elfelejtettem elmenni a Photo Hallba a képekért. Na mindegy, majd hétfőn..

Renóca,
Köszönöm a biztatást, úgy emlékszem a doktornő Gonalt mondott, de a lényeg a toll. Eddig még nem mertem magam szúrni, de bízok benne hogy megoldom majd. És remélem a repülőtéri átvilágító sem fogja kiszúrni Kép

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta

Az enyém teljesen műanyagból volt, úgy tudom a Gonal is abból készül. Amikor először szúrtam oda se mertem nézni,teljesen leizzadtam végül lenéztem a hasamra és már rég benn volt. Nekem a szúnyogcsípés jobban fáj. Ha van egy kis pocakod, mint nekem ("Kipárnázott"), akkor biztos nem fog fájni. A soványak kérjük nyilatkozzanak. Kép

Sziasztok
Renóca
süni_renóca

Próbáltam feltenni egy képet a Gonal-F tollról, de nem sikerült lekicsínyíteni. Bocsi
süni_renóca

Sziasztok,

Újra veletek.
Tegnap délutántól vendégeink voltak - Judit tesó - és kicsit nem tudtunk mindenhova koncentrálni.

Igen igen nagy mákunk volt ezzel a tegnapi színházzal.
Nem esett, meg tudtuk nézni.
Igaz hideg volt de kibírtuk. Amint haza értünk, a ház elé értünk, el kezdett esni az eső, köszönjük, hogy kitartott!

Nagyon nagyon jó volt az előadás, ha még nem mondtuk volna Presser-Bach-Fodor: Próba.

A tegnapi nap igen nagy meglepetése volt még, hogy bementem a cégnél az autó szerelőkhöz, mert elromlott a légkondi. Erre kaptam egy zsír új autót! Igazából hétfőn kaptam volna meg ezt tegnap tudatták volna egyébként, de a légkondi miatt nekem előre hozták.

Szegény Judit így nem tudott elbúcsúzni Fókától, mert igen őt így hívták (Focus), s megsiratta. Nem is akart bele ülni az újba, azért mára legyőzte ezt. Így váratlanul nekünk islett egy új autónk, új Focus.

Ma végre vásárolgattunk lámpákat a lakásba, csak a fúrógép nincs itthon, nem baj megvár.

Wish jól van, 7 petike elindul a 11-ból!!!!!!!
A múltkori 3-hoz képest! Ez igazán jó hír!
Gratula Andi!
Ja és ismét kigazoltunk a ház előtt!

Kriszta,

Remélem hazározottabb leszel és legközelebb azt mondod a nővérnek, hogy ma én szeretném beadni és szóljanak, ha valamit nem jól csinálok, mielőtt beadják szó nélkül.
Nem nagy ügy hidd el, s ha elmész külföldre biztosan jobban fogsz parázni, ha ott kell bednod az elsőt!
A Gonal még egyszerűbb lesz hidd el.
Vagy gyere reggelente hozzánk és beadom, s az csak 10 percet vesz az útból !!!

Zsebi,

Remélem minden ok az anyósnál, további jó hétvégét, ha már tegnap nem köszöntünk el rendesen!

Larapapa,

Mi a helyzet? Nagyon csendben vagy! A festés köt le ennyire? Akkor tutti jó lesz!
Volt már próba valamelyik új bandával?

Na jók legyetek, mi is megpróbálunk!

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, hátha tudtok benne segíteni. Gyakran olvaslak benneteket, mert az én kislányomat is a Kaáliban hozták össze, így folyamatosan szurkolok nektek.
A gyerkőc születése után azt mondták, valószínűleg természetesen továbbra sem fog összejönni a gyerek, de mivel már nagyon régóta nem jött meg, csináltam egy tesztet és ott virított rajta egy kereszt. Igaz, hogy elég halványan, de ott volt (mikor a kislányomat "kimutatta", akkor még ennél is halványabb volt). Ez egy Clearblue teszt volt. Nem tudnátok megmondani, hogy mennyire lehet hinni ezeknek a teszteknek? Persze a dokim pont nem elérhető, szóval most várakozom a jövő hétig. Tud valaki valamit ez ügyben segíteni? Előre is köszönöm és továbbra szorítok nektek.
jabo

Kedves Jabo,
Húha. Szerintem ez szuperul hangzik. Szerintem hétfőn reggel pisilj egyet és ha akkor is zebrás akkor irány a dokid. Mi is erre gyúrunk a 2. lombik előtti 3 hónap pihenőben.

