Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla!
ismerős érzés... Én is így avgyok vele. Azt elárulnád, hogy a görbéd alá a BD sort hogyan varázsoltad oda? És a CM sorban mit jelent az S, C,W?
Mert meglaátogattam a weboldalt, megvan a táblám, de ez a sor nekem nincs.

moni

Próba:
<!--attachment: cikl-236895.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*29.1**cikl%2ebmp --><center><pre>
Kép
cikl.bmp (29.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

moni

A CM-nél előszőr a menzesz napokat jelöli, aztán később pedig a Billings módszer szerinti méhnyak váladék állagát. S-Sticky (ragacsos), C-Creamy (krémes), W-watery (vizes), E-eggwhite (tojásfehérje szerű). Peteérés alatt Watery vagy eggwhite szokott lenni. Nem tudom, hogy angolból mennyire vagy jó, de azon az oldalon le van írva ez a módszer is többek között.
A hőmérséklet alatt kell beállítani a Primary fülnél(Cervical Fluid). Ugyanott lehet a BD-t is (intercourse/insemination)
A test fülnél pedig az ovulációs teszteredményeket lehet jelölni (OPK)
Kérdezz csak nyugodtan, mert nem tudom mennyire volt érthető amit elhadartam.

Kép

Kép
kamilla306

Valamennyire értek angolul, de nem jöttem rá, hogy hol lehet beállítani. Na megpróbálom gyors.

moni

Sziasztok!

Kamilla!

Ne csüggedj, mert mi is így voltunk. Az elején amikor elkezdtünk foglalkozni a babával még nem is hőmérőztem. Csak kiszámoltam, hogy mikor kellene megjönnie a mensimnek, aztán amikor úgy éreztük... akcióztunk. Úgy gondoltuk, hogy 1.-re sikerülni fog. Hát persze, hogy nem. Ebben a hónapban nagyon bízunk a férjemmel, mert úgy érezzük ennél jobban már nem lehet körbelőni a peteérés napját.

Kép
lara26

Szia Móni!

Elárulod nekem, hogy hogyan kell ezt az oldalt kezelni: fertility én már egyszer bejelentkeztem arra az oldalra.

Kép
lara26

proba

Kép
Kép
beuka

Bocsi hogy eddig nem jöttem, de nem volt senki akinek szóltam volna hogy mi van!
Péntek óta kórházban voltam, ma jöhettem haza. Pénteken véreztem és bent fogtak! Az óta jól vagyok és a kisbaba is jól van, 3.4mm a CRL értéke és ütemesen dobog a kis szíve. Olyan hatalmas petezsákban van hogy csak na! A méhem jól meg is van dagadva! akkora mint egy narancs! )

Meg is mutatom a pénteken készült UH képeket! Itt még csak 4.3 * 3.1 mm-es a petezsák! A baba meg még kisebb volt! De hamar megnőtt!
KépKép

KépKép
nicika

na ezek szerint még lehet írni!

Sziasztok csajok!!!

Úgy látom ma este megint nincs nagy érdeklődés
Kép

ma rengeteget írtatok, alig győztem megjegyezni, úgyhogy légyszi ne haragudjatok, ha összekutyulom a dolgokat Kép

Anyafej holnap tesztelsz??? Ez nagyon izgi!!SZORÍTOK!!!!!
Igen a ház új, most építettük, és már március vége óta lakunk itt. nagyon jó!

Zsu az ajándékot tényleg jó ötlet! De jó lesz nektek Horvátországban, aztán meg Kecskemét mellett... Kép
Szerintem a hasszurkálás akár "annak" is lehet az oka Kép
Ez tök jó, hogy összejött a barátnődéknek természetesen. Azért írok róla ennyit, mert mi is kb 9 hónapja próbálkozunk, és felvillanyozott a dolog Kép

Maminti jó ötlet az altató repülés előtt Kép. Sajnálom, hogy nincs szabid, így nem tudtok hosszabb időre menni, de a hétvége biztos nagyon jó lesz, és Erdély is gyönyörő, és ottt is lehette sokat együtt Kép
Erre az évre már nekem is csak 3 nap szabim maradt Kép
Ez annyira jó, hogy a férjed volt az első! Tök romantikus!
Szerintem az a legbiztosabb, ha mindkét alkalommal (hő ill. hasfájás) próbálkoztatok Kép

{Betti} helikopter.. az tök jó lehet, egy fokkal jobb talán mint az utasszállító. Én nem bírom sajna Kép

Kamilla üdv közöttünk! szerintem tök szabályos a hőgörbéd!!!

