Új privát üzeneted érkezett!

Lola!
Miből gondolod, hogy ez az oka? Persze, jobb okokat keresni, de nem szabad ennyire görcsösen akarni, és szomorúnak lenni. Tudom, hogy most mondhatod azt, hogy könnyen beszélek, mert van már 2 gyerkőcöm, de hidd el, én legalább annyira várok a 3.-ra, mint itt sokan az elsőre. Engem is uyganoylan szomorúsággal tölt el, hogy nem jött össze, mint aki az elsőt várja. Mert nagyon boldog vagyok, hogy van 2 csodálatos gyerkőcöm, ráadásul egyik fiú, másik lány, de én ugyanígy szeretnék még egy 3.-at is. Remélem érted, értiek mit akarok mondani.
Én is kitartást kívánok neked! És kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön! És gyere, meséld el bánatod, hidd el, hogy utána könnyebb lesz.

moni

Sziasztok!

Kata!
Nagyon jó lehetett, szép a hely. Milyen volt a víz hőfoka? Lehetett pancsizni?

Lola!
Teljesen megértem, amit írtál, Én is utáltam minden kismamát akiket csak megláttam az utcán, pedig szegények nem tehettek arról, hogy nekem nem jön össze. Aztán másfél év depi után végül csak összejött a baba. Kitartás és próbálj kicsit másra gondolni, nekem is az segített. Tudom, hogy ilyenkor nehéz mással foglalkozni, de próbáld meg vhogy!! Szorítok nagyon.

Gyöngyi!
Szerdán tesztelsz? Nagy az izgalom, ugyi? Neked is nagyon szorítok, remélem kétcsíkos tesztfotóval jössz legközelebb!

Nicika!
Jól vagytok? Minden o.k. veled meg a Babóval? Jó, hogy Apa kezd barátkozni a Picúrral Kép Csak így tovább!

Megyek aludni, már félig így is alszom.
Jó éjt Mindenkinek:

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Na, hozok nektek egy táblát mára:

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni! Hol maradt a táblából a zebrám? Kérek szépen egyet odaültetni a sor elejére! Köszi!

Szia Szonibaba! Igen jól vagyunk! Egyenlőre a cicifájáson kívűl még elkerülnek a kellemetlenebb dolgok! Bár még mindíg tartok tőle hogy lassan hányós leszek! Néha ugyanis meginog a gyomrom! De egyenlőre még csak ritka émelygés formájában jelentkezik! Apa pedig már tényleg barátkozik a tudattal. Azt mondta kapok egy naplót amibe mindent lejegyezhetek! Kép

KépKép
nicika

Kata!
Vov!Kép Nagyon szépek a képek! Szép helyen voltatok! Kíváncsian várom a többit is!Kép

Lolita!
Nagyon sajnálom, hogy így történt! De nem szabad letörni, elöbb-utóbb biztos összejön!

Moni!
Megpróbáltam megnyitni, de a föoldal jött le. Hol kell keresni?

Hajni!
Jó fönökösködést!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Bocs, de nem ellenőriztem, hogy működik-e. Akkor inkább leírom:
főoldal-társalgó-fogamzás,várandósság,szülés-fogamzás-Jónás módszer, avagy fogamzáskontroll a Holddal
Remélem sikerül megtalálnod.

Hajni!
Milyen a munka?

Nicika!
lehet egy olyan könyvet kapni, aminek a címe: Terhesség hétről hétre. Én Vikinél vettem, de nekem nagyon tetszik. Nyomon követheted az egész várandósságot benne, és írhatsz is bele. Mikor tervezitek, hogy elmondjátok?

moni

Moni!
Kiszámoltad magadnak? Szerinted lehet valami ebben az egészben? Én nagyon szkeptikus vagyok az összes ilyen dologban (jóslás, inga, stb)
Láttam, Hajni is csatlakozott!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok. Köszönöm a biztatást. Sejtettem, hogy nem fájdalmas az inszem, de szerintem nem jön össze sem......
Keveseknek lett belőle babaAmugy ma hogy vagytok?
Vendég

Szia Ginuska!
Süt a nap, úgyhogy köszi jól!Kép
És te?
Merrefelé laksz? Mit csinálsz?