Szevasztok Csajszik,
Tesómék még délelőtt elmentek, majd jövőhéten jönnek újra, Vidám Park, CSodák Palotája ( jön az 5éves keresztgyerkőc), este velünk lesz, mert a tesómék mennek a Flatleyre. Elmentünk a Kikaba, hátha találunk lámpákat a lakásba mert még mindig akad lógó égő. Találtunk, nagy meglepődésünkre. Majd ha eljöttök megnézitek. Vettünk még 1-1 ágyneműt-Krisztián választhatott(kockás), vettem magamnak egy -szappan-testápoló-füstölő- pipere csomagot rózsa-szantál illatban, majd bekábítom Krisztiánt, egy bordó asztalterítőt és 2 párnahuzatot, ja és amikor fizetek látom, hogy minden bordó. Na brávó, végül is a nappali is bordó-sárga összeállításban virít.Ittunk egy kávét és ettünk sütit is, ez egy kicsit javított a hangulatunkon, bár arra nem jöttünk rá, hogy mitől volt rossz.
Délután főztem, mert nekem nagyon hiányzik, hogy hétközben ezt hanyagolom. Krisztián lasagne-t rendelt, és csináltam egy kis muszakát is( nem volt receptem, de azért alkottam). Mindig csak játszottam a gondolattal, hogy eszek majd padlizsánt de valahogy sose tettem meg- ugyanezt csináltam a spárgával is, de ezzel már egy hónapja megküzdöttem, most meg nincs szezonja- szóval finom lett a muszaka is, bár nincs összehasonlítási alapom. Vittem Wishéknek az igaz, szerinte finom, de meg kell kérdeznem, hogy igazi ilyen-e, neki van tapasztalata. Mindjárt viszek neki sütit, amit még nem kóstoltam meg, ezt is én sütöttem, most próbáltam ki először. MEgyek és vágok is egy szeletet, majd leírom, hogy milyen lett.

Sünikém,
Köszönjük a verset.

Lara,
Élek és megcsináltam és meg is ettem a salátádat, és még csinálni is fogok.

Farkasok J

Kép
farkasok

Jabo,
szerintem is jól hangzik Kép A Clearblue az egyik leggyengébb teszt, annak az érzékenysége 20-as, míg szinte az összes többié (pl. Gabriel) 10-es. Szerintem is csinálj hétfőn még egy tesztet és utána irány a doki Kép

Kriszta,
Hát ez van, de azt még nem is mondtam, hogy ha ő lesz a góré 3 év múlva is, akkor nem megyek vissza, mert kerek-perec megmondta, hogy ne is számítsak rá. De talán más lesz az ügyvezető és akkor talán én is visszamehetek. De inkább még bevállalunk min. 1 tesót Andornak Kép

Farkasok J,
Akkor annyira nem lehetett rossz, ha még újra próbálkozol vele Kép
Örülök, hogy megúsztátok eső nélkül és hogy jó volt az előadás.

Pusz:
Lara

------------------------------------------

Farkaskoma,
a 3 zenekarból az egyikkel a jövő héten kezdjük a próbákat Kép
Leköt az ajtófestés, nem egyszerű ez a két szín, főleg eltalálni úgy a színt, hogy a korábbiakhoz passzoljon. Meg sajna lassan is szárad. De holnapra kész lesz.
Gratula az új kocsihoz. Mit csinálsz a Siemens-nél?
Mikor leszünk egy "ivásúak"?

Larapapa

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép
Ha Farkasok ilyen jól tartanak nagyobb hasam lesz, mint Larának és nem csak kilnc hónap múlva Kép

Judit Kép
Minden szuper finom volt Kép. Ha nyerek a lottón felveszlek szakácsnőnek Kép
Mussazkából már legalább 10 félét ettem, úgyhogy nem tudom milyen az authentikus, mindenestere ez nagyon finom volt. Azt hiszem a lényege a padlizsán, a darálhús és a rétegezés, aztán ezt lehet variálni. Szóval ez az volt Kép
A padlizsán nekem nagy kedvencem, szóval szerintem egyébként sem tudtál volna olyan muszakát csinálni belőle ami nem ízlik.
A sütinek meg majd kérem a receptjét Kép

Jabó Kép
Nem tudom mi miatt kellett nektek a lombik, de a Dévais topikban van egy lány, aki elzárodott petevezetékkel lett terhes spontán a második lombik után, egy munkatársaméknak meg egy ICSI-s baba után jött spontán a második.
Szóval nincs lehetetlen és reméljük nálatok is ilyen csoda történet Kép

Wish

wish

Larapapa,

Műszaki szakértek, távközlés, vezetékes.
Technical Supportot adok a két legnagyobb haza vezetékes szolgáltatónak bérelt vonal tekintetben - egyedül. (hw-sw-mangement) Ez többnyire abból áll hogy nem tudom megoldani egyedül a hibát, de ezért van a gyártó s én vagyok a közvetítő!