Emese köszi a felvilágosítást a vitaminokról!

Kata a 6. érzéket mi is nagyon szeretjük, természetesen megnéztük Kép
Akkor ezekszerint mentek a szigetre?
A házunkat azért tettem fel, mert felrakták az ajzatot.

Banya augusztus 6-án lesz a zesküvő!! Húú nagyon izgi!! Tök jó, a szüleimnek is augusztus 6-án volt (csak 29 éve Kép)
nászút? ruha? hányan lesztek, hol les zaz esküvő?

Anyafej, Móni tök jó, hogy Nektek is a párotok volt az első Kép

Kép
Kép
beuka

Nicikaörülök, hogy végül nem lett semmi gond!!!
Gondolom rendesen megijedtél!
De mostmár akkor minden rendben!!
Vigyázz magatokra!!

Kép
Kép
beuka

nekm ma 37-re ugrott a hőm (tegnap óta 0,6 fokot) !
Gondolom akkor tegnap lehetett a pé. Viszont a hasam nem fájt Kép
És én igazából a bugyimon sem szoktam semmit észrevenni?!?!?!?

Hajni, Anita, Zafír, Nolina, Lolita nekem nagyon hiányoztok ám!!

Kép
Kép
beuka

Nicika
most már csak az a dolga a babódnak, hogy növögessen a babalakban! xxxxxxxxxxxxxxxxx
Amúgy a ciklusod vége felé éreztél v. mi különös érzést? Én most vagyok a 22.cn-on és olyant érzek mint peteérés idején soktam tapasztalni. Mintha görcsölnék.

Kép
lara26

Nicika!
Örülök, hogy minden rendben van! Már azt hittem el is hagytad akis topicot! Tök jó, hogy képet is kaptál a leendő babóról! Amikor anno én kértem (nem a mostani orvosom volt akkor a dokim, és elküldött UH-ra), idegen doki UH-zott, és azt mondta, menjek magánrendelésre... Kép

Lara!
Menj el a fertility oldalára.
Kattints bal oldalon a free charting linkre.
Adj meg egy nick nevet és az e-mail címed. (ami alatta van arra kérdez rá hol hallottál az oldalról, én az other-re kattintottam), majd kattints a next gombra.
Fogsz kapni egy e-mailt, amiben lesz a jelszó. És azzal be tudsz lépni. A mychart-nál lesznek majd ate adataid.
Kérdezz, ha elakadtál v.hol.

moni

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.

Beuka. Szerintem is elég jó a görbém és ez megnyugtat.

Látom Móni sikerült a fertility chart.

Tegnap olyan édes volt a párom. Hazafelé sokat beszélgettünk a kocsiban a baba témáról (meglepő módon, mert ő ilyet nem nagyon szokott) Mondta, hogy elképzeli néha, hogy megy a Bébikénk a kis háromkerekűjével és lobog oldalt a két kis szőke copfja. Ezek szerint lányt szeretne. Ez jó hír. Sokan (férfiak) megrögzött fiúpártiak és a lánynak nem is örülnek annyira. De szerencsére Õ nem ilyen.

Jó neked Nicika, hogy már itt tartasz.
Vannak már rosszulléteid?

Ciao mindenkinek

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Tegnap voltam gyógyszertárba, vettem még egy tesztet, sajnos negatív lett! Kép Nagyon édes volt a gyógyszerész ajánlott PG53 minimikroszkópot nekem! Érdeklődtem az ovulációs tesztek iránt is. Valaki már kipróbálta valamelyiket??

Betti
betti73

Kamilla!

