Új privát üzeneted érkezett!

LemaradtKép

Benianyu!
Annyira cuki a kisfiad!
Jó pasi ámKép
Majd kergetheted a csajokat a házkörülKép

Szerinted, akkor mekkora hálózsákot érdemes venni?

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Angelani, köszi. :-))) Nem fogom kergetni őket, ha olyan lesz, mint az öcsém, akkor szépen sorban fognak várni rá. Amúgy Beni teljesen az öcsémre hasonlít.

Hálózsákból szerintem 62-es mérettel érdemes kezdeni.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Most kuksiztam be a 2005/2006 téli és a 2006 tavaszi babásokhoz.KépHúúúú de rég volt mikor mi itt tartottunk. Igaz milyen gyorsan megy az idő. Mikor a dokim mondta, hogy sity-suty el fog repülni az idő nem hittem el neki. De látom már neki van igaza.

Szilvi
30

Kép
Kép
kismama2004

Hello Lányok!

Uxi Kép Nem tudom, honnét jössz, de mindenképp a 23-mas busz a nyerő, az jár ott. / gondolom, BKV-ra gondoltál/. A Boráros térről indul a busz, a piros nem áll meg ott, csak a fekete. A megálló neve T betűvel kezdődik, talán Timót utca? De ha előre nézel a Soroksári úton, a buszról látszik is a nagy Megatoys tábla.

Zsófi, üdv közöttünk! Újabb potenciális szülőtárs? Én is a Mávban szülök / remélem/, és okt. 4-re vagyok kiírva, szintén a második fiammal Kép

Hordozókendő: Én is Nóráéktól vettem pár hónapja, tesómnak elvittem, hogy tesztelje a pici babájával, de akkor nem sikerült a leírás alapján használni. Bodzától kaptam részletesebb leírást, talán így tudják használni.

Angelani, nem fogdostuk agyon a madárkát, alig mertem megfogni. Kézzel nem is ment, ruhával fogtam meg végül.

Na megyek, indulni kell hamarosan a talira, és még azt sem tudom, mit vegyek fel. Én is elég lestrapált leszek, egész eddig takarítottam, de persze sehol sem tartok!

Judit 26+3
jucc

Lányok!

Visszatérve az ijesztgetésekre: képzeljétek, mikor mondom, hogy magas lett a cukrom, (persze nem mondom, csak ha muszáj, mondjuk amikor vmi édességet akarnak rámtukmálni), akkor a nagymamák (mármint a mienk, nem a babóé) teljesen kétségbe esnek, hogy úristen, cukros vagy??? Nehéz nekik megmagyarázni, hogy nem maradok az! Szegények, nem is tudják, miféle tortúrákon megy át az ember a terhesség alattKép persze, a töredékét sem mondtuk el nekik, minek aggódjanak. De teljesen érthető, az ő idejükben még semmiféle terhesgondozás nem volt, és nem értik, hogy ezeken egészséges terheseknek is át kell esni....
lucretia

Én is elég lestrapált vagyok, ne aggódjatok Angelani és többiekKép Nálam így van ez péntek délután, én még melózom is. Aztán még este indulunk a szüleimhez, 200 km-re, úgyhogy igencsak hosszú lesz a napKép de nem baj, a talinak nagyon örülök!!!!
lucretia

Sziasztok!

Képzeljétek!
Most keltem felKép
Majdnem 1,5 órát aludtam.
Olyan szarul vagyok mostanában. Olyan, mintha a szervezetem kényszerítene a több pihenésre.

Na készülök, mert megyek a taliraKép

Sziasztok!
Angelani
29+4

Kép
angelani

Sziasztok Kismamik!

Már megint jó meleg van Kép nem sokáig tartott a lehűlés.
Képzeljétek Apa csinált a babócánknak gyerekdalokból CD-t. Ma betettem a lejátszóba, és a Halász Juditra tombolt bennem a pocaklakó Kép Kép Annyira jót nevettünk rajta, mert kivülről is látszott a pocakomon, ahogy odabenn mozgolódott Oli Kép

Ma egy ismerősöm jól felbosszantott. Azt mondja, hogy mennyire sajnál minket, hogy most majd milyen sok pénzt kell költeni a gyerekre. Mondom magamban, ez totál hülye... Már mindent megvettünk, ami elengedhetetlenül szükséges, utána pedig mit kell költeni egy újszülött babára? Pelust kell venni, illetve ami esetleg kimaradt. Na dehát arra kapja az ember a GYED-ET és a családi pótlékot... Némelyik ember olyan hülye.

