Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez az, hogy nem normális a ciklusa. Van amikor több, mint 40 nap, most meg ez a 19. Az uh-n sok cisztát láttak a petefészkeiben. Én nem vagyok nagy szakértő, de ez lehet PCO? Ja és az LH teszt ebben a hónapban nem mutatott peteérést. Gondolom akkor a jövő hónapban újra kezdik a vérvételeket, hátha sikerül levenni az összeset. Utána meg augusztusban bezárnak egy hónapra. Szóval szeptemberben tudják folytatni Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Lehet PCO Kép. Nem mondták meg neki a 3. napi eredményeket? Abból okosabbak lennénk.

wish

Lara!
Nem felejtettem el a homeos bogyókat a tesómtól megkérdezni este megyek át és összeírja! Kép Kép Kép Kép

Lányok! Kép
Biztos nem tudok menni a hétvégén. Nagyon szerettem volna, de ez van. Remélem a következő hónapban sikerül olyan időpontot jelölni a többségnek ami nekem is jó. Érezzétek jól magatokat, aztán meséljetek. Nagyon jól hanzik már azok alapján ahogy készülődtök. irigykedem!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Nem felejtettem el a homeos bogyókat a tesómtól megkérdezni este megyek át és összeírja! Kép Kép Kép Kép

Lányok! Kép
Biztos nem tudok menni a hétvégén. Nagyon szerettem volna, de ez van. Remélem a következő hónapban sikerül olyan időpontot jelölni a többségnek ami nekem is jó. Érezzétek jól magatokat, aztán meséljetek. Nagyon jól hanzik már azok alapján ahogy készülődtök. irigykedem!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bocsi valamiért kétszer ment el! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Mivel nagy sikeret aratott az én körömben is a szebbnél szebb állatos kép. Előkerestem egy párat én is. A kutyusok a párom szülőhelyén születtek és találtak gazdit tenyésztik őket. Kép

A macskák a nagyimé, kicsit vadak kicsit szeleburdik, de aranyosak!

KépKép

Kép

Megfigyeltem amikor én ráérek itt netezni akkor mindenkinek más dolga van, pedig úgy csevegnék egyet.

Kavicska!
Már csak egyet kell aludni és irány az uh!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara Kép
EZt neked találtam egy másik fórumon Kép Homeopátiás protokoll-javaslat a szülőszobai eseményekhez
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18
Aztán Zsebi majd kiegészíti a nővére tapasztalataival.

Zsebi Kép
Esetleg késő délután sem tudsz csatlakozni?

Wish

wish

Sziasztok!

Igen Zsebi,már csak egyet kell aludni.....De nem tudom fogok-eKép Reggel 1/2 5-kor kelek.Szóval addig nem ártana bevágni a szunyát,legalább amíg a Sanyi haza nem jön (23 óra).Akkor ugyis ébresztő,mert nem bírom ki csukott szemmel,ha hazajön,és azt hogy beszéljek vele pláne.
kavicska

Nem tudom ki hogy van vele,de kezdek függővé válni.Mindig amikor kicsit ráérek,megnézem történt e valami a BabanetenKép
kavicska

Na most tényleg elmegyek fürdeni.
Jó éjt mindenkinek!Holnap jelentkezem,hogy mi volt az uhun.
SZiasztok!
kavicska

Kavicska!
CSatlakozom a függőkhöz. A munkahelyemen is ha van egy két percem benézek hogy mi a helyzet, írni nem mindig van időm, de olvasni rendszeresen olvasok napközben is. Este pedig csak akkor nem jövök, ha nem vagyok itthon. Kép

Wish!
Nem fogok tudni délután sem csatlakozni mert olyan kilenc körül érünk haza.
Komolyan olyan ügyi vagy hogy mindig megtalálsz minden okosságot a neten. Én van hogy belekavarodok és nem találom. Kép
Melóhelyen minden ok? Az ügyfél már áttanulmányozta a dolgokat?

Farkasok!
Mi a helyzet a szomszéd állataival? Hörcsög már készül a mészárlásra?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KépKépKép

Ezt nézzétek mennyi gólyát találtam mind mind alig várja, hogy lerakja a kis csomagot. Elindítottam útjára remélem hamar HOZZÁTOK is elérnek!

Megyek fürcsizni és aludni!
Kép
Remélem nem mentem senkinek az agyára! Kép

Lara!
Reggel írom a homeos cuccot!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike

Édesek a kutyuk, a cicók meg jó nagyok már.
Mindig olyan szuper képeket találsz.
Örültem a gólyáknak, nekem is van egy:
Kép
Nehogy ezen múljon!!!!

