Én egy 17 éve3s lány vagyok. Olvasgattam a hozzászólásokat, és szeretném én is megosztani Önökkel a tapasztalataimat. Chronikus Bronchitisem volt. 3 évig kezeltek Svábhegyen. Dr.Péterffy erzsébet volt az orvosom..Nagyon kedves, aranyos doktornő. Én 3 évesen kerültem oda, nem emlékszem, hányszor tükrözték a tüdőmet. De arra igen, h 9 évesen 10-15 kg-ot híztam mellékhatásként egy gyógyszertől. muszály volt beszednem, hisz nem gyógyult volna meg a tüdőm. Azóta sikerült lefogynom.
Próbálom röviden összefoglalni : leg.3 orvosnál jártunk, kórházban voltam, de csak a Gyermekgyógyintézetben sikerült gyógyulnom. Mindig odafigyeltek a gyerekekre, és tanítónőnk is volt, hogy ne essünk ki a suli üteméből.
A kaja is jó volt, és tv is volt a szobánkban. A nővérek játékokat hoztak, mit mondjak még ??
Mindenkinek ajánlom ezt a klinikát, aki nem tudja, hova vigye kisgyermekét.
Illetve szeretnék szólni ANDREÁHOZ ( ANDI2) :
azt írta, h a gyermekgyógyintézetben volt. Szeretném, ha megírná nekem ezen a babanet weben keresztül, vagy a
dettybaby@mailbox.hu címre Dr. Péterffy Erzsébet e-mail címét. ( ő a bronchológiai osztály adjunktusa )
Köszönöm és gyógyulást kívánok a kisfiának:
detty