Sziasztok
))
Ma lezárult a vizsgaidőszakom Juhéjjjj
))
Igen, tegnap beszélgettünk Gabikával
Naná, hogy hívtam....
)) És igen: nagyon jó híreket kaptam tőle, sokkal előrébb vagyunk már...!
Persze még így is nagyon sokan vannak előttünk, de a remény megvan! Tegnap eléggé kivoltak a hormonjaim (mensi alatt), úgyhogy sírtam is eleget a tegnapi nap... De Gabika megnyugtató szavai után, újra feltöltődtem
Nagyon nehezem bírom már az az igazság. Már olyan régóta szeretnénk a babákat, és már annyi mindenről kellett lemondanom a babák miatt...
Természetesen nem érezném/érzem lemondásnak, ha lenne eredménye. De ez a sok év várakozás, nekem nagyon sok lemondással járt. A fizum is a negyedére esett vissza, ráadásul nem is ott kellene dolgoznom.
Iskolában kellene tanítanom, de a mostani munkám teljesen más, hogy is mondjam, kicsit rangon alulibb... De ez sem rossz, hisz szerettem régen. A baby miatt (lombikok) csökkent a fizum. Tulajdonképpen meg is értem/értettem őket. Nekik se volt jó ha hiányoztam hónapokat egy évben.
A gyerekeket pedig imádom
) Csak így babyre várva nincs "pofám" új munkahelyre menni.
Gondolom nektek is vannak ilyen lemondásaitok...
Ilyenkor nagyon dühít, ha valaki azt mondja, hogy még nem szenvedtem és nem vártam eleget, és hogy nem temettem el b...t.
Nme nagyon van beleérző képessége az ilyen embernek, nem nagyon lát tovább az orránál...
De most már nem bosszankodom ám
)))
Csak türelmetlenke vagyok, mert már nagyon vágyom:
És ezt szorozzátok meg 3-al legalább
))
Tegnap a férjem vigasztalt rendesen, azt mondta, hogy:
"Cica, de mi itt vagyunk egymásnak és szeretjük egymást, ez a lényeg!"
És én ilyenkor is annyira imádom, mert ő ilyenkor tartja magát.. Néha meg ő van elszontyolodva, na akkor meg én vagyok az erős, mint aki nem türelmetlenebb, mint ő
))))
Ha jól emlékszem Renóca 160.-ok vagyunk... (-30 az biztos!)
De én reménykedem abban a tényben, hogy a szülők válazstanak ki minket...
Mert ha esetleg valaki olyan szülőt keres, mint akik mi vagyunk, akkor kerülhetünk előrébb is..
(De Nikinozso cáfolj meg ha nem így van
)
Persze azért nem hiszem, hogy 129 pár nem felelne meg...
Bízom még sokmindenben, hátha nem 1,5 év a várakozási idő még...
Nagyon sokat hallottam: hoyg 10 nap alatt kaptak babát párok, vagy 2 év múlván át mindent...
De olyat is, hogy még határozatuk sem volt!!!!!
Csodálkozom ezeken az eseteken, mert jogilag biztosan nem tizsta dolgok ezek...
Ha igen, akkor várom a tanácsokat!!!!
Rengeteg ismerősnek szóltam, sok kórházat hívtam, sok csecsemőotthont... De mindenhol elküldtek a tegyeszhez
))
Én ezt tudtam, csak akkor miért máshogy sikerült nem is egy ismerősömnek, miért ezt tanácsolták ? Ha nekik lehetett, nekünk már miért nem lehet???
Ezek is jó kérdések úgy érzem...
De erre sincs válasz... Nekünk ebben sem lesz szerencsénk, ki kell várni az időnket biztosan.
De várok, várok és várok...!
Akkor is lesz baby! Az élet már tovább nem babrálhat ki velünk
))) Nem és nem!!!
Csajok olyan jó veletek dumcsizni, ti is írhatnátok magatokról többet!!!!
Én is szeretnék olvasni
)
Különben Renóca:
Mi is kaptunk már nem is egy ilyen beszólást... DE!
Én úgy próbáltam megérteni a "hozzászólásaikat", hoyg ők biztosan jót szeretnének nekünk...
Úgy gondolják, hoyg nekünk ez nem a legjobb megoldás stb... Hirtelen nem tudnak mit mondani, ez jut eszükbe úgymond!
Persze nekünk ez nagyon fáj, hisz mi ilyenkor már régen megéltük a mi kis életünket, gondolatainkat helyre tettük. És már ilyenkor a mi gondolatainkban az él, hoyg a mi kis babánkat, már a "telefon" hozza
)))
Mi már régen felvállaltuk, vagyis nem szégyeljük, teljesen természetes dolog, hoyg várjuk a baby-t
Azért ha valaki nagyon régi ismerős és úgy tudja meg, akkor van beszólás, szegéynke stb...DE
Amint látja rajtunk azt a dolgot, hoyg a mi életünkben ez a szenzáció, ez jelenti azt, hoyg "terhes vagyok", akkor már el is felejtette azt a kis beszólást, amit tulajdonképpen, nem rosszindulattal, lesajnálóan szánt...!!!!
/Persze gondolj bele abba, amikor neked először járt a gondolatodban az a tény, hogy mi van, ha nem lehet babád? Az első gondolatod az volt, neked is, hogy pedig sajátot szeretnél... És az örökbefogadás, mint gondolat volt csak... Azóta gondolom nálatok is minden megváltozott, a lényeges dolgok értelmetlenek lettek, a lényegtelenek értelmet nyertek
))/
Valahogy így érzem a lesajnáló szavak mögött ez lehet... Első pillanatban értelmetlen számomra, hogy miért is nem gratulál, hoyg örökbefogadunk????
))
És miért az a válasz, hoyg szegények, vagy valami hasonló...
Hisz ha azt mondanánk hoyg terhes vagyok, akkor a gratuláció az első szó...
DE! Azért hozzáteszem nálunk 90 % gratulál úgymond, hisz mikor látja a mi szemünk csillogását, örömujjongásunkat (a babaszobánk tapétáját, a felszerelést), hogy már nemsokára bármikor megérkezik a telcsi a babyvel, akkor ők is örülnek velünk, és az ő szemük is csillog..
Anyukáknak , nagyiknak nemcsak a szemük;))
Amneris!
Örülnék neki, ha én is olvashatnék rólad bővebben!
Jajj de hosszú voltam, milyne jó, hoyg nem kell tanulni
))
Nikinozso de jó neked
Ennyi unoka
Nekem is sok lesz remélem
))
Köszönjük azt a sok-sok kedvességet, amit kapunk tőled!
Puszi mindnekinek*)