Új privát üzeneted érkezett!

NÁLUNK!!!!!!!!!!!!
ez most Balatonalmádit takar

most szakadt le az ég. A fiúk tátott szájjal nézték 20 percig a tetőablakot, mert ők még olyat sosem láttak Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
ezen a babakocsi témán én is fennakadtam. Beletették a tök ülő babakocsi a nyeklik-nyaklik babákat.
Mi lesz így a hátukkal????

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Máté lenne a strucctojás??? Kép Most mennyivel nehezebb?

De irigyellek a zuhé miatt!!! Én már megfigyeltem magamon, hogy ilyen vihar elötti feszült, fülledt idöben iszonyú ideges leszek és állandóan (néha ok nélkül is Kép) ordibálok a gyerekekkel... De most már legalább fúj a szél, kicsit jobb. Úgysem lesz olyan szerencsénk, mint nektek, biztos kell azért majd locsolnunk...

M.
mimóza

Orsi!

Megyünk!!!!!!!!!!!Kép

Kép
beatrix2

CatKép OrsiKép
Igen-igen, itt dettó ugyanaz a helyzet. Én is választhattam volna esernyő és esernyő kocsi között. Egyébként itt az Aria Twin-t úgy forgalmazzák, mint ami jó újszülött kortól.
Ettől függetlenül tökre tetszik nekik a mi robosztus kis kocsink is.

MimózaKép
Megkülönböztethetetlenek!!!Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy

Mimóza!
Csak nem hármasikrek!!! KépKépKép És egypetéjűek!!!!KépKépKép

Cat!
Nem is tudtam, hogy itt van egy Dévényes gyógytornász. Szerencsére nekünk nem is volt szükségünk rá. Kép
Ma voltunk bent a sulimban a záróebéden. Mindenki pihenést kívánt egymásnak, én pedig mondtam, hogy majd pihenek, ha visszamegyek ősszel dolgozni. Kép
Én is úgy elmennék néha egyedül pár órára Kép, de ez nagyon nehezen oldható meg, bár hétfőn sikerült. Kép Idegenre nem merem bízni őket, a nagyik pedig nem érnek rá. Szegények nyugdíjasok. Kép

Bea!
Még bukóra sem lehet kinyitni? Mi a gyerekszobába megcsináltattuk, mivel lespórolták belőle.
Másik megoldás a klíma. Vagy vízparti nyaralás, medence...
Itt beborult, aztán most újra kisütött a nap.

Annamari!
Szintén babáknak való DM-es naptejet használunk.
Most láttam a DM-ben Hawaiian Tropic bébi napozó krémet 50 védőfaktorral.

Gyöngyi!
Ikrek: öröm és küzdelem
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2866717&i_where=1&i_where_tv =1

Nem lehet, hogy azért nem használnak olyan babakocsikat, mert ott jobbak a járdák, utak?
Próbáltatok macskaköves járdán esernyős babakocsit tolni? Kép Inkább lementem az útra, az jobb volt.Kép

Eri
simones

simones

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, múlt héten jelentkeztem be és irtam is pár hozzászólást. Sajnos azóta nem tudtam fórumozni, a kislányom beteg volt: láz és torokgyulladás....gondolhatjátok. Elég vacak napokon vagyunk túl, de úgy tűnik, vége a betegségnek.

Ma voltunk UH-n és orvosnál. A babákkal minden rendben van, 60 és 65 mm nagyságúak és mindenük megvan. Sokat mozogtak, de azért sikerült a méreteiket lemérni, az orvos szerint szép fejlett babák. Legközelebbi UH 4 hét múlva.

Igyekszem olvasgatni az elmúlt napok "termését".

puszi, Ágnes

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
Péter és Levente (2005. december 26.)
agnes77

Mimóza Kép
700 gr az előnye továbbra is, de Levi mostanában kezdi behozni Kép lehet, hogy most csak 650 gr Kép

Viccet félretéve Levi elkezdett hízni, nem tudom, minek tudható be, mert a hozzátápit már régen elkezdtük, de az utóbbi hónapban 250 gr-t hízott Kép előtte 2 hónap alatt sikerült ennyit magára rántania.

Esernyőkocsival nekem az a bajom, hogy abban összecsuklik a gyerek, egy újszülött meg végképp. MiniManóknak jobb fekve, vagy nem???

