Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Penna
Azért gondoltam, hogy más esetleg a szavija, mert több vegyszeres termék van amit felbontás után el kell használni.De jó, hogy akkor ez nem olyan.Kép
Jobbulást Kevinnek.

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!Kép

A legolcsóbb kiságy a Brendon Oxford kiságy natúr színű.ez kerül 8990-be, a fehér és antik pedig 9990-be.

Három fokozatban állítható. szélessége:66,5 cm
hosszúsága:126cm
magassága:84 cm

Tehát 120x60-as fekvőfelületű.

Szerintem tökéletes, annyi lehet a különbség a többihez képest, hogy azért azok sokkal masszívabbak, mi is ezért vettünk olyat, igaz az nincs most akcióban.Úgy került 20000-be.

A Liverpool az most 15990 és az sokkal masszívabb típus.
Ugyanazt tudja mint előbbi de az tuti kibír több gyereketKép

Hát ennyit tudtam írni rólaKép
Remélem hasznos.

Lenyírtam már a maradék fűvet a kertben meg locsoltam megint(fűvesítés miatt meg betonozás is volt)

Most mosok megint.

Megyek mindjárt elmososgatni.

A szokásos menetrendKépKépKép

Nektek szép napot!!!
Aki még dolgozik jó munkát!!!

Ja egy kérdés, mikor kezditek Ti meg a TGYÁST???
Egy hónappalm szülés előt vagy szüléstől???
És hogy hol kell ezt intézni ha mondjuk nem kifizetőhely a munkahely???
Tudtok erről valamit?

Én végig táppénzem voltam, azt tudom hogy a GYEDEM aminimálbér kétszeresének 70%-a jelen pillanatban a jogszabály szerint.
Viszont a TGYÁSOM jó lesz, mert ott még a 2004.évet nézik.
Gyednél már nem, mert mi azt 2006-ban igényeljük, tehát 2005 év az írányaadó.

Jól tudom, ugye???

Puszi
Mea(29+2)

Mea
mea

Ja és még valami, én is vettem iylen fertőtlenítőt Chiccot.

De szerintem jobb kifőzni a dolgokat rendes tűzhelyen elvileg.

Ez a lötty mégiscsak vegyi anyag nem?????

Én már nem bízom ezekben az újjításokban.

Mea
mea

Köszi Mea
Azt esetleg nem tudod, hogy a rács kivehető-e?

a gyed nem csak akkor a minimálbér 2xese ha munkanélküli voltál?Egyébként meg a fizetés 70%.Javítsatok ki ha tévedek!

Kép
Kép
kismama2004

Benianyu
torokgyusziKép Tegnap egész nap magas (38,5-39,5) láza volt (hajnali 1-től) homeodokinénink persze szabin, a helyettes drbácsi szerint meg annyira vörös a torka, hogy antibigyót kell kapnia.
Kétéves múlt, és még sose kapott, úgyhogy éjszaka (amikor nem nyűglődött, hanem aludt) 10 percenként mentem be hozzá, hogy lélegzik-e, nem érzékeny-e ráKép Végigparáztam az éjszakát.
Õ mostanra jobban lett, evett is pár falatot (tegnap összvissz 1 dl husilevest, szerencsére iszik) nekem viszont fáj a fejem és ég a szemem az éjszakátólKép

Persze anyukám ma reggel mondta, hogy új gyógyit mindig csak reggel szabad próbálni, hogy ha valami van, lehessen szaladni vele az ügyeletre. Erre nem is gondoltamKép tökhülye vagyok, de annyira rosszul volt, hogy akartam adni valamit éjjelre, ami talán segít.
Nesze neked diplomák, ettől még simán meghalhat a gyerekem a hülyeségem miatt.
Na, bocs, hogy itt rinyáltam, csak eléggé megviselt ez az éjszaka.
üdv
p
penna

TALI TALI TALI TALI TALI!!!

Lukretia!

