Új privát üzeneted érkezett!

NyúlnéKép Lehet, hogy nem is vagyok terhes?!Kép

Kép
Kép
hari

Megann,

a pociméret tényleg nem függ össze a babómérettel, ez tök fura. Én kis fütyisem teljesen átlagos, és mindenki elborzad, hogy mekkora a pocim!! A barátnőmnek akkora pocija volt a végén, mint nekem a 23. hét körül, és lett egy több mint 3 kilós gyermekeKép Hogy miért van így, az számomra is rejtélyKép

Luc
28
lucretia

Hari,lehet!Kép

ti is mindig leeszitek a hasatokat?vagy csak én,mert nagy és előre hegyesedik?!mégha észre is veszem,hogy csöppen valami,mire hátra rohanok legalább 1métert,hogy kiessek az esési vonalból,már késő.tiszta petty mindig mindenem!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Köszi nyugtató szavakat, cserébe kaptok tőlem túrógombit, épp most lett kész, már le is nyeltem 2 db-otKép Egyből nagyobb lett a pocimKépKépKép

Kép

Kép
megann

Éhes vagyok, de nagyon!! Túrógombócot szeretnék úgy 100-atKép
Ha még van, és nem etted meg MegannKép

Kép
Kép
hari

Hari!
Persze hogy van!
Nyisd az ablakot, küldöm fénypostával!
Kapcs-ford!KépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann, én is kérek gombócot.

Egy kicsit én is felkavarom az éhséget.
Este vendégek jönnek, így most csnáltam somlóit.
Bepácoltam a csirkecsöcsöt /só, bors, olaj, pirospaprika, kömény keverékébe/
Majd megsütöm és a visszamaradt fűszeres olajban gombát és hagymát dinsztelek, aztán tejszínnel és borral nyakonöntöm, no meg petrezselymes krumplit és rízst csinálok.
Elég piszok vagyok?????

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Na jól van csajok, csak legyetek egyszer ti éhesek!!! Nálunk nincs itthon semmi,(csak édesség). A párom alszik, nem nagyon akar elvinni vásárolni, én meg megfogadtam, hogy nem megyek el többet egyedül cipekedni, mikor itt áll a kocsi a ház előtt. Ha nem visz el, ő sem eszik és kész! Elegem van. Én elhiszem, hogy beteg, de szerintem most már egy kicsit el is hagyja magát. Na mindegy nem panaszkodom, eszem egy kis vajaskenyeret paradicsommal. (A kenyeret is én hoztam)

De nem felejtek, pénteken merjetek csak jönni a talira, majd ott "megbeszéljük" ezt a kaja dolgotKép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok Kismamik,

Dolgozom, mint egy őrült, nem is tudtam még bekukkantani ide hozzátok ma. :-((( Ígérem, hogy este mindent visszaolvasok (persze a saját élvezetemre)

Viszont szeretnék megosztani veletek egy fontos infot. Odatelefonáltam az I. ker. Anyakönyvi Hivatalba, hogy mikor és milyen feltételekkel lehet kapni hivatalos másolatot a házassági anyakönyvi kivonatról. Egy nagyon kedves hölgy vette fel a telefont, elmondta, hogy vagy a férjem, vagy én bemegyünk egy személyivel és simán kiállítják. Ezen kívül, most figyeljetek, ha írok egy kérvényt, ki is postázzák. Gyorsan meg is írtam a kérvényt, holnap fel is adom. Októberig csak megjön.

Puszi
Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Mea, jobban vagy már? Remélem tényleg csak valami front volt, és már virgonckodszKép Azért jelentkezz ha tudsz, hogy mi van veled!
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Tegnap megérkeztünk az 1 hetes "itthonnemlevésből". Horvátországot kihagytuk, helyette sokat utazgattunk belföldön (Szelidi-, Tisza-tó, Kékestető). Lehet, h. ezt sem kellett volna, ui. múlt hétfőn egész du. és éjszaka keményedett a hasam, majd tegnapig semmi. Aztán tegnap újra ez egész nap és ma éjjel egyre sűrűsödő, fájdalmatlan méhösszehúzódásaim voltak reggel 7-ig. Azóta hasmenésem van és most kezdődni látszik újból a gyakori keményedés... Hm, hát nem örülök...
Könyvem szerint ezek a szülés megindulásának előjelei... Szülésznőmet hívtam első nekifutásra még a mostani újrakezdődő keménykedéseket megelőzően, mert a dokim tuti behívott volna a kórházba. Szal szülésznő szerint, növeljem a magneb6-ot, feküdjek szigoran, amíg el nem múlnak a fenti dolgok. Ha nem múlnak, hívnom kell a dokim ill. kórházba be...