Ági Kép
jó, hogy újra itt vagy Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A kezdeti 250 g most már 2,5 kg lett Zoli javára. Kép Más az alkatuk. Kép
De van olyan esernyőkocsi, ami dönthető és párnás. Nem tudom külföldön mennyit sétálnak babakocsival. Autóba pedig azt könnyebb berakni. Kép
Mi is csak az első nyarukkor használtunk először esernyős kocsit, és akkor már 9 hónaposak voltak. Kép

Eri
simones

Lányok!

Ideért a vihar!
De nem akárhogy,orkán erejü szél,villám meg miegymás!Kép

Fosok mint az állat(bocsi),egyedül vagyok a gyerekekkel,apjuk már vasárnap elment romániábaKép
hát remélem legalább a lányok nem kelnek fel rá,de lehet,hogy ez csak vágyálom.Kép
Azért nem ilyen drasztikus viharra számoltam

B

Kép
beatrix2

Eri!

Bukoablak nem megoldhato!
Biztos peten is van(én láttam) ugynevezett "tv"erkélyü házakat.Nos ez a komunizmus átka.Mi ilyenben lakunk.Szép,tágas,világos,csak az ablakokKép
A nagyszoba hatalmas végig üvegfelületes erkély,de vagy kinyitod rajta az ajtot,vagy felette van egy 65*40-es ablak,amit bukora lehet nyitni.A kisebb szoba(ami a lányoké,ott is szép nagy ablak van,ami kétszárnyuKép Igaz,az egyik fele csak 50cm szélesKép
A 3. szoba is üvegfalas,de ott is csak egy konyhaablak méretü nyithato,a másik fix üvegtábla.
Szoval teljes restaurálást igényelne ugy hogy igény szerint csináltatnánk ablakokat.
Hát ez sajna most nem megy,de azon igyekszünk,bár a mai árak mellett mire összejönne a pénz a lányok is felnönek,akkor meg már semmi szükség ráKép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Nem tudom, benne vagyunk-e a táblicskuban, de szívesen venném.
Napozás: nálunk 30-as megy, de tényleg iszonyú erős a sugárzás.
Ide még nem ért el a vihar.
Claire
claire

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bea Kép
az éjjel itt iszonyú vihar volt. Valahol nagyon a közelben becsapott egy villám, ami nagyon-nagyon hangos volt. Iszonyúan megijedtem.
A fiúk szerencsére nem ébredtek fel.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Mi sem vagyunk benne a tábliban.Kép
27-én megírtam az adatainkat.KépElőre is köszike.Kép

Kristinről nem tudtok valamit?

Mimóza!
Gyönyörűek a gyerkőcök.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

http://www.maimano.hu/esemenyek/20050716_ikrek/index.html

fotóművész vár ikreket fotózásra egy kiállítás keretében Kép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

MarcsiKép
Köszi. Mi biztos elmegyünk, mert a páromnak nagy kedvence a Mai Mano galéria.Kép

Dorisékról nem tudtok, mert nem jelentkezett régóta.
Remélem azért jól vannak.

Lassan Gabuséknál is jönnek a babák. Ki tartja vele a kapcsolatot ? Már lehet, hogy babázik.KépKép

RitaKép
Tegnap sz*rrá áztunk. A fiúknak nagyon tetszett, hangosan röhögtek az esőn.Kép Nekünk már kevésbé, mert rohantunk velük haza.
Remélem jól vannak a fiúk!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Dorisékről a koratopikon olvastam, hogy iszonyú elfoglalt, mert vendégeik vannak.
Minden OK!

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Köszi.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Mi pont az udvaron voltunk. A gyerekek nagyon élvezték az esőt, motoroztak, szaladgáltak, esőtáncot roptakKép.

Ide is beírom alinket, amit Zsuzsi írt a nagyokhoz:
Országos Ikertalálkozó augusztus 13-án Szigethalmon Kép
http://www.szigethalom.hu/iker/iker.htm

Eri
simones

sziasztok,

HÍREK GABUSRÓLKép
most beszéltem Gabussal és minden rendben van vele.Kép most tart a 38. hétnél, a babák a pociban jól vannak és a körülményekhez képest ő is jól van. a kislánya a szüleinél van vidéken, akit nem lát csak hétvégi videoról és ezt nehezen bírja. (hát ez szörnyű is lehet szegénykémnek, mert már a 33. héttől a kórházban van.)
súlyuk kb (juj elfelejtettem mit mondott) vagy 2,5 öt vagy 2,9-et .
nagyon várja már , h megszülessenek az ikrek.
éredklödött az "új" babákról és rólatok és puszil mindenkit.

majd írok rólunk is csak most etetnem kell

pusz: Vikta
vikta

Lányok!