Kavicska

Szintén függő vagyok. Már alig vártam hogy kész legyek a locsolással, vacsival és a párom fürödni menjen. Ha nem is írok minden nap, este mindig itt vagyok.Holnap gondolok rád! Kép

Farkasok
Ti mindig mosolyt csaltok az arcunkra.

Jó éjt mindenkinek.

RenócaKép
süni_renóca

Renóca!
Azért a te képeid is igencsak megállják a helyüket. Lementem őket, de nem szeretném használni bár ha néha besikerül remélem nem bánt meg. Kép

Lara!
A párom volt végül a tesómnál és elhozta a papírt, szóval még nem bírok elaludni úgyhogy leírom neked a bogyók nevét.

Szülés Felkészítő
-Arnica Montana 9CH a terhesség utolsó 2-3 hetében 2X5 golyócska (Vérzésmegelőző visszérjavító hatáasa miatt)

Szülés alatt (Normál lefolyású terhesség végén spontán induló szülésnél, ha a fájások elindultak!)
-Caulophyllum 5CH félóránként 5 golyócska (Méhnyakizom - tágító hatása miatt lerövíditi a vajúdás időszakát.)
Cimicifuga Racemosa 5CH (Szintén méhnyakizom-tágító felváltva lehet szedni a két szert rendszeres fájásoknál (5 golyócska)

Szülés után
Apis Mellifica 30 CH napi 3-4X5 golyócska (A gátmetszés után a gát és környéke duzzadt, szúró fájdalmas)
-Staphysagria 30 CH
napi 1-2X5 golyócska (A gátmetszés, vagy császármetszés sebgyógyulását javítja és fájdalomcsillapító hatású)
-Arnica Montana 15 CH napi 2X5 gyolócska (A szülés után vérzéscsillapító, sebgyógyítő hatású)

A tesóm a szülés előttit és alattit szedte. Utóbbit váltogatva fél óránként. A szülés után már semmit nem szedett.
Remélem hasznát tudod venni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nagyon jó volt itt ma a hangulat, ez szuper!
Zsebi, voltam a néninél, aki egy tündér, és, mint kiderült pszichológus, de nem analizál meg ilyenek. Ezoterika, Tibet, energiamezők stb. Sok okosat mondott, nagy élmény volt. Azért vagyok ilyen szűkszavú, mert igazából jövő hét végén kezdődik a "kezelésem", utána mesélek.
Holnap ovulálok, szorítsatok (22mm-es a domináns tüszőm).
Én imádom a macskákat! Nagyon jók a képek.
Lara, te milyen édes kismama vagy.
reno
renoka

Reno
22, szuper!!! Szorítunk!!!Kép

Zsebike
Dehogy bánt, egy kicsit még büszke is leszek hogy én is mutathattam újat.
Kép

Kavicska
Rád is gondolunk ma, már biztos úton vagy!
Kép

Nekem ez az utolsó előtti munkanapom!Kép

Renóca
süni_renóca

Renóca!
De jó neked is jövő héttől pihi. Pind ki magad, mert aztán beindul a nagyüzem megint.
Mi az hogy tudsz újat mutatni, rengeteg aranyos figurád van amit még soha nem láttam!!!!!!!

Renó!
Érdekessen hangzik. És azt meg lehet tudni, hogy mennyibe kerül egy "terápia"?
A tüsződ gyönyörű ebből lesz valami!!!! kop-kop-kop. Nagyon nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!

Kavicska!
Várunk a hírekkel, hogy mit láttak odabent!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike,
köszi a homeos infokat! Két hét múlva találkozom a szülésznővel és átbeszélem vele a dolgokat. Szerencsére ő nagy homeo-guru Kép
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni Kép Jövő hónapban (ami pár nap múlva már itt is van) pedig hozzád igazodunk, oké? Mikor mentek nyaralni?

Reno,
köszi, ari vagy Kép

Lara
aki szintén függő Kép

Lara

KépKép
lara77

Húúúúúúúúúú
De felpörögtetek!!!

WishKép
Mit néztetek meg a színházban?

Jók a képek lányok! Azt hiszem köztetek nem kell depressziótól tartani!

ZsebiKép
Látom, Te békának álcázva mész zuhanyozni. Hát, ez is egy módja a gólyák csalogatásának Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
A prágai Black Light Theatre darabját néztük meg.
http://www.origo.hu/programajanlo/20050610feny.html

wish

WishKép
Ez tényleg nem semmi lehetett.
A leírásodból először azt hittem Experidance-s darab volt.

