Panu
már akkor akartam mondani, mikor a rex-be mentünk, hogy megátkoztál te engem ezzel a fogyókúrával, mert egyszer azt írtad, hogy az eleje könnyű, aztán az ember könnyebben abbahagyja. Utána meg, hogy olvastad, nem sok tudományos alapja van, egyik fogy.kúrának sem. ( egyébként ezek sajna így igazak, szerintem is
) Na de azóta én nem fogytam egy dekát sem ! Megálltam - 5 kg-on. Most már idegesít is és ezért bosszúból ettem ma fagyit meg kürtős kalácsot is (vagy kürtös ? ) Ott egye meg a fene.
És különben is jövőhéten megyek Sarudra anyósékkal, akiről köztudott, hogy a főzés és evés az egyik fő alappillére a családjuknak. Nem kövérek meg zabálnak állandóan csak sokat foglalkoznak vele. Tehát ő valszeg etetni akar majd egész héten. Ráadásul jól főz.
Most azzal nyugtatom magam, hogy tavaly ilyenkor 10 kilóval voltam több, szóval azért ez is jobb. A strandról nem is beszélve. Én biztos nem teszem be oda a lábam, amíg nem leszek cérna. Tehát soha. Valahogy nem szeretem a tömeg fürdőzést. És mindíg az jut eszembe, hogy hányan pisálnak bele a medencébe, csak mert lusták (meg bunkók is) elmenni a budiig. Nektek ez nem jutott még eszetekbe ? Főleg a melegvizesbe. Ne mondja már nekem senki, hogy egy nyugdíjasnak nem kell vécere mennie több órán keresztül.
A pisiről továbblépve a kakára...
Lizi nagy próba elé állította apát. Gondolom ő nem nevetett a kaka akción. Nyugtasd meg azzal, hogy legalább nem az új kéró hiper-szuper parkettáját kente össze !!! Az ügyintézésért nem irigyellek , de majd az új házért igen !!!! Biztos érdekes lesz Lizi nélkül, sőt szerintem egyenesen rossz !! de hát jó helyen lesz a mamánál, nektek meg muszáj intézni a dolgokat. Már terveztétek máskor is, hogy lepasszoljátok, nem, Csak akkor nyaralni akartatok menni ? Egyáltalán mentek valahova ? Na most már befejezem a kérdésesdit.
Bori
apáknak ennyi kakázás azért kijár !! Legalább lesz mit mesélni, ha nagypapák lesznek !!! Nálunk apa még ennek is örülne szegény, ha legalább megszorongathatná Nikát. Nem bánná ő, hogy kakás a kölke !!
Ja apa nem mondta, hogy a budit is ti rontottátok el ??
játék
én sem tudom lefoglalni mostanában Nikit semmivel. Se mese, könyv, építőkocka, rajzolás, kirakó, semmi. Uncsi minden. A hülye Shrekket azt viszont bámulná...
Lakáson kívül jól elvan a telkünkön nagyon jókat szokott locsolni, rohangálni, futkározni csak itthon nem.
Én most azt csináltam, hogy letöltöttem a netről kiszínezhető képeket és kb. 10x10 cm-es képeket nyomtattam belőlük. Én szépen kiszineztem, mert fekete fehérek és most azokat próbálom Nikinek megtanítani. pl. helikopter,repülő, léghajó, vitorlás, cápa, polip,pálmafa,kagyló, meg olyasmik, amiket szeretném, ha tudna. Mindenféle tudományos alátámasztás nélkül.
Nekünk van gyurmánk, de miután nem tudom rávenni, hogy 5 percenként ne harapjon bele, elraktam.
Bori, ha a te lányod nem mindenevő, az enyém az, akkor szerintem érdemes gyurmázni. Golyókat formálni és kilapítani. kígyót gyúrni már velük is lehet. Anyatejes dologról még nem hallottam, de szerintem marhaság. Te még szoptatsz ?
brigi
nektek jó szórakozást hétvégére !!! jó név a tesónak Marci2. ő tényleg egy jól sikerült kölök !!! Ha véletlen mégis csaj lesz ,akkor meg lehet Marcella !
Mi voltunk megint a gyerek szigeten. megnéztük a Kaláka felét. Nekem tetszett, Niki meg elnézelődött. Szerinte Tankcsapda is szólhatott volna. A közös játékoknál, mint homokozó, vízes-pocsolás, állatsimogató, megint hozta a szokásos formáját. Nem tudom miért csinálja ezt, úgy viselkedik, mint aki még életében nem látott másik gyerekeket. Egyszerűen nem értem. Persze csak műhiszti, de akkor is. Nem beszélve arról, hogy néhány gyerek tényleg jóindulatúan akarna vele játszani.
De ma több, nagyobb 4-5 évessel meggyűlt a bajom, mert azok (már elnézést) de olyan bunkók voltak vele. Kivettek rögtön mindent a kezéből, az egyik le akarta lökni a csúszdáról, a másik belerúgott a harmadik lefeszegette az ujjait, mikor mászott föl, hát nem volt jó élmény. Most már nem szarozok, simán megvédem a kölköt. Az elvett játékot visszaveszem és arrébbrakom az agresszívabb fajtáját !!! Azért az ilyen korú gyerekek már direkt szenyóznak a kicsivel. Az anyját persze egyiknek sem láttam a közelben. Persze nem vagyok durva vagy bunkó, mert adok másik játékot, ha pl. azon veszekednének, de akkor is . Az én lánykám még tényleg pici és nem érti, hogy miért kell neki zuhanva leesni a csúszdáról ?
Ti nem tapasztaltatok ilyet? Ha egykorúval játszik ,akkor nem csinálok rendet helyette csak ha látom, hogy direkt egy nagyobb kezd ki vele.
Hű de marhára belelendültem megint. Na de legalább egész jövőhéten csöndben leszek
Jó éjt Dorki