Aki lemaradt az ingyenes képekről, ill. lesznek újabbak, nyaralás..., egész júliusban a Mediamarktban 2490 Ft-ért hívnak elő 100 db képet Kép
http://www.mediamarkt.hu/
itt online fotorendelés

Eri
simones

na nem eddig etettem Dalmát csak volt ez meg azKép

már 1 hete nem jelentkeztem, így volt egy kis olvasnivalómKép

Minden baba nagyon aranyos.Kép

Edit,Kép
Szép "nagy" család vagytok.

AnnamariKép
megnéztem az albumotokat. "Anya kedvenc képe" nagyon jó.

OrsiKép
jó a táblicskú, így már én is tudom kinek mennyi idős a gyereke.

CatKép
én nem kaptam meg a szopis étrendet, elküldenéd? köszi
vikta8@freemail.hu

én jól vagyok, sokat pihizek ezt köszönhetem a segítségeimnek. UH jövő héten.

pusz: Vikta
27+5KépKép 1évesKép
lassan de biztosan haladunk a cél feléKép
vikta

LányokKép
Köszönöm az érdeklődéstKép Sajnos az utóbbi időben nem tudom követni a topikot és el is köszönök Tőletek.Mindenkinek nagyon jó egészséget és sok boldogságot kivánok.

Puszi:Doris
doris

Doriska!

Neeeeeeee!
Nagyon sajnálnám, ha itthagynál bennünket. Olyan jó volt, hogy mindenkihez volt egy kedves szavad, és tartottad bennünk a lalket, amikor szükségünk volt rá...
Azért néha nézz be ide is, és írd meg mizújs van nálatok.
Puszika
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Doris!

Nektek is viszont kivánjuk!
Ugye nem végleg akarsz velünk "szakítani"?
Jo nyarat nektek,és azért ha lesz idöd,akkor jelentkezz!!!

Bea

Kép
beatrix2

DorisKép
te vagy itt mindenki "anyukája". ha valakinek van valami baja te biztos megnyugtatod, írsz hozzá pár kedves szót.
remélem jösz csak ritkábban.
várunk!!!!!

puszi nektek és minden jót!!!

Vikta
vikta

Doris!
Én már régóta nem bírom követni a topikot. Kép
Ugye nem végleg köszönsz el? Néha jelentkezz. Kép
Nektek is minden jót kívánunk! Kép

Eriék
simones

Sziasztok!

Hasfájás ügyben ki tudna segíten?
Attilának nagyon fáj a hasija, egész este simiztem a pociját.Adtam neki evés előtt infacol cseppet, de úgy veszem észre, hogy nem segített.
Mikortól lehet hason altatni a kicsiket?

Doris!
Nagyon sajnálnám, ha itt hagynál minket.Kép
Annyira sokat segítettél nekem és a többieknek is a tanácsaiddal.Nagyon hiányoznál.
Légyszi gyere néha.
Nektek is minden jót, és jó vakációt.Kép

Puszi:

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

DorisKép
Ne menj el!!! Látod, mindenkinek hiányoznál... ezért is kérdezgettünk felőled, mert már most hiányoztál.
Mindenképpen jelentkezz néha.

JudytKép
Nálunk is szokott néha a hasfájás tombolni, főleg ha a lányok nem tudnak kakilni. Mi egy homeopatiás dokival konzultáltunk és ajánlott egy pár gyógyit... Nálunk úgy néz ki hogy működött, de persze ezeket mindig egyedi esetekre ajánlják.

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Doris!
Tényleg jó lenne, ha nem tünnél el teljesen, hiányoznál nekem is!Kép

Lányok,
a ti férjeitek mennyit foglalkoznak a gyerekeitekkel? Nálunk a férjem szinte semmiben sem segít, nem is tudom, talán egyszer régen tisztába tette valamelyik fiút, és mondjuk egyszer-kétszer elkészítette a fürdővizet. De még csak nem is foglalkozik velük, és ez engem nagyon elszomorít. Ha beszélek erről vele, az a válasz, hogy ő egész nap dolgozott, és el van fáradvaKép
Ált. ül a számítógép előtt, vagy a szobánkban a notebookján néz egy filmet fejhallgatóval...
És olyan rossz, hogy rajtatok kívül ezt senkinek nem tudom elmondani...