Jut eszembe most van a tali ugye? Remélem majd mesélnek, hogy mi volt Kép

Ildi 32+0 (atyaég, már csak 8 hét van hátra)

Kép
vrucsincá

JÓ TALIZÁST MINDENKINEK!!!!! KÉRJÜK MAJD A BESZÁMOLÓKAT!!!!

PUSZ
Benianyu

benianyu

Sziasztok!Kép

Na mindenki a talin van, de jó nektek.Kép
Sajnos én nem tudtam menni, meg két napja megint keméynedek fura a pocimKép
Ez a fránya front és esni egyszerűen nem akar itt nálunk!!!!
Legalább felfrissülne a levegő.

Megyek is pihizni vissza.

Érezzétek nagyon jól magatokat és meséljetekKép

Ja és pocakokról bezsámolót kérek, kinek a legnagyobbKép

Puszillak Titeket és tényleg ne harizzatok rám!Kép

Mea(29+5)

Mea
mea

Azt meg már írtam is hogy oda vissza vonattal kellett volna mennem, nekem az sok lett volna fájó pocivalKép

Na mindegy ez van.

Most már mindegyKép

Mea
mea

Sziasztok!

Hát én sem vagyok valami hű de jól!
Nagyobb a gond a burkolás körül mint gondoltam, fél napig álltunk, mire dűlőre jutottunk, hogy hogy is legyen a dolog....
Aztán vissza kellett vinni egy kádat a Bricostore-ba, na most megfogadtam, hogy én soha többé nem veszek semmit (praktiker, brico, baumax és társai üzletekben, pláne nem akciósat, egy nagy sz@r az egész!
Ha ebbe a kádba belejtettem volna egy szappant, talán még ki is lyukadt volnaKépOlcsó húsnak híg a leveKépEz már szentigaz!
Úgyhogy a nagy felfordulásban olyan volt az egész hasam mint egy kődarab, azt hiszem ez a keményedés???????????????
Nem fájt egyáltalán, csak mint egy kődarab!Viszont ficánkolt is, biztos őt is idegesítette hogy én idegeskedem!
Viszont a fenoménban nyári akció kezdődött és vettem egy édes 62-es pizsit(már megint lányosatKép, hú de félek, hogy ráfaragunk és kiskrapek leszKépKépKép)
Ezt mindjárt földobom mert olyan édi!
Az anyaga elég nyárias, de rugi alá jó lesz sétálni, vagy alukálni stb...

Ja, megnéztem azt az Árpád u-i kismamaboltot!Nagyon jó tényleg, fehérneműért megyek is vissza a jövő héten, ha kapnak méretet!Kép

Megann 29+5

Kép

Kép
megann

1590 ft voltKép

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Nagyon édit vettélKép
Én is csomó rózsaszínűt vettem és lányt mondtak múltkor megint, de remélem most már hogy valóban kislányka bújik ki majdKép

Te melyik kórházban is fogsz szülni?
Mikorra vagy kiírva?
Én ma vagyok 29+5 és szeptember 12-re vagyok, ezért nem értem.

Mea
mea

Látszik, hogy mindenki talin van.Eléggé kihalt minden.
Megann
Próbálj egy kicsit megnyugodni, sajnos ez a hátranya az és társai üzleteknek.KépHa a pocak keményedik vegyél be magnéziumot.
Nekem minden sétánál, vagy "menésnél"keményedik, a doki azt javasolta, hogy séta előtt vegyek be még egy magnéziumot.A házimunkánál nem szokot általában keményedni, azt jobban be tudom osztani.
Édi a rugi.Ha sikrül én is felteszem a bodykról a képet.
Most nagyon szemezek egy hálózsákkal. 1800 ft új.Olyan édes.Csak várok valami jó színre, ami unisex, sárgában volt, de nekem az nagyon kislányos.Inkább zöld, vagy vkéket szeretnék.

Mea
én is olyan vagyok mint a mosott sz....r. Pedig alig csináltam itthon valamit.KépDE nekem már ez az idő felüdülést jelent.Én normális állapotban szeretem a meleget.

A csajok már rég mulatnak.Kép
Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

KismamaKép

Sajnos nekem a pocakom megérzi ezt az időtKép
Olyan rossz.
De legalább jót esne, de nálunk semmi.
Nálatok???

Mea
mea

Sziasztok!

Én már hazaértem a taliról!
Tök jó fejek a csajokKép ( ez nem azt jelenti, hogy ti nem).
Szóval nem kellett ott feszengeniKép
Elég hamar feloldódott mindenki, mintha már ezer éve ismernénk egymástKép
Ha lesz legközelebb is tali, tuti elmegyek, de már akkor megpróbálok tovább maradni.