Eddig ha jól számolom 7 emberke jelentkezett... mindjárt irom is (gondolom nem titok):

Dóri, Lukretia, Timi, Annamami, Hari, Dudukly, Angelani (akinek végre sikerült megtalálnom a levelét... ennyire vak hogy lehetek?)

Tehát akit még érdekel a tali, irjon emailt a rokica kukac yahoo pont com-ra és küldöm a részleteket! Ha esetleg nem reagálnék, akkor elnyelte a kukám, és itt rám kell szólni, mert úgy látszik vak vagyok és hiába nézek bele, nem látom meg a dolgokat.

Benianyu!

Szerintem biztos lesz még tali, bár azt hogy én rendezem, már nem igérem. Kép Legalábbis nem gyerkőc előtt. Bár semmi nem lehetetlen.

rokica
(aki ma 31 hetes)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szilvi:

A Minimanó pontos cime XIV. Nagy Lajos Király útja 112, telefon 251-3126. Nyitvatartás Hétfõ-péntek: 10-18 óráig, Szombat: 9-14 óráig. Van weblapjuk is www.minimano.hu

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Penna!

Ne vádold magad, én is beadtam volna, tök lokikus, hogy azt akarod, hogy minél hamarabb jobban legyen a gyerkőc!
Ettől függetlenül anyukádnak igaza van, de neked is!
Mihamarabbi gyógyulást!

Benianyu!
Már megpucolva várakoznak a zöldségek, most elgaloppírozok kicsit nézelődni, gondoltam Kikában lámpákat, Visegrádi u-ban bébihordozotót, Újpestre kismamaruciért, autót mosni Ujpalotára, aztán haza főzni!Na ha ezt ki bírod várni, akkor küldömKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

halihó,
Penna,vlmi nem stimmel a tábliban Pipacsvirágnak és nekem,mintha helyet kéne cserélnünk!mondjuk nem zavaró,csak szólok!
Annamami nem akar belekerülni?vagy én nem látok jól?
azokról nem is beszélve,akik egyáltalán nem adnak életjelet magukról!Képmi a fene lehet velük?
Nyúlné,26+1

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok tiszta szita az agyam!
Mit is írtatok? Kika vagy az Ikea árul kókuszmatracot?

Kép
Kép
kismama2004

Húúúúúú tudja valaki Visegrádi u. hány szám a bababolt???

Kép

Kép
megann

Kismama!

Kika 70*140 8990.-(ez tuti)
60*120 7990.- (ha jól emlékszem)

Kép

Kép
megann

Kázmika a hasamban már nagyon vicces dolgokat művel!nem csak rúg,hanem ilyen matatós dolgokat csinál,és néha olyan,mintha kinyomná az ujját a hasfalamig és huzogatná ide-oda.most is megy a felfedező-túra odabenn!tiszta huligán ez a gyerekKépKépKép!
Kázmér a Nagy Felfedező!
de lehet,hogy csak Matat Jani lesz,még nem tudom!Kép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann
köszi, rád számítottam!Kép

Írogatom össze, mit hol fogunk megvenni.Hát nem lesz egyszerű túra!Kép

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Penna! Jobbulást Kevinnek!

Annyira sajnálom,hogy én nem tudok elmenni a talira, olyan szívesen megismernélek benneteket. Próbálkoztam Apánál, hátha elvinne pénteken, de nem nagyon volt vevő az ötletemre. Egyedül pedig nem szeretek annyit vezetni, főleg pesten. De majd írjátok le miről cseverésztetek, és csináljatok fotókat Kép

Mi szerencsére már mindent megvásároltunk. A kiságytól a babakocsitól kezdve a ruhákon át, az apró dolgokig, mint a vízhőmérő stb. Nem is bánom, hogy megvan minden, mert ebben a melegben, nemigen lenne kedvem lótni futni vásárolgatni. És már nem is bírom annyira, mint egy hónappal ezelőtt, amikor még nem volt ekkorka a pocakom.

