Sziasztok!
Beuka!
Nagyon-nagyon szép helyen jártatok! irigy-irigy!
Banya!
Örülök, hogy jelentkeztél, nekem is Mamintihez hasonlóan titokzatos voltál, mert amióta itt vagyok, még nem jelentkeztél. De így érthető! Diplomához gratula! És jó esküvőtervezést kívánok!
Anyafej!
Elég hosszú töténet, röviden annyi, hogy spirálom volt, és elképzelhető, hogy attól lett. A nőgyógyászom azonnal lehúzta 2 hét gyógyszeres kezelés után, mert nem javult. Azóta hol van, hol nincs, sajna teljesen nem tűnt el... Azért nme jó, mert így nagyobb az esélye a méhen kivüli ternességnek, és erre kell figyelni. A baba miatt nem szedek ré gyógyszert. Holnap megyek pé. miatt Uh-ra, kíváncsi avgyok most lesz-e. Ja és most már csak az egyik oldalon szokott előjönni, eltűnni. Mikor megjön sohem görcsölök!!!! És ezért furcsa nekem a közti görcsölés. Szinte észre sem vezsem, ha megjön.
Mi 15 éve vagyunk együtt, 11 éves házasok vagyunk, és nekem is ő az első, és azóta is egyelen! Szerintem nem gáz...
A med lab tesztben mindegyikben kettő van?
Zsuzska!
Hőmérőzést abbahagytad! Mert nekem nagyon babagyanús vagy...
Maminti!
Így már értelek. Én akkor keltem 6-kor, mikor 0. órám volt, de a pokolba kívántam...
Most meg 8 körül is alig bírok kelni. Mondjuk tegnap este kollektív gazolás volt a ház előtt az utcán, majdnem mindenki lent volt, így már fél 11 volt mire ágyba kerültünk. Ma én is azt terveztem, hogy hamarabb megyek aludni, de hívott az egyik barátom, hogy mostanában este nem látott a skype-on a gép előtt, így v.sz. vele bezsélgetek, ha ráér.
Kamilla!
Üdv köztünk! Í
Jó sokat írtatok! Győztem végigolvasni! Velem semmi. Ma is 36.3 volt reggel(9.cn), nem tudom, nem túl alacsony.e. Bár bezséltem ma az orvosommal, és azt mondta nem.