Vrucsincá!
De édi dalok lehetnekKép
Ne törődj a hülye beszólásokkal!
Már ezt is kiveséztük, hogy mindenki azt mondja, hogy mennyi gond van egy gyerekkel.
De milyen érdekes, hogy mégis a legtöbb ember vállal babát. Ennyit a kijelentésekről!
Ugye te eljössz a legközelebbi talira?

Mea!
Remélem már azért jobban vagytok!
Pihizzél és majd a következő talin már ti is ott lesztekKép

Benianyu!
Te neked is kötelező a következőn a amegjelenésKép
Benivel együtt is jöhetszKép

Megann!
Nagyon ari a rugiKép
Pihenj, mert a babó sem szereti ha idegeskedszKép
A kádról csak annyit tudok mondani, hogy sajnálomKép
De igaz a dolog, olcsó húsnak hí a leveKép
A párom is mindig ezt mondja, ha valami ennyire sz@r.
Remélem te is jössz majd még talira!

Kismama!
Aztán, ne gondold, hogy te lemaradhatsz a következő talirólKép
Majd kimegyünk valahova a szabadbaKép

Megyek, mert nem vagyok valami túl jólKép
Már kb 3-4 napja ez van, lehet, hogy a fülledt idő okozzaKép
Puszi!
Angelani
29+4

Kép
angelani

Mea
Az én pocaklakóm nagyon utálja az ilyen időt. Nálunk most éppen egy vihar készülődik, és a babó majd kiugrik.

Kép
vrucsincá

Látom akkor ti is megszenveditek pocaklakótokkal ezt a hülye frontot.

Angelani!Kép
És mikről beszélgettetek?
Ha nem vagyok túl kiváncsi.Kép

Bababtémákról gondolom.Kép

És kinek milyen a pocakja??
Fényképeket nem csináltatok véletlenül??

Mea
mea

Mea
nálunk teljes borulás van, de az eső az elmaradt egyenlőre.Bár a héten már kaptunk elég kiadós zuhét.A kocsiig kellett elmennem, de sz....rá áztam.Az utcán hömpolygött az eső, mert a csatornák nem tudták olyan gyorsan elnyelni.De ez sem tartott tovább 20 percnél.De akkor éjszaka is még elég sokat esett.Azt hiszem ez szerda volt.
Nekem akkor volt rossz a pocim amikor azok a hülye erős és tartós szelek voltak, kb 2 hete.

Angelani
nem hinném, hogy a következőre el tudnék menni.100 km azért egy kicsit nagy távolság.Pestet pedig egy picit sem ismerem.Én innét a távolból tartom rajtatok a szemeimet.Vigyázzatok a nagy testvér figyel benneteketKépKépKép
Tetszett a hordozó kendő?

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Itt vannak az új szerzeményk.KépKép
A csíkosakat az anyutól kaptaKépezek 56-os méretek.

Kép
Kép
kismama2004

Most nézem Mea!
Nálunk még is csak esett, de csak nagyon keveset, mert ahol fa takarta az aszfaltot, nem nedves a járda.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Mea!
Igen emlékszem te is jól bevásároltál rózsaszínből, de hát most mondd meg, lehet ezt otthagyni???KépKépKép
A röhej az, hogy tegnap rózsaszín kiszoknival, tegnapelőtt meg rózsaszín kissapkával tértem hazaKép, és minden nap megfogadtam, hogy most aztán már tényleg elég a rózsaszínből és fehéret fogok venniKépKép . Hát ez így sikerült!
Csak nem esünk pofára!KépKépKép

Kismama!
Látod, milyen ügyi vagy, téged nem érhet meglepetés, jó kis unisex színekKépKép
Anyukád nagyon ügyesen választott, imádom a csíkosokatKépKépKép, remélem Te isKépKép
Hol néztél hálózsákot 1800-ért, nagyon olcsónak találomKép
Volt valaki a Brendonban?Esetleg látta valaki az akciós ágyneműt? Milyen színekben vannak??
Én csak holnap jutok el, ha szerencsém van, de persze ez sem biztosKép(holnap vadászhatunk másik kádat, meg fugát, meg élvédőt meg meg meg.....Kép

A bokám majd letörik úgyhogy most kakaós győri nápolyival és langyos kakaóval vígasztalom magam!
(Sajnos a talira majdnem biztos hogy nem tudok elmenni, látjátok mi van körülöttem!
Ja nem csak az autószalonba kell visszamennem, hanem a riasztóshoz is, még egy egér is hangosabban cincog ennél a risztónálKép, úgyhogy jövő héten bevágok egy doboz magnézimot a táskámba és azon fogok élni úgy látomKép)

Na nem rinyálok többet, hátha valaki még szólni akar maKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hát Megann
a hálózsákot Veszprémben láttam.De ha érdekel póstán tudok küldeni, csak színt (gondolom rózsaszínKép) és méretet adjál.Természetesen ha vettem akkor felteszem, és ha érdekel szólj.
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!