Kép
Kép
maminti81

Szlovákiában lakom. Győrtől kb 15 km-re. Dolgozom: Tanitok. S te? Honnan? Mit dolgozol? Baba? Korod...stb
Vendég

Mit tanítasz? Milyen korú gyerekeket? Magyar iskolában?
Én budapesti vagyok, 23 év, térinformatikusKép Babával csak pár hónapja próbálkozunk, még nem jött összeKép

Kép
Kép
maminti81

Informatikát és matekot tanitok általánosban, magyar suliban. 2 hónap az semmi. Az még összejön. A barátnőmnek 5 hónap után sikerült.
Miota vagy férjnél?
Vendég

November óta. Rengeteg idö!Kép És te?
Most otthon vagy? Vagy a suliból netezel?

Kép
Kép
maminti81

Sulibol. Fel ora mulva megyek is haza. Csütörtökön megyek a fővárosba kontrolára, ös kiderül, mikor lesz az első inszemem. Olyan jo lenne ha sikerulne......Hány babát szeretnétek?
Vendég

HááátKép Az elsö terv a 6 volt. De aztán kicsit belegondoltam, hogy milyen lehet... Meg láttam 2-3 gyerekes anyukákat - kicsit ki voltak facsarva. Szerintem elég lesz a 4 is. Remélem, sikerül!Kép
És ti?

Kép
Kép
maminti81

mi legalább 1 babát szeretnénk. Ez jelenleg minden vágyunk. Olyan jo lenne már. Mindenki terhes körülöttem, szörnyü érzés, hogy én még nem. Te hogy vagy ezzel?
Vendég

Ennyire nem rossz a helyzet. Én is vágyom már nagyon babára, de mivel még csak most kezdtük el, nem olyan nehéz. Azért én is irigylem a kismamákat!Kép Nem szabad, hogy görcsölj emiatt, mert az csak ront a helyzeten.

Kép
Kép
maminti81

Tudom...csak nehéz. A párom azt mondja, ez a 2 év sem olyan vészes. Meg a dokik szerint is nagyon fiatal vagyok még. Igazuk van, nem?
Vendég

Persze! Nem kell elkeseredni! És az inszem is egy lépéssel közelebb visz a célotok felé.

Kép
Kép
maminti81

Köszi a biztatást. Amugy meddig vagy itt?
Vendég

Fél5ig. Addig tart a munkaidömKép Szerencsére most nincs annyi munka, úgyhogy tudok írkálniKép
És te? Van ma még órád?

Kép
Kép
maminti81

Mar delben hazamentek a gyerekek. én plusszmunkát kaptam. Ugyhogy ugy néz ki négyig maradok......:-(
Vendég

Szegény!Kép
Várjunk csak! Nálunk már vége a tanításnak! Hogyhogy nálatok még nem?

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Lola,
Tudom, már tele lehet a hócipőd ezzel, de annnyira sajnálom! Kép Pedig mielőtt elutaztunk, megnéztem a táblát és gondoltam is Rád, szorítottam, h sikerüljön!
Nehéz, de próbálj meg arra gondolni, h ezek szerint a babátok meg tudott foganni! És ez abszolut pozitívum! Látod, nem vagy egyedül, hiszen én is hasonlóképpen jártam... Meg tudom érteni és át tudom érezni, hogy ez most nagyon-nagyon rossz (vagy még annál is rosszabb!). De kérlek, ne legyél depressziós, lebegjen az a szemed előtt, hogy legközelebb is sikerülni fog! Figyeld a tested jelzéseit! Vigyázz Magadra és meglátod, hamarosan odaköltözik az a kis babszem a pocidba és ott is marad 9 hónapig! Nagyon drukkolok Neked!!!
Ezt pedig depiűzőnek küldöm csak Neked:
Kép
Kép
Ha szomorú vagy és szívesen beszélgetsz velünk/velem, akkor próbáld meg kiírni magadból a bánatodat, akár ide, akár emilben! Kép

Emese,
Nagyon jó a víz, már simán lehet fürdeni benne. Kép Csak eszméletlenül sós... Kép

Nicika,
Látod, látod, a legjobb úton halad a pasid!!! Kép
Szülők mikor fogják megtudni? Mikor is mész dokihoz?