Ildikó
ildikó

Ildiko!

Nálunk a férjem mindenben segít!Ez mindig is így volt.
Ha kellett az ujszülöttként is rá hagyhattam a lányokat.Ö is egész nap dolgozik,de olyan "fajta" akinek kikapcsolodás a gyerekekkel játszani.Persze azért nálunk is elöfordul néha,hogy nincs hozzájuk türelme,de ez ritka.
Kiskoruk ota ö kel fel éjjel is a csajokhoz,engem csak akkor kelt,ha már mind a 3 sír és nem bír velük.

Persze vannak olyan hapsik is,akiket egy pici gyerek nem köt le,de mihelyst nagyobbak lesznek,ö viszi öket focizni.
Probáld a segítségét kérni mindenben,hátha belejön.

Bea

Kép
beatrix2

Ildi Kép
nálunk a párom mindenben segít. Este ő fürdet, ha időben hazaér, ha nem, akkor én egyedül, hétvégente bevállalja a fiúkat 1-2 órára, hogy el tudjak ugrani, és napközben is jól elvan velük.

Judy Kép
mi Levit 3-4 napos kora óta hason fektetjük, ugyanis csak így tud elaludni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ildi!
Biztos nem nagy vígasz, de nálunk is kiveszi a párom a részét a gyerekek körül.KépMindig ő fürdeti őket, tisztába is teszi a fiúkat, ha kell megeteti őket tápival, sőt az éjszakai ügyeletet is vállalt (21-02), hogy tudjak valamennyit aludni.Kép

Orsi!
Én is gondolkoztam a hason altatáson, de nincs légzésfigyelőnk, így még nem merem a kicsit így altatni, mert azt mondták, hogy e nélkül nem biztonságos.

Gyöngyi!
Az édeskömény teát ajánlották a hasfájásra.
Eddig úgy voltam vele, hogy nem szeretném teáztatni a fiúkat, de ha ez bejönne és segítene Attilának, akkor lehet, hogy feladnám az elveimet.
Ma adtam neki glicerines kúpot, az meghozta a hatását.KépDe hát ezt sem lehet állandóan használni, mert hozzászokik a szervezete.
Na majd meglátjuk, hogy mi fog bevállni, mert nagyon szenvedett ma is szegénykém.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

JudytKép
És ha te innád az édeskömény teát? Vagy ez így hülyeség? Nem vagyok otthon ennyire a témában.Kép Remélem segít Attilának, tényleg olyan rossz hallgati hogy szenvednek.Kép Nálunk néha nagyon vicces, mert az egész gyerekszoba - és a bébiőrző révén az egész ház -, a lányok nyögésétől hangos. Hihetetlen hangokat tudnak produkálni miközben igyekeznek kinyomni az anyagot...Kép

IldiKép
Nálunk is a páromé az éjszakai műszak, én 22-02-ig általában alszom... Együtt fürdetünk, tisztába is teszi a lányokat bármikor. Sőt a varázserejű hasmasszázsokat is ő csinálja.Kép

Gyöngyi

bgy

Ildiko,
haaat, nem akarlak elkeseriteni... ultesd le az uradat forumot olvasni.. mert az en ferjem is rengeteget babazik, bar o is sokat dolgozik! Ejjel o csinalja az ejfel-1 oras etetest egyedul, hogy alhassak. Cserebe en nem keltem fel 5-kor. Mindig egyutt furdetunk, egyedul nem is tudom hogy csinalnam meg!!!!
De nem akarok dicsekedni, mert epp elegge fajhat neked, hogy a tied nem segit. Talan valoban, ha kicsit nagyobbak lesznek, tobb kedve lesz hozzajuk! Az ha mas ferjekkel peldalozol, biztos nem segit!:-(((
Judyt,
nekem sincs egy darab legzesfigyelom sem, pedig nagyon el voltam szanva ra! De aztan a PIC-en sem volt legzesmonitor, 4-5 hetesen jottek haza, es en sem ereztem szukseget. Es elso pillanattol hason alszanak, nem is tudnak maskeppen! (epp aggodtam, hogy mi lesz ha megfordulnak majd, mert haton keptelenek aludni, csak nyafognak-orditanak) Szoval tedd hasra, sokat segit a pocifajason!! Es a PIC-en is igy csinaltak, szoval biztos hogy szabad:-))