Naggggggggggyyyyyyyyyyyyyyon viccesKépKépKépKépKépKépKépKép(rózsaszín)
Aranyos vagy, köszi, majd jelzem, ha esetleg kellene, bár nem akarok senkit terhelni postával ilyesmivel!
Biztos itt is van a fővárosban, csak meg kell találni!Nyáriakat, kis vékony pamutból láttam, csak azt nemigen kararnék venni, minimum plüss!Én Bécsben vettem már egy nagyon jó téli vastagot(bélelt), talán ha mégegyszer kimegyünk, találok még hasonlót!

Látom mindenki kimerült péntekre!
Na jó pihenést én is lelépek mára!
Puszi!
Megann 29+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Legközelebb remélem el tudok menni a talira.

Állítólag a baba mérete anyai ágon öröklődik, ehhez képest én 3100 g-mal és 51 cm-rel születtem, Gergő pedig 3900 -zal és 57 cm-rel. Kép

Tesco-s cuccok: Van a Tesco gazdaságos, az nagyon olcsó, de vacak, nem érdemes megvenni, pl. a pelus tiszta műanyag, de van a sima Tescos aminek nem a fehér, kék csíkos a csomagolása, hanem színes, az jó, de még mindig valamivel olcsóbb a "nagy márkáknál".

Kóbor!

Végre valaki, aki négy gyereket szeretne!Kép Engem általában hülyének szoktak nézni emiatt, hogy az milyen sok. Mi a 2+2 -es felállást szeretnénk, hogy a 2. és a 3. között legyen egy kis szünet, 6-7 év.

Jucc!

De jó! Te kinél fogsz szülni? Én új vagyok a MÁV-ban, de eddig sok jót hallottam róla, azért oda mentem át.

Babaruhák: Én is reménykedtem, hogy vére jöhetnek a piros fodros, virágos ruhák, de babácskánk már két UH-on is megmutatta a kukiját. Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf
a párommal sokszor beszélgettünk arról, hogy jó lenne 3-4 gyerek.Sztem ez azért már nem fog beleférni nálunk, mert 30 éves vagyok, és még csak ez az első babánk.Én nem nézem hülyének a 4 gyerekes családokat.KépKépKép

Nálunk a doki a fülével és az állával van elfoglalva. Kedden teljesen el volt halva, hogy milyen szép a picúr füle.A doki mondta, hogy ezek örökletes dolgok.KépMost nem mutatta meg az arcát, szégyenlős a szentem.
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Talis lányok, csak nem tart még a buli??? Sajnáltam, hogy el kellett jönnöm, legközelebb Balázs nélkül megyek. / fél óra után elkezdte a nyávogást, hogy mikor megyünk már?/ Nagyon jó volt a hangulat, és alig tudtam beszélgetni Veletek Kép

Egyébként készültek képek, remélhetőleg láthatjuk majd. Nagyon örülök, hogy sikerült elmennem, kár lett volna kihagyni. Tényleg érdekes olyan emberekkel személyesen is találkozni, akikkel hónapok óta napi kapcsolatban vagyunk, de csak a hálón keresztül.

Gondoltam rá, hogy nálunk is meg lehetne oldani egy talit, és akkor a dél-pestiek lennének kicsit előnyben Kép Csak még azt nem tudom, Balázst hova tenném arra az időre. / el tudom képzelni róla, hogy akkor meg azon nyávogna, hogy mikor mennek már el a nénik?/

Rokica Kép Még arra sem volt időm, hogy elmeséljem, épp Veletek szembe jártunk Balázs babakorában gyógytornára, úgyhogy ismertem a helyet jól. És mint kiderült, Angelanival 2,5 éven keresztül egy utcában laktunk. / Rózsa/ Csak hát én azon a környéken csak babásokat ismerek, ő meg akkor még nem volt az Kép
Egyébként fél nyolcig voltunk a játszótéren, a végén már kezdtünk megfagyni, de már nagyon örültem ennek az érzésnek. Itt most esik már jó ideje, szerintem ma éjjel a hőség hagy minket aludni.