Remélem nektek még nincsenek hasonló "apróságok" (még nem tudtam visszaolvasni), de ha vki tud okosat mondani, pl. h. ő már inkáb benézne helyemben a kórházba, az ne halogassa velem közölni ezt az infót!!!
Persze még nagyon nem szeretnék szülni 31 hetesen!!! Én végre vásárolgatni szeretnék már végre Babókának!!! Kép

Bocsi, h. megint csak panaszkodni jöttem, de ez van sajnos...

Falina 31+3
falina

Hari!Kép

Köszi, hogy gondolsz rám. Már jobban vagyok, tuti a front volt megint.
Annyira hihetetlen, hogy így megérzem minden alkalommal.

Ma olyan hányingerem van, délelőtt ugye majdnem elájultam, most megy émelygek.

Nem tudom miért.

De már sokkal jobban vagyok a tegnapi és a reggelihez képestKép

Nekem meg az fura, hogy nincs nagy étvágyam.
Lehet hogy már nyomja a szerveimet nagyon a baba és elnyomja a gyomimat isKép de én nem tudok sokat enni.

Mégis csak nő nő a hasam, és a kilók is jönnek.

Ja és lenyirtam fele kertünkben a füvet, de jólesett a mozgás.

Olyan meleg van, hogy csak néha megyek ki.
Az előbb meg aludtam egy jó nagyot 2-1/24-igKépKépKép

Ti nem szoktatok?
Engem ez a meleg úgy elnyom.

Lányok!Kép

A legújabb Bababmagazin és Anyák Lapjában is nagyon jó kuponok vannak.

Pl. Brendonban kiságyak vannak leárazva, ha esetleg még nincs valakinek.(60x120-as)
Meg babakocsik megint.Főleg GRACO-k.

Érdemes megvenni mert az újságok is jók most nagyon, jó cikkek vannak benneKép

Pusszans

Mea(29+1)

Mea
mea

Falina!Kép

Nekem is van ez sajnos ,de nekem ált. egy napig csak.

Ha több napja van, akkor nézél el a dokidhoz szerintem, csak hogy megvizsgáljon hogy zárt vagy e stb.

Ha én Pesten laknék tuti bemennék a dokimhoz ilyenkor.

De akkor ha tényleg több napja és nem múlik el.

Remélem minden ok lesz!!!!
Ne izgulj, pihenjél.
Mond a babódnak maradjon még bent még ott a helyeKép

Mea
mea

Falina!Kép
Én is benéznék a kórházba. Ehhez nem kell az orvosod, szülésznőd sem.
Feltesznek egy fél órára a CTG-gépre az pontosan rajzolja a fájásgörbét, mennyi időközönként jön és mekkora az intenzitása, közben hallod a szívhagját is!
Utána az ügyeletes meg tud vizsgálni, hogy estleg nem tágulsz e, ha nincs baj általában hazaengedik a kismamákat. És legalább MEGNYUKSZOL!!!!!!

Ebben szerintem semmi gáz nincs. Én mindig azt mondtam annó a kismamáimnak inkább menjünk be a terhesség alatt feleslegesen 4x, 5x, mint egyszer későn!
Ezt ne vedd ilyesztegetésnek, de vesztenivalód nincs!
És utána, ha hazaértél ÍRD meg, hogy mi vooolt!!!!

Bocs, hogy megint belepofztam!
Szikeev 21+3 a téliektől
szikeev

Mea, Szikeev!
Köszönöm a hozzászólást!

Kicsit visszaolvastam, látom Mea, te is hasonlóval küzdessz.
Noh, mivel a városban dugó van, így taxival sem tudnék bemenni a kórházba, BKV eleve kilőve. Megvárom apát, míg megjön a melóból. Addig remélem már el is felejthetem a keményedéseket!!!
A másik variációra addig gondolni sem akarok.

Mea,
leírnád majd nekem, ha lesz erőd, h. a Graco kocsikon kívül még melyik márkák lesznek akciósak! Most nagyon nem aktuális, h. lenézzek az újságoshoz SAJNOS.

Pénteki tali:
de jó lenne, ha én is mehetnék!

Fotók:
jó látni mindenkit, aki felrak magukról képet. Szívesen nézegetem a boldog kismamikat. Kép

F.
falina

Falina, én is bemennék a helyedben, mikor jön meg a párod? De ha addigra elmúlik, akkor viszont igazán eljöhetnél a talira pénteken. Egy kis kikapcsolódás nem árthat se neked, se a babának. Mi is szívesen látnánk már téged, ha meg ne adja a Jóisten valami bajod lenne, akkor nem is lehetnél jobb helyen mint egy csomó kismama közöttKép

Lehet tudni, hogy végül is ki jön pénteken? Csak kíváncsi vagyok.