Már meg is jöttetek Velencéről, vagy csak holnap mentek?

Csak ügyesen a festéssel, hát igen az időjárás nem kedvez a száradásnak.

Wish,
Ez a kaja dolog így van. Én is növök, de még jó hogy felügyel rám Enigma Ura holnaptól, s remélem nem tunyulok el!

Renoca,

Esti kép?
Már hiányzik

Na jó éjt!

Találtam egy ördögöt!

Kép

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok,

Kétszer ment el üzenet, ezért most irok még valamit.

Kriszta hogy ment a 3. szuri.
Ugye holnap már te adod be?

Na jó éjt, olvasok egy kis Da Vinci kódot!

Kép
farkasok

Larapapa,

Ez az előbb lemaradt.
Valami kiskori képed lehet, vagy Andor jövője?

Ja és 1ívás? ne nagyon halogassuk.

Kép

Kép
farkasok

Farkaskoma,
még most is festeget Peti, úgyhogy csak ma megyünk. Vár anyu finom ebédje Kép
Azért kérdeztük, hogy mit dóóóógozol, mert én meg a Schracknál vagyok vill. mérnök. De mivel Te távközléssel foglalkozol, én meg erősárammal, így sajna megint nem tudtam lepaktálni a konkurenciával Kép

Lara

A fotó:
reméljük Andor jövője Kép

Anya feltette a tali táblát, legyen a talin, vagy találkozzunk külön?

Larapapa

Lara

KépKép
lara77

Szevasztok,
Kűdöm a talitáblát, tessék ráröffenni! Krisztián most megy futni, majd utána nyilatkozom, hogy mit produkált. Enigma férjével nyomnak egy kis futást.

<!--attachment: M_solat_eredetijetali-237724-238182.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**M%e1solat+eredetijetali%2d237724%2exls --><center><pre>
Kép
Másolat eredetijetali-237724.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

Wish! ennek örülök, ebböl tuti baba lesz!! Én anno nem rohantam, vitt a mentö, ami alig akart kijönni, pedig megmozdulni sem tudtam. Irtóra haragszok rájuk, mert a családban többen jártunk igy, könyörögni kell nekik.

Jabo! ismételd meg a tesztet, és ha még erösebb a csik akkor tuti! De én ugy tudom, ha poz. mutat az nem csalhat, az szokott lenni hogy korán csinálják és még nem mutatja ki, forditva nem "hibázik". Nekünk is csalódott a KaáliKép Orsit mi is összehoztuk a tudományos magyarázatokkal ellentétben!Kép Bárcsak a kistesóra se kellene sokat várniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, kíváncsian várom a jövő hetet (mármint doki szempontjából).

Lara,
Mit jelent az, hogy a "leggyengébb" teszt?

Wish, Karmen,
Nem tudják, hogy mi miatt nem lett addig baba, de ahogy túl lettünk az első inszemen, rögtön ott maradt a gyerkőc a pocakomban. De az is hozzátartotik az igazsághoz, hogy nem nőnek meg a petikék valami miatt. Na, mindegy, amúgy ma reggel is csináltam egyet és azon is kereszt volt, igaz ott egy kicsit erősebb volt a függőleges csík.
Egyébként vicces, mert nekem nem rendszeres a vérzésem és mióta legutoljára megjött voltam több vérvételen meg uh-n is, de azt mondta az uh után a doki (igaz, hogy ez a 13. napon volt, most meg az ötvenvalahanyadik van...), hogy ebből nem lesz tüszőérés....

Köszönöm még egyszer a segítséget!

Jabo
jabo

Sziasztok

Végre egy szék!!!!!
Reggel hatkor kezdtük a munkát és most jutottunk ebédhez. Már majd kilukadt a pocakom.
JELENTEM ELKÉSZÜLT A KERÍTÉS! (Vagyis már csak a nagykapu van hátra.) Képet sajnos csak holnap tudok mutatni, mert nincs otthon már megint a feltöltő vagy mi a csuda kábel.