Ildi 31+4

Kép
vrucsincá

Penna,
Én is beadtam volna, sőt én is egész éjjel nézegettem volna, hogy lélegzik-e. 30 fokban ilyen magas láz az nagyon veszélyes.
Én nem vagy homeo párti, de az antibiotikumot sem szeretem, csak végső esetben.
Azt tudod, hogy ha már elkezdtétek az antibiotikumot, akkor 5-6 napig legalább szedni kell. :-((
Szerencse, hogy hajlandó inni, nagyon fontos!!! Csináltatok hűtőfürdőt?
Beni, miután tavaly szeptemberben kezdte az ovit, elég sokat betegeskedett az főleg télen és tavasszal. Ennek köszönhetően, mostanra legalább már hamarabb átmegy rajta a vírus.
Minden esetre további jobbulást Kevinnek.

Nem okoskodom tovább, csak nehezen bírom, ha beteg gyerekről hallok. Ha Beni erősen szuszog éjjel, már nem tudok aludni, mert félek, hogy taknyos lesz másnapra.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann, kicsit még tudok várni. De nem sokat! A Pocaklakó rugdosni fog, ha nem kap ebédet :-))))
Ma libatörpörtyüt süt az Anyukám vacsorára. Nem egy diétás kaja, viszont nagyon finom!!!!!!!
Benianyu

benianyu

Sziasztok,
köszi az érdeklődést, keményedések nem voltak tegnap este óta. Hasmenés javulófélben (bocs az ebédelőktől), csak pincurit nem éreztem mozogni még ma. Fekszem azóta is. Kép
Elegem van picit.
Asszem talit ki kell hagynom, már nem merek kockáztatni többet.
Ami kicsit feldobott ma reggel, h. párom fél 8-kor rögtön felkelése után folytatta a tegnap este megkezdett pelenkázó összeszerelését. Hozzá kell tennem, h. a fizikai munka nagyon távol áll tőle (főleg hétköznap meló előtt/után), sz'al ez a mostani lelkesedés igazán dicsérendő! Kép
Remélem a kiságy és a szekrény összeszerelése is ilyen eltökéltséggel fog még menni!!! ;)

Szép napot mindenkinek!

Falina 31+4
falina

Vrucsincá!

A lakásunk szinte az Újpest Központi végállomás lépcsőjének a szájában van, biztos nem akarsz ide eltömegközlekedni? Tényleg látszik a ház már a metrófeljáróból. Vagy olyan messze vagy?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Én írtam levelet, de még nem kaptam választ Kép

Bkriszta!
Milyen jól néz ki a kaja, amit ettetek Kép
Én nagyon szeretem a knédlit! Kép

Lányok!
Nagy baj, hogy én még nem híztam??? Már 27 hetet is betöltöttem, de még egyetlen egy kiló sem jött rám, pedig sokat eszek, csokit is!

Most csak Brendonban vannak akciós babakocsik vagy máshol is?

Hol található a baby fun bababolt?

Tmarie 27+2
tmarie

Tmarie,
és amúgy mik a paraméreteid?
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tmarie
A Baby Fan címe:Bp. I. ker. Csalogány u.42/A
De itt a lányok lehúzták, és mintha Prüntyi írta volna, hogy nem is lesz nyitva júliusban.

Vrucsincá
majd mi ketten tartjuk a neten a frontot, én is messze vagyok, nem tudok menniKép

Rokica
Mi a Minimanó címe?

Találtam egy jó újságot.KépHa valakit érdekelne.Shape Fitt Mama.2havonta jelenik meg, 495 Ft kicsit húzós, de nekem bejött!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

szilvi:

Olvass vissza Kép

Tmarie:

mail ment

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
hát ennyire vak én isKéphogy lehetek????

Köszike

Kép
Kép
kismama2004

KismamaKép

Ezeknél a rács úgy tudom nem kivehető.

Én igyekszem eljutni innen a taliraKép
Bár ztána hacerokkal mozi, elég húzós lesz de megpróbálomKép
Amíg lehet megyek ide oda.

Én majd csak ott Pesten veszek valamit, mert nem akarok innen cipekedni.
Van ott bolt a közelben ugye Rokica?
Mit vegyek???