Mea, örülök, hogy kicsit jobban vagy, úgy látszik Te/Ti ilyen frontérzékenyek vagytok. Most nekem is baromira keményedik, de ennek más oka van, huncutkodtunk a papávalKép Tök fura, mert nekem sose keményedik, ilyenkor sem szokott, csak most. Talán ez az első keményedés. De nem túl kellemes, bár nem fáj, csak olyan furiKép

Hari

Kép
Kép
hari

MegannKép

Milyen Brendonos kuponfüzet?Képhonnan lehet olyat szerezni???Engem nagyon érdekelne az az ágynemű!Kép Nem vagyok egy megszállott márkahívő és már egy csomó jó kis cuccot szereztem a babámnak pl.turiból is,de azt elhatároztam és ehez ragaszkodom is,hogy az első ágyneműje Brendonos lesz,méghozzá a nyuszis-virágos fajta,ami világoskék!KépKerül amibe kerül!Ennyi luxus nekem is jár!KépKépKép
Szóval hol lehet ilyet szerezni????(mármint kuponfüzetet)
Egyébként szuperek a cuccok amiket Ausztriában veetél a kisbabádnak!Kép(még csak most tudtam mindent visszaolvasni,de azért mostmár képben vagyok!Kép )

annamami
annamami

Mea,
a megatoysos akciót megtaláltam a neten! Kép
a brendonos viszont nincs fent.

Megann,
vajon megvetted azóta a babakocsit? Még legalább 1 hetet vissza kell olvasnom.

F.
falina

AnnamamiKép

Feljebb már írtam Anyák Lapjában és Babamagazinban szokott lenni kupon.

De az az ágynemű nem kék színű.

Szerintem érdemes várnod még és minden hónapban megvenni mindkét újságot hátha lesz akciósan, mert olyankor fele annyiba kerülnek!

Amúgy meg 20000Ft azt hiszem amiről Te írtál.

Én várnék még és hátha kifogod pont azt akciósan, ha nem megveheted még ennyiért is.

Mi megvettük a kiságyat 20000, most meg le vannak árazvaKép
Ez van, kellett sietnem ezzel isKép

Falina!Kép
Brendonban:
- kuponal van ABC esign Travel Sport System(hordózós, kétfunkciós, bolygosítható kerekű) 50.000 helyett 35.000Ft-ért lesz júliusban!
-Graco Mirage Travel System Monaco (olyasmi mint az előző) 35.000 helyett 25.000-ért.

A Megatoysban sokféle GRACO lesz (Citisport Plus, Quattro Tour, Ultima, Voyager) 21.990-44.990-ig!!!

Szerintem nagyon jó árban lesznek, érdemes megnéznie akinek még nincsen kocsija és városban lakik.
(Mert ezek nem felfújhatós nagykerekűek amik terepre valóak!!!)

Ezenkívűl ilyenek vannak a kuponfüzetben júliusra:

MEGATOYSBAN

-Prince Oliver rövidujjú kombidressz 599
-Pepe kombidressz(rövidujjú) 490
-hálós járókák 8.990-16.900-ig
-Brevi bébikomp 8.990
-etetőszék műanyag 7.990
-ételmelegítő 4.990
-csörgő 199
-bébitornázók 3.990
gyermekülés(nem a bébis) 3.990

BRENDONBAN:

-kiságyak Brendonosak 8.990-21.990
-fehér fürdőlepedő 1.290
-cumi és üvegmosó kefe 299
-zsebes tartó 1.990
-Drewex ágynemű készlet(v.kék-fehér színű) 5.990
-körömolló 399
-biztonsági fürdető kiskádba 2.390
-Canpol műanyag forgók kiságyra 1.590

stb.

Na már fáj a kezem, szóval érdemes megvenni újsikat és járni a boltokatKép

Puszus

Mea
mea

Szerettem volna menni a talira, de szombaton reggel 1/2 7-re mennem kell vizsgázniKép.

Ma egész nap nyomja a jobb oldalamat alul a kiscsaj már nem tudom hogy üljek vagy feküdjek sehogy se jó neki. Már lehet kapni a júliusi újságokat? Én nem láttam vagy csak annál az újságosnál már (még) nem volt.

A túrógombócot én is megenném (nyitva van az erkélyajtó -jöhet).

Én júli 22-től leszek "végleg" itthon már várom egy kicsit.

4-én megyünk 4d-s uh-ra már aligvárom(juk).