Az én párom is mindig azt mondogatja, hogy ő már úgy szeretné, ha az ő kis szőke tündérkéje szétmajszolná a kekszet a kocsi ülésén! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Nicika!
Jó, hogy újra itt vagy!Kép Gondolom, eléggé megijedhettetek, de az a lényeg, hogy nincs semmi komoly baj! És már dobog a baba szíve? (sóhaj)Kép

Beuka!
Hogyhogy csak 3 napod van? Decemberig? Az irtó kevés!
Erdély tényleg gyönyörü, csak mivel táborba megyünk, nem fogunk annyira sokat látni belöle. És a baráti társaság miatt kettesben sem sokat leszünk...Kép De jó lesz, azért már várom!Kép
És nagyon szép az aljzatotok!Kép

Anyafej!
Vannak hírek?Kép

Kamilla!
Azért a férfiak is okoznak néha meglepetést!Kép Az én párom mindig kikéri magának, amikor megemlítem, hogy én elöször lányt szeretnék. Persze mindegy, a lényeg, hogy baba legyen. De jól el szoktunk vitázni rajtaKép

Betti!
Kép De nem korai még a tesztelés?
Az ovuláció tesztek engem is érdekelnének, mert ha most sem jön össze a babó, akkor azokhoz fogok fordulni.

Kép
Kép
maminti81

Miért szöke? Ez diszkrimináció! Én igenis barna hajú kislányt szeretnék!Kép

Kép
Kép
maminti81

Hát elég fura lenne, ha barna-kislányunk születne. Az egész család "skandináv"

Kép

Kép
kamilla306

Az ovulációs teszt biztos jó dolog, mert ellentétben a hőmérőzéssel, előre jelzi a peteérést. Ennek ellenére, nekem a hő szerinti peteérés nem egyezik a teszt szerinti eredménnyel. Ki tudja. Valakinek ez jön be, valakinek az.

A fiú annyiból jobb, hogy nem kell azon izgulni, ki fogja 14 évesen "felcsinálni" (már elnézést)egy házibuliban. (Bocsi. Kicsit rámragadt apám dumája.)

Kép

Kép
kamilla306

Maminti!

Lehet, hogy korai volt még? ELvileg holnap kellene megjönnie (27. napon vagyok), nem érzek semmit.Kép Azért vettem tesztet, mert tegnap hazafelé kb. 5 várandós nőt láttam, mintha "üldöztek" volna!

Nekünk is furcsa lenne a barna-gyerek. Minketten szőkék és fehérbőrűek vagyunk.

Azt hiszem, hogy megpróbálom én is az ovulációs tesztet.

Betti
betti73

Hát, nálunk Anyu és Apu is tök sötét hajúak, a Hugi meg totál szöke...(nem csak belülKép)

Engem egész tavasz óta üldöznek a kismamák. De lehet, hogy csak azért, mert lenge ruciban jobban látszik a pocijuk, mint télikabátbanKép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Pont ez jutott eszembe nekem is! Most a kevesebb ruha miatt jobban látszik a pocijuk. Kép

Betti
betti73

Hát igen. A hosszú téli esték gyümölcsei most már látszanak.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Most nem nagon tudok írni külön-külön mindenkinek, így inkább csak a milyen nemű gyerek-kérdéshez szólnék hozzá:
Furcsa dolgo, mert én akárhányszor álmodtam a saját gyerekemről, mindig egy kisfiút láttam. Kép A pasim sem tiltakozott ezellen soha. KépKép De ott van a keresztlányom, aki egy kis tündér és azóta a pasim egyre gyakrabban mondogatja, h Õ azt sem bánja, ha ilyen kis huncut csajszink lesz elsőre. Kép
Jaaa, meg ami még érv szokott lenni a lányka mellett, az az, h így legalább mikorra majd a fiunk megszületik (mert persze az is lesz! Kép), addigra már mindent tudni fogunk, h mit hogy csináljuk, rutinosan fogjuk tudni megoldani az esetlgesen felmerülő problémákat. Kép És milyen jó dolga lesz a kispasinak, h lesz egy nővére. KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Anyafej! Szorítok!

Igen Beuka! Tényleg nagyon ki voltam készülve! De most már jól vagyunk!

Lara26! Nekem a 22. naptól iszonyú pisilési mániám volt! Meg olyat éreztem, mintha valaki hátrafele húzná a hasamon a bőrt, ilyen feszítő érzés volt! Gondolom ahogy nőtt a méhem! Meg néha volt hasszurka, de az nagyon kevésszer! Görcsöm egyszer volt, de csak 1 órán keresztül tartott, aztán elmúlt, és azóta sem tapasztaltam hasonlót! Ami nálam nagyon egyértelmű volt, az a reggeli 37, vagy a feletti hőmérséklet!