Most kajoltam be megint gyümiket, barack, málna hmmmmmmmmmmm imádok minden gyümit.

Azóta leálltam jobban az édességgel is amióta ennyi fini gyümi van.Kép

Na megyek pihengetni.

Puszika

Mea
mea

Sziasztok!

Nemsokára indulunk az uj autókámért!
Azért sajnálom egy kicsit a kis matizomat, 4 évig szolgált engem!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Csak beköszönöm és megkérdezem tudtok-e valakit, aki járókát szeretne venni. Ez vadiúj, BREVI márkájú, összecsukható, (3 alkalommal használt.)

Kép

Akit érdekel esetleg, az szóljon.

Na szaladok is, majd később benézek még.
pussz,

Dóri
25+1
Vendég

Szia Dóri,

Mennyi a járóka? Engem érdekelne, ha jó árban van... a Brendonban lesz most egy hasonló kinézetű leárazva.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Fú, hát ma is voltam mindenütt... pedig el se indultam itthonról du 2-ig, de úgy érzem, körbetúráztam a várost. Szereztem magamnak egy puha ABC-s mózeskosarat 2500 forintért, egy csomó kis rugit a Tátra utcai turiban darabját 1000-1400 forintért (asszem a ruhácskákkal lassan leállok... még jön a bababulim, ott biztos kapunk még cuccot). És ugyanott ahol a mózeskosarat vettem, eladná az anyuka a fenyőfa bölcsőjét 13e forintért... én meg azt hiszem hagyom magam elcsábulni. Szeretnék egy bölcsőt.

Viszont a bútorral még mindig nincs szerencsém. Ma az RS-ben voltam, és egész egyszerűen nincs olyan hogy szines laminált bútor. A nagy Kikában Budaőrsön láttam olyasmi bútort amire én gondolok, de elég drága volt.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!Kép

De ügyi vagyKép
És bölcsőt is találtál ennyiért, az tök jó árKép
Hagyjad magad elcsábítaniKép
Én is hagytamKépKépKép

Mózeskosár milyen?

Majd tegyél fel képeket ha tudz rólukKép

És gratulálok az új szerzeményekhez!!!

Mea
mea

Sziasztok

Mea ma vettem bodyt, tudod azt amit már egyszer kiveséztünk.Egy 62-et és egy 86-at.Ha jól tippelek ez utóbbit majd már kb 3 hónapos korában (ha nem előbb) tudja hordani.Tök arik!!

Lányok ha jól emlékszem azt dumcsiztátok,hogy a magnéziumot és a vasat nem lehet egyszerre szedni????
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Mea,

Hát ki is vagyok purcanva rendesen... mondjuk jó sokat sétáltam.

Ja, és a Lehel téri babadiszkontba is elmentem, de zárva vannak júli 12-ig. Már másodszor voltam ott potyára.

Ime a képek. A mózeskosár:
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/turi001.jpg

A rucik:
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/turi003.jpg

A ma reggeli pocakom. :D
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/preggo31wks.jpg

És olyan bababútor amilyet keresek, kábé. Ezt a budaőrsi Kikában láttam, de hát olyan tipikusan bababútor ára van. Magyarul drágállom. Ha tud valaki jó ötletet, olcsón honnan szerzek hasonló bútort, szóljon. Jó, csúszdás ágy nem kell, csak a szekrények. Párom végre egyszer véleményt nyilvánitott bútorügyben, nem akarom lelohasztani a kedvét... mondjuk magamtól fehér bútort vennék...
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/color.jpg

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szilvi, ne szedd együtt a kettőt, mert gátolják egymás felszívódását.
És kalciumot se szedj magnéziummal, ugyanemiatt.

Tanácsos köztük pár órát hagyni.

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok,
Bocsi, de nem tudok visszaolvasni...mikorra van kitűzve a tali és hova?

