Sziasztok!!
Kicsit eltűntem de vizsgaidőszak van és nem tudom utolérni magamat.
Szeretnék gratulálni a júniusi babákhoz!!!!Nagyon édesek!!!!!
Edina: gyönyörűek a gyerkőcök, milyen ügyesen tartja a fejét a lányod, hát nem semmi, az én kis lusta fiam még csak úgy emelgeti ha hasra teszem, amit nagyon utál, de hát néha kell, hogy erősödjön a kis gerince is...
Amúgy szerencsére a pocifájás úgy tűnik tényleg elmúlt, nagyon ritkán fáj még neki, na de ezt össze sem lehet hasonlítani a régivel.......
Boti most 6kg, nagyon jókedvű, már nem sír annyit napközben, jól eljátszik magában, megfogja a játékait és ezerrel gőgicsél...
))
Ami nagyon aggaszt, hogy napközben nem igazán akar aludni, volt olyan nap, hogy röpke fél órát aludt egész nap, szerintem ez nem normális egy ilyen pici babánál, de hát mit csináljak??? Ami érdekes az az , hogy végre úgy néz ki sikerül a 3 óránkénti szoptatást betartani, soha nem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik..
) (régen másfél-két óránként ment a dolog...::9))
Zsu!!!
Nagyon cuki a kis Alexa, huncut mosolya van az tuti!!!!!!!!!!!!!!!
Örvendek, hogy van tejed, a Medela mellszívót többen dicsérték, lehet nekem is azt kéne kipróbálnom, mert a Chicco kézi nekem valahogy nem jött be.....úgy fájt mindig a mellbimbóm fejésnél, hogy abba is hagytam kis idő után......mostanában kézzel szoktam fejni, de az elég megerőltető tud lenni hosszú távon.....
Mindenkinek jó babázást kívánok, akiknek még pocaklakójuk van: kitartás!!!!!!
kingu