2000.11.04 13:24
Szerző: Anonymous
Sziasztok Lányok!
Csak tegnap találtam rátok, végigolvastam az egész nyár történetét, veletek örültem és sírtam... Kata, nagyon jó oldalat találtál ki! Én is babát várok, júniusban fogant, amolyan "félig-véletlen", mert tablettát már nem szedtem, csak próbáltunk vigyázni, de gondoltuk, ha jön, örülünk neki. Én nagyon nem tudtam, mi bajom van egész júniusban: fáradtság a köbön, szomjúság, de valami elementáris, állandó veszekedések a kedvesemmel (egyszer meg is kérdezte, vajon most tudom, mi a bajom???) de gyanút csak az elmaradt mensivel fogtam. Aztán döbbenet, majd hatalams öröm, és elvitorláztam nögyógyászhoz a 6.héten, ahol gratuláltak és vettek egyben egy rákszürést. Csak azt nem mondták, mivel járhat, éjjel erös vérzésre ébredtem, ami elég gyorsan elállt, de iszonyú pánik volt másnapig, amikor is csináltak egy ultrahangot és kiderült, minden oké, a vérzést valószínüleg a rákszürés okozta. Azóta minden rendben, március 4-én kellene a kis babócának érkezni, remélem semmi rossz nem történhet velünk! Olyan jó, hogy ti is hasonló cipöben jártok, és ezután megoszthatom veletek a nyakamba zúduló érzéshullámokat! Most ugyanis Finnországban lakunk, és minden otthoni szó duplán fontos! Vigyázzatok magatokra, meg a kis pocaklakókra, mindenkinek problémamentes babavárást kívánok, és ne aggódjatok, jönnek majd azok a kis lurkók a többieknek is!
Jó hétvégét!
Adri