Viki 28+4
gviki

Viki!Kép

Nálunk az újságosnál volt már mindkét újsi.

Mea
mea

Falina!Kép

Remélem jól vagy márKép
Pihizzél!!!Kép

Mea
mea

Mea!
Köszi! Holnap megnézem máshol.

Viki
gviki

Falina
Üdv köztünk! Remélem azért jól telt a nyaralás!
Azért az a babó még igazán maradhatna a fenekén még egy pár hétig odabent!
Értesíts minket, ha van valami fejlemény!
Izgulok értetek!
Persze hogy még nem vettük meg a babakocsit(mondtam hogy bevárlakKép)
Igazából nem tudom, mire várunk, de valahogy sehogy nem jutunk egyről a kettőre babaholmivásárlás ügyben!
Mondjuk én már elhatároztam, hogy ha holnap átveszem az új autókámat és a héten tudok bele riasztót szereltetni, akkor elmegyek pl a Kikába kókimatracért stb...

Annamami!
Mint ahogy Mea írta a Brendonos kuponfüzet a Babamagazinban van benne!
A képen valóban nem pont olyan van amit leírtál, de oda van írva alá hogy "vegyes színekben" tehát van többfajta, úgyhogy ha nem is találsz pont olyat amit szeretnél, egy pár fajta közül biztos lehet választani!

Én nekem is van most több dolog amit ezzel a kuponnal fogok megvenni!Pl az a biztonsági fürdető, kék macit ábrázol, és már vagy 2 hónapja kiszúrtam az egyik újságban és lám, most akciós!
Meg van az a zenélő forgóka ágyra!

Davallia!
Irtó csini pocid van!

Lányok, ha nem iparkodtok, nem marad nektek túrógombiKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Benianyu!
A házassági anyakönyvi kivonatra nincs olyan korlátozás, hogy nem lehet 30 napnál régebbi? Nálunk biztos, hogy így van. Járj utána, nehogy kétszer kelljen csináltatni!

Addig beszéltetek itt a túrógombócról, hogy hozattam a párommal mirelit túrós derelyét a Tescoból és megettem egy jó nagy tállal Kép Kép

Ildi 31+3

Kép
vrucsincá

Sziasztok Kismamik,

Maradt még a túrógombócból? Vagy későn jöttem? Én is szeretnék.

Remélem, Falina és Mea jobban vagytok már!

Ildi, megkérdeztem az anyakönyvi hivatalban, egy új szabály szerint 300 (nem 30) napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat másolatot kell bemutatni. Az meg már belefér.

Davallia, szép formás a pocakod!

Most már biztos nincs itt senki, de előbb nem jutok ide. Majdnem minden nap 7-ig lent vagyunk Benivel a játszón, főleg ilyen időben.

Sziasztok
Benianyu
25+2

benianyu

Szervusztok!

Megjöttem a mai napi rohangálásból... nem azért, de ez a "szabi" strapásabb mintha bent ülnék a munkahelyemen.

Többek között mig az autóklima szerelő diagnózisára vártunk, bementünk Anyukámmal a budaőrsi Brendonba, ahol megsasoltuk a két fent emlitett babakocsit, az egyik ABC design a másik Graco. Mindkettő ugyanazt tudja, szinte egyformák, csak az ABC egy masszivabb (ennélfogva nehezebb) darab, és az anyaga jobb. Ellenben jelenpillanatban mindkettő 50e forint!!! Az ABC 35e-re lesz leárazva júli 1-től, a Graco pedig 25-re. Mindkettőhöz tartozik természetesen az autósülés/hordozó.

A Graco az könnyebb, az anyaga polieszteres hatású, és jelenleg csak ilyen iszonyat szinkombinációban van nekik, türkizkék és narancssárga. De azt igérte az eladó, mire kezdődik az akció, lesz más szinben is.

TALIRA KI AKAR MÉG JÖNNI? VÁROM AZ EMAILEKET!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia Rokica,

Sajnos úgy néz ki, hogy én nem tudok menni. A szüleim pont pénteken mennek színházba, a férjem meg sokáig dolgozik, nem tudom Benit kire hagyni. Úgy sajnálom, szívesen találkoztam volna veletek.
Ugye lesz majd még ezután is?

Benianyu

benianyu

Rokica!Kép

Hányan jelentkeztünk eddig talira???

Én úgy néz ki tudok menni, igaz nekem kicsit messze van de megoldom.Kép

Lehet h pár percet késni fogokKép

Párom meg úgy néz ki jön értem.

Mindenkinek nagyon szép éjszakát!
Álmodjatok szépeket már ha tudtok aludni!

Mea(29+1)

Mea
mea

MeaKép
Köszi!KépMostanában annyira figyelmetlen vagyok,olyan nehezen megy a koncentrálás!Kép
Remélem jobban vagy!Kép

MagannKép
Holnap megyek a férjemmel Mosonmagyaróvárra,mondta,hogy hozzak olvasnivalót,úgyhogy majd jól megveszem az újságokat!KépKépKép
Énisénisénisénis kééééééééééééérek gomócot!!!Kép

BenianyuKép
Jajjnemá'KépKépKép lécciléccilécci gyere el!Kép
inkább hozzad a Benit is ha másképp nem megy!KépMajd elszórakoztatjuk felváltva!KépLeszünk egy páran!Kép

RokicaKép
A Graco az egy drága babakocsi,legalábbis ha nem akciós,jól tudom??? A 25.000 az nagyon jó árnak tűnik,nem?(monduk ez a színösszeállítás tényleg horrorKépKépKép )
annamami

Annamami,
Megfordult a fejemben, hogy elhozom Benit, de csak egy pillanatra. Õ nem az a barátkozós típus, aki el lenne ennyi ismeretlen (az ő számára) között. Nehezen oldódik új közegben. Lehet, hogy be sem jönne a szobába, csak nyafogna az előszobában, hogy mikor megyünk haza. Azt meg nem szeretném, meg elrontani a délutánt sem.

Megyek, elteszem magam holnapra, elég fáradt vagyok.
Jó éjt mindenkinek!
Benianyu

benianyu

Ja,MegannKép
és azt még elfelejtettem,hogy az a kis virágos fehér rucid nagyon csinos!!!Képfinom kis nőies darab!!!KépKépKépJól áll!
(tényleg szita az agyam!ugye az majd elmúlik???KépKépKép )
annamami

Mea!

Akkor küldjél emailt a rokica kukac yahoo pont com cimre és küldöm neked a részleteket.

Aki esetleg küldött nekem emailt és én nem reagáltam rá, szóljon itt. Néha a yahoo úgy gondolja, egy-két nekem küldött levélnek a kukában a helye és önkényűen áthelyezi őket.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami:

Gracoból ugye az ehavi Megatoysos akcióban levő babakocsi is 70e forint, és kupon nélkül ugyanaz a modell több mint 100e. Tehát van ebből is szórás úgy látom. De nagy különbségek is vanna modellek között. Én néztem azt is, ami 70e forint akcióban, meg azt is ami 25e forint akcióban, és nem egy kategória!!!

Holnap én is rakok fel újabb pocis képet...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Bocs, hogy idepofátlankodom a 2005. tavaszi topikból, de van egy eladó hordozókendőm, lehet, hogy érdekel itt valakit. A fiam valamiért fél tőle, semmilyen helyzetben sem tudom beletenni, ha meglátja, már üvölt. Közben kiderült, hogy a mérete sem jó, mert kettőnkre kicsi. Úgyhogy szeretném eladni. Egyszínű bordó, L-es méret. Én 170 cm-es vagyok és 86 kg , ennél filigránabb termetűeknek ajánlom. 3.000 Ft.
Így néz ki:
Kép
Kép

Érdeklődni a connie@freestart.hu címen lehet.

Hajni

KépKép
connie

Puszi mindenkinek!

Ma én vagyok a hajnali kakas, kaptam reggel (5-kor) egy jó kis vádligörcsöt, ha a pasim felébred le is szalajsztom magneb6-ért. Mennyit szedtek belőle? Jó időnként is, vagy rendszeresen kell? Materna mellett is kell?

Egyébként most tök jól alszom (kipp-kopp), a mocorgó sem zaklat anyyit éjszakaKép.

A haskeményedéseket sajnálom, Falina, tényleg vigyázz magadra, de szerintem ez a bolond időjárás/frontok is bekavarnak. Remélem már enyhülnek a tünetek és nincs gáz.

Látom az akciókat stírölitek, ha 25-ért lesz babakocsi, én is megyek a brendonba. Egyébként úgy nézem, mindkét áruháznál fenn van a neten a kuponakció az aktuális hónapra (most még csak a juniusi). Na remélem pénteken majd kicseréljük a tapasztalatokat.

Álítólag péntektől a gyógyszerek ára is emelkedik, lehet, hogy érdemes beszerezni a fájdalomcsillapítókat előre?

Anyakönyvi kivonat: én kikértem, mindeki 300 napnál újabbat mondott, és fontos, hogy ingyen van, nehogy fizessetek. Egyébként gyorsan megvan, a házasság helyén kell kérni és elvileg nemcsak a résztvevők, de bármelyik nagykorú családtag kikérheti.

Annamami: Szécsi Noémi könyvében most olvastam, hogy egy általa talált tanulmányból az derül ki, hogy a várandós patkányok inteligensebbek a többinélKép. Tehát semmi szétszórtság és érzelgősség, ha vonatkoztatható az emberekre is, mi most a jobbik szellemi állapotunkban vagyunkKép.
Ez a könyv (Kismamam naplója) egyébként tök jó, akkorákat röhögök, hogy csak na. Ajánlom jó szívvel.

Legyen szép napotok!

Dudukly (27!!! - hihetetlen)
dudukly
Isaszeg

Mea!

Te vagy a legprofibb ebben: ez lesz 35-ért:
http://www.brendon.hu/pdf2005/babakocsi/293.pdf (felső része az oldalnak)
ez 25-ért:
http://www.brendon.hu/pdf2005/babakocsi/295.pdf (alsó része a lapnak, ronda kék-sárga, mint Rokica írta)
Melyik a jobb? A nagyobb kerekű jobb a terepen, nem? Teljesen ráizgultam, én nagyon beleszerettem a Travel Systembe...

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly:

Mi teszteltük őket Anyukámmal, szerinte a Graco-t könnyebb tolni. Mindkettőnek bolygósithatók az első kerekei, egyik sem dönthető teljesen vizszintesbe, az ABC-ről könnyebb levenni a hordozót (bár lehet csak mi voltunk bénák, mindenesetre mindkettőnek megvan a "trükkje"), az ABC nehezebb és masszivabb. Ettől (meg az anyaga minőségétől) egy komolyabb darabnak néz ki, de ha valakinek a harmadikra kell felcipelnie, akkor a Graco a jobb, mert jóval könnyebb.

Jelenleg mindkettőt 50e-ért adják, amit nem is igazán értek.

Viszont a legviccesebb a dologban az volt, hogy megkérdeztem az eladót, mi a különbség a kettő között, azt mondta, hát ez világoskék, az pedig sötét. Ennyire hülyének nézett? Lehet, hogy csak nem tudta ő sem. Végül annyit nyögött ki, hogy asszem a Gracot valahol Ázsiában készitik, az ABC európai márka. De hogy most kinai vagy koreai, illetve olasz vagy német, erre már nem emlékszem... végül is lényegtelen.

Sacc per kábé mindkettő ugyanazt tudja, apró különbségek vannak a súlyukban és az anyaguk tapintásában.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Engem is korán kivetett az ágy, pedig magamhoz képest későn mentem aludni. De tegnap kirohangáltam magam, ma itthon maradok és végigtelefonálom a szerelőket.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki, köszi, az ABC-re a katalógusban az van írva, hogy német, nekem "terepre" kell, itt a faluban elég hupojkásak a "járdák", tudod olyan betonlapok vannak lerakva a legtöbb helyen, nem tüköraszfalt. Viszont teljesen földszintes a házunk, nem kell cipelniKép. De ezek szerint legalább lehet nézelődni/próbálgatni. Bár az eladó akit kifogtatok, nem lehetett nagy ászKép.

Mea azt írta, a Greco alapból olcsóbb. Lehet, hogy Ti más fajtát néztetek?

Még egy Brendonos kérdés (én még nem jártam ott): a törzsvásárlóit érdemes kiváltani? Gondolom egy babakocsinál már jó sokat írnak jóvá. Akkor is kapsz pontot, ha kuponnal vásárolsz?

Na eldugulokKép.
dudukly
Isaszeg

Dudukly:

Mivel szeretem kerülni a Brendonban való vásárlást, én törzsvásárlói kártyát sem kértem. Szerintem eddig még semmit nem vettem náluk ásványvizen kivül. Túl drága a bolt általában, a kuponokkal mondjuk ki lehet fogni úgy tűnik jó leárazásokat, de én csak e hónapban jöttem rá, hogy ilyen egyáltalán létezik.

A Graconak is vannak drága modelljei, 100e felett. Vagy nem ezt kérdezted? Nekünk az eladó mutatta pont meg a kupon alapján a két modellt, mindkettőre 50e volt kiirva. Ez a budaőrsi Brendonban volt. Gondolom Mea a kuponról nézte az infót, lehet ott elirták.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggeltKép

Dudukly!Kép

Az ABC német márka, Gracot nem tudom.
Mindkettő nagyon jó márka.
Terepre mindenféleképpen nagy kerekűt érdemes, akár még felfújhatóst is.
Talán akkor az ABC lenne jó Nektek.
De tény, hogy masszívabb nehezebb darab.
A miénk is az, két kereket le kell venni ha be akarjuk majd tuszkolni a kocsiba és így is sok helyet fog foglalni.

De az az igazság, hogy pici babával csak helyben fogok én is menni ide oda a faluban, ráadásul télen kell majd használni, jég lesz nálunk.

Szóval én az ABC-re voksolok inkább a Ti esetetekben.

De volt talán júniusi kuponban ABC babakocsi, nem travel system, és annak felfújható kerekei voltak.
(Ez akkor még mindig akciós pár napig).
Mindegyiknek van előnye hátránya.
De tudom hogy terepre ezek a nagy kerekűek a legjobbak.(felfújhatóak)

Remélem tudtam valamit segíteniKép

Ja és én is vádligörcse ébredtem ma és utána mozgott sokat a lányzóKép
De alig aludtam megint valamit, mert annyira unom már a bal oldalt fekvést!!!

Aludni szeretnék!!!!

Mea(29+2)

Mea
mea

Jó reggelt!

Végre aludtam egy jót!
10-kor kidőltem és reggel 5-ig megállás nélkül aludtamKépKép
Bekapcsoltam a csillárventillátort, kitámasztgattam magam párnákkal és nagyon jót szunyáltam!

Lányok, most ahogy így nézegetem ezeket az akciós kocsikat elgondolkoztam!
Ugyanis a Bergonhoz nem nagyon tetszik a hordozó, olyan gagyinak tűnik, nem tudom ezekhez milyen van!
De ha valami jobb hordozót akar az ember, akkor 20-30 ezerbe tuti belekerül,úgyhogy most azon morfondírozom, hogy függetlenül attól hogy Bergon kocsi lesz, lehet hogy vennünk kellene egy ilyen sprotkocsit hordozóval, hiszen a tapaszalat úgyis az, hogy mindenki lecseréli a kocsiját egy ilyen könnyen összecsukhatóra, vagy ez nem az az esernyőfazonú???
Na de még el akarok menni a Visegrádi u-ba is, hogy hátha van valami Pierre Cardin márkájú!

Egyébként én ezt a kék+narancssárgát már nézegettem régebben, nekem nagyon bejön, tök tuti színe van, nem az a megszokottKépKépKép

Dudukly!
A dokim szerint a Magne B6 nem a legtutibb!
Nekem Magnerotot ajánlott( 50 szem 1800.-), mert azt mondta, nincs semmi szükség a B6 vitaminra már ebben az időszakban, mert csak felesleges étvágyat gerjeszt!
Hát jó húzós az ára de én megvettem!
Nem is görcsölt a lábam éjjszaka!Kép

Na most kimegyek a piacra, kell vennem némi zöldéget, borsólevest akarok csinálni ma májgombival, és erre a hétre tervezek még lecsót meg zöldbabfőzit!Valahogy nagyon kívánom most a zöldségeket, a húst meg egyre inkább nem!

Megann 29+2

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Lányok, gyertek talira!!!!!!

Rokica, hányan vagyunk eddig?

Benianyu, sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de megértem, ha elhoznád Benit, és nem érezné jól magát, akkor biztosan te sem.

NAGYON meleg van. Most szóltam, hogy kapcsolják már be a klímát itt a melóhelyen, mert meg lehet pusztulni.

Legyen mindenkinek szép napja!

Pusz
Lucretia
28
lucretia

Sziasztok! Jó Reggelt!

A tegnapi napom a rohanás napja volt.
A férjemmel bejártuk fél budapestet.
Annyira elfáadtunk a nap végére, hogy már nem volt erőm írniKép
Igaz, a tavaszi babásokhoz írtam egy pár mondatot, mert tettem fel nekik kérdést és sokan válaszoltak.
Itt olvasgattam, de még a hasamban is izomláz volt.
Alig bírtam megmozdulni. A lábaim mint az ólom, szó szerint a méhemben is izomláz van.
De a babó mocorog és nem görcsölök, csak érzem, hogy némely mozdulatnál fájdogál. Mint amikor már a nevetéstől fáj az ember hasa.

Rokica!
Én írtam mailt, de semmi válaszKép
Pedig már akkor írttam, amikor először kiírtad a címed.
Kérdeztem is, hogy mit vigyek.

Tényleg lányok!
Ki mit hoz?
Én hozok ücsit, meg valami rágcsálni valót.
Esetleg főzzek vagy süssek valamit?
Jó lenne azért megdumálni, mert aztán a végén még asztalt is vehetünk Rokicának, mert leszakadKép
Meg a másik, hogy én nem igazából enni szeretnék, hanem megismerni titeket. Szerintem ezzel mindenki így van. Nem is tudok sokáig maradni, de remélem azért 17h-ig befut mindenki.

Most megyünk a párommal a László kórházba.
Már évek óta baj van a májávalKép Pedig nem is iszikKép
Végülis nem fáj neki, hanem a vérképe mindig rossz. Csinálni akarnak neki májbiopsziát.
Nem nagyon örülünk, de majd meglátjuk.

Később visszanézek, visszaolvasok és végre reagálhatok a sok üzire.
Lehet, hogy ma is lóti-futi nap lesz, de ma igyekszünk hazaKép

Puszi!
Szép napot!
Sziasztok!
Angelani
29+1

Kép
angelani

Sziasztok!
Most értem be az irodába, gyorsan bekukkantok, amíg kicsit nyugi van. Ma én is hajnalban keltem. Felébredtem 5:20 körül, ránéztem az órára (a kontaktlencséim ugye a fürdőszobában ilyenkor). Úristen, mindjárt fél 7 és kipattantam, mint egy hülye. Aztán megnéztem még egyszer, láttam, hogy még fél 6 sincs, de nem tudtam visszaaludni.

Lucretia, én is sajnálom a talit. Remélem, hogy olyan jól fog sikerülni, hogy gyorsan összeszervezitek a következőt.

Megann, én szeretnék a májgombócos borsólevesből. Ha kész, szólj, nyitom az ablakot.
Még nem is reggeliztem, mindig a kolléganőmmel együtt szoktam, de ma kicsit később ér be és megvárom. De már nagyon nagyon éhes vagyok.

Majd még jövök. Pusszantás
Benianyu

benianyu

Sziasztok Lányok!

Én tuti nem tudok menni a talira, de remélem majd meséltek, és fényképeztek is.Kíváncsi vagyok!

Látom mindenki rá van izgulva a kuponokra.
Én is néztem pár dolgot.

Mea
azt hiszem te írtad a kiságyat.
A legolcsóbb 8990 ft-os mit tud?Nem az van a képen, de az is hasonlóan néz ki, vagy az egy egyszerűbb kiságy?
Néztem még a fürdőlepedőt,a biztonsági fürdetőt, és a körforgót.
A Mega Toysból érdekelnek a kombidresszek,
a bébitornászó.

Falina, hogy vagy ma?

Valaki tud valamit a sterilizálókról? Már feltettem egyszer ezt a kérdést.Felbontás után is ua a szavatossága, vagy akkor válltozik?

Rokica
a Minimanónka meg tudod adni a pontos címét esetleg?

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi,
nekem is Chicco folyadékom van, és semmi baja nincs, pedig az enyém is 2 éves, és néha még most is beledobom KEvin cumijait. Az van ráírva, hogy 5 évig jó. Ez azért mégiscsak vegyszer, mint pl a mosogatószer, az sem romlik meg.Kép Nyugodtan használd.

Majd később visszaolvasok, csak KEvin beteg, és állandóan utánam süvöltözik. Feldobom a táblát, mivel múlt 7en nem voltam, ha valaki írt bele valamit, lécci még 1x, nem tudtam mindent visszaolvasni.
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 33 hét + 6 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 33 hét + 1 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 32 hét + 6 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 32 hét + 4 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 31 hét + 6 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 31 hét + 4 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 31 hét + 4 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 31 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 31 hét + 3 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 30 hét + 5 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 30 hét + 4 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 30 hét + 1 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 ha kislány, Réka Veszprémi 30év / Veszprém 29 hét + 6 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 29 hét + 5 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 29 hét + 5 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 29 hét + 3 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 29 hét + 3 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 29 hét + 2 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 28 hét + 6 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 30 hét + 4 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 28 hét + 4 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 28 hét + 5 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 28 hét + 1 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 28 hét + 4 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 28 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 27 hét + 3 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 27 hét + 3 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 27 hét + 2 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 27 hét + 0 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 ha kislány, Tamara MÁV 31év / Újpest 27 hét + 0 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 26 hét + 1 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 27 hét + 2 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 26 hét + 0 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 26 hét + 1 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 26 hét + 1 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 25 hét + 2 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 25 hét + 1 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 24 hét + 5 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 24 hét + 4 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 22 hét + 6 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 18 hét + 0 nap
</pre>
üdv
p 27+00
penna

Angelani, és persze mindeni, aki jön a talira: én arra gondoltam, hogy gyümit vinnék. Sajna nem hinném, hogy lesz időm sütit sütni, de ha mégis, akkor azt is viszek. Túl sokáig én sem tudok maradni, mert péntek este utazunk a szüleimhez Somogyba de már várom, hogy megismerjelek titeket!
lucretia

Penna,
jobbulást Kevinnek! Mi a baj?
és köszi a táblázatot is!
Benianyu

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?