Pr. 29+4

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,

Nekem kéne emailt küldeni a rokica kukac yahoo pont com cimre és küldöm neked a részleteket. A tali nálam lesz (Újpest Központ), pénteken du 3-tól ameddig jólesik.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szilvi
jót mosolyogtamKép bocs...86-os az kb 1 éves kölk, nem három hós...Kép.
Ott lassul be a növekedés, 56-62 hamar kinövik, 68-74 már jó egy pár hónapig, 80-86 körül 1 évesek. Kevin kettő múlt, és 92-98, jövő nyáron is kb csak 104...(ja, és nem pici gyerek, hanem átlagos.)
Bocs, csak gondoltam másokat is érdekel. Ez persze az ÁTLAG, de nagyjából így néz ki.
Fürdetünk, jó éjt.
p 27+00
penna

Pfffffff sziasztok!
Most értünk haza Mosonmagyaróváról és annyira elfáradtamKép egyre rosszabbul birom ezt a hőséget itt a városban!Persze vízparton más lenne a helyzet!Kép Ti hogy vagytok ezzel???

PennaKép
Jobbulást Kevinnek!Reméljük hamar átvészeli,szegénykém nem elég,hogy dögmeleg van,még láza is...Kép
Eddig nem volt merszem megkérdezni,de most,hogy Nyúlné felvetette a kérdést, összeszedem a bátorságom és megkérdezem halkan,hogy bekerülhetnék-e én is a ti táblátokba?Igaz,hogy a téliektől vagyok,de látom,hogy Uxi és Proone is benne van a tiétekben is!KépAmennyiben lehet,az adatok: Annamami,30 év,első baba,kisfiú,Márton,Szt.Imre,dr.Vértes András
- ha kihagytam vmit kérlek szólj!KépKöszi!Kép

FalinaKép
Sajnálom hogy nem jössz,de megértelek! A következőn majd ott leszel,addig meg küldünk fotókat!KépKépKép Hogy neked milyen rendes férjed van!!!Kép

MeaKép
Megvettem az újságokatKép,asszem mi is startolunk a Brendonba,lehet,hogy mégsem Pierre Cardin lesz,hanem Graco!KépKépKép Vagy a PC még annál is könnyebb???Van erről info-d??? Ez a mániám!!!Képmármint hogy könnyű legyen!Kép

RokicaKép
Nagyon szuper cuccokat szereztél!!!Kép A mózes különösen nagyon szép,és ennyi pénért"ingyen"volt!KépKépKép

Én is szereztem egy újabb kis napozót Marcinak kemény 320 Ft-ért és egy brendonos hálózsákot 2000 Ft-ért(a baba akitől van 3x aludt benne,tehát gyakorlatilag szerintem újKép )
annamami

KépKép Ezek azok!Kép
annamami

DuduklyKép
A Szécsi Noémi könyv tényleg nagyon jó,nekem is megvette ajándékba a barátnőm és könnyesre röhögtem magam rajta!KépKépKép
Te melyik babakocsit vennéd az akciósból a Graco-t,vagy a z ABC-t???
annamami

PennaKép
és még a tábliba: Budapest II.ker., 2005.11.13. ja és két tesó van már Dorottya és Virág(de nekem ő az első kisbabámKép )
Köszönöm!!!!Kép
annamami

Hat itt van
Kép

Kép

Kép
megann

Penna!

Most jó nagyot égtem tök vörös vagyok, meglátszik, hogy első babaKépKépKép.Most,hogy írtad én is jót mosolygok.Nekem még senki nem mondta, hogy a 86 os az 1 évesre jó, pedig nem látszik sokkal nagyobbnak mint a 62-es.
Bár a mai uh után én már semmin nem lepődnék meg!
1886 gros.Mondjuk a doki szerint nincs annyi.

Annamami
jók a szerzemények, holnap én is felteszem a bodykról a képet.

Rokica
a te szerzeményeid is jók.Nézd meg bútor ügyben a www.guriga.hu

Sziasztok!

Kép
Kép
kismama2004

Megann
jajjjjj de gyönyörűűűűűűűűűűűűű!KépTessék rá nagyon vigyázni!!