Kép
stella9

Stella Kép
Azt hiszem az Experidancre olcsóbb volt a jegy Kép Bár azt két éve néztük Kép
Az is tetszett, az Ezeregy évet láttuk.

wish

WishKép
El is hiszem, hogy tetszett. Nekem is!
Én még Szonokon néztem meg 2000-ben, 15-ször Kép!
Persze akkor még jóval olcsóbbak voltak a jegyek.

Kép
stella9

szevasztok,
Olvasok vissza és sehol nem találom Farkasok írását, na nem azért mert írtunk és elvesztette a program, hanem mert csak munkából tudunk írni, DE ma Krisztián hazahozza a remélhetőleg teljesen felgyógyult gépet és este ezerrel nyomulunk, de majd inkább holnap ujjongok, mert hát ki tudja hogy mükszik.

A BAkacsi-féle hörcsögök köszönik jól vannak, minden nap ketrecmászással honorálják az etetést, én meg jót röhögök rajtuk mindig, valahogy nem tudom másképp lereagálni az idétlenkedéseiket.
Voltunk babalátogatóban a kozmetikusomnál. Nagyon rendi kiscsávó: Barnabás. Képzeljétek, hogy fel kellett vágni a nyelve alatti részt, mert teljesen le volt nőve, és egyáltalán nem sírt. Szóval tökös kisgyerek. Nagyon nyugodt az evésen és a kakiláson kívül nem nagyon izgatja semmi.

Sünikém,
Irigylésre méltó a szabadságod! CSekk sehol???
Az az érzésem, hogy ez a nyár úgy le fog menni, mint a villám csapás. Remélem az állatok is honorálják majd, hogy olyan sokat vagy otthon.

KAvicska,
UH??? Nyugi van husi-víz, husi-víz!!!

Stella-Mrs Szuri,
Remélem rendesen nyomod és érzed a hatást!

Lara,
Fú nem tudom mit mondjak erre a vérvételes dologra, nem egyszerű. Szerintem tutira újból fogják csinálni az egészt. Igazából azt nem értem, hogy ha tudják, hogy ennyire rendszertelen, akkor miért nem nézik UH-n a folyamatot, az ember csak szív. Remélem Andor bírja a mai időjárást, ez egész jó. Vágjátok a centiket! bár amit a munka centiméterből levágtok, gondolom átragasztod pocak centiméterbe.

Renoka,
Nagyon egyre van itt a ciklusunk, bár a múltkori közvetlen a lombik után 24 naposra sikerült de az UH is tudtuk, hogy korábban lesz, mert már a 10. nap körülre saccolták az ovulációt. Most úgy számoltam, hogy visszaállok a 28napra, és szerintem ez is fog a ciklus végén beigazolódni, bár azért rendesen gyúrtunk a spontánra, hátha valami kósza pete korábban érik. A háziorvos modnta, hogy 3 naponta érdemes apát szeretgetni vagy apának szeretgetni, gondolom hogy a spermiumok rendes mennyiségben legyenek.

Wish,
Hogy van a pocid, remélem még a vasárnapi talira eltudok jönni, ahogy azt terveztük.

Zsebi,
Na brávó!Kár hogy nem tudtok jönni, de remélhetőleg még látod Larát egyben a következő talin.

Gyerekek,
Olyan étvágyam van hogy alig bírom visszafogni magam, inkább iszok.

Unique,
Hun lenni??? Gyüssz vasárnap????Locsolod a kutyákat, vagy a légkondit szerelitek???

ui. Honnan szeditek ezt a sok cuki figurát?

Millió puszi
Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok!
Ezeket a figurákat mindenhonnan a netről. Bogarászok és ha látok valami jót lementem.

Lara!
Augusztus 19-től szeptember 4-ig megyünk nyaralni. Úgyhogy remélem mire visszaérünk rengeteg zebra dobogása fog minket várni. Kép

Kavicska!
UH ????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish, FarkasokJ,
köszi az infokat a vérvételről. Mára meg teljesen elmúlt neki. Szerintem ez a ciszták miatt lehet. A clostitól én is becisztásodtam és akkor volt ilyen, hogy egy nap vérzés pár nap semmi, utána barna = teljes összevisszaság. Azért mindenképp beszél a dokijával.