Farkasok
Jól esett, hogy hiányoltátok a képet.
Mivel tegnap nem lehetett az eső miatt szinte semmit csinálni, elmentünk nagybevásárolni. Mire hazaértünk kezdődött az egyik kedvenc filmem: Függetlenség napja. Már négyszer láttam, de még legalább ennyiszer megszeretném megnézni. Kedvencem Will Smith. Nagyon jókat tudok rajta nevetni.
Balesetmentes közlekedés az új kocsihoz! Focus szuper! Milyen színű? Az előző nekünk Ford KA volt. Nagyon megbízható volt, kár hogy nem gyártják 4 ajtósban.

Judit
Tegnap nem csak ti, mi is sőt még a kutyunk is rossz kedvű volt. A szomszéd lány még meg is kérdezte beteg-e. Ma már megint ugri-bugri, dilibogyó.

Wish
Hogy vagy? Holnap hánykor kell telefonálni?

Jabo
Aztán ne felejtsd el megírni nekünk a híreket!

Szép délutánt mindenkinek! Megyek kicsit pihizek utána fűnyírás.

Sziasztok
Renóca

MINDENKINEK!
gyes_-238282.unkSziasztok

Végre egy szék!!!!!
Reggel hatkor kezdtük a munkát és most jutottunk ebédhez. Már majd kilukadt a pocakom.
JELENTEM ELKÉSZÜLT A KERÍTÉS! (Vagyis már csak a nagykapu van hátra.) Képet sajnos csak holnap tudok mutatni, mert nincs otthon már megint a feltöltő vagy mi a csuda kábel.

Farkasok
Jól esett, hogy hiányoltátok a képet.
Mivel tegnap nem lehetett az eső miatt szinte semmit csinálni, elmentünk nagybevásárolni. Mire hazaértünk kezdődött az egyik kedvenc filmem: Függetlenség napja. Már négyszer láttam, de még legalább ennyiszer megszeretném megnézni. Kedvencem Will Smith. Nagyon jókat tudok rajta nevetni.
Balesetmentes közlekedés az új kocsihoz! Focus szuper! Milyen színű? Az előző nekünk Ford KA volt. Nagyon megbízható volt, kár hogy nem gyártják 4 ajtósban.

Judit
Tegnap nem csak ti, mi is sőt még a kutyunk is rossz kedvű volt. A szomszéd lány még meg is kérdezte beteg-e. Ma már megint ugri-bugri, dilibogyó.

Wish
Hogy vagy? Holnap hánykor kell telefonálni?

Jabo
Aztán ne felejtsd el megírni nekünk a híreket!

Szép délutánt mindenkinek! Megyek kicsit pihizek utána fűnyírás.

Sziasztok
Renóca
süni_renóca

Kép
süni_renóca

Sziasztok,

Ma a párom adta be a szuritKép Õ már tapasztalt, mert Ausztriában, amikor sibalesetem volt egyszer, akkor is ő adott be 2 trombozis megelőző vagy milyen szurit. Azért persze egy pillanatra elsápadtam, mert kicsit lassabban tolta be mint a nővérke. De inkább ő, mint én. A pen-ben bízom, az biztos menni fog. Igérem hogy az utazás előtti nap beadom majd magamnak...Vagy lemondom az utazást Kép

Jabo,
Gratulálok a zebrához !! Már nagyon sok olyat hallottunk, hogy a második baba spontán jött össze, úgyhogy tuti minden rendben lesz KépKép Én is ilyesmiről álmodom, bár egyelőre még az elsőn dolgozunk...

Renóca,
aranyos vagy hogy le akartad fotozni a tollat, jövő hét végén úgyis meglátom, valahogy túl leszek rajtaKép
Igazán tevékeny hétvégétek volt a kerítéssel !

Farkasok,
Gratula az új kocsihoz Kép Neki még nincs neve? Esetleg Fóka 2Kép Köszi a szurira való felajánlást, lehet hogy még jól fog jönni Kép
Hallottam sokat a Próbá-ról, mindenki dicsérte, nagy mákotok volt hogy nem péntek este mentetek.

Judit, igazán szerencsés a ház (illetve a kedves szomszédok) hogy sütsz-főzöl rájuk KépKépKép Nem lehet hozzátok befizetni ???