Én ma is eléggé el vagyok veszve a munkában... Lehet, hogy egyszer a papírokba fulladva fognak rámtalálni?! Kép

Maminti,
Én régebben azt 'terveztem', hogy hetesikreim lesznek!!! Kép Aztán olyan perverzióim is voltak, h legyen egy néger, egy mongol, ... gyerekem is. Kép

Hajni,
Mesélj, milyen főnöknek lenni!? Milyen a munka?

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
És miért mondtál le a terveidröl? Csak nem a párod miatt?Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Igen, kiszámoltam, ezért írtam azt, hogy holnap kell akciózni. Én hiszek az iylesmiben. Az ingában is. Nekem az inga szerint elsőre fiam, másodikra, harmadikra lányom lesz. Az első kettő bejött... KépKépKép Ezzel a holdnaptárral még így nem foglalkoztam, de hiszek a hold erejében, mert mindig ugyanúgy mosok fel, és van amikor gyorsan szárad, van amikor lassan, és ez is a hold miatt van. Egyszer megnéztem a naptárat, amikor gyorsan száradt, és akkor volt optimális felmosásra az idő. Most ki lehet nevetni, meg lehet kövezni... stb. Kép Remélem most is segíteni fog.

moni

Csajok,
Próbáltam a beígért képeket elküldeni, de vmi miatt nem megy... KépKépKépKép
Holnap megpróbálom újra!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Hajni, Moni, Szonibaba, Maminti és drága Kata!

Köszönöm a lelki elsősegélyt!!! Ez most nagyon kellett. Igyekszem ráncba szedni az energiáimat és sepregetni egy kicsit az agyamban. Sajnálom Kata, hogy Te is így jártál, s a hasonlóságot még az is növeli, hogy egyidősek vagyunk... 28 év, te jó ég...

Az újrakezdés jegyében megkérlek Hajni, hogy légy oly kedves és javíts ki engem a táblában, ma vagyok a 13. cn-on.

És lányok, lenne egy kérdésem. Eddig azt olvastam mindenhol, hogy a ciklus második felében jelentkező cicfeszülés jót jelent, mert arra utal, hogy kellően magas a progiszint. Eszerint a mellek a (kellően)magas progiszint mellett készenállnak a növekedésre. Nekem sokszor a 14. naptól pontosan a menziig feszültek. Aztán most meg azt olvastam, hogy a mellfeszülés rosszat jelent, mert arra utal, hogy túlságosan alacsony a progiszint és hogy a mell szöveteiben felesleges víz raktározódik a hormonzavar miatt, ami feszülést eredményez. Most akkó' mevan?

Lola
lolita

Szisztok!

Elsőnek Nicika, ezer bocsi, nem tudom hogy hogy maradt ki. Itt örvendezek, meg meséllek a páromnak, erre elfelejtem a beígért zebrát. Tényleg bocsi, bocsi, bocsi Kép.

Maminti, hova csatlakoztam?

Móni, nem akarlak elkeseríteni, mert én is hiszek az ilyen hülyeségekben, de nekünk nem jött be eddig a jónásos dolog. Bár már két hónapja nem is néztem. Most megnézem..... Nekem 22-25-ig tart. Ami azt jelenti, hogy holnaptól. Még időben néztem Kép.

Lola, szerintem ne foglalkozz ilyenekkel. Lazíts egy kicsit. Tudod te is jól, hogy nem egyforma két ciklus még egy embernél sem, hát még általában. Szóval úgy néz ki, hogy nálad ok a dolog, csak a megeröltetéssel kell vigyázni, úgyhogy erre figyelj. Tényleg ne foglalkozz semmivel, csak éldd boldogan az életed és egyszer csak váratlanul pottyan a baba Kép.
Olyan könnyű ezt másnak mondani. Örömmel javítalak.

Főnökösködés: élveztem nagyon. Semmi probléma nem volt, mindenben tudtam mindenkinek segíteni, semmi bizonytalanság nem volt bennem. Szóval nagyon jó napom van. Meg szájmenésem Kép. Szegény páromat már teljesen lefárasztottam.

Ja, és ma ettünk vagy 10 szem málnát a bokorról, és hamarosan lesz több is KépKépKép.

Na jó, megyek aludni, mert holnap kelni kell, és nem lehetek morcos főnök Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hát nem sokat írtatok az este Kép.