Zsófi Kép Banczik Zoltán a dokim a Mávban. Remélem, nem csalódsz a kórházban! Gondolom, nézegetted már a Mávos topicot is, ott is hallhatsz érdekes dolgokat!
Én is sok gyereket szeretnék, párommal korábban a 3 vagy négy gyereket tűztük ki célul, de még nem dőlt el, mi lesz a vége. Én sem vagyok mai csirke, de ha összeszedjük magunkat, akár 35 éves koromra teljesíthetjük is a megfelelő létszámot.

Na, jó késő lett, leragadnak a szemeim.
Mindenkinek jó éjt!
Judit 26+3
jucc

Jó reggelt LÁnyok!

Látom mindenkit megviselt a találkozásKép.Vagy csak a felfrissült levegő altat el benneteket oly sokáig?Kép
Meséljetek milyen volt a tali?Érdekelne a hordozó kendő is.A leírását láttátok, az alapján meg lehet tanulni a kötési lehetőségeket?
Tegyetek fel mindenképpen fényképeket.Minden érdekel, ha már nem lehettem ott.Vagy minek kíváncsiskodom mi???Kép
Azért egy kicsit irigyellek benneteket.
Egyszer talizhatnánk Fehérváron is, oda még én is el tudok jutni.!KépNa jó ez csak viccKép.De nem is olyan rossz gondolat.

Egyébként én már fél órája csak forgolódom, pedig tegnap olyan nyomott voltam, hogy azt gondoltam, csak reggel 9-kor dob ki az ágy.TévedtemKép

Na befejezem, nem fárasztalak benneteket itt korán reggel!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Na! Társaság híján nekiállok vasalni!
Neketek pedig jó ébredezést!Kép

Kép
Kép
kismama2004

Jó reggelt!

Engem is kivetett az ágy! Kép

Én nagyon örülök mindenkinek aki eljött, szerintem jól sikerült a dolog. Eszméletlen mennyiségű kaja lett itt összehordva, legközelebb egy egész hadsereget is kell hozni, hogy megegyék. Kép

Mindjárt rakok fel képeket, én is csináltam egy párat meg asszem Hari is.

Tök jól elbeszélgettünk, bár valóban az elején amikor még érkeztek az emberek, akkor gyakran fel kellett ugrálnom, és igy nehéz volt hozzám akár egy mondatot is befejezni, de utána nagy csevej volt.

Balázs szerintem igy is édes volt, szegény mondjuk nem tudott mit kezdeni a sok nagypocakos nénivel. Kép De a konyhában a sok édesség között rögtön feltalálta magát. :D

Még kicsit kómás vagyok, tegnap tali után elmentünk vacsorázni a párommal, aztán beájultunk együttes erővel és aludtunk. És hát most is korán van, csak szokás az szokás... csodálom hogy nem fél hatkor kukorékolok itt.

Szal megyek megkeresem a kamerát és feltöltöm a képeket...

Ja. Jött Nóra is a kendőkkel, rajtam demonstrált egy megkötési módot, de úgy látszik elrettentőleg hatottam a közönségre mert senki más nem kért hordozókendőt. Kép Párom is kijelentette, hogy ez neki túl komplikált meg fél hogy kipotyog belőle a baba. Mondjuk mikor először mentem ilyen kendőkötő tanfolyamra, én is elvesztettem a fonalat kb a második megkötés után, de mostmár ezt az egy keresztkötést megtanultam, ebbe lehet fektetni is meg ültetni is, ez nekem egyenlőre elég. És mióta a párom megemlitette ezt a kipotyogást, csak azt nézem a többi kengurun, hogy te jóisten, egyetlen egy műanyag csat tartja a gyereket, mi lesz ha kioldódik? A kendőn legalább érzed ha kezd lazulni a csomó amit kötöttél, és annyiszor rád van csavarva, hogy szerintem nem lehet leejteni. De ha csak egy csat a hátadon, és az kinyilik???

Na jó, nem rémisztgetek tovább senkit. Megyek képeket töltögetni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jók a képek,KépCsak kár, hogy nem tudom ki kicsoda.Kép
Annyira sajnálom, hogy ilyen messze lakom tőletek.
Rokica neked még volt erőd ezek után elmenni, vacsizni???Kép
Nem piskóta, az a kaja mennyiség amit felhalmoztatokKép!
Remélem lesz még élménybeszámoló!

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi!