Wish,
Holnapra megy ezerrel a drukk !! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Akkor már 3. naposak lesznek, gondolom max kedden lesz a beültetés, nem ?

Lara,
Hát a főnök kérdés mindig húzós, de reméljük Andor tesó spontán beugrik még időben Kép Egyelőre pedig elfelejtheted Kép
Kész van már az ajtó ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Renóca!
Lemértük a műsoridőt!A végén egy sorbanállós toilette jelenettel Kereken 3 óra.
Fantasztikusan jó volt.Azóta sem tudunk másról beszélni.A párom legalébb annyira élvezte mint én,és azt kérdezte mikor nézzük meg újraKépAnnyira szívből játszanak ezek a művészek,hogy már csak azmiatt is jó.
Vannak nagyonjó poénok(18)éven felülieknekKép
Na szólval repülök azóta!
Más:
Tiszta szerencsétlen vagyok.Tegnap rámjött délelőtt az,hogy folyton pisilni jártam,de nem is volt ezzel gond,volt mit,nem fájt....
Erre amire oda jutottunk,hogy menni kell a színházba,addigra folyton kellett,és alig volt mit,és a végén fájt is=Hólyaghurut.Na ez egyáltalán nem hiányzott most.Volt itthon gyógyszer,és elkezdtem adagolni.Mára kicsit jobb lett,de most is ha sokat állok rámjön.
Mondtam,ha most összejött a baba remélem baja nem lesz tőle.
Lehet hogy még meg sem fogant,és már aggódom érte.Kép
kavicska

Kavicska

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Köszönöm, hogy figyelted az időt. Nekünk a Szinetár Dóra féle szereposztás lesz. Nektek is ők voltak?

Sajnálom, hogy nem vagy jól. Nekem is gyakran szokott lenni. Te mit szoktál beszedni? Egyszer az üzemorvos felírt nekem egy port, de sajnos már nem tudom a nevét. Az szuper jó volt 1 óra alatt jobban lettem. Antibiotikumos koktél. Szóval nem is baj, hogy nem emlékszem, mert babások azt úgysem ihatják... Kép

Kriszta
Ne izgulj, menni fog. Ha nekem ment, mindenkinek megy. Hova utaztok legközelebb? Bocsi ha már írtad.

Lenyírtuk mindenhol a füvet. Vár a pihe-puha ágyikó.

Jó éjt mindenkinek!

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Megjöttünk Velencéről. imádom ezeket a pihenős napokat. Még szinte meg sem érkeztünk, Apukám már mosta a frissen szedett málnát. Anyu meg már terített, kész volt az ebéd is. Kaja után nagy-nagy alvás (bár most nem a diófa alatt, mert rengeteg szúnyog volt)Kép És utána még puding meg almakompót. Szóval igazi pihi Kép

Ajtó: a festés elkészült, de a Mester még most is javítgat rajta. Szóval Picasso akkor szeretné lefotózni, ha már fenn van a kilincs is, mert akkor lesz teljes a mű Kép

Jabo,
a számokra rosszul emlékeztem, bocsi: Itt meg tudod nézni az egyes tesztek érzékenységét, minél alacsonyabb, annál hamarabb kimutatja a teszt a terhességet: http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=51
És gratula az újabb + teszthez Kép

Kavicska,
hólyaghurut Kép, én is átéltem párszor, nem irigyellek.

Holnapra szurkoljatok, hogy vizsonylag könnyen menjen a főnökkel. Aztán végre VAKÁCIÓÓÓÓÓ!

Jó éjt:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok! Kép
Megjöttünk. A hétvége elment hogy jó volt azt azért nem mondom. Kép

Wish!
Ez egyszerűen fantasztikus. Akkor blasztókat fogsz visszakapni!!!! szuper!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira boldog vagyok, akkor csak volt értelme ennek a sok varratásnak és bogyónak amit beszedtél. Tényleg a párod eredményei javultak? Vagy nem is kérdeztétek?
Megy a picuriknak tovább a drukkk!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Ügyi leszel majd meglátod, be fogod tudni adni magandak.

Lara!
Remélem már kész vagytok az ajtóval!
Azért a főnöködön most meglepődtem, amikor elkezdtétek a lombikot milyen rendes volt veled még ő küldött el a punkció előtt pihenni most meg ilyen bunkó lett. Gusztustalan.

Farkasok!
Milyen rendik vagytok, vittetek Wishnek hamit. És milyen jól hangzik. Meg is éheztem. Kép

Puszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?