Sziasztok!
Jók a képek igazán!
Mindenki olyan aranyos, hogy annyi szépet mond Balázsról, köszi! Hari
túlzás amiket írtál rólam, de jól esett!!! Nekem is nagyon tetszett a vidámságod, és mindenkié!
Rokica, ahhoz képest, hogy még nincs saját tapasztalatod, nagyon sokat tudsz a szopiról, látszik, hogy rengeteget olvasol! Én is ezt tettem/teszem, és állítom, hogy nagyon fontos a tájékozottság. Nyilvánvaló, hogy a gyakorlat még így is hoz egy csomó ismeretlent, de az már fél siker, ha tudja az ember, hogy mit lehet, mit nem. Ugyanígy a szüléssel kapcsolatban is, ha valaki szeretne kicsit felkészültebben menni, szeretné tudni, mire számítson, fontos az olvasás. Ezek alapján kialakul mindenkiben egy elképzelés, hogy mit szeretne, mit nem, és ezekhez igenis ragaszkodni kell. Talán az a legfontosabb, hogy merjünk kiállni magunkért, és a gyerekünkért! Õ a miénk, senkinek sincs joga megmondani, mit csináljunk vele, nincs joguk elvinni, bármit adni neki, kivéve, ha életmentésről van szó. És ebben az esetben is jogod van mindenről tudni, mikor mi történik. De ahhoz, hogy valaki ki tudjon állni magáért, családjáért, fontos, hogy tudja, mi a jó a gyereknek, és mivel árthatnak neki. Ezért fontos az olvasás, tájékozódás.
Bocs, kicsit elragadtattam magam, de annyira tetszett Roki olvasottsága, és biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhetően minden úgy fog nála is zajlani, ahogy ő elképzeli
/ nálam is így sikerült az első szülés és a szoptatás is, és bízom benne, hogy most sem fogok csalódni/!
További szép hétvégét mindenkinek!
Judit 26+4