Kép
Kép
kismama2004

MegannKép

Azta'.... én bele se mernék ülni!!!KépKépKép
Állati klassz!!!
Gratula!!!Kép
annamami

Megann!Kép

Szupi a kocsiKépKépKép
Igazi családi autóKép

KismamaKép

Ügyi vagyKép

Annamami!Kép

Te is ügyi vagy nagyon, jókat vettél.Kép
Nem tudom melyika könnyebb a két kocsi közül, de a GRACo az szupi, talán jobb márkaKép

Látom már mindenki rendesen beindult a vásárlássalKép
Most én irigykedek kcsikét, mert már én nem tudok vásárolniKépKépKép
Pedig az olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóKép

Rokica!Kép

Nagyon jó vételt csináltálKép

Jó éjszakát Kismamik!!!

Puszika

Mea(29+2)

Mea
mea

Kismama!Kép

Látom Neked is óriás babád leszKép
Az enyémre múlt héten (28.héten ) mondták, hogy 1800gramm, de nem jól mérnek ezek az UH-k állítólag.

Szerintme meg nagy csak lehet hogy valamennyit csal(mondjuk nem 1800 hanem 1400-1500Kép)

Húúúúúúúú mi lesz majd szülésnél?
Egyébként ti még nem izgultok?
Én már elgondolkodtam rajta, hogy mindjárt itt van és olyan gyorsan telt el ez a 9 hó.

Meg milyen lesz, ha itt lesz és mindent jól csinálok majd és ....

Szóval ilyeneken gondolkodom néha, Ti nem???

Mea
mea

Mea,

Én már próbálok nem "gondolkozni" a szülésen, és arra trenirozni magam, hogy át kell esni rajta és kész. No meg azt szuggerálom magamba, hogy ez egy ősi, természetes folyamat, a testem tudni fogja, mi a tennivalója, és hogy vagyok/vagyunk olyan ügyesek együtt, hogy vegyük ezt az akadályt. Ha nagyon nem birom, akkor kérek fájdalomcsillapitást, és ha nagyon nem megy, tudom úgyis kiveszik belőlem. Ideális esetben szeretném mindkettőt elkerülni, de a másik amit próbálok szuggerálni magamba, hogy muszáj rugalmasnak lenni, mert nem valószinű, hogy minden úgy fog menni, ahogy én azt elképzelem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Egyébként ha úgy gondoljátok, sokat aggódunk most, kukkantsatok át a nyári babásokhoz, ahol már nagyon soknak megvan a kisbabája, és szerintem amit mi összeaggódunk kilenc hónap alatt mind semmi ahhoz képest, ami para még hátravan mikor már kint van a baba.

Ja, és a nagy terhességi készülődés alatt ne felejtsetek el babaápolási/babanevelési könyveket is olvasni, mert egyszer csak ott lesz mellettetek a baba, és ráeszméltek, hogy a terhességre 100% kiképeztétek magatokat, de arra nem, hogy mit kell csinálni egy hascsikarós vagy sokat bukó vagy aluszékony vagy éppen sosem alvó kisbabával.

Osztom az észt itt hajnalok hajnalán. Már megint kivetett az ágy. Mindjárt felrakok egy képet a kis bölcsőről amit tegnap szereztem be. Nagyon könnyű, még nagy pocakosan, hátizsákkal is könnyedén megemelem. És gurul, tehát át tudom guritani egyik szobából a másikba majd ha lesz benne baba.

Ja igen ez a másik. Hogy készüljetek fel arra is lelkiekben, hogy lehet hogy lelkesen bevásárolunk egy csomó olyan dolgot, amit mi a világ legjobb dolgának tartunk (lásd én meg a bölcső), de lehet hogy a baba utálni fogja és nem hajlandó megmaradni benne. Akkor koppanás. És reméled el tudod adni jó áron amit vettél. Na többek között ezért se akarok méregdrága új cuccokat venni a gyereknek.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

KépKépKép
csinált pár fotót a párom,kis művész,mi?

Nyúlné,26+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,

Hogy nálatok milyen rend van...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: