Sziasztok,
Na, végre ide jutottam csak nálunk szerda óta készülődés és ünneplés volt! Szerda, apa névnap, csütörtök/30.-a/ Eszter szülinap, és szombat a nagy családi összejövetel!
Gondolhatjátok mi volt itt, és ráadásul még rossz idő is volt szombaton, így sajna a lakásban nyomakodtunk, de du-ra kicsit jobb lett, és kimentünk legalább a garázsba kerti asztallal együtt!
Nagyon aranyos volt Esztikém, persze csoki tortát kapott tőlünk az első szülinapjára, ezt engedtük is marcangolni
Először nagyon megilletődött volt a gyertya, meg a torta láttán, de aztán belejött a gyurmázásba
Képeket próbálok küldeni!
Dóri, köszi a képeket Blankuci igazán szép baba, nagyon kis arika
Macsek, már írták, de azért én is leírom neked a tapasztalatomat a Gripe waterről, mi ugyanis azt használtuk!Nekünk nagyon bevált, de én csak mokkás kanálnyit adtam neki reggel, délben, és este az evések után!Nem mértem ugyan le, hogy mekkora az adag, de kiskanálnyit én soknak tartottam ennek a picinek! Nekünk ugyanis már 2-3 hetes korától beindult a hasfájás, és akkor még kellett is várnom, mert ugye ezt az angol vizet csak 1 hótól lehet adni. De utána ég és föld volt, mondom nekünk nagyon bevállt! Infakolt én meg sem próbáltam mert szinte mindenki akivel beszéltem azt mondta, hogy a sok kis pukiból csinál egy nagyot, de amíg odáig eljutunk addig nagyon szenved szegény! Így én egyből az angolt vettem! De ha nektek már bevált az Infakol akkor használjátok csak azt
Amúgy a Nurophenes fecsi tök jó, azóta ha be kell venni valamit én mindíg azzal adom neki, mert a a knálról már kiköpi simán
Kitti, átjött minden, és tök jók!
De írtam is választ
Postaládám már ürítve
Szona,
SOK BOLDOG NÉVNAPOT
Nem tudok neked a lábacskában segíteni, nincs ismerősöm akinek ilyesmi lenne, de ne hagyd annyiban, jól teszitek, hogy mentek az Orthopediára! De a leírtak alapján szerintem nem komoly, gondolom majd valami torna lesz vagy ilyesmi
/reméljük/Már amennyit én értek hozzá!
Viszont annyit tudok talán ajánlani, hogy én is Esztinek SALUS cipőt vettem, mert az most a jó/DR. néni, és védőnő szerint/és ott kifejezetten saját lábra is készítenek cipőcskéket, szóval nagyon jó! Ortopéd orvos is van az eladók között aki segít kiválasztani a legjobbat, de Szonnyusnak biztos fognak külön is felírni!Ez a bolt amúgy ahol mi voltunk a XI.-ik kerületben van a Dombóvári úton!Lehet, hogy van máshol is
Na, még majd elfelejtettem a nagy hírt veletek megosztani, hogy a hétvégén Esztike elindult magától!!!!
Olyan ari, mint egy kis részegember úgy tipeg, és mindíg valamit cipel közben a kezében!
Én meg persze ugrásra készen, hogy hová veri be a fejét
Na, próbálom a képeket puszi mindenkinek, Manó