Muszáj volt, mert elpakolni, nekiállni főzni nem volt kedvünk, ellenben édességből meg nasiból vacsorázni érdekes lett volna. Kép

Az az igazság, hogy mióta korlátozom a szénhidrátokat, illetve nem is a szénhidrátot, mert gyümölcsöt mostanában eszem orrba-szájba, de mióta nem eszem cukrot, tésztát, rizst, krumplit, péksüteményt, még kenyeret se csak teljes kiőrlésű rozst, azóta szabályosan émelygek ha "nagyobb mennyiségű" szénhidrátot eszem. Például múltkor ettem egy tál alig édesitett tejbegrizt, és attól se voltam valami jól. Általában vagy puffasztot búzaszeletet szoktam megpakolni felvágottal, sajttal, zöldséggel, körözöttel, majonézes tonhallal vagy ilyesmivel, vagy a teljes kiőrlésű "fekete" rozskenyeret. Nagyobb étkezésekre főzelék valami sovány hússal, tojással feltétnek, vagy sovány hús/hal zöldséggel. De a múltkor csináltam olyan finom sült tejfölös hekket brokkolival és ropogósra sült sajttal a tetején, hogy valami isteni volt, tehát én nem érzem úgy, hogy sanyargatom magam. Ezenkivül jelentősebb szénhidrátot csak a gyümölcsök jelentenek, viszont most lehet abban is vissza fogom fogni magam, mert újra jelentkezett a gyomorégésem, és főleg a savas gyümölcsök nem tesznek jót neki.

Mikor ráálltam a diabétesz diétára, akkor a gyomorégés meg az összes többi gyomorpanaszom teljesen megszűnt. És hizni se hiztam a 24. hét óta.

Naszóval a lényeg az hogy maradt itt egy csomó édesség amivel most jobb hiján a páromnak kell egyedül megbirkóznia. Kép Mondjuk ő nem is panaszkodik. :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jóóóóóóóóó reggeltKép

Akkor, ha Roki nem haragszik kommentálnám a képeket (mindig balról jobbra):
tali001: Angelani, Uxi, Lucretia
tali002: Jucc+Balázs(aki már az elején is lelekes voltKép), Angelani
tali003: Tmarie, jómagam, Hari
Ezek mind a szép hűvös szobában készültek, miután megtekintettük Roki szerzeményeit és kicsit leültünk.
Aztán a társaság apránként kivonult a konyhába, nem tudom miért, de nálunk is mindig mindenki a konyhában köt ki, akkor is, ha a szobába terítem a svédasztaltKép. Ez valami mágikus dolog, tűzhely vagy nem tudom ilyen effektusKép. Az előzőek alapján ismerjétek fel az arcokatKép.

Szerintem is tök jó volt a hangulat, én észre se vettem, hogy rohan az idő. Ha a párom nem telcsizik rám, lehet, még éjfélkor is ott ülökKép. A vacsijukon én nem csodálkozom, Roki párja egyébként egy igazi gavallér, én teljesen elolvadtam, mert amikor 6-körül visszamerészkedettKép, mindenkinek hozott virágot.

Keresek valami egészségtelen reggelit, aztán még jövök. Most ebben a megnyugtató esőben úgyse lehet mit csinálniKép.

D
dudukly
Isaszeg

Rokica!Kép

Szupi a képek, tényleg jó sok étel ital voltKép
Örülök, hogy jól sikerült!!!
Sajnos nekem még este is kemény volt pocim, nehezen viselem még mindig ezt az időváltozástKép
Én tuti frontnál fogok szülniKép
Sajnálom, hogy kimaradtam a pocakbulibólKép

Most picit én is leálltam hízásügyileg, mert még tartom a 63 kg-ot.
Tehát +10-11 kg-ot.Kép

Elkezdtem olvasni az Élet első heteit.
Tök jó kis könyv, de szerintem mindegyik kb. ua. írja, hogy hogyan kell felemelni, megetetni, tisztába tenni a bébit.Kép
De én Miriam Stoppard könyvvit szeretem.
Neki volt a Tini Lányok Könyve és az is irtó jó felvilágosító könyvecske volt annoKép

Nálunk végre egész éjjel esett és most isKép

Szerintem ma takarítás leszKép

Mindenkinek jó pihizést!Kép

Puszi

Mea(29+6)

Mea
mea

Ja, azt még hozzáteszem, hogy múlt hétvégén sikerült megnézni a Supersize Me c. filmet, tudod, ami a McDonalds-ról szól. Namost a párom már azelőtt is gyűlölte a McDonalds-t. Nekem semmi bajom nem volt vele, most sincs, tkp kifejezetten a McDonalds-zal, de annyira elrettentett hogy a pasi milyen gyorsan milyen beteg lett ettől a "fast food" kajától, hogy ott és akkor elhatároztam, hogy csak olyan kaját akarok enni, amiről felismerhető hogy mi volt "előző életében." Tehát megpróbálom kizárni ezeket a túlfeldolgozott dolgokat, levesport, konzervet, stb, és friss zöldség/gyümölcs/hús/tejtermékből táplálkozni.