Én rossz hírrel jövök, sajna most nem lesz tábla, mert nem tudom bekapcsolni a gépemet. Nem tudom mi lehet vele, de hiába nyomkodom a gombot. Délután megnézetem a párommal és akkor hozom a táblát.

Tegnap azért elkezdtük a Jónásos akciókat,haa már egyszer megnéztem mikor kell Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Móni! Az a könyv nekem is megvan és szerintem is nagyon jó! Még úgy két hónapja vettem a Tescoban 2000Ft-ért! Elmondani a jövő hét végén akarjuk a Patrik szüleinek. Az én anyukám már tudja!

Ginuska! Pozitívan állj hozzá és higgy bene és akkor sikerülni fog hidd el!

Maminti! Te aztán bevállalós vagy 4 gyerekkel! Én maximum kettőt merek bevállalni, de a párom szerinte ez az egy is elegendő lesz!

Kata! Hétfőn megyek vizeletvizsgálatra, aztán kedden vagy szerdán dokihoz!

Hajni! Semmi gond! Csak az a zebra ott olyan jól fog mutatni, már olyan rég óta szeretném látni a nevem mellett!

KépKép
nicika

Moni!
Remélem, bejön neked, még ha én nem is hiszek benne.
Tényleg van optimális felmosási idö is???

Hajni!
Elolvastam a jónásos topicot, és abban találtalak asszem egy hozzászólás erejéig. Arra céloztam, hogy csatlakoztálKépTök jó, hogy ilyen jól megy a fönökösködés!Kép Nekem tuti nem menne, mert nem vagyok kellöen határozott...

Nicika!
Ezek csak tervek. Ember tervez, Isten végez... És totál igaz!
Mindig is nagy családot szerettem volna, mert mi 3an vagyunk testvérek, és én úúúúgy akartam még többet, dehát nem rajtam múltKép Leginkább egy bátyust akartam, dehát az végképp kivitelezhetetlen voltKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Köszike a drukkokat.Hát sajna úgy néz ki, hogy nem sikerült az inszem. Ma reggel teljes negatív lett a tesztem. Most hívtam a Forgácsot, hogy mi van, de csak az aszisztensnővel tudtam beszélni. Õ azt mondta, hogy még a hétvégén csináljak egy tesztet. De én nem bízom benne, hogy az pozitív lenne.
Most elmegyünk egyet jövőhét végén nyaralni és hátha. Majd kiderül.
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!
Még nem biztos, igaz? Akkor még lehet reménykedni!Kép És ha mégsem, akkor legközelebb.
Pihenjétek ki magatokat a hétvégén!

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Igen. Sőt vannak optimális napok a fodrászhoz, kozmetikushoz stb. Végülis a női szervezet is ciklusosan működik nemde? És uyge kb. úgy mint a Hold. Engem a felmosás győzött meg igazán.

Egyébként is 4 gyerkőcöt szeretnék összesen, de örülök, hogy aférjem belement a 3.-ba. Így a 4.-et szóba sem hozom. Majd 40 éves korom körül... KépKépKép

Gyöngyi!
Tessék csak bizakodni!!! Amíg nem jön meg, addig lehet bízni!

moni

Köszi lányok aranyosak vagytok. De én már nem hiszek benne, de a hétvégén azért a tesztet megcsinálom és addig a gyógyszert is szedni fogom.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

<font color="0000ff">Sziasztok lányok!

Hogy vagytok? Egyre fogynak itt az ismerős nevek.

Kata!
Hogyhogy már az 59. cn-en vagy..? Talán baba? Kép Vagy mi törpént?

Nicika!
Hogy vagy? Voltál már dokinál?

Hajni!
Építkezés hogy halad? Gondolom, elég elfoglalt vagy mostanában...

Proone
17+1</font>

KépKépKépKép
proone

Halihó!

Előszöris a zebrás tábla, ki tudja mi történik itt még ma Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicika, örülök, hogy nem haragszol rám Kép

Maminti, így már értem. Kicsit nehéz a felfogásom, pedig csomót gondolkodtam rajta Kép.

Velem nem törpént semmi. Ma jön egy faszi, hogy adjon a cégünknek valami jó kis munkaajánlatot. Kíváncsi vagyok mi lesz az. Majd elmondom.