Andor jól bírja az időt, bár elég érdekesen műveli a dolgokat. Két napig pihen, csak néha-néha mocorog egy picit, aztán két napig meg meg se áll Kép Ha kint is ezt fogja csinálni, nehéz dolgunk lesz Kép

Most beszéltem a dokimmal szülésznő ügyben. Kicsit elkenődtem, mert akit ajánlott, csak aug. 8-tól vállal szülést. Én meg aug. 11-re vagyok kiírva. Szóval ez így elég necces. És csak július elején tudja ő csinálni a CTG-ket, mert utána szabira megy és átad egy másik szülésznőnek. Pluszba a dokim is szabin lesz júl.20-ig. A végén az ügyeletes orvosnál és szülésznőnél fog Andor megszületni, pedig annyira szerettünk volna "ismerősök" segítségével szülni. Bár azért még nem tettem le róla teljesen, csak ott lesz mindenki. Én biztos nem fogom lekésni Kép

Bocsi a nyavalygásért!

Már nagyon várom a vasárnapot!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi,
akkor júliusban simán tudunk még egy olyan talit szervezni, amin te is ott tudsz lenni és még mi is 2in1. Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77

Még valami:

Tudtok valamit Orsiékról?
Írtam neki mail-t is, de nem válaszolt. Lehet, hogy nyaralnak?

Lara

KépKép
lara77

Lara,

Telefonszámod nincs Orsiékhoz?
Vagy csak a te számodat tudja mindenki?

http://www.writeonit.org/en/make-a-caption.php?idm=15&ct=%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3 FkotlarayN+%3F%3F%3F%3F%3F%3Fkotygav+loh+k%E9isrO

Farkaskoma

Kép
farkasok

KépKépKépKépKépSziasztok!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:KépKép

Igaz már 10 órakor hazajöttem,de csak most értem rá ideülni.A párocskámat el kellett indítani dolgozni.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szóval,a mai uh-on láttak baloldalon egy db 12mm-es tüszőt,és 11 mm a nyálkahártyám.KépKépKépKépKépKép
Örülök mint majom a farkánakKép
Most azt beszéltük meg hogy hétfőig szúrom magam,és hétfőn reggel megyek uh-ra.Jobb oldalon semmi nem történt most semKépDe legalább a bal oldal visszaadta kicsit a reménytKép
kavicska

Örömömben küldök is nektek meglepi képet!Mert annyira aranyosak vagytok,hogy ennyire szorítotok nekünk!Kép
kavicska

Kavicska,
ez nagyon jó! Akkor hajrá!Kép

Lara

KépKép
lara77

Kavicska,
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Úgy tűnik a baloldalad egy kész tüszőbánya/aranybánya. Nyálkahártya jól hizlalódik.
Hús-víz!!!!Gugolás és egyéb fizikai tevékenység megtiltása. Kitartás jövő héten jöhet a szippancs, nagyjából Wish-vel egyidőben nyomjátok az ipart.
Farkasok J

Kép
farkasok

Kavicska Kép
Ez tök jó Kép Félsiker a baba felé Kép

Én is nagyon várom már a holnapot, hogy lássuk mi van odabenn Kép
Mostmár nagyon határozottan érzem a mocorgást.

wish

Farkasok!

A tanácsok betartva,Köszi!
Nem tudom mire írtad a jövő heti szippancsot,de ha arra gondolsz,hogy a tüszőt, azt az egyet leszívják nem hiszem,ha nem erre gondoltál,akkor nem tudom mire .Egyenlőre még nem beszéltük,meg,hogy hogyan megyünk tovább,de nem hiszem,hogy az inszeminációnmál több történne.elvileg terminált együttlét lett volna,de a szájonáti stimuláció nem volt hatásos,ezért szúrom magam 1000LKép
kavicska

Kavicska!
Ez nagyon jó!!!!!

Lara!
Biztos megérkezik mindenki a szülésre, kipihenve!!!! Ne izgulj emiatt!!!!!!!!!! Jó lesz júliusban egy tali!

Krisztáék mikor jönnek haza tudja valaki?

Orsi a megint megjött babásaiba is szokott írni oda sem ír mostanába? Remélem nincs velük semmi baj. Lehet elmentek anyósékhoz, hogy a hétvégére be ne állítsanak.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Milyet szedett a férjed aurum metallicumból? C30?

wish

Krisztáék szombaton este jönnek haza.
Megígérte, hogy benéz este, hogy megtudja hol lesz a tali, meg Judit tudja a telefonszámát, értesíti.
Ha Pesten kívül lesz nem tom van e kocsijuk, bár ők nagy bringa bandások, de el is vihetem őket.
Ma megyek Horányi part checkre(Csekkre)

Farkaskoma

Kép
farkasok

Isten áldja az Internetet otthonról!!!
Mától nincs mentségünk a hallgatásra!!!