Komolyan, annyira ledöbbentem a filmtől, hogy totál megerősitett abban, hogy muszáj másképp étkezni. Főleg hogy amúgy is hajlamos vagyok a hizásra, és most a saját bőrömön tapasztaltam terhesség alatt, hogy mióta másképp eszem, nem fáj a hasam. Terhesség előtt nem volt ennyire egyértelmű a dolog, mivel én is szeretem a sütiket, hamburgereket, stb, szeretek enni, de akkoriban a fogyás nem volt mindig elég mozgatórugó ahhoz, hogy változtassak az étrenden. Most hogy azért eszem másképp, hogy ne érezzem rosszul magam ÉS még láttam is ezt a filmet, hát ez most motivált...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
klasszak a taliképek, kár, hogy te nem vagy rajtuk....
...és hát a férjed...vigyázz rá nagyon! Az enyém simán elmenekült volna, és talán ha éjfélkor hazamerészkedik, nemhogy virág...!!!Kép

Olyan jó ez a hüvi, friss a levegő, esőszag...imádom.
Jó 7végét
üdv
p 27+4
penna

Sziasztok!

Jók a képek Kép Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, talán majd a következőre, ha lesz olyan Kép
Jucc Balázs nagyon ari kisfiú Kép

Úgy látszik nekem már semmi sem jó, a nagy melegben egy kis lehűlésért rimánkodtam, most meg azért hogy vége legyen ennek az időnek. Totál görcsölök, és a pocaklakó meg van bennem húzatva Kép

Szilvi! Te aztán jó korán keltél, én fél tízkor alig tudtam kikelni az ágyból.

Ildi 32+1

Kép
vrucsincá

Ildi
be kell vallanom, hogy olyan 7 óra körül vissza kellett feküdnöm, totál megfájdult a hátam a vasalástól, és apa ágyba parancsoltKép1/2 9-kor ébredtem fel, persze apával beszélgettünk előtte egy picit, aztán ő dolgozott itthon, én meg szusziztam.Aztán felkeltem, lementem a boltaba, apa meg lement dolgozni.Kép

Rokica
érdekelne az isteni tejfölös hekk recept!Kép
Ahhoz csak gratulálni tudok, hogy a 24.hét óta nem híztál.Kép

Dudukly
köszi a felhomályosítástKép

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Ma már reggel bekukkantottam, de le kellett lépnemKép
A fotókat megnéztemKép
Hááát, sosem voltam fotogén alkatKép
De nem is az számít, hogy ki hogyan néz ki.
Nagyon jó kis társaság az őszi babás topiklakókKép
Sajnálom, hogy korán el kellett jönnömKép
Jucc még látta azt is, hogy a párommal találkoztamKép
Nagyon helyes fiú Balázs. Szerintem egész feloldódott Õ is. A sok finom falat mellettKép
Az természetes, hogy a kaja mellett unatkozhatott, mert az evés-ivás mellé játszani is kell egy gyereknekKép
Talán ha eljött volna Benianyu a kis BenivelKép

Kismama!
Nagyon édi ruhácskákKép
Én elvonatozom FehérvárraKép
Pihengess, ne vasalj túl sokatKép

Mea, Vrucsincá!
Nektek sok pihi!
Nekem is most kezd egy kicsit fájni a pocim, de szerintem ez az üléstől van most.

Rokica!
Én is nagyon szívesen csinálnám a diétát csak az a baj, hogy édességfüggő vagyokKép
Gratulálok neked, hogy ennyi kitartás van bennedKép
Tudom, a babáért mindent! Ha gond lenne, én is kibírnám, de így, hogy még a cukrom sem megy fel a sok édességtől, nem bííírok ellenállniKép Kép Kép
Még egyszer Nagyon Köszönjük, hogy felajánlottad/ajánlottátok a lakásotokat a tali végett!
Köszönet a párodnak is! Szegény, neki meg kényszersétája volt. Igazán nagy áldozatot hozott ennyi kimama kedvéértKép
Én még nem néztem végig ezt a filmet, csak elkezdtem.
Szerintem engem nem fog elriasztaniKép
Én imádom az ilyen kajákat, bár itt most szerencsére nem tehetem meg, hogy sűrűn étkezzek "műkajákat".
Na abbahagyom!

Mennem kell mosniKép
Csak hova fogok teregetni?
Nem szeretem az ilyen időtKép
Essen, frissítse fel a levegőt, de utána meg süssön a napocskaKép

Puszi!
Mindenkinek Kellemes Hétvégét!
Angelani
29+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Még annyit!