Moni! Én nem is kértem a képet, nem volt ilyesmi az eszembe, annyira meg voltam ijedve hogy jól van e a picúr! De aztán önként adott, kettőt is egyszerre! Gondolom megnyugtatásul kaptam, hogy legyen mit nézegetnem amíg kórházban vagyok!

Kamilla306! Eddig csak egyszer volt hányingerem, hajnali kettőkor. De mondjuk az piszok rossz volt. Az óta semmi, csak ilyen kisebb elgyengülési hullámok, és akkor le kell ülnöm!

Betty73! Nekem az ovulációs teszt segített megmutatni hogy mikor kell akciózni, és ebből lett az én kisbabám, aki most itt csücsül a pocimban! Szóval én bátran ajánlom mindenkinek! Árban sem ilyan vészes! Én a netről rendeltem 1400Ft-ért Evidence-t!

Maminti81! Igen már dobog, és ütemesen dobog! Erős az én pöttömkém! De már pénteken is dobogott, csak akkor még nem volt ütemes, gondolom akkor indult csak a szívcső pulzálása!

KépKép
nicika

Nicika!

Gratulálok a bébikéhez!Kép

Hogyan használtad az ovu.tesztet? Honnan rendelted? A patikában végignéztük, hogy milyenek vannak, szinte mindegyik 1 db-os és 5000-6000 Ft között volt az áruk! A PG53 "csak" 1900 Ft. Persze egyikből sem volt éppen!

Betti
betti73

www.hazipatika.hu

A neve pedig Evidence! 1000ft a postaköltség asszem, de még talán így is megéri! Én pl. Qupido teszttel együtt fizettem 5000Ft-ot!

KépKép
nicika

Nekem mindenesetre megért! Különben talán nem is lenne kisbabám, ugyanis a hőm nem jelezte a peteérést!

KépKép
nicika

Köszi szépen Nicika! Meglépem a dolgot, ha holnap megjön a mensim!

Betti
betti73

A gyógyszertárban lehet kapni BabyMarkot. 5 db-os. Cirka 3000 Ft.

Kép

Kép
kamilla306

Nicika!
Én is köszi, csatlakozom az elöttem szólóhoz!Kép

Kép
Kép
maminti81

Mármint Bettihez!Kép

Kép
Kép
maminti81

Neked is köszi Kamilla!! Kép

Tuti megjön holnap!Kép Kicsit érzem alul a hasam és már 2 napja egyfolytában pisilnem kell menni!

Betti
betti73

De az én Evidencem még mindíg csak 2400Ft postaköltséggel! ;)

KépKép
nicika

Nicika, mond meg nekem, hogy a teszt a tutibb vagy hő? A hőm 10-12 cn-re mondta a pé-t, a tesz meg 13-14-ra jelezte. Igazából nem jött össze sehogyan sem, csak a jövőre nézve érdekelne.

És feküdnöd kell a vérzés miatt, vagy azért felkelhetsz? Lehet tudni, hogy mitől véreztél?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Betti!
Mi voltunk a családtervezőben, amikor már 1 éve semmi eredménye nem volt a próbálkozásunknak. Az Örs vezér térnél van. Igazából nekünk nem sokat segítettek. Persze kedvesek voltak, meg minden, annyit csináltak, hogy megnézték férjem "fiúcskáinak" a számát és vetettek velünk egy hőmérőt. Ennyi. Aztán még egyszer visszamentünk, de mivel nem volt eredménye a hőmérőzésnek, nem mentem többet és abbahagytam a méregetést is.

Nicika!
Örülök, hogy helyre jöttetek! Nem mondták, hogy mi volt a vérzés oka? Most jobban kell vigyáznod magatokra, mint egyébként?

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!