Kép
nettke

Doris,
nagyon-nagyon sajnalom, hogy "kilepsz" az eletunkbol!!!! Nagyon orulok, hogy megismerhettelek, es kerlek neha gyere vissza!!!
szia,anett

Kép
nettke

Ja, még annyi jutott eszembe. Hogy ez az "egész nap dolgoztam, fáradt vagyok" mondat nekem mindig sántított.
Mi is egész nap dolgoztunk, és mi is iszonyú fáradtak vagyunk, így elkél a segítség.

A lányok egyébként meg tudnak erősíteni abban, hogy az elején pl. az én férjem nem tette tisztába a fiúkat és nem öltöztette őket. Ne kérdezd miért Kép de aztán belejött, mert megbeszéltük, hogy ezt is be kell vállalnia, mert nem csinálhatok én mindent.

Persze sokszor van, hogy egyedül vagyok, még fürdetést is én intézem, de ha itthon van, akkor segít.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Mostanában nagyon el vagyok havazva. Nem is tudom, hogy írtam-e már, hogy befekhettem a babákkal a Péterfybe. Igaz, csak nappal vagyok ott, de így is iszonyú fáradt leszek mire hazaérek, nincs már erőm írni.

A babák nagyon jól vannak, Dávid ma 1700, Niki pedig 1250 volt, mindketten szopiznak. Dávid kicsit lusti, nem eszi meg az adagját, a maradékot szondán kapja, mert a kórházi nagylyukú cumiból végképp nem hajlandó enni- amit nem is bánok. Niki még nála is ügyibb, már többször megette az adagját a ciciből és a cumit is ügyesen kezeli.

Úgy látom, mindenki nagyjából jól van, most külön hozzászólásokra nem futja, de puszilok mindenkit!

Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Doris!
Én is nagyon sajnálnám,ha végképp elmaradnál!Olyan jó volt mindig olvasni a bátorító szavaidat!

Ildi!
Az enyém talán egy kicsit más példa:
Az én férjem az első fiúnknál semmit nem csinált.Soha nem etette,nem tette tisztába és nem foglalkozott vele.Néha megengedte a fürdővizét és kész.Ha fürdés után rendet csinált,akkor már hálás lehettem.
Ez addig tartott míg a Dávid meg nem tanult beszélni és szobatiszta nem lett (2,5éves koáig).Onnantól kezdve nagyon sokat foglalkozik vele.
Most teljesen más a helyzet.Persze 8évvel öregebb (tapasztaltabb),meg talán mi is jobban ismerjük egymást.Meg hát a 3gyerek talán kicsit kényszerítő erő is!Nem igazán tudom,hogy miért változott meg.Én azt szoktam mondani,hogy most érett meg az apaságra.
Sajnos,sok okosságot nem tudok neked mondani.Mindig kérj tőle valamit,amikor van a kezedben gyerek.Így kevésbé tud kitérni előle!
Legyen szíves ezt vagy azt idehozni,vagy elővenni vagy elkészíteni.Csak adjon a kezedbe egy kis ruhát vagy pelust vagy cumisüveget stb.
Szerintem itt a nagy rábeszélés (hegyi beszéd) nem fog hatni!Valahogy okosan úgy kell belevonnod a teendőkbe,hogy szinte észre se vegye!Tudom,hogy ez hosszú idő és addig felnőnek a gyerköcök.De másképp nem megy!Nála alapból nem alakult ki a törödés kényszere!Erre szokták azt mondani,hogy nem apának való.Ami nem igaz!Csak az ilyen férfiaknak nehezebben megy!

Judyt!
Nekünk is ajánlották a hason altatást,ha hasfájós a baba!Mi sem használjuk a légzésfigyelőt,mert a kórházban se volt a fiúk alatt és nem volt soha légzési problémánk.
Ha félsz a hason altatástól,akkor amikor elaludt fordítsd vissza a hátára.Így is sokat segít a hasfájásán!
Meg te is ihatod az édeskömény teát,ha a pici nem szereti!Ez is segít.
Mi Espumisan cseppet és homeós bogyót használunk.Az is bejött!