Rokica!
Elkezdtünk beszélni a teákról, de valahogy elmaradt a lényegKép
A málnalevél a tágulásra jó.
A laktoherb? Vagy melyik jó a tejcsi termelődésre?
Ez tök lemaradtKép
Hallottam mindenféle homeos bogyókról is.

Valaki tud erről valamit?

Sziasztok!
Angelani
29+5

Kép
angelani

Sziazstok lányok!

Most jutottam a géphez. Apa elment Benivel az autószerelőhöz, gyorsan lementem vásárolni, aztán porszívózás, felmosás, vasalás és még három mosást is lezavartam ma. Még jó, hogy az Anyuéknál ebédelünk, mert nem lett volna nagy kedvem most még nekiállni főzni is.

Megnéztem a képeket. Köszi Dudukly a felvilágosítást, hogy ki kicsoda. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. Majd legközelebb. :-)))
Jucc, Balázs nagyon helyes, Benivel biztos el is lettek volna.
Nem semmi mennyiségű kaja gyűlt össze.
Rokica, a férjednek egy ideig lesz mit nassolnia, az biztos. És milyen kedves lehetett a virággal! Az én férjem is elmenekült volna és biztos jó későn egyszercsak telefonált volna, hogy jöhet-e már haza.

Szilvi, ezek a bodyk nagyon édesek. Imádom a csíkosat, Beninek annyi csíkos cucca van, hogy már néha cikiznek is a barátnőim, hogy megint csíkosat veszek neki. De ha egyszer az tetszik?!

Mea, jobban vagy?

Angelani, a málnalevél és a laktoherb teáról már hallottam, de a tökről még sosem.

Nekem már elég ebből a lehülésből, újra meleget szeretnék. Engem szerencsére nem visel meg a front, csak nem szeretek ázni és fázni.

Jó hétvégét! Sziasztok!
Benianyu
26

benianyu

Sziasztok!

Benianyu!
Nagyon ügyi vagy!
Kb én is ezt szoktam csinálni, csak nekem még főzni is kellKép
Nincs aki meghívjon minket ebédelniKép

Én is imádom a csíkosat! Van a kis erhardnak is csíkos cuccaiKép
Mindjárt teszek fel 1-2 képetKép

Én nem azt írtam, hogy töktea!
Hanem azt, hogy ez tök lemaradt! Mármint lemaradt a beszélgetésből a laktoherb tea!
Vagy valami olyan, ami a tejcsitermelődésben segít.
Nekem olyan kellneKép
De lehet, hogy létezik töktea isKép

Na lépek!
Sziasztok!
Angelani
29+5

Kép
angelani

Jucc
minden csajszinak igaza van, Balázs nagyon édi kiskrapek!!!KépOlyna helyes pofija van,nekem piciben nagyon bejönnek a szőkék.KépNa ne érts félreKép

Benianyu
a csíkos bodyk miatt anyut illeti a dícséret, ő vette, de természetesen nekem is nagyon tetszik.Kép

A mekire visszatérve, mi nem sokszor étkezünk ott.Csak akkor amikor nagyon úgy alakul.Egy éveben kb 2x vagy 3x.Szeretem, de nagyon drágállom, és félórán belül újra éhes az ember.Az éttermet részesítjük inkább előnyben.De azért a legjobb valamelyik szülőhöz hazamenni enni.Kép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Angelani
én sem tudom teljesen kiiktatni az édességet az életemből.Ma pl mákosguba lesz az ebéd.Szegény babó bekómálKép
Ha nagyon rá lennék szorítva biztos nekem is menne az elhanyagolása.

Lányok
lehet, hogy most hülyeséget fogok kérdezni.Mostanában eszi az ember a meggyet, cserkót.Sztem egy két kukac is becsusszan.Nem lesz attól a babának valami baja???Vagy az elpusztul a beleinkben???
Már bocs de ezen már annyit gondolkodtam alapból is, és hát undorító rágondolni is.De könnyen előfordulhat.Nem?Kép

Sz

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Kismama!
Ne aggódj a kukacok miattKép
Most undorítóan fog hangzani, de van aki bogarakat is eszik.
Hidd el, a kukac nem árt, legfeljebb több fehérje van benne. A gyomosrsav megemészti, mint a disznóhúst is. Csak az már nem röfögKép
A hangya is ehető, csak savasabb. Tulajdonképpen majdnem minden élőlény ehető. A madárpókot kihagynámKép Pfújj!
Na jó, félre a viccel!
NYUGI! Nem is veszi észre még a gyomrod semKép

Ja, felteszem az ígért képeket a csíkos rucikról, ha nem zavar titeketKép

Pusszanccs!
Angelani
29+5

Kép
angelani

KépKép

Kép
Kép
hari