Ja még annyit, hogy én sem vagyok tipikus főnök alkat. Ezért is féltem tőle kicsit. De elég jól megy a határozottság, vagyis inkább a következetesség, magam sem gondoltam volna. Különben meg elég jó a csapatom is, úgyhogy csak időnként akasztanak ki Kép.

Na jó, megyek mert nemsokára jön az emberke, és kellene egy kis rendet vágni itthon Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Most nézem, sikeresen beraktam a tegnapi babás táblát Kép. Bocsi. Mi van mostanában velem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Itt a mai:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ennyi rossz hírre jövök vissza! Kép Gyöngyi én még szorítok Nektek, hátha csak korán volt az a teszt.
Lola Kép de már az is jó, hogy teherbe tudsz esni. Semmi se történik véletlenül, lehet, hogy az a pontocska nem volt teljesen egészséges. De a legközelebbi az lesz és már Veletek is marad! Kép A barátnőm is hasonlóan járt és a következő hónapban már meg is maradt a terhessége... Kép
Egyébként nekem is szokott feszülni a mellem, de én még semmit nem hallottam erről..

Én tök jól vagyok, befejeztem a vizsgaidőszakot, és ma reggel pozitívat teszteltem az LH-teszttel. (Ami a tüszőrepedést nézi, mielött bárki nagyon örülne. ) Olyan jó volt végre két csíkot látni! Nagyon örültem, ezek szerint tényleg van pé-m. Ez a hónap gondolom még nem nagyon esélyes, csak most kezdtem el szedni a brómót,de most nyaralás előtt már nem is baj, ha nem sikerül.
Most egy kicsit kevesebbet fogok jönni szerintem, mert amikor netezek szállásokat meg
utiterveket nézegetek inkább. Egy kicsit kikapcsoltam ezt a baba-témát, még ammyi más dolog van az életben... Nem akarom állandóan szörnyen érezni magam.

Anita, Nolina mi van Veletek, olyan rég nem jelentkeztetek!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok csajok!!!!

Nem tűntem el,csak dolgoztam hétfőtől szerdáig.Tiszta hulla vagyok.Majd vissza olvasok csak kicsit össze kapom magam.Na meg a lakást.Meg volt a keresztelő,nagyon jó volt,majd rakok fel képeket.

Ami nem jó,vérzek még mindig!!Holnap megyek dokihoz.Remélem nincs semmi gáz.Még pont ez hiányozna.

Majd jövök!!!!
csanita

Hajni!
Jól sikerült tegnap a találka a pasival?Kép

Zafír!
Merre mentek nyaralni?
Tök jó, hogy ilyen bíztató hírek vannak!Kép

Anita!
Akkor most rád fér a pihenés!
Majd mesélj, mi volt a dokinál! Biztos nincs semmi baj, ne aggódj!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Mostanában olyan nagy a csend errefelé! Kép

Lola!
Nem értem. Volt pozitív teszted, és utána jött meg, vagy miből tudtad, hogy baba lehet a pocakodban? Bocs, a tudatlanságért, de ti akkor nyaraltatok, ha jól sejtem, amikor én csatlakoztam.

Nekem tegnap 36.5, ma 36.2 volt a hőm. Lehet, hogy tényleg a ciklus elején van pé.-m?! Akkor még is lehet ebben a Holdnaptárban v.mi. Mindenestre bizakodom.

Zsuzska!
Veled mi újság? Mikor tesztelsz?

Zafír!
Ez jó jel! Hajrá! KépKép

moni

Nem hiszem hogy tesztelek ma teljes mértékben leesett a hőm, 35,6 eddig ugy 36,4-5 körül mozgott.Szóval nem tudok ki most pénzt!
Szerintem holnap vagy holnap után megjön!

Kata!Neked még mindig nem jött meg??
Hol vannak a képek??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Csajok!

Van most valaki ebben a topicban, akivel társaloghatok?

Betti
betti24

Sziasztok!!!

Hát valahogy Én is úgy vagyok mint Zafír!Olvaslak benneteket,de kicsit meg próbáljuk ki kapcsolni magunkat!Nem egyfolytában a baba körül gondolkodni!!

Szia Betti!!

Én most itt vagyok!!Nyugodtan cseveghetünk!!
csanita

A keresztelő!!Kép
csanita

Kép
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?