Nagyon köszi az infót! Akkor nem érdemes elmenni! Igazából engem is csak a "számlálás" miatt érdekelt volna a dolog! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Nekem van egy már majdnem 9 éves fiam, és egy már majdnem 4 éves lányom, és örülök, hogy iylen sorrendben érkeztek. Férjem is "lányos" apa, Martinnál lányt várt végig... Mondjuk nekem mindegy volt először, de amikor ő mindig kislányt mondogatott, már én is azt vártam. (nem nézettük meg a nemét) Amikor megszületett meglepődtünk mindketten, de nagyon-nagyon boldogok voltunk. Most meg már külön jó így a felosztás. Mert én is mindig bátyót szerettem volna, így Vikinek megadatott, és talán könnyebben el merem majd Martinnal engedni. Eddig szerencsére nagyon jó tesók, odavannak nagyon egymásért, remélem ez mindig megmarad!

Hőmérőzés.
Tegnap este beszélgettem az orvosommal, megmutattam neki az eddigi görbém, és ő mondta, hogy nagyon-nagyon egyszerű az egész, de csak akkor olvasható le ról a pontos eredmény, ha mindig ugyanakkor fekszik és kel fel v.ki, és nem bulizik, meg erőlteti meg magát, meg stb... Na majd kikérdezem az ovulációs tesztről is! Mondjuk felcsigáztatok most vele, ha most sem lesz sikeres köv. hónapban, miután beszéltem az orvosommal, veszek egyet.

moni

Kamilla! A teszt tutibb!
Nem kell feküdnöm! Csak kímélnem kell magam! Amúgy a vérzés valószínűleg progeszteronhiány miatt volt, azaz sárgatest elégtelenség miatt!

Beuka vagy valaki! Ha Clostyt ír fel a doki (barátnőmről van szó!) akkor nem kell UH-on figyelni? Nem kell neki tűszőrepit adni? Nagyon fontos lenne tudnom!

KépKép
nicika

Nicika, te dolgozol valahol vagy még tanulsz? Most akkor egyik-napról a másikra abba kell hagyni mindent, mert veszélyeztetett vagy?

Ez egy körkérdés mindenkinek. Bár tudom, hogy ez még kicsit korai, de azért megkérdezem. Ha valaki a kötelező Uh-kon kívül még szeretne csináltatni (esetleg egy jobb 4D-s gépen) felvételeket a babájáról, akkor el lehet menni pl. egy magánklinikára csak úgy? Úgyértem, hogy ha egyébként nem ott van az orvosom lehet csak simán egy "fényképre" bejelentkezni?

Kép

Kép
kamilla306

Dolgozok! A doki azt mondta hogy ne menjek dolgozni, mert elég stresszes a munkahelyem (ügyfélszolgálat)! Úgyhogy idén már itthon leszek, meg aztán 3 évig! Kép

4D-s re igen! De hogy simára? Azt nem tudom!

KépKép
nicika

Nicika!
Húúúú! De jó neked!Kép
Igaz, a fizu miatt én szeretnék a 8. hónapig dolgozni majd. Valamikor. Kép
De nagyon irigyellek, hogy akkor mostantól csak a babára kell koncentrálnod!Kép

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!

Pl. a Mammutban van egy egészségközpont, ahol van 4D-s ultrahang is! Bárki bejelentkezhet, persze fizetős!

Betti
betti73

És mennyibe kerül? Nézegettem az interneten most ilyeneket és még DVD-re kiírják a felvételeket, meg ilyenek, de az sehol nincs, hogy ez mennyibe kerül.

Kép

Kép
kamilla306

Biovital Melissa a neve, biztos hallottál már róla! Anyukám volt már náluk 4D-s ultrahangon, azt hiszem, hogy 10-15 ezer Ft körül van! Nem emlékszem pontosan!

Betti
betti73

Puszi Mindenkinek! Megyek haza!

Betti

Betti
betti73

Sziasztok!

Kamilla!
Bárki magánrendelésére bemehetsz csak UH-ért, persze fizetni kell érte. Én úgy tudom, hogy itt a Babaneten aki reklámozza magát az a regisztrált felhasználoknak ad valamennyi kedvezményt. nem friss adat, de úgy hallottam 10E, és a b.neteseknek 8E.

Nicika!
Munkahelyeden mit szóltak? Febr. végére várod az érkezését uyge?

moni

Móni! A munkahelyemen még nem tudják! Csak a főnököm! Majd 5-én megyek be elmondani! Egyébként valóban februárra várom, olyan 20-a körülre, de a doki még nem mondott pontosat!

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?