Cicamica!
De szépen fejlődnek a babák!Gratula!Mindjárt jöhettek haza!Kitartás és próbálj sokat pihenni!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Ildi!
Nem vagy egyedülKép Nálunk szintén ugyanaz a helyzet, mint nálatok. Kép

Eri
simones

Sziasztok! Van itt egy topic- APUKÁK- nektek mennyit segítenek? című, Ildi nézd meg! Azért kérd meg erre-arra, és biztos alakul. Az mindenképp fontos volna, hogy foglalkozzon velük.
Claire
claire

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, olyan aranyosak vagytok! Nem is tudom, mit csinálnék, ha nem irogathatnék ide...

Claire!
Köszi, be fogok nézni ebbe a topikba!

Eri!
És te ezt hogy viseled, belenyugodtál?

Edit!
Ált. a férjem azt mondja, hogy a nagymamák azért nyugdíjasak, hogy itt legyenek, és segítsenek, őt meg hagyjuk ki mindenből..Majd ha nagyobbak lesznek foglalkozik velük. Lehet, hogy tényleg így lesz, mert a 3 éves lányommal azért sokkal többet foglakozik, de a fiúk is nagyon szeretnék, ha időnként leülne hozzájuk játszani.

Bea!
Időnként én is ezzel érvelek, hogy más apukáknak a munka után öröm a gyerekeivel foglalkozni, ilyenkor kicsit segítőkészebb lesz, mondjuk egy napig...

Orsi!
Ha ezt a témát hozom fel, mindig veszekedés a vége, pedig mi szinte semmin sem szoktunk vitázni. Csak mostanában, a gyerekekenKép

Gyöngyi, Judyt, Nettke!
Éjszakai műszakról én nem is álmodoztam soha, tényleg leültetem ide a férjemet, hogy lássa, mit csinálnak a többi apukák!Kép

Lilla!
Nagyon ügyesek a babucik, és te is hogy szoptatod őket!Kép

Ildikó
ildikó

JudytKép
Nyugodtan tedd hasra a fiúkat! Nekem is hasfájósak voltak, és hason alszanak, azóta is. Légzésfigyelőnk nincs, és nem is volt.Kép Az édeskömény teával óvatosan bánj, mert nekem attól még gázosabbak lettek a fiúk, és bömbiztek. Nekünk csak a szélcső segített, pedig kipróbáltuk a hasfájás elleni szerek tucatját. Az Infacol csak nagyon enyhe pocifájásnál segít.

LillaKép
Nagyon ügyes vagy, hogy szoptatsz. Ne is törődj velünk, csak minél hamarabb kerüljetek haza.

IldikóKép
Én is csak elkeseríteni tudlak, amire gondolom nincs szükséged, mert az én párom is mindent csinál az éjszakai etetéstől a szarvakarásig, kezdetektől fogva. Nagyon lelkes Apuka. Viszont van egy barátunk, aki nem tudott a gyerekek 2 éves koráig mit kezdeni vele, és semmit nem cfsinált, viszont amióta ilyen "nagy" a fia, országos pajtások.KépKép Szóval vannak ilyen típusú Apák.

DorisKép
Remélem csak rövid időre szakítasz velünk, és hamarosan visszatérsz. Igazi kis motorja vagy itt a topiknak.KépKép Olyan elkeseredett búcsúnak tűnt a hozzászólásod, remélem nem az!!!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!
Mit kezdjek a fiúkkal?Új tápit kaptak és olyan szorulásosak lettek tőle!Eddig napi 3-4szer volt székletük,most örülök,ha egyszer van.
Azon kívül,hogy cseréljem le a tápit,van valami ötletetek?

Ildikó!
Ne példálózz más férfiakkal!Ne valószínű,hogy az segít!Meg ha ő is ezt tenné,biztos találna olyat,amit más nő megcsinál,te viszont nem!
És próbálj nem vitába bonyolódni,mert nem segít!Csak kérj!Mindig próbálj olyan helyzetet teremteni,hogy ne tudjon nemet mondani!

Edit

Kép

Kép
edit73

Lányok!

Holnap megyünk Dévényezni. Most este hívott vissza a nő, hogy holnap fél 12-re lemondta egy anyuka. Ez nagyon jó, de elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyire etessem be a gyerekeket előtte? Mert úgy szoktam a szopikat időzíteni, hogy ha elmegyünk itthonról, közvetlenül előtte egyenek, hogy bírják ki a 3 órát, míg hazaérünk.
Milyen ez a dévényes kezelés? Csak azért kérdem, mert Ádám elég bukós, és ha nagyon megtornáztatnák, akkor tuti visszajönne a fél adag.
Megköszönném a segítségeteket.

Pénteken kaptak oltást a fiúk, hát jól megszenvedtünk vele, pedig borogattam a lábukat és lázcsillapító kúpot is kaptak. Tegnap este 6-tól hajnali háromig végig volt legalább egy gyerek a kezemben. Ezt értsétek szó szerint. Annyira kipukkadtam, hogy hajnalban Péter költött, hogy sír a gyerek.

Lilla!

Nagyon ügyesek vagytok. És ezek a gyerekek! Úgy nőnek, mint a gomba. Nagyon jó, hogy tudod őket szoptatni. Nálunk az igazi növekedés akkor kezdődött, amikor hazajöttek és annyit ettek, amennyit akartak. Igaz, van most is, hogy Ádám bukik belőle, de én azt gondolom, hogy csak a fölösleg jön vissza. Így heti 300 grammokat híznak. Most Gergő már túllépte a 4 kilót, és Ádám is nagyon közelíti. Csütörtökön megmérem meztelenül, akkorra biztosan eléri.

Lányok Nálatok is nyűgösek a gyerkőcök? A mai napunk sem volt túl fényes. Vagy fogjam az oltásra?

Edit!
Nálunk van úgy, hogy csak kétnaponta van kaki. Mondjuk, javarészt minden nap van egy-két széklet, de úgy tudom, ez anyatejes babáknál más. Biztosan van olyan, aki tápit adott a babáknak és tud komoly segítséget nyújtani.

Puszi
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

EditKép
Nálunk a védőnő azt javasolta, hogy adjunk nekik egy kis vizet (kb. 25 ml-t), ha megisszák persze...Kép Látni kellett volna a meglepődött arcukat, amikor a cumiból nem tejcsi vagy táp jött...Kép
Végül mi csak 1x vagy 2x adtunk, nem is igazán tudom, hogy ez segített-e végül.

AnnamariKép
Jó, hogy ilyen gyorsan túllesztek a dolgon! Sajnálom az oltásos dolgot, remélhetőleg a következőt már jobban viselik majd.

LillaKép
Hihetetlenül gyorsan nőnek a picik. Fantasztikus hogy tudod szoptatni őket. Nálunk is szondán küldték le azt, amit nem tudtak megenni.

Gyöngyi

bgy

Doris!
Mi történt??? Kép Szomorú lennék, ha nem jönnél többet, eddig tényleg te voltál itt az "összekötö kapocs" és a mentálhigiénikus szakember! Kép
Olyan röviden köszöntél el, és nem is magyaráztad meg, hogy miért nem jössz többet, ezt sajnálom. Esetleg már nem tudsz több topicot követni egyszerre? Vagy megbántottunk valamivel?Hiányozni fogsz!

Lilla!
Ilyet még nem is hallottam, hogy 1250 grammosan szopni engednének egy babát és sikerülne is neki! Igazi csodababáid vannak, azt ugye tudod??? Fejés hogy megy, mennyi tejed van most?

Judyt,
Köszönöm! Kép

Jó éjt,
Mimóza
mimóza

Annamari Kép
nyugodtan etesd meg előtte őket. Én sokszor a kezelés alatt szoktam szoptatni, mert nálunk 2x1 óra volt, és a 3 óránkénti evésnél nem lehetett úgy időzíteni, hogy ott ne kelljen enni.
Elsősorban a lelked készítsd, mert a babák iszonyúan fognak sírni. A dévényes kezelést ne úgy képzeld el, mint egy nagy mozgásokkal járó a tornát, hanem inkább, mint egy masszázst, ami közben a baba fekszik (így az elején, amíg nem mozognak - nálunk már ketten mászunk a két gyerek után, és mozgásban megy a kezelés).

Lilla Kép
nagyon-nagyon ügyesek a babáid Kép

Edit Kép
szerintem, ha 1szer kakilnak egy nap, az még nem gond. A víz segíthet ill. a gyenge kamillatea, de azt nem szabad sokáig adni, hanem szüneteket kell tartani vele.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?