Farkasok

Kép
farkasok

Wish!
Aurom metallicum 15CH. A CH 30-ból azt mondta a homeos nő egy héten egyszer öt szemet kell bevenni, de mivel nekünk még volt itt itthon CH 15-ből így azt eszi.
Holnap uh. Megy a drukk ezerrel a tüszikéknek. Azért komolyan azon gondolkodtam hogy hogy elment az idő most lombikoztunk és már megint itt van. Kép

Farkasok!
Akkor már este is tudtok jönni eszmét cserélni! Jújhéj!!!!!!!!!!!

Megyek főzni! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara! Farkasok! WIsh!
Láttam hogy a megint megjött babás fóruma írt Orsi írtam neki hátha olvassa, hogy taliztok és számítotok rá. Remélem bejelntkezik és meg tudjátok dumcsizni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Már megint itt vagyok és fárasztalak titeket a sok hülyeségemmel.
Épp most etettem meg az én kicsi tüszőkémet pipicicivel.És utána küldtem egy fél lityó vizet. KépHa más nem is béka biztos fog nőni a hasambanKépa sok víztőlKép
A hetekben ki fog derülni hogy olyan légybekapós típus vagyok-eKépNagyon remélem,hogy ebben hasonlítani fogok a nővéremre,neki ugyanis sikerült 17 évesenKépDe így legalább van egy szép nagy keresztfiam(16 éves).
kavicska

Zsebike
Elvesztek a figuráim, most kereshetem vissza őket, pedig még egy csomó volt amit meg sem mutattam. Kép Bekapott a gépünk valami brutál vírust és kampec. Most lett kész vele a párom.

Farkasok
Nem csak a szabim, szerintem a munkám is irígylésre méltó. Kép Csekk még sehol. Ha jövő péntekig sem jön meg telefonálok a Tegyeszbe. Én a figurákat a Smiley.lap.hu -ról szedtem, a smiley szerkesztő részből. De most minden amit eddig gyűjtöttem elveszett. Kép

Lara
Ha Andor is szereti a doktorbácsit biztos vár még visszajön a szabiról.

Kavicska
Ez szuper, így tovább!!!

Wish, Reno
Megy a drukk!!!

Renóca

ui. Megyek felkutatom a figuráimat.
süni_renóca

Jó éjt mindenkinek!

Hosszú és izgalmas napom volt.
Megyek megpihentetem a tüszikémetKépMeg beszélek vele hogy okosan nődögéljen a jövő heti randiig.Kép
Jó éjt! Kavicska
kavicska

Renóca!
REmélem megtalálod őket. De ha a saját gépeden nem és gondolod itt is vissza tudsz menni az archivba és ott letudod újra tölteni. Kép

Wish, Stella!
Ezt kifejezetten nektek gyűjtöttem ezt a figurát, ilyet tessék jó sokat enni mostanában, szüksége van rá a szervezetnek. Kép És természetesen, hgy jobban csússzon hozzá néha egy ilyen Kép is belefér, hiszen tudjátok a statisztikák szerint aki alkoholizál annak előbb lesz gyereke!!! Hajrá!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép
no, mi is előkerültünk. A fiúk elindultak (mindkettő mászik), és egész nap hajkurászom őket.
A talit még meg kell beszélnünk, mert nem tudom, Pesten leszünk-e.

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lara Kép
nem katad meg a mailt? pedig válaszoltam is. Kép ez a gonosz net

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebike

Köszi, próbálom. A Smiley.lap.hu -n frissítés volt sok nincs már fenn a neten azok közül, amiket elmentettem. Na, de ettől nagyobb gondom ne legyen. Örülök, hogy itt lehettem ma is, jó éjt mindenkinek.

Végezetül egy kis gólyacsalogató MINDENKINEK!!!
Kép

RenócaKép
süni_renóca

MEgvan a hely, irány Dunakeszi. Ez a ma esti mentségünk. Holnap Krisztián felteszi majd a képeket. Van fa, víz, hajó, árnyék, hullám, kavics.
Ülőke kell!!!!!!!! Holnap részletesebben.

Orsi,
Krisztián azóta is magánál hordja a visszajárót!!!

Látom megint rágyorsultatok a figurákra. Betojok rajtatok: fürdős dinó, ugri béka, integető vigyor.

Puszi Farkasok J és K